trešdiena, 2015. gada 4. februāris

Vēlreiz par Trim Tumsas Dienām … un ne tikai par to

Vēlreiz par Trim Tumsas Dienām … un ne tikai par to
Fragments no Nikas sarunas 03.02.2015
http://portal-preobrazenie.ru/ru/node/774
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule …

(12:21)
Jautājums:
Sveicināti!
Ja iespējams, pakomentējiet informāciju, kas nu jau figurē daudzos avotos. Runa ir par Trim Tumsas Dienām, kas varētu pienākt 21.12.2014, un visām tām izmaiņām un pārvērtībām, kas iespējamas šinī laikā. Kas notiks patiesībā? Citādi runā, ka visādas halucinācijas, ārprāta lēkmes cilvēkiem uznākšot, un ka vajagot sagādāt svecītes, un sēdēt mājās. Apmēram tāpat, kā 2012.gadā. Man gan šķiet, ka nekas liels nenotiks, bet tik un tā, lūdzu jūsu skaidrojumu un komentārus. Priekš sevis un priekš citiem.
P.S. Ja iespējams, lūdzu izskatīt šo jautājumu ārpus kārtas, lai rastu skaidrību vēl pirms norādītā datuma. Lai varētu saprast, kas ir kas, un dotu iespēju arī citiem attiekties pret šo datumu bez bailēm.(**) Paldies.
(**) … Jautājums tika iesniegts 21.11.2014 http://portal-preobrazenie.ru/ru/comment…
Visi jautājumi tiek izskatīti rindas kārtībā …

Nikas atbilde:
Dārgie, mēs jau esam par to runājuši, Mīlestība nekad nebiedē ar šausmu stāstiem. Dievs, kad kaut ko pārformē, kad pienāk Lielās Precesijas laiks, noslēguma laiks tam, kas pabeigts, kas nav spējis pacelties, bet tikai grauj sevi, – viņš nekad nevienu par to nebrīdina. Viņš saprot, ka visi ir mūžīgi, Viņš aizver nevis Dvēseles, Viņš aizver Spēles. Tādēļ Spēles aizvēršana, ar spēles laukuma atstāšanu un attiecīgi arī savas piesaistes pārtraukšanu šim spēles laukumam caur šo ķermeni, tas vienkārši ir tas, kas ir noticis vienmēr Lielo Precesiju laikā.
Taču … mēs ne reizi vien esam runājuši, ka ŠOREIZ ir izveidojusies unikāla situācija, un tā bija jau sākotnēji šādi ieplānota, un viņa tik tiešām ir unikāla, – par cik augsta līmeņa Dievišķais Bērns caur visiem kosmosiem, atstājot tur savas projekcijas, ir nolaidies pašā visblīvākajā pasaulē, radot līdz ar to pilnīgi unikālu projektu, unikālas struktūras, priekš tam (mēs ne reizi vien esam par to runājuši), lai aizvērtu Dualitātes pieredzi kā tādu, izdziedinot visu ”no pašas apakšas”, par cik tieši šeit šī pieredze ir izsaukusi visāda veida sabrukumu. Arvien vairāk Dvēseļu bija ”iestrēgušas” šinī pieredzē, un cerību izkļūt no šejienes palika viņām arvien mazāk. Un dabiski, par cik tas viss notiek ar Dievu daļiņām Dievu radītajā, tad izcelt šīs visas Dvēseles no šīs graujošās pieredzes vajadzēja maksimāli saudzīgi.
