trešdiena, 2015. gada 4. februāris

no 2.februāra līdz 8.februārim

 

 
Līdz 11.februārim apsviedīgais un komunikablais Merkurs atrodas retrogrādā kustībā – radot visvisādas ķibeles ar transportu, komunikāciju, biznesu, informācijas pieņemšanu un tālāk nodošanu, atslēgām u.c. sīkumiem. Ir iespējams sastapt sen neredzētu paziņu ar kuru vajadzētu noteikti aprunāties, jo kas zina – varbūt šī tikšanās nākotnē būs pat ļoti nozīmīga. Var pārskatīt nākotnes plānus, piestrādāt pie tāmēm u.c. sīkumiem, kas nav agrāk ievēroti. Šajā laikā parasti iespējams arī sastrīdēties vai arī salīgt mieru.

Ja retrogradā Merkura periodā pievienojas čika laiki, kad Mēnesim nav „sakabes” jeb kursa ar citu planētu, kas beigu gala rezultātā nenoved ne pie kā – čiks vien sanāk. Labāk šajā laikā piestrādāt pie savas iekšējās būtības, ieklausīties sevī – uzdot sev jautājumu – ko es vēlos? Kas es esmu? Labi strādā intuīcija.

Un šie laiki šonedēļ ir:
2.02.2015 no plkst.00:00 – plkst.19:40
4.02.2215 no plkst.07:31 – plkst.24:00
5.02.2015 no plkst.00:00 – plkst.07:45
7.02.2015 no plkst.00:09 – plkst.20:43

Friziera apmeklējuma vislabākās dienas: 3., 4., 5. un 7.februāris.
Konfliktu diena: 8.februāris
Pilnmēness 4.februāris plkst.01:09

Visa nedēļa ir Saules un planētas Jupitera opozīcijas noskaņās „uzpūšot” jautājumus kas skar sociālo nevienlīdzību sabiedrībā. Notiks atšķirīgu priekšstatu konfrontācija starp valdības un sabiedrības uzskatiem. Pilnmēness ietekmē sabiedrība „šūmēsies” par neadekvāti augstiem tarifiem sabiedriskajā transportā. Pacelsies virkne vēl citu jautājumu. Marsa un Hīrona savienojuma aspekta ietekmē iespējams, ka tiks atkal cilāts seksuālo minoritāšu jautājums, kā arī aktualizēsies atšķirīgie reliģiskie uzskati. Tiesa, nedēļas nogalē Mēness ieies Svaru zīmē, kas nedaudz nolīdzsvaros uztrauktos prātus, tāpat daudzi steigs apmeklēt kultūras pasākumus ģimenes lokā. No 4.februāra līdz 10.februārim ir labs Venēras un Plutona aspekts, kas veicina savstarpēji mīlošas un uzticības pilnas attiecības. 5.februāris var būt padrūms, jo Mēnesim ar Saturnu un Neptūnu ir pagalam nelāgi aspekti, kas sola vilšanos un ārkārtīgi saasinātu vientulības sajūtu.  Pilnmēness iespaidā iespējama attiecību „kārtošana” it īpaši tiem, kuri dzimuši laikā no 30.janvāra līdz 12.februārim; 30.jūlija līdz 12.augustam un tiem, kuri dzimuši laikā no 1.maija līdz 9.maijam, un tiem, kuri dzimuši laikā no 4.novemra līdz 11. novembrim.  

6.februāri planēta Jupiters būs vistuvāk Zemei - šī gigantiskā gāzas planēta būs pamanāma pat ar 4 lielākiem tās pavadoņiem(ar jaudīgu tālskati). Jupiters tagad atrodas Lauvas zodiaka zvaigznājā. Būs redzama pēc Saules rieta Austrumu pusē. 


http://www.draugiem.lv/uranija/#/uranija/news/?p=12898771