ceturtdiena, 2014. gada 1. maijs

Horoskopi maijam - By Andis Geste


Horoskops Auniem maijam.

Auni ir horoskopa nr. 1. Šī ir brīnišķīga zīme, ugunīga, enerģiska, allaž gatava uz rīcību. Tad lūk, Auneļi! Stop!!!!!!! Jums būs viss labi, bet tagad apstājaties. Debesīs vēl joprojām rēgojas Kardinālā krusta paliekas un jūs esat Kardinālā zīme. Tagad viss Zodiaks uzelpos, jo paliks daudz vieglāk, bet būs arī zināma tendence uz raganu medībām un linča tiesu. Un Zodiaks atceras, kurā zīmē rēgojās Saule aprīlī.. Tagad tā... kā atpazīt, kuram Aunam draud raganu medības, bet kuram – ne, lūk – kārtula.
Ja jums pēdējās dienās kkas ir nobrucis: gribējāt nopirkt mašīnu, bet to jau kāds cits nopirka, gribējāt aizdoties pie jūras vai kkur tālāk, bet bērns saslima vai autobuss salūza un jūsu reisu atcēla, značit jūs esat tie, kam draud raganu medības. Rādītājs ir ja kkas acīmredzami nobrūk pēdējās 2-3 dienās.
Ja tā, tad nav ko lauzties ar Auna pieri aizslēgtās durvīs. Nepērciet to mašīnu, pēc nedēļas nopirksiet daudz labāku. Nebrauciet uz to jūriņu, debesjums sagādās jums 5x jaukāku ceļojumu pēc nedēļas. Vienkārši stop un cauri. Baudiet citas lietas. Domājiet par naudas pelnīšanu. Jums maijs ir vnk kolosāls mēnesis, lai sakārtotu savas darba/naudas lietas.
Maijs sākas 29. aprīlī ar fenomenālu jauno mēnesi / saules aptumsumu Vēršos un tas ir jūsu talantu un nopelnītās naudas / pašapziņas sektors. Jums nauda tagad pastiprināti ripos un ar pašapziņu viss būs ok. NAV KO SAVUS TALANTUS UN PAŠAPZIŅU TĒRĒT UZ NECIENĪGAJIEM, KAS GRIB LINČA TIESU UN ATRIEBĪBU. Jūs jau tāpat uzvarēsit, bet tagad debesjums piedāvā tik jaukas enerģijas, ka padomājiet, vai jums tas karš ir vajadzīgs.
14. maijā jums Skorpiona pilnmēness jūsu 8. mājā. Nu tas, biedri Auni, ir kkas! 8 māja ir par milzu naudām, bankām, kredītiem, seksu, kaisli. Nu ar 1-vārdusakot, tā ir slavenā Džeimsa Bonda teritorija un ņemot vērā to, kur maijā atradīsies supervarenā mīlas dieviete Venēra... Uhh, Auneļi! Tas būs neiedomājami!!
Jums slēpnī jāsēž līdz 03. maijam. Tas nenozīmē, ka jāsēž mājās aiz aizslēgtām durvīm, nē! Tas nozīmē nebāzties tur, kur nebāžās. Vienreiz pamēģinājāt, nesanāca, vsjo – tas ir signāls: ‘Nelien tur!’
03. maijā mīlas dieviete Venēra ieiet Aunos, un tas būs kkas nereāls maijā. Kur Venēra, tur parasti labi, izņemot to vietu, kur šī jums ir iebraukusi līdz 03.05. Ja Venēra ieiet kādā zīmē, tad tā zīme uzplaukst un iezaigojas un tas arī tad notiks ar jums pēc 03.05. Izbaudiet maiju, jo mīlas dieviete būs stiprāka, kā jebkad!!!!!!!!! Tas ir fenomenāls mēnesis. Neaizlaidiet maiju pa nepareizām sliedēm. To jūs varat izdarīt, ja Auna stilā sačakarēsiet lietas līdz 03.05.
Tātad, maijā Venēra tā pieņemsies spēkā, kā nekad. Un tas ir ūbersuper kruti! Viņa vēl jūsu pašu zīmē savienosies ar pārsteiguma meistaru Urānu (15.-16.05). Un es neredzu nevienu variantu kā jūs varēsiet izsprukt ne tikai no banāliem tauriņiem vēderā, bet no daudz smagākas iemīlēšanās.
Visa mīlestības epopeja jau aizsāksies ar to pašu 03.05., bet aplam spēcīgi amori jums lidināsies apkārt no 10.05. līdz 16.05. Tas būs kkas nereāls.
Mīlestība ies kopā ar pašapziņu un bagātību/pārticību. Jo tālāk mēnesī, jo enerģijas paliks vieglākas un gaisīgākas. Mēneša pēdējā dekāde jau būs vieglās Dvīņu enerģijas apspīdēta. Tas jums patiks vēl vairāk. Tā kā ir vērts vēl pāris dienas paciesties.
Lai jums pasakains šis burvīgais maijs! Izbaudiet to pēc pilnas programmas. Esiet debesu svētīti, lai izdodas iecerētās lietas. Maijs = bizness + mīla. Priekā, foršie!!