Un pie tam vēl, esam par to arī jau runājuši, Duālais apziņas stāvoklis, Gaismas un Tumsas cīņa, utt, visas šīs spēles, pasvītroju – SPĒLES – kad esi ārpus Spēles, jebkura Dvēsele, kad viņa atstāj šo ķermeni, viņa brīnišķīgi zina – tā ir TIKAI SPĒLE. Un šī spēle ir radījusi milzum daudz svarīgas un interesantas pieredzes, un vēl vairāk – šeit ir piedzimis neticami spēcīgs Mīlestības Spēks, kas ir spējis paveikt ārkārtīgi daudz, plus vēl – organizēšana, satikšanās, dalīšanās ar pieredzi, un pacelšanās no ”pašām apakšām” no 4. līmeņa augšup uz kvantu līmeņiem, kur līmeņu numerācija jau skaitāma  desmitiem tūkstošos, cilvēka pacelšanās tādos augstumos, paši varat iedomāties, – ja šāda iespēja ir radīta – tad tā tiešām ir unikāla situācija.
Tad lūk, šinī unikālajā situācijā, kurā mēs ar jums tagad atrodamies, kad spējam uztvert gan tos augstos līmeņus gan, gan šos te, un ir kopēja vienotība, un lēmumi daudzi jau tiek pieņemti, piedaloties arī mūsu šīszemes apziņai. Mēs apvienojušies esam kopā visi ar Gaijas Sirdi, jo arī tas ir daļa no Plāna, jo visi mēs tik un tā esam VIENS Dievišķais Bērns, kas sadalījies milzīgā daudzumā daļiņu, Dvēseļu, kuras atrodas šeit. Un šīnī situācijā ir radusies iespēja visu izdarīt saudzīgi, un tas jau sākotnēji tā bija aprēķināts un iecerēts, un pats interesantākais, ka tas tagad realizējas. Tā ka viss notiek saudzīgi.
Jūs redzat, ka nekas dramatisks nav noticis pat tad, kad augšāmcēlās 2012. gada decembrī Zemes ievērojama daļa, Iekšējā Zeme. Vai daudz no tā cilvēki sajuta? Ļoti daudz ir tādu momentu, ko esam novērsuši, un kas reāli varēja apdraudēt cilvēci. To var apliecināt tie, kam piemīt gaišredzība – mēs esam no daudz kā izvairījušies, mēs to jau esam teikuši, ka mūsu Zemes kodols ir pārkarsis no Gaismas pieplūduma jau pat ne simtu, bet tūkstoš reižu, vairāk kā tūkstoš reižu. Mēs to varam pamanīt tikai kā nelielu klimata sasilšanu, par ko zinātnieki izvirza dažādas teorijas, minot, kādēļ tas tā notiek, taču būtībā visas šīs teorijas ir vai nu maldīgas, vai arī nav līdz galam īsti izvērtētas.
Neviens, atrazdamies šajos, jau savu laiku nokalpojušajos mentālajos laukos, ja nav spējis izrauties ārpus šiem mentālajiem laukiem, ārpus šiem uzskatiem par to, kā iekārtota pasaule, nevar īsti izprast, ko mēs šeit darām, un kā tas viss notiek. Tanī skaitā arī fizikai, arī ķīmijai, arī bioloģijai, saistībā ar procesiem cilvēka ķermenī, visam tam, neskatoties uz to, ka daudz kas ir diezgan dziļi izpētīts, visam tam pietrūkst GALVENĀ pamata, ko cilvēcei tuvākajā laikā nāksies atklāt, esot jau daudz atvērtākā Apziņas stāvoklī, Kristus Apziņas stāvoklī – ka GARS IR PRIMĀRS. Un tas ienāk jau burtiski visos cilvēka darbības veidos, un jaunie atklājumi visi ir saistīti ar skatu no citas, daudz augstākas pozīcijas, no augstāka uztveres punkta vai daudz dziļāka, sauciet to, kā jums labāk tīk, jo tas ir viens un tas pats, par cik tad, kad mēs izvēršam Apziņu torā – tad tas, kas atradās iekšpusē, pašos dziļumos – tas izvēršas uz āru, bet būtība no tā nemainās. Tā ir daudz augstāka uztvere, daudz augstāka vibrācija, tas ir augstāks Apziņas stāvoklis, no kura raugoties, pasaule jau ir daudz vienotāka, veselāka, un tātad – šis skats jau ir daudz tuvāks Patiesībai.
