sestdiena, 2014. gada 14. jūnijs

Nikolajs Dolgorukijs no Ukrainas - Zaporožjes

NIKOLAJS DOLGORUKIJS no Zaporožjes dzīvo no Saules un Kosmiskās enerģijas, biolauku speciālists, kosmisko lauku pētnieks, dziednieks, enerģētisko piramīdu celtnieks

Долгорукий Николай Николаевич
Целитель, космоэнерг, экзорцист и
строитель пирамид


viesosies Rīgā / в Риге
no 13. līdz 21. jūnijam / 13- 21 июня


Semināri:
15. jūnijā pl. 14:00
Rīgā, Vecpilsētas ielā 19
Pašizziņas, izaugsmes un attīstības centra „Omnia” telpās


14. jūnijā pl. 11:00
Liepājā, centra „Harmonija” telpās
Iepriekšēja pieteikšanās - Sandra 26546697
 
sandra.lund@inbox.lv

Tēmas:
- mācīsimies kontaktēties ar Sauli un palielināt savas enerģiju rezerves
- iepazīsimies ar Zemes un Kosmosa enerģiju plūsmu  izmantošanu
    ārstniecībā (Kosmoenerģētikas rašanās vēsture un
pielietošana)
  - mācīsimies saprast piramīdās slēpto enerģiju spēku
  - uzzināsim par īpaši savdabīgo un veselīgo ēšanas režīmu un tā nozīmi jaunajā Ūdensvīra laikmetā

-вопросы питания
- духовная практика
-космоэнергетика и пирамиды
-исцеление родового дерева

Semināri notiek krievu valodā.
Semināri un individuālas tikšanās - iepriekš pierakstoties!

Pieteikšanās un informācija: 29658233 un 27037878
omnia@omnia.lv, daina.diana@gmail.comwww.omnia.lv Nikolaja Dolgorukija mājas lapa - http://sunson8.com

Nikolajs Dolgorukijs nu jau piekto gadu ir Rīgas viesis no Ukrainas - Zaporožjes. Nikolajs pats sevi sauc par "Saules dēlu", bet patiesībā uzņem Visuma enerģijas no visiem apkārtējiem vides enerģijas avotiem: Saules, Zemes, gaisa, ūdens, vēja, lietus, sniega. Kā Nikolajs saka: "Katrs Visuma milimetrs satur neizsīkstošu enerģiju, tikai Zemes iedzīvotāji neprot to paņemt - ja nav Saules, palīdzību var lūgt, piemēram, Zemes mātei vai Vēja mātei. Vēlos cilvēci atmodināt un aicinu katram ieklausīties savā sirdī, jo tā nekad nemāna."

Caur Nikolaju Dolgorukiju vairāk kā divdesmit gadus plūst Dievišķās enerģijas, kas spēj dziedināt cilvēkus... un nu jau desmit gadus (2003. gada 25. augustā Nikolajs saņēma informāciju caur gaišzināšanu, ka viņam jāpāriet uz šķidro barību un Izplatījuma enerģiju) Nikolajs vairs nelieto rupjo barību un pārtiek no ūdens, tējas, sakņu buljona, reizēm - augļu sulām, piena, kefīra un kakao. Nikolajs saka, ka piecos gados, iztiekot tikai ar šķidro pārtiku un apkārtējās vides enerģiju un domājot gaišas domas, organisms attīrās no sārņiem un informācijas par nepareizu ēšanu un fiziski var sajust pat šūnu atjaunošanos.

 Nikolajs darbojas kā dziednieks - vidutājs starp cilvēku un Dievu ar Dzimtas koka problēmām. Cilvēks uz Zemes nācis attīrīt savu karmu.

Neviens nepiedzimst savā ģimenē tāpat vien, tas notiek atbilstoši karmiskajiem uzdevumiem. Dzimtas koku var salīdzināt ar dižozolu - no viena stumbra aug daudz zaru, katrs tiecas citā virzienā. Dzimtā arī visi ir saistīti kopīgām problēmām un kopīgi tās risina.

Nikolajam Dievs ļāvis palīdzēt tās risināt: Dievs ir devis lūgšanas un sistēmu... Viss notiek domu līmenī, harmonizējas smalkie ķermeņi, Gaismas Hierarhija caurskata cilvēka dzīves gājumu, vērtē, cik patiess ir cilvēks, un izveido aizsardzību...


seansi ir individuāli un, kā saka gaišreģi, viens seanss ir līdzvērtīgs l0-gadu individuālam darbam.

Nikolajs Dolgorukijs ir enerģētisko piramīdu celšanas speciālists un stāsta cilvēkiem, ka piramīda saista Izplatījuma uguni, kļūstot par portālu tiešai saiknei ar Dievu - tā atjauno spēkus, dziedina un harmonizē, var uzlādēt sēklas, lai palielinātu ražu; uzlādēt produktus un ūdeni, kas iegūst dziednieciskas īpašības.

Omnia.