sestdiena, 2015. gada 5. decembris

Akaši Hronikas par 2015.gada decembri

 
no krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa


Kādu enerģiju nes 2015.gada decembris?
Decembra enerģija ir neticami mīksta/maiga. Tā atnes komforta sajūtu, kā atrodoties spilvenu kaudzē. Vienlaikus šķiet, ka jūs nevarat kaut kam pieķerties, nekas nav noturīgs un drošs. Šis var būt rūpju un mīlestības mēnesis.
Šis ir labs laiks, lai dziedinātu sevi un citus cilvēkus ar lūdzot piedošanu vai piedodot. Ja  šajā mēnesī būsiet laipni un labestīgi attiecībā pret sevi un citiem cilvēkiem, tas palīdzēs gūt panākumus jūsu mērķu sasniegšanā.
Faktiski, tikai labestība būs tā, kas darbosies šajā mēnesī. Decembra mēneša vadmotīvs būs maigums un piedošana.
Šī meneša enerģija ienes dziedināšanu un daļa dziedināšanas nāks kā jūsu tiekšanās pēc drošības sajūtas rezultāts.
Dziļa bezcerība, visticamāk, “parādīsies virspusē” tāpēc, ka decembra enerģija būs tik grūti uztverama.
·Jums var šķist, ka ir grūti kaut ko apsolīt vai izpildīt ieplānoto
·Jums var šķist, ka nesaņemat atbalstu no cilvēkiem, kuri parasti ir jūs atbalstījuši
·Cilvēki var mazāk nekā parasti interesēties par jūsu vajadzībām un var izrādīt mazākas rūpes.
Kad notiek kas tāds, jūs varat justies aizvainoti. Centieties nereaģēt slimīgi un neņemt to visu pārāk nopietni. Tā vietā vienkārši pajautājat sev: “Kādas sāpes es izjūtru un kādu manas pagātnes daļu tās man atgādina? Kam manas būtības dziļumos ir jātop dziedinātam?” Tā vietā, lai ieciklētos uz konkrēto situāciju, izanalizējiet, kas notiek jūsu iekšienē.
Kā gūt maksimālo labumu no 2015.gada decembra enerģijas?
Šajā mēnesī noderēs jebkuras darbības, kas veicina caurspīdīgumu/skaidrību/atklātību. Sarunās savas domas centieties paust daudz, skaidrāk un saprotamāk, atklājot, ko jūs patiešām ar tro domājāt.
Uzmanīgi ieklausieties tajā, ko runā citi. Centieties uzdot jautājumus, kas paredz dažādu viedokļu  esamību, bet pēc tam mierīgi sēdēt un tos klausīties.
Mācieties klausīties. Tas šajā mēnesī patiešām būs noteicošais, lai jūs izprastu paši sevi. Ja centīsieties aizstāvēt savu viedokli vai aizsargāt sevi, apvainot citus vai likt par jums rūpēties un jūs saprast, jūs palaidīsiet garām būtisko, paliekot virspusēji.
Šī mēneša enerģijas maigums līdzinās iekrišanai spilvenu kaudzē. Kad uzkrītat mīkstam spilventiņam, jūs atslābinieties, tāpēc jums ir jāizvairās no cīņas vai centieniem kaut kam pieķerties.
Dzīve ir kā cīņa. Kā pārstāt cīnīties? Kad jūs atslābiniet visus muskuļus, aizveriet acis un krītiet, kaut kas brīnišķīgs un svētīgs var jūs apņemt/satvert.
Šajā periodā nav vērts sagaidīt kaut ko no cilvēkiem. Ir laiks pievērst uzmanību tām lietām, kurās jūs paļaujaties uz citiem, un saprast vai spējat rūpēties par sevi paši, nepaļaujoties uz kādu citu.
Nav runa par to, ka jums būtu jābūt neatkarīgiem. Protams, ka visi cilvēki ir atkarīgi cits no cita. Tā vienmēr ir bijis un vienmēr būs.
Turklāt, lielākā daļa no jums jūt emocionālu nepieciešamību, kas saistīta ar attiecībām, un sagaida, ka citi cilvēki pildīs to, kas jums ir vajadzīgs.
Ir pienācis laiks atzīt tos brīžus, kad jūs pilnā mērā nerūpējaties paši par savām emocionālajām vajadzībām, un laiks pacensties atbrīvot citus no rūpēm par jums. Tā ir dziedināšana un gudrība, kas pie jums atnāks šajā mēnesī.