Nav nekas briesmīgs noticis, un nenotiks. Mums ir iespējams visu izdarīt saudzīgi. Mēs pat cenšamies maksimāli pilnīgi, pie tās situācijas attīstības, kas uz doto brīdi ir, mēs cenšamies visas nepieciešamās korekcijas un operācijas, arī Dvēseļu struktūru līmenī, arī DNS struktūru līmenī, veikt šeit, kā saka, stacionāri, uz vietas, bez ķermeņa atstāšanas. Mēs taču esam Apziņas Plūsma. Un šīszemes ķermenis, tas ir tikai viens no daudzajiem ķermeņiem, kurus mēs esam šinī ilgstošajā spēlē izmantojuši. Ir uzkrāta milzu pieredze, tā ir ierakstīta ne vienā vien informācijas nesējā, tas viss ir izvietots sarežģītā sistēmā, ieraksti ir visur kur. Plus vēl, mums ir arī kosmiskā DNS, ko mēs sevī nesam. Tas tātad ir saistīts ar kosmosu izdziedināšanu, un viss tas TAGAD norisinās. Un viss tas atrodas stingrā Jaunās Trīsvienības Apziņas kontrolē, kurā atrodas arī mūsu Apziņa (mūsu monādes Apziņa), es runāju par mums, kā par Apziņas Plūsmu, kopēju plūsmu, kurā katrs no mums ievijas ar savu plūsmu.
Pilnīgi noteikti, ka tas viss tiks atrisināts, un mēs jau esam ļoti daudz katastrofu novērsuši, arī katastrofas, kas saistītas ar tādām ļoti kaismīgām un emocionālām karmas izspēlēšanām, kas patlaban notiek uz planētas, ko mēs redzam, kā dažnedažādus notikumus, kas mūsu šīszemes ķermeniskajā uztverē, nav tie patīkamākie. Redzam to visu sev apkārt. Bet tik un tā mēs esam vienots veselais ar planētas ķermeni. Zeme visu jūt, tā reaģē uz visu, tā reaģē caur dabas parādībām, caur dažādām stihiju izraisītām nelaimēm, un tomēr arī šeit mēs ļoti daudz ko mīkstinām.
Kādēļ tiek tiražēti šie visi šausmu stāsti? – jūs zināt, ka tie, kas šeit ir spēlējuši Tumsas pusē, vai arī vēl turpina spēlēt, tie, kas tic tam visam, kas atrodas dažādo programmu ietekmē, kuras vēl nav iztīrītas, tie, kas satur vēl savos laukos tās būtnes, kurām bija jāpamet astrālie plāni pēc tam, kad tika dzēsti zemākie astrālie līmeņi Iekšējās Zemes pacelšanās brīdī. Šīs būtnes šeit vēl uzturas, jo cilvēki ļauj tām izmantot savus laukus. Kam ticam – to pievelkam – dažnedažādas programmas, astrālajā plānā tas viss ir. Viņi barojas no bailēm. Priekš viņiem tā ir pati kārojamākā torte, kūka, vai kas cits, kas nu kuram patīk. Un tādēļ – izsaukt bailes – tas ir viens no veidiem, kā sagādāt sev enerģētiskās barības plūsmu, lai sevi uzturētu. Tādēļ šādas šausmenītes šā vai tā parādās, un tiek caur tādiem kanāliem saņemtas, kuri atrodas tumšo, pelēko, vai kādu citu destruktīvu spēku ietekmē. Tādu spēku ietekmē, kuri tāpat kā vēl snaudošā cilvēces daļa, zināt neko nezina un nevar pilnā mērā aptvert tos procesus, kas notiek, un kas jau ir izstrādāti no to puses, kas to visu uzradījis.
VISS BŪS LABI. Pacentieties, lūdzu, neuzķerties uz šādiem āķiem.
