svētdiena, 2015. gada 20. decembris

JŪS esat Dāvana! - Eņģeļi caur Ann Albers

JŪS esat Dāvana!
19.12.2015 …Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

 
Priecīgus Ziemsvētkus visiem svinētājiem, un svētīgas visiem jums šīs svētku dienas, jo patiesībā, dārgie, ikkatra jūsu diena ir svēta. Ikkatrs jūs esat svēts. Ikkatrs no jums ir tās pašas Gaismas iemiesojums, kas bija reiz silītē Kristus bērniņa veidolā piedzimusi. Jūsos tā pati Gaisma mīt, kas svecītes liesmiņā mirdz, tā pati Gaisma, kas spožajā Saulē staro, un patiesībā – jūsos ir tā pati Gaisma, kas visu Radīto caurstrāvo!
Vai spējat to saprast? Jūs neesat nekas mazāks par zvaigznēm! Jūsu pašu Sirdī ir šī silīte, kur Gaisma piedzimst pasaulei. Jūsu Sirdī mīt Gaisma, kas nekad nav apdzēšama. Jūsu katra Sirdī ir Mīlestība – neizdzēšama, un ārējās pasaules spēkiem neiznīcināma … tieši Mīlestība, dārgie, ir jūsu nebeidzamās dzīves pamatā!
Tādēļ šais Ziemsvētkos, šais Brīnuma piedzīvošanas svētkos atcerieties, ka jūs, dārgie, JŪS esat tie, ko mēs godinām. JŪSU Gaisma ir tā, kas līdz ar katru apzinātu elpas vilcienu staro, JŪSU Gaisma līdz ar katru labestīgu domu uzmirdz tik spoži, ka mums šeit, Debesīs tā šķiet tik lieliska, tik brīnumaina, tik burvīga. Pasaulē, kur daudziem bieži piemirstas īstās vērtības – atcerieties tās JŪS! Pasaulē, kur daudziem bieži piemirstas, ka mēs VISI esam VIENS Dievišķā Mīlestībā – pacentieties to vienmēr atcerēties JŪS! Pasaulē, kur cīņa tik bieži tiek uzskatīta par vienīgo veidu, lai izdzīvotu – pacentieties atcerēties JŪS, ka tikai Mīlestībā ir uzplaukums!
Dārgie, JŪS esat vislielākā Dāvana un Svētība uz šīs Zemes, un mēs jūs godinām. Lai priekpilns miers izdodas, un pasakaini brīnumi piepildās jums un jūsu ģimenēm daudz vieglāk šais svētkos!           https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=6017870