Kas notiks sabiedrībā 2015.gada decembrī?
Mēneša enerģija skars katru no jums personīgi un visu sabiedrību kopumā. Politikā un pasaules notikumos jūs, visdrīzāk, pamanīsiet pretrunas starp tiem, kuri nes labestību – klausās un tiecas pēc padziļināta dialoga un tiem, kuri no visa spēka cenšas noturēt savas pozīcijas vai uztiept savus uzskatus.
Varbūt būs grūti identificēt šo atšķirību politikā, jo spēles,par kādu ir uzskatāma politika, daba neveicina padziļinātu dialogu.
Vēl jo vairāk, ja jūs šajā mēnesī palūkosieties uzmanīgi, jūs ieraudzīsiet kardinālas atšķirības cilvēkos, kuri runā no jūsu televizoru ekrāniem un rakstiem jūsu avīzēs.
Meklējiet tos, kuri cenšas uzsākt padziļinātu dialogu, pat, ja viņi to dara politikas valodā. Jūs spēsiet ieraudzīt tos, kuru nolūki ir krietni nun kuri darbojas, vadoties no viedokļa, ka cilvēci veido cilvēki, ikvienam no kuriem ir jādzīvo šajā pasaulē.
Decembrī jūs, iespējams, ieraudzīsiet, ka visskaļākās balsis kļūs vēl skaļākas, aizsargājot sevi un kritizējot citus, nelaižot tos pie vārda. Nekrītiet izmisumā.
Kā jau mēs piedāvājām attiecībā uz personīgo dzīvi, tāpat arī pievērsiet uzmanību kolektīvajām sarunām, izslēdzot/neņemot vērā to, ko redzat virspusē.
Pārāk nepārdzīvojat to, kas notiek tieši tagad. Tā vietā meklējiet daudz dziļākas tēmas un mācības.
Atrodiet daudz dziļākas problēmas, kādas var rasties tuvākajos mēnešos. Tas būs vislabākais veids, kā piedalīties 2015.gada decembra kolektīvajos notikumos.
Ko vēl Glabātāji vēlas mums pateikt par 2015.gada decembri?
Šis mēnesis sevī nes 2016.gada enerģiju. Enerģētiski tas vispār nav uzskatāms par 2015.gada daļu. Pirmajā decembrī jūs pāriesiet uz 2016.gada, kuru mēs dēvējam par Rūpju gadu, enerģijām.
Šis būs gads, kad līdzjūtība būs vienīgā patiesi svarīgā lieta.
Lai arī tas skan brīnišķīgi, kas tā arī ir, taču tas var būt arī visai sarežģīti. Līdzjūtība prasa, lai jums būtu neticami atvērta sirds, bet sirds parasti atveras tieši tad, kad tā ir salauzta.
Jums ir jāatver sava ievainotā/salauztā sirds atkal un atkal, lai ar katru reizi tē kļūtu lielāka – kā taurenis, kurš iziet pārvērtību/metamorfožu ciklus.
Decembrī no visa spēka centieties atzīt savu ievainoto/salauzto sirdi. Esiet maigi ar tām sevis daļām, kuras cieš. Nebēdziet prom no tā, necīnieties par to un neslēpiet to no citiem cilvēkiem. Vienkārši esiet maigi/saudzīgi paši pret sevi kā pret ievainotu putnu vai pret zīdainīti.
Pacentieties būt maigi un rūpējieties par sevi, tā vietā, lai izvairītos no tā, kas jūs visvairāk satrauc. Tādējādi jūs dosiet sev iespēju paplašināt savu sirdi, padarot to mīkstāku, dziļāku un spēcīgāku daudzu turpmāko gadu laikā.

Mīļie, visi, kas lasāt
Šajā gada noslēguma posmā, kad pasaulē vairāk vai mazāk patiesi tiek piesaukta Līdzjūtība un Mīlestība, Akaši Hronikas iesaka vispirms būt līdzjūtīgiem un mīlošiem attiecībā pašiem pret sevi. Un tam nav nekāda sakara ar egocentrismu. Mēs lieliski protam sevi nemīlēt, izlikties, ka mūsu sirdis nav ievainotas, un izvairīties no ieskatīšanās dziļāk sevī pašos. Taču bez tā visa ieraudzīšanas, atzīšanas un pieņemšanas mēs nevaram tapt dziedināti. Un runa jau nav tikai par šo dzīvi...
Lai izdodas katram un ikvienam tas ceļš un tā pieredze, kas patiesi kalpo katra viena un vienlaikus visa Vienotā visaugstākajam labumam.

Lasiet un uzņemiet - patiesā Mīlestībā, Sandra