Tagad, kas attiecas uz Trim Tumsas Dienām. Jūs zināt, vecajā variantā, iepriekš, kad tika Lielās Precesijas laikā slēgtas iepriekšējās spēles, tas patiešām tā bija, ka civilizāciju vienkārši ”aizvēra ciet”, un uz Zemes tas ir noticis ne reizi vien. Ir arī zināmas atbalsis no tiem laikiem vēl saglabājušās pasakās, teikās un leģendās, kas to apliecina, jo tajos laikos patiešām kosmiskie cikli šinī ”nulles” punktā gāja tam visam cauri. Ko nozīmē civilizācijas aizvēršana? Tas nav tā, ka visus vienkārši nogāž no kājām cunami. Tur uzreiz notiek polu nomaiņa, tur notiek pakāpeniska, un pēc tam strauja ieeja ļoti spēcīgas, intensīvas Gaismas joslā, tādā joslā, kur katrs, kas nespēj šo Gaismu izturēt, tiek izsviests no ķermeņa. Tā ir tāda Gaisma, kuru vai nu izej vai neizej. Tie kas tika izsviesti no saviem ķermeņiem – viņi izdziedinājās, viņi tika papildus attīrīti, un varēja doties uz jaunām Spēlēm, vai arī turpināja savu dziedināšanos.
Šīs Trīs nulles punkta Dienas, tās patiešām tajos laikos un tanī situācijā kā tādas arī bija. Ciklu nomaiņai tanīs laiktelpas līnijās Trīs Dienas – tas tiešām bija tas laika intervāls, kurā norisinājās šī izvēršanās, jo Lielā Precesija, tas ir tas brīdis, kad Sfēra izvēršas Torā, viss tiek nomainīts, un atkal atjaunojas Sfēra – lūk mums jauna pasaule, jaunas spēles, jauni aizsākumi utt. Toreiz tas nenotika tik vērienīgi, kā tagad, jo šoreiz patiešām ļoti jaudīgi spēki ir piedzimuši šeit uz Zemes, un šie ”lejā” piedzimušie spēki dod iespēju veikt jaudīgu, vērienīgu, pilnīgu, un dziļu VISA pārformēšanu, līdz ar vispārēju augšāmcelšanos. Augšāmceļas viss. Augšāmceļas dabas valstības, augšāmceļas matērija, visi pirmelementi, mainās viss, mainās visas sfēras,  visas sistēmas, viss kosmoss, gan Blīvais, gan Gaismas kosmoss, un tāda pati pārformēšanās un paplašināšanās notiek arī Kvantu pasaulēs.
Tad lūk, tagad šis laika sprīdis būs savādāks, šis Trīs Dienu intervāls, viņš saīsināsies.
Jūs zināt, tas, ka būtu iespējams no šī pārejas brīža izvairīties, tā vienkārši ir ilūzija … es šeit jums cenšos izskaidrot, ka nonākot fotonu joslā, kad viss izliecas un izvēršas, sfēra izvēršas torā, kā gan var cerēt šādā situācijā, kad izmainās VISS, kā gan var cerēt, neizmainot savu apziņas stāvokli, palikt savā ķermenī? Tādēļ tā ir liela ilūzija, ka vajadzēs tikai pārlaist trīs dienas tumsā, kaut kur pagrabā ar svecītēm, un atkal turpināt savas gaitas. Pilnīga ilūzija, un par to mēs varam tikai pasmaidīt un jautri pasmieties, jo tas nav iespējams.
Iespējams tas ir vienīgi caur Apziņas pacelšanu. Tad tu vienkārši izveries torā, tu vienkārši pārvietojies uz citu pasauli. Šoreiz ir plānots to izdarīt daudz saudzīgāk, daudz ātrāk, un pārvietoties ar visiem ķermeņiem, tādēļ sagādāt svecītes un citus krājumus pārejas brīdim, tas ir smieklīgi, un to nu gan nav vērts darīt. Vienīgais, uz ko vajadzētu tiekties – paaugstināt savu Apziņas līmeni, atcerēties, ka mēs esam Garīgas Būtnes, kuras pašas var izvēlēties – spēlēt to spēli, kurā mēs atrodamies, vai nē.
