otrdiena, 2015. gada 8. decembris

Bieži apspriestais brīnumlīdzeklis – ūdens ar medu un citronu. Noteikti izlasi!

 

1. Lietojot to no rīta tas, pirmkārt, stimulē gremošanas sistēmas darbību, mitrina resno zarnu, novērš aizcietējumus. Maisījums iedarbojas kā urīnu dzenošs līdzeklis, attīra urīna izvadkanālus un novērš urīna izvadkanālu infekcijas.
2. Tas uzlabo vielmaiņu. Citroni palīdz aknām saražot vairāk žults, kura palīdz sašķelt sarežģītus produktus. Medus ir antibakteriāls līdzeklis, kurš pasargā jūs no jebkuras infekcijas. Tas aktivizē gļotu veidošanos kuņģī, palīdz izvadīt toksīnus, tāpēc tas palīdz uzturēt veselīgu svaru.
3. Citronam ir daudz priekšrocību. Tas uzlabo ādas stāvokli, attīra asinis, piedalās jaunu asins šūnu ražošanā. Ūdens un medus rada stiprinošu, antibakteriālu iedarbību, kā arī atjaunojošu efektu, paaugstina kolagēna ražošanu, kurš uzlabo ādas elastību.


Ņemam svaigi spiestu sulu no puscitrona, pamatīgu tējkaroti dabīga, nepasterizēta medus un standarta krūzi, kura piepildīta ar tikko uzvārītu ūdeni. Ūdenim ļauju atdzist, bet tam ir jābūt pietiekami karstam, lai tajā varētu izkust medus. Pievienojam mazliet auksta ūdens, lai uzreiz pēc pamošanās var to izdzert.