trešdiena, 2014. gada 11. jūnijs

Šis patiesi ir intensīvs laiks - Neptūns, Merkūrijs, Plutons un Saturns ir retrogrādā


Labu dienu visiem šajā piesātinātajā laikā- dažas dienas pirms spēcīga pilnmēness iestāšanās, pirms vasaras saulgriežiem!

Šis patiesi ir intensīvs laiks - Neptūns, Merkūrijs, Plutons un Saturns ir retrogrādā stāvoklī attiecībā ar Zemi un īsi pirms Saulgriežiem arī planēta Hīrons pievienosies iepriekšminētajām. Tādējādi mēs to varam sajust kā intensīvu procesu notikšanu vairākās mūsu dzīves sfērās.

 Mums piedāvā pārskatīt mūsu uzskatus, pārliecības, vērtības - visu sevī, savā būtībā un savienoties pilnībā ar sevi. Var likties, ka itin viss mūsu dzīvē izgaismojas un notiek - tāpēc šajā laikā ir ļoti vēlams centrēties un smelties spēku, iedvesmu un visu, kas nepieciešams tieši savā sirdī. Kad sajūtat, ka Jums kāds "uzbrūk", vai paši kādam "brūkat" virsū, atceraties notikumu, kurā jutāties ļoti laimīgi, savienojoties ar šīm sajūtām visātrāk spēsiet būt vienoti ar savu sirdi/dvēseli un saņemt visu nepieciešamo konkrētajam brīdim.

Šīs dienas pirms Pilnmēness vērojiet, apkopojiet un sajūties iekšējo un intuitīvo informāciju! Rīkošanās fāze vēl tikai tuvojas.
 
Un piektdien - 13 - Pilnmēnesī - Dievietes Freijas dienā sviniet dzīvi, brīvību un bezgalīgo kustību! 

 Jo tieši 13 ir dabas cilku skaitlis, dievišķās sievišķības skaitlis, kas ļauj mūsu prātam sinhronizēties ar mūsu sirdi/dvēseli.


 Zīmīgi, ka tieši 13 x gadā iestājas Pilnmēness, kam sekoja senāk dzīvojošie cilvēki! Viņi bija vienoti ar šiem dabas cikliem. Ņemiet vērā, ka 12 ir racionalitātes, struktūras un kārtības skaitlis (12 mēnešu cikls=gads), tad 13 ir tas, kas dara mūs brīvus, ļauj sajust un svinēt šo brīvību...

 Viss ir jūsu ziņā! Jūs esat tie, kas rada un piedzīvo savu dzīvi!

 Mīlestībā un laimē!