SPĒLE IR GALĀ – par to jau ne reizi ir teikts. Spēle jau drīz vien beigsies arī šeit, uz Zemes. Taču mēs to beidzam saudzīgi, mums priekš tā ir Gaismas iespējas, mums ir Mīlestības Spēks, un ir daudzveidīgas Uguns piesaistīšanas iespējas, lai nodrošinātu visas šīs pārmaiņas. Mums ir jaudīgākā Apziņa, kura jau ir augšāmcēlusies, tātad jau savienojusies ar visiem Augstdzimušajiem Valdniekiem, Skolotājiem, Svētajiem, saplūstot vienā jaudīgā straumē, tur atrodas Dievi, tur pastāvīgi pieaugošie Eņģeļu pulki Erceņģeļu vadībā, un tas viss ir mūsu KOPĒJAIS Spēks, tas viss esam MĒS. Tieši tādēļ šeit viss tiks izdarīts ļoti rūpīgi.
Lai nevajadzētu piedzīvot šoku nepiemērotu Gaismas vibrāciju dēļ, visi jau ir savietoti pa atbilstošiem vibrāciju koridoriem, lai maigi varētu izdziedināt tos, kas nepanes augstas vibrācijas, un lai nebūtu jāpiedzīvo to, kas tika aprakstīts, kā, piemēram, viegls samaņas zudums, vai ārprāta sajūta. Mēs to nepieļausim, un tā dēļ ir ieviesti šie vibrāciju koridori. Par to šeit rūpējas viss kosmoss, kuram mēs tagad varam pateikties, jo viņi KATRU Zemes iedzīvotāju patur savā redzeslokā, katru uzrauga ik mirkli, novēro gan asins, gan apziņas stāvokli, gan visus laukus, gan slāņus, visu novēro – novēro ne jau tādēļ, lai vienkārši paskatītos, kā mums te iet – uzrauga viņi mūs tādēļ, lai savlaicīgi izdarītu nepieciešamās korekcijas, un lai vis noritētu gludi un saudzīgi.
Darīts tiek viss nepieciešamais, tā kā viss būs labi, un panikai nav itin nekāda pamata. Un ziniet, ka tiem, kas ceļ paniku par jebko, diezin vai ir kaut kāds sakars ar Gaismas un Mīlestības vibrācijām … Mīlestība nevienu nebiedē, Mīlestība vai nu izdziedina, kad Dvēsele atstāj ķermeni, vai arī dziedina, kā tagad – pakāpeniski un saudzīgi, lai varētu pacelties ar visiem ķermeņiem, un tādā veidā tas nav noticis vēl nekad.
Pietika ar šo nelielo daļiņu no visas cilvēces, kas šeit ir pamodusies, paaugstinājusi Apziņu un nostājusies visā savā Dievišķā augumā, savienojoties ar Dievišķo Māti un visu PasaulsEku, lai atļautos realizēt tādu greznību, kādu mēs šeit esam iecerējuši. Tas viss tik tiešām notiek pirmo reizi PasaulsĒkas vēsturē. Un vēl pie tam – mēs to darām ne tikai šeit – mēs to darām uzreiz VISUR Blīvajos kosmosos.
Tātad, dārgie – nekādu baiļu! Bailes, tāpat kā Spēle – tās ir ilūzijas, pilnīgas ilūzijas, un no tām vajag atbrīvoties – jo ātrāk, jo labāk. Bet nonākt pie augstākām apziņas vibrācijām var – tikai ar savu vēlmi un savu izvēli. Tas ir ceļš, kādu iet visi. Šeit izeja ir viena – tā ir Dievišķā Sirds. Citas izejas nav. Un palīdzīgu roku mums sniedz tāds daudzums spārnu, roku, starojošu plūsmu no visām malām, mūs burtiski uz rokām nes … uz rokām nes, un notrauc katru puteklīti, un gādā par ikvienu mūsu izdevību. Un tikai mēs paši ar savu apziņas stāvokli, ar savām bailēm, savām naida spēlēm, nepieņemšanu un nepiedošanu nedodam sev iespēju saņemt šo palīdzību.