Horoskops Mežāžiem maijam.

Aprīlis pamatīgi trāpīja pa kardinālajām zīmēm (Auniem, Vēžiem, Svariem un Mežāžiem). Un, šķiet, Mežāžus tas izpurināja visvairāk. Mežāži ir saprātīgi miera mikas, kas visu cenšas tvert gana racionāli. Tā kā vienīgais racionālais aprīlī bija ‘mātes’ vārdu pielietojums, Mežāžiem šis mēnesis nebija no tiem vieglākajiem.
Daudzi Mežāži raportē drastiskas izmaiņas darbā, citi – veselības sašūpošanos. Nu ko, varu mierināt, destrukcijas laiks iet uz beigām. Maijs sākas 29. aprīlī ar fantastisku jauno mēnesi un vienlaikus arī saules aptumsumu Vēršos, bet Vērši ir jūsu vismīļākie kolēģi.
Šis jaunais mēness ir tik lielisks, ka to pat grūti aprakstīt. To svēta varenais Jupiters, kuru daudzkārt pastiprina Laimes rats. Sakritība? Drīzāk tur debesīs zvaigžņu bīdītāji ir ieraudzījuši to, ko sadarījuši šajā pavasarī, un tagad steidz sūtīt uz Zemi to labāko, kas viņiem ir. Un Mežāžiem šis būs līksms mēnesis, ļoti jauneklīgs, jo jauns mēnesis jums ir bērnu, prieka, azarta un romantikas sektorā. Tā ir ļoti dziedinoša un gaiša enerģija. Un tā kā jauns mēness sakrīt ar saules aptumsumu, tad šī enerģija būs 5x spēcīgāka kā parasti. Es saku, viņi tur augšā jūtas vainīgi par sadarīto.
Jo tālāk mēnesī, jo enerģijas paliks ‘sociālākas’. Pilnmēness 14.05. arī ir neparasts, jo tas ir nopietnības pilnmēness. Samērā dramatisks, bet pareizs un gaišs. Kaut kas nāks gaismā un tas būs saistīts ar jūsu draugiem un jūsu sapņiem. Un dīvainā kārtā, tam būs ilgstošas sekas, pat varbūt uz visiem laikiem. Atkārtoju, tā lieta būs laba, jo to svēta Jupiters un Saturns. Kas ir tā lieta, grūti pagaidām pateikt, bet tā pilnīgi noteikti ir saistīta ar sociālām aktivitātēm un būs ar teatrāliem elementiem (publiskas apņemšanās, zvēresti, bildināšanas, atvainošanās, apsolījumi uz mūžu utt.). Dīvainā kārtā šiem teatrālajiem paziņojumiem labāk ir noticēt, nekā nenoticēt, jo tie būs patiesi. Ja tie nebūs patiesi, meli gaismā nāks ar zibens ātrumu, praktiski uzreiz. Tā kā jūs esat drošā situācijā un atbalsts jums ir jūsu paši tuvākie cilvēki un jūsu ģimene.
Par ģimeni. Jau 03.05. mīlas dieviete Venēra iesoļo jums burvīgā sektorā – jūsu ģimenes un emocionālās labklājības sektorā. Ja aprīlis jūs ir papluinījis, atļaujiet sevi mīlēt. Tagad jūsu ģimene parādīs to, kas ir īsta ģimene un dzīvesdraugi parādīs, kas ir patiesi un īsti dzīvesdraugi. Un netēlojiet varoņus, bet atļaujaties lietas saņemt tāpat vien, jo esat tiešām daudz cilvēkiem devuši (un turpināsiet dot). Tagad ir viegls laiks, kuru varētu nosaukt par Mežāžu sanatoriju.
Ir viena tāda Mežāžu kategorija, kuriem aprīlis bija 'krutākais mēnesis mūžā'. Tie ir Mežāži – kosmonauti. Viņi februārī-martā uzlidoja trakā priekā augstu debesīs un tagad var droši nolaisties uz zemes, jo tagad ir droši. Viņus aprīlis itkā nemaz nav skāris. Skāra gan, tikai jums palaimējās to uz savas personīgās ādas nesajust, bet apstieties apkārt... drupas vien. Bet atkārtoju, tagad nolaisties uz zemes ir droši.
Sāku jau stāstīt par Venēru, kas ir maija mēneša galvenais spīdeklis. Sāksim jau ar to, ka ir Vēršu laiks un Venēra ir Vēršu patronese. Tālāk mīlas dieviete ieiet Aunos, bet tur ir tā vieta, kur viņa 1x gadā uzlādē baterijas. Un vēl tā nostāsies opozīcijā vīrišķajam Marsam (vīrišķais pret sievišķo) 10.-12.05.
Un vēl!! 15.-16.05. Venēra savienojas ar Urānu. Un tā jau ir venēriska eksplozija (arī notiek 1x gadā). Šogad Venēras eksplozija būs grandioza, jo viņa būs svaigi kā uztankojusies. Nereāla gaisma, pārsteigumi, siltums ieplūdīs jūsu ģimenēs, mājokļos un jūsu emocionālajā labklājībā. Tādu siltumu nebūsiet sen jutuši. Faktiski tur būs svētlaimes elementi un vēl tas ies kopā ar tām dramatiskajā, teatrālajām un vienlaikus pilnīgi nopietnajām lietām. Gaisā ož pēc kkā ļoti, ļoti interesanta un neparasta, kas liks ne vienai vien jaukajai Mežāžu sirsniņai izkust.
Ap 20.maiju mostas Marss. Mežāžiem tā ir laba ziņa, jo sakustēsies tie darba jautājumi, kas bija apstājušies/izjukuši. Katrā ziņā, jums iemīļotais darba/karjeras/misijas sektors tagad saņems kārtīgu enerģijas devu. Tālāk jau sākas sakarīgs laiks, jo Saule ieiet jūsu veselības un rutīnas mājā (22.05.). Lietas t.sk. veselība vnk sāks kārtoties un stāties savās jaunajās vietās. Kapēc jaunajās? Mežāži sāks iekārtoties, pārkārtoties, pielāgoties jaunajām situācijām, kas pa lielām šaibām būs labākas par iepriekšējām.
Lai jums bezgala jautrs un mīlīgs šis lieliskais maijs. Gribētos zināt, kas jums atgadīsies tajā maija vidū ar tiem Venēras/Urāna trikiem un teatrālajiem uzvedumiem. Padalīsieties un iepriecināsiet pārējo Zodiaku, labi? Lai jautri un bagāti! Priekā!!