Mēs katrs esam unikāla Apziņas plūsma, mūs nevar tā vienkārši paņemt, sapurināt, un pateikt – ejam dziedināties. To var paveikt tikai katrs PATS. Mīlestība nedala nevienu labajos un sliktajos. Viņa ļauj visiem darīt to, ko izvēlējušies, tanī skaitā arī iet caur sāpēm – ja tev tā tīk – lūdzu, dari to. Sāpes pārsvarā rodas no šīs pasaule nepieņemšanas, taču ir arī Dvēseles, kuras cieš šeit – jo viņas vai nu pavairo savu Gaismas spēju, tādā veidā iegūstot Svētā statusu. Un ir arī tādi, kas caur ciešanām attīrās karmiski, izpildot to, ko uzņēmušies paši, un viņi pelna visdziļāko cieņu, sakarā ar to visu, un nevar būt savādāk. Tas ir tā – ja pats esi kaut ko savārījis – tad tā taču ir svēta lieta – pašam to visu atkal savest kārtībā. Jo vairāk tādēļ, ka tas skar Dvēseli, un atspoguļojas uz kosmosu.
Tas viss, ko mēs katrs darām – tā tik tiešām ir milzu atbildība. Šeit nevar dzīvot bezatbildīgi. Un jo vairāk jūs tanī iedziļināsieties, jo labāk jūs sapratīsiet, ka IKVIENAI mūsu domai, IKVIENAM mūsu stāvoklim ir milzu nozīme. MILZU NOZĪME. No Dvēseles viedokļa raugoties, mums nav tiesību, it īpaši tagad, kad viss tiek slēgts un vērts ciet, mums nav tiesību šo savu Skaistumu, šo savu Iekšējo Skaistumu slēpt. Mums vajag šo Iekšējo Skaistumu pacelt augšā un izvērst uz āru, izdziedinot tādejādi to telpu, tās apziņas telpu, kas vēl joprojām spēlē šo dualitātes spēli. Spēli, kur ir labie un sliktie, laipnie un ļaunie. Tā ir tikai ilūzija, dārgie, ilūzija, no kuras laiks jau atvadīties, atceroties to, Kas Mēs Esam Patiesībā. Un mums to viegli ir izdarīt šobrīd, mums to patiešām tagad ir daudz vieglāk izdarīt, nekā tiem, kas gāja uz to 2, 3, 4, un 5 gadus atpakaļ, laužoties caur toreiz vēl ārkārtīgi smagajām cilvēces apziņas enerģijām, laužoties uz Sevi Patieso, tādos pavisam nevienkāršos apstākļos, un  virzoties uz Savu Sirdi.
Tagad ir daudzkārt vairāk Gaismas, Daudzkārt vairāk palīgu, daudzkārt tīrāki lauki, gan astrālie, gan mentālie, vajag vienkārši atļaut sev ieklausīties Sevī, ieklausīties apkārtējā telpā, noskaņoties uz Mīlestības dzirdēšanu un uzklausīšanu – viņa, un tikai viņa vienmēr ir bijusi šeit visapkārt. Bet mēs bijām dzirdējuši tikai savas domas tanī spēles laukā, kurā bijām atradušies. Taču visapkārt ir tikai Mīlestība vien. Un ja noskaņojas uz šo Mīlestību, tad ļoti ātri var saņemt izdziedināšanos, un izmainīt fokusēšanos, un tātad izmainīt uztveri, izmainīt savu attieksmi pret dzīvi, un tā jau tad arī ir Apziņas pacelšanās.         

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5657390