Horoskops Skorpioniem maijam.

Maijs ir jūsu mēnesis, patiesi. Un jo tālāk maijā, jo dzīvāk jūs to sajutīsiet. Maijs sākas 29. aprīlī ar fantastisko jauno mēnesi, kas sakritīs ar saules aptumsumu. Parasti jau saules aptumsumi ir tādi strjomīgi, bet šis nav tas gadījums. Šoreiz ir pat ļoti labi, ka Saule bik aptumsīs, jo tas tikai pastiprinās šo fantastisko, seksīgo un ļoti dziedinošo enerģiju.
29. aprīlī jauns mēness jūsu vistuvāko attiecību sektorā. Ja jums ar jūsu otrajām pusītēm vai sadarbības/biznesa partneriem ir bijušas kādas nesaskaņas, tad tagad tās lieliski atrisināsies.
Jauns mēness norit Vēršos, kas garantēs to, ka šī enerģija būs ārkārtīgi spēcīga, seksīga un stabila.
Skorpioni ar Vēršiem ir saderīgas zīmes un šīs enerģijas arī ir saderīgas, lai arī Skorpions un Vērsis ir pretējas zīmes. Lai kā arī skorpioniem dzīvē ietu, jūs allaž tiecaties pēc stabilitātes un miera, ko reprezentē Vērši. Varētu būt arī tā, ka Skorpioni ir vistrauksmainākie pilsoņi visā Zodiakā un šī mierīgā, rāmā un dziedinošā Vēršu enerģija tagad ir tieši tas, kas vajadzīgs. Un tā plūdīs no jūsu vistuvākajiem cilvēkiem.
Skorpioni ir gudri, aplam jūtīgi, intuitīvi. Un Skorpioni bieži domā par citiem un, vispār, bieži domā par visu kko, retāk gan par sevi. T.i. sevi bik aizmirst. Maijs būs citādāks.

Jo tālāk maijā, jo vairāk Skorpions sāks sajust sevi un domāt par sevi un savām vajadzībām. Vēršu enerģija jūs nomierinās tiktāl, ka varēsiet tā pa īstam sevi sajust. Pilnmēness (14.05.) šoreiz ir jūsu personīgais pilnmēness. No sirds apsveicu jūs ar to!
Šoreiz pilnmēness norit jūsu vispersonīgākajā sektorā, faktiski jūsos pašos. Un šis pilnmēness ir īpašs. Mēness savienosies ar spēcīgo, vareno un nopietno Saturnu. Saturns ir ļoti nopietns onka. Tas viegli var sagraut jebkurus plānus, kuri izjuktu tāpat, ja tiem nebūs stabila pamata. Toties, ja pamats kādām lietām ir stabils, ja kādos jautājumos esat izlējuši tonnām sviedrus, tad Saturns garantēs šo pasākumu ilgtspēju. Un Saturns tagad ir ar jums. Tas nozīmē, ka jūsu racionālie, apdomātie un izlolotie plāni realizēsies. Un tas ir ļoti, ļoti labi. Tie nav ‘traļi-vaļi’ varianti, te runa ir par nopietnu laimi. Un nopietnu laimi Skorpioni ir pelnījuši.
Tālāk ir jārunā par fonu, kurā vislabāk var realizēties maija lieliskā enerģija. Jums Venēra 03.05. ieiet jūsu rutīnas, veselības sektorā. Un tas nozīmē, ka veselība būs un ikdienas solis paliks daudz raitāks un vieglāks. Biedri Skorpioni! Tā kā Venēra maijā būs nereāli spēcīga un varena, tad jums ir atbilstoši jādzīvo un jārīkojas. Tas nozīmē - labu uzturu un labas domas. Tagad ir jūsu laiks un nav jātērē savu tik dārgo laiku uz niekiem. Daudz vērtīgāka tagad ir VESELĪGA un POZITĪVA pieeja dzīves jautājumu risināšanā, jo kā teicu, veiksies ILGTERMIŅA LIETAS.
Īpaši labi jūs to sajutīsiet ap 20. maiju, kad mostas viens no Skorpionu valdniekiem – Marss. Lietas, kas stāvēja uz vietas, tagad iekustēsies un sāks uzņemt apgriezienus. Biznesa, karjeras lietas jo sevišķi!
Un Skorpioni! Meklējiet prieku!!! Prieku vajag pilnīgi noteikti atrast. Mērenās devās jūs pat varat šmigot, bet šmigai vajadzētu būt kvalitatīvai, jo mīlas dieviete Venēra, kas tagad jūsu veselības sektorā, atsūtīs jums venēriskas galvassāpes, ja šmiga būs nepareizi brūvēta. Tapēc šmigojiet mēreni un kvalitatīvi.
Toties prieks ir meklējams un šmigas dievs Neptūns jums palīdzēs. Noteikti tiekaties ar saviem labākajiem draugiem. Pavadiet laiku ar saviem bērniem. Tieciet atpūsties pie ūdeņiem, it sevišķi, ja varat aizkļūt līdz jūriņai. Tas maijā ir ļoti svarīgi. Neptūns jau dzīvo ūdeņos (un arī filozofijā, kas pa lielām šaibām tas pats ūdens vien ir.) Lasiet gudras un interesantas grāmatas. Meklējiet arī tajās prieku un JŪTIET TAČU VIENREIZ SEVI!!
Sākot ar maija 20-iem datumiem Saule ieceļo jūsu lielo naudu, kredītu, banku, kaisles un seksa sektorā. Tur ir arī lielie līgumi. Ja ir kādi parādi vai naudas ķibeles, ir liela varbūtība, ka lietas diezgan viegli sakārtosies. Ja jāmeklē/jāmaina darbs, maija vidus un beigas ir labs laiks tam.
Un ņemot vērā to, ka uz maija 20-iem datumiem jau būs pamodies rīcības spīdeklis un jūsu aizbildnis Marss, paredzu, ka lietas sakustēsies ļoti nopietni un spēcīgi. UN IR ĀRKĀRTĪGI SVARĪGI, KA ŠO LIETU SAKUSTĒŠANĀS NOTIEK PRIECĪGI, AIZRAUTĪGI UN KAISLĪGI. Šis priecīgais fons tad arī jūsu ātrvilcienu aizvedīs uz saulaino tāli, nevis uz trauksmes ielejām. Tāpēc meklējiet prieku!!! Jebkur un ar jebkuriem līdzekļiem. Un pamata doma lai ir: 'kas man dzīvē sagādā prieku un gandarījumu'? Tas ir jūsu laimes kompass.

Vēlreiz apsveicu ar jūsu fantastisko privāto pilnmēnesi. Lai jums priecīgs un ražens maijs. PRIEKĀ, superīgie Skorpioni!!!!!!!


Horoskops Jaunavām maijam.

Jaunavām aprīlis uzdeva daudzus jautājumus. Štrunts par pašiem jautājumiem, bet forma, kādā aprīlis uzdeva šos jautājumus bija gana drastiska. Ja nu kādai zīmei bija jānodod lietas destruktīvajiem vējiem, tad tās bija Jaunavas. Ceru, ka esat pie labas veselības un ar jums viss ir kārtībā.
Vienas no lietām, ko aprīlis gribēja no Jaunavām paņemt, bija jūsu važas. Jaunavas ir slavenas ar to, ka apkrāmē sevi ar prāta konstrukcijām, jo visam ir, ja ne jābūt pareizi, tad vismaz, lai viss atbilst kādām normām. Bet kādām normām? JAUNAVU NORMĀM.
Jaunavas cīnās par taisnību un normām. Un šajās cīņās zaudē daudz spēku un daudz asiņu. Jaunavas, šķiet, ir vis-ne-novērtētākās visā Zodiakā. Bieži ir nācies dzirdēt, ka vajag to bērniņu laist pasaulē ātrāk/vēlāk, lai labāk ir kas cits, bet ne Jaunava. Ir jābūt ar grūtu galvu vai grūtu bērnību, lai kko tādu izdomātu. Jaunavas ir superīgākie cilvēki. Ja uz pasaules valdītu Jaunavas, karu nebūtu un visiem būtu, ko ēst. Bet nu labi, neuzvilksimies...
Aprīlī destruktīvie vēji bija atnākuši pēc Jaunavu konstrukcijām un VAŽĀM.
Maijs jums ir par sex, drugs and rock’n’roll un kur te vairs vieta važām un prāta konstrukcijām. Te ir JĀĻAUJAS. Hahaha... gribu redzēt Jaunavu, kas ļaujas, nevis būvē savu kārtību. Nāksies, neko nepadarīsiet...
Maijs sākas jau 29. aprīlī ar milzīgu brīvdomāšanas, brīvlaišanas enerģiju un Jaunavai nāksies ieraudzīt, ka apkārt savai uzbūvētajai mikropasaulei eksistē daudz plašāka pasaule. Un ko darīs Jaunava? Jaunava pakasīs pakausi un sāks domāt, ko no lielajiem plašumiem sastiept sev mājās (jaunus cilvēkus, jaunas mantas, jaunu riņķi degunā utt.), lai būvētu jaunas konstrukcijas.
Godīgi sakot jums maija sākumā veiksies ar jaunu krāmu iegādi, bet... BET tad jaunavām iekodīs kāda venēriska muša un tad panesīsies... Jebkuri krāmi izjutīsies kā apgrūtinājumi un ierobežojumi un gribēsies lielo, balto uz balta zirga utt. Un šmigas dievs Neptūns Jaunavas neatstās, praktiski ne uz brīdi. Tas viss jau sāksies ap 03.05. un visus tos nereālos trikus izpildīs mīlas dieviete Venēra, kopā ar seksuālo Lilitu, pārsteigumu meistaru Urānu un vēl dažiem labiem debesjuma iemītniekiem.
Jaunavu maija atslēgas vārds ir ‘kaisle’. Racionālām jaunavām bik širmis aizvērsies ap 10.-15.05. Tagad tā... šo spēcīgo (nereāli spēcīgo) enerģiju var palaist pa diviem virzieniem: nauda un sekss (ar kaisli, bet bez liekām ceremonijām tipa mīlestība). Var arī palaist pa abiem virzieniem. Var sākt jaunus biznesus, var ņemt kredītus lieliem pirkumiem. Var sākt grandiozus projektus. Ir jāļaujas!
Jaunavas, jūs tagad dodaties taisnā ceļā pie Fideļa uz Brīvības salu. Nu un kas ņem līdz uz Kubu virtuves kombainus, zāles pļāvējus, mākslīgo nieri (katram gadījumam), 65 pārus briļļu (katrai dienai) utt. Jo brīvāk tagad jutīsieties, jo lielāki procesi sāksies. Nost ar krāmiem un nost ar važām! Gribat labāko seksu mūžā? Tad nafig jums virtuves kombains, protams, ja tas nav ‘part of a game’.
Kas par to visu maksās, jūs jautāsit? Paši vien samaksāsiet, jo 20. maijā jums nopelnītās naudas sektorā mostas agresīvais kareivis Marss un naudas plūsma (kas mož bija aizgājusi ciet) atjaunosies.
Maija vidus jums būs nereāli aktīvs. Pilnmēness (14.05.) jums jezgas sektorā. Nu neatkausieties no draugiem, radiem, kolēģiem. Tusēt nāksies skarbi. Nu tad turat vieglu garu un jautru prātu. Lai jums ir laiks, ko atcerēties! Jūnijs jums ir darbs-mājas tipa mēnesis (arī labs), bet maijs ir pavasaris un tas ir super! Priekā, visforšākās Jaunavas!!


Horoskops Vēršiem maijam.

Sveiki, Vērši! Daudz laimes Dzimšanas dienā! Nu esat beidzot sagaidījuši savu laiku. Pats labums sāksies jau 03.05., bet par to bik vēlāk.
Maijs sākas 29. aprīlī ar vnk burvīgu jauno mēnesi Vēršos. Tas ne tikai ir jauns mēness, bet tam līdz iet arī saules aptumsums. Tā kā jūs var apsveikt ar personīgo jauno mēnesi un ar jūsu personīgo saules aptumsumu.
Tātad jauns mēness norisinās jūsu vispersonīgākajā sektorā, faktiski jūsos. Tas iezvanīs visam Zodiakam laimības laikmetu un iezvanītāji būsiet tieši jūs, lielie un varenie Vērši. Jūsos ieplūdīs absolūti fenomenāla enerģija. Tā būs stipra, pagalam stipra un svētīga. Lieta tāda, ka uz jaunā mēneša tapšanas brīdi vnk fantastiskus aspektus veidos Saule, Mēnestiņš, lieliskais Jupiters, Kairons un Neptūns.
Tālāk vēl viena fantastiska sakritība. Jaunā mēneša brīdī Laimes rats savienosies ar vislielāko kosmosa labvēli, ūber-vareno Jupiteru. Nu neeksistē labākas lietas debesjumā. Tagad galvenais ir šim jaunajam atvērties, jo tas baros jūs veselu gadu. Un atkārtoju, enerģija, kas tagad sāks jūsos ieplūst ir vnk fenomenāla.
Vēršu valdniece ir mīlestības dieviete Venēra. Jau 03.05. Venēra iesoļo jūsu zemapziņā. Parasti tas nav nekas īpaši labs, bet šoreiz ir savādāk. Venēra taps nereāli spēcīga. Ir debesjumā tāda zvaigzne, kas baro Venēru. Tas arī notiek reizi gadā un šoreiz šī savienošanās notiks ap 12. – 13.05. Šajā brīdī Venēra paliek visspēcīgākā un tālāk būs vēl viena grandioza savienošanās – Venēra sastapsies ar vareno Urānu.
Tas sola brīnumus. Kādi tie būs, jūs patlaban pat iztēloties nevarat. Un tas viss notiks jūsu zemapziņā. Kaut kāds milzīgs siltums jūsos ieplūdīs un visi VISI apkārtējie to ieraudzīs un jūsu magnētisms būs neatvairāms.
Ap 14.05. būs neparasts pilnmēness jums pretējā zīmē – Skorpionos. Šis būs nopietnākais pilnmēness, ko esmu redzējis, kopš interesējos par astroloģiju, jo Mēnestiņš savienosies ar nopietnības dievu, vareno Saturnu. Šo savienību arīdzan svētīs Jupiters, bet Jupiters ir dievu dievs.
Šis būs stāsts par jūsu vistuvākajiem cilvēkiem. Šis būs stāsts par otru cilvēku. Tas būs nopietni un svētīgi, pat svinīgi. Būs skaists un seksīgs pilnmēness un viss Zodiaks staros, bet pāri visiem staros Vērši. Tā kā ir vērts atvērties skaistajam, lielajam, varenajam un aizvērties sīkumiem un necienībai.
Ap 20. maiju jūsu vitalitātes, veselības un ikdienas sektorā mostas kareivīgais Marss. Tas nu nozīmē tikai vienu, ka Vēršos ieplūdīs vitalitāte un spēks. Tas augs augumā līdz pat augustam. Faktiski no šī brīža vitalitāte un spēks pieaugs ar katru dienu un Vērši atkal varēs 100 vezumus vest un 100 kalnus gāzt.
Ja mēs saliekam visu kopā, tad fakts ir viens – Vērši mostas un mostas spēkā. Un šis Vēršu spēks ir jūsu magnētisma atslēga. Vērši tagad būs ārkārtīgi iekārojami.
Maijs ir dāsns mēnesis un Vēršiem tas būs arī aktīvs mēnesis. Jūsu aktīvais prāts ātri atradīs arī naudas pelnīšanas iespējas. Jums tagad ir lielisks laiks sākt kko jaunu, jo veiksies ilgtermiņā un šie soļi būs pareizi.
Kopumā maijs jums būs gaišākais mēnesis pēdējā pārredzamajā pagātnē. Vērsiet savus Vērša skatus uz nākotni un nekautrējieties par savu pievilcību. UN ZINIET SAVU CENU. TĀ TAGAD IR AUGSTA!! Vēlreiz, vēlu jums priecīgi izballēties savās jubilejās! Lai laimīgs jums nākamais gads. Priekā!!


Horoskops Ūdensvīriem maijam.

Ūdensvīriem aprīlis bija gana kritisks mēnesis, kur nācās gan revidēt cilvēkus, gan revidēt savus uzskatus un galvenais - ravēt savu baiļu dārziņu. Īsāk runājot, ja tā labi atskatās uz aprīli, tika iztērēta vismaz dubulta jūsu drosmes porcija. Un par to jums pienākas prāva kompensācija.
Maijs sākas jau 29. aprīlī ar vnk fantastisku jauno mēnesi Vēršos. Un jums šī fantastiskā, dziedējošā enerģija ieplūdīs vissvarīgākajā jūsu dzīves sektorā – jūsu ģimenēs, mājās, emocionālajā labklājībā un drošības sajūtā. Tie ir pamatu pamati. Ja aprīlis sašūpoja zemi zem kājām, tad tagad sajutīsiet vnk fantastisku atbalstu. Jums būs tāds drosmes un apņēmības pieplūdums, ka steigsiet to likt lietā un’, jau pirmām kārtām, darba/karjeras lietās.
Maijs ir tas mēnesis, kad varat sajust savas mājas/ģimeni kā drošības garantu saviem drošajiem soļiem pasaulē. Ap 14. maiju jums pilnmēness Skorpionos – jūsu darba, karjeras un misijas sektorā. Šis ir īpašs pilnmēness, jo tas precīzi savienojas ar nopietnības un ilgtermiņa dievu Saturnu, kuru, savukārt, svētīs dievu dievs Jupiters.
Ja jums ir reāls plāns, biznesa plāns, ja jums ir kādas ļoti stabilas iemaņas kādā profesijā, jūs varat cerēt uz ļoti nopietniem pavērsieniem karjeras jautājumos. Un te runa ir par ilgtermiņu (gadiem). Jebkuri uzpūsti projekti, haļavas, traļi-vaļi utt. izgāzīsies ar milzu blīkšķi. Jebkuras pamatotas lietas uzzels. Sakarīgie Ūdensvīri, skatieties, kur ir jūsu talanti un mākas un nekautrējieties tās demonstrēt citiem. Jums par to samaksās un labi samaksās.
Bet lai jums savās mājās un savos darbos nebūtu garlaicīgi, visu maiju jūs ar visādiem pikantiem piedāvājumiem (arī mīlas) vajās kaimiņi, kolēģi un paziņas. Daži no piedāvājumiem būs TĀDI, ka sev būs jāiekniebj, lai saprastu, vai tas, gadījumā, nav sapnis. Visa jezga sāksies jau 03.05., bet pagalam traki būs ap 15.-16.05. Nu Ūdensvīri jau īpaši nekomplekso par brīvo mīlu un īstermiņa attiecībām. Kas zina, mož tajā visā venēriskajā virpulī arī kkas jēdzīgs dzimst.
Bet garlaicīgi jums toč nebūs, jo maijs ir viens nereāli pikants mēnesis. Un jums arī pienākas pikance, kā daļa no kompensācijas par aprīli.
Tā, tagad nopietni. Ūdensvīri ir toleranti pilsoņi, kas kko vienmēr cenšas mīlēt, cik nu ir spēka un cik uz to brīdi sanāk. Maija pēdējā dekādē jums Saule ieiet radniecīgajos Dvīņos. Tas nozīmē, ka komunikācija un atmosfēra (it sevišķi ģimenē) paliks viegla un flirtīga. Skatieties, lai tā nepaliek par vaļīgu, jo jau 20. maijā jūsu eksotikas un plašumu sektorā mostas Marss. Nu nebrūvējiet muti uz citādiem cilvēkiem, dabūsiet iekšās un atsitiens būs gana nejauks.
Labāk šo agresīvo (ļoti agresīvo) enerģiju palaist ceļojumos. Var lidot ar gaisa balonu. Var doties pāri okeānam un trejdeviņām zemēm. Ja nevarat atļauties nopirkt biļetes, vismaz domājiet plašās pasaules virzienā un pasaule atsauksies, pirmām kārtām jau, ar naudas čupu. Lamāsieties, apsmiesiet, nebūs jums naudas čupas un jūnijā (uz svētkiem) jūs ieliks stūrī un vēl arī nobārs. Vajag jums to?
Maijs ir par savām mājām, savu tuvāko apkārtni, saviem radiem, savu ģimeni, savu darbu. Maijs ir par BĀZISKĀM LIETĀM jūsu dzīvēs un maijs ir lielisks!!! Un tas nozīmē, ka bāziskās lietas jūsu dzīvēs lieliskā veidā sakārtosies. Lai jums sokas un izdodas. Sākas jauns periods dzīvē. Aprīlis 2014. gadu sašķēla divās pusēs un tagad jūs iesoļojat jaukajā šī gada pusē. Veiksmi!!


Horoskops Zivīm maijam. Ihtioziņas.

Pirmkārt, zemais nolieciens jūsu priekšā visa Zodiaka vārdā, ka enerģētiski visus mūs iznesāt baisajā aprīlī. Un tās ir trauslās Zivis. Es gan teiktu, varenās Zivis. Jūs paši nezināt, cik patiesībā esat viedi un vareni. Ne visas Zivis gan pārcieta aprīli, no dažām palika pāri tikai depresīva asaka, bet varu jūs mierināt, kosmiskā pateicība nāk. Un lai cik tas nebūtu banāli, tā nāk naudiskā izteiksmē un pašapziņas mega-kāpuma izteiksmē.
Maijs sākas 29. aprīlī ar svaigu un lielisku jauno mēnesi / saules aptumsumu Vēršos. Tas ir tā, itkā jūsu piemājas dīķī kāds jums ielietu visgaršīgāko ūdeni, kāds jebkad ir baudīts. Jūs varēsiet tajā veldzēties un baudīt. Mierīgu laiku es jums nesolu, tieši otrādāk – nāks radi, draugi un kolēģi nest jums savas dāvanas. Būs vēl arī pa kādam mierināmajam, kas vēl ir aizķēries destruktīvajos vējos, bet tas tā. Tie ir jau nieki, salīdzinot ar visu, kam pasaule tagad ir izgājusi cauri.
Jo tālāk mēnesī, jo plašāka akvatorija Zivīm atvērsies. Jau ap 14. maiju Zivis peldēs visplašākajos okeānos un viseksotiskākajās dziļjūrās. Jūsu valdnieks Neptūns jums svētīs visus ūdeņus. Un tagad vairs nebūs vajadzības pēc skumjām un depresijas. Tikai neslēdzaties klāt vēl tām destrukcijas paliekām, kas vēl karājas pie debesīm.
14. maijā jums radniecīgajos Skorpionos būs pilnmēness. Tas svētīs un izgaismos VISUS pasaules ūdeņus. Un tas būs svinīgi un nopietni. Visi dzīvības/nāves tipa jautājumi atrisināsies paši no sevis un jums būs mierīgi, filozofiski un priecīgi.
Lai jums vēl lielāks prieks, jau 03. maijā mīlas, glamūra un bagātības dieviete Venēra iesoļos savā visiemīļotākajā teritorijā – jūsu talantu, pašapziņas un nopelnītās naudas mājā. Tas ir tā, ka viņa sēdēs uz naudas čupas ar spogulīti rokās (tipa pati skaistākā) un priecāsies par jūsu panākumiem. Viņa šajā teritorijā jums ir tikai 1x gadā un tas tagad būs maijā.
Lai būtu vēl interesantāk, ir jāsaka, ka Venēra būs spēcīgāka, kā jebkad. Ap 10.-12. maiju tā nostāsies tiešā opozīcijā ar Marsu. Tas iedarbinās pavasari. Ap to pašu laiku viņa nokļūs tur, kur tā visvairāk kāro būt. Tā savienosies ar zvaigzni vārdā Alfetraza. Tā ir vieta, kur Venēra reizi gadā atjauno spēkus. Un tad Venēra savienosies ar Urānu. Arī tas notiek tikai 1x gadā un tas ir kosmiskais mega-notikums.
Urāns ir varens pārsteigumu meistars. Tas apgriež dzīvi kājām gaisā un šoreiz tas ir pat ļoti veiksmīgs aspekts. Un tas notiek visneiedomājamākos veidos. Gaidiet negaidītus pavērsienus karjerā, radošajos pasākumos. Kādi jūsu slēptie vai neslēptie talanti uzzaigos ar tādu spēku, ka citiem acis žilbs. Tas var izsaukt lielas izmaiņas jūsu naudas plūsmā (pareizā virzienā). Tie var būt negaidīti darba piedāvājumi un karjeras iespējas. Katrā ziņā, atzīmējiet savos kalendāros un plānotājos 15. un 16. maiju. Ierakstiet tajos, ka šīs dienas paredzētas lieliem brīnumiem. Būs!
Ja jums ir jāsāk kāds bizness, kādi lieli pirkumi, kādi lieli līgumi un darījumi, tad maijs ir tas mēnesis. It sevišķi pēc 20. datuma, kad jūsu lielo naudu, banku, kredītu un arī kaisles mājā mostas kareivīgais Marss. Tas iedos enerģiju jūsu iecerēm, bet nopietnais Saturns gādās, lai jūsu iecerēm būtu ilgtspēja un sazemējums. Maijs/jūnijs jums naudas, darba un aktivitātes mēneši.
Reāls atpūtas laiks jums sāksies (uz kādām 10 dienām) pašās maija beigās, kad jauns mēness jautrajos Dvīņos atnesīs mieru, prieku un vieglumu jūsu ģimenēs, mājās un jūsu emocionālajā labklājībā.
Kopumā sākas lielisks laiks, kurā ir JĀSAŅEM adekvāts atalgojums par jūsu vareno varoņdarbu. Lai jums arī tālāk svaigi ūdeņi un pavasaris. Baudiet to un līksmojiet! Priekā, skaistās Zivis!


Horoskops Svariem maijam.

Svari, Svariņi... Viena no 4-ām nabaga kardinālajām zīmēm. Ļoti jācer, ka aprīlis bija gana saudzīgs pret jums, jo kombinācijas pie debesjuma nu nekādi nevarēja nosaukt par draudzīgām. Lielākā slodze aprīlī bija jāiztur jūsu vistuvākajām attiecībām. Cerams, ka esat ok un nav lieli posti notikuši.
Katrā ziņā maijs steidz lietas salabot un sniegt jums mieru un remdinājumu tieši vistuvāko attiecību jautājumā. Plus vēl maijs jums ir naudas un pašapziņas mēnesis. Un maijs ir, varbūt, gada labākais mēnesis. Gaisā vēl ir destrukcijas paliekas, bet nav ko skumt, nāk labais un uz to ir jēga vērst savus skatienus.
MAIJĀ SVARU KAUSS SVARIEM STIPRI NOSVĒRSIES UZ LABO PUSI!
Maijs sākās jau 29. aprīlī ar nereāli labu jauno mēnesi Vēršos. Tas iepludināja ļoti spēcīgu un labvēlīgu enerģiju jūsu lielo naudu, līgumu, darba kontraktu, juridisko lietu sektorā. Jums tagad paveras visādas iespējas. Tās ir gruntīgas iespējas. Varat sākt jaunus biznesus, mainīt darbus, kārtot juridiskās lietas. Viss veiksies un nesīs ilgtermiņa stabilitāti un labu naudu. Un būs interesanti, jo...
Jo maijs nesīs arī pamatīgu kaisles devu parasti nosvērtajiem Svariem. Pagājušajā vasarā jau bija kkas līdzīgs bet tie bija tikai ziediņi, tagad nāk pa nopietno. Sāk veidoties pilnīgi citāda dzīve.
Un stāsts ir par kaislīgām attiecībām. Tie Svari, kas ir ar cisu maisu, var nopietni cerēt uz nopietnām attiecībām, pie kam – ļoti kaislīgām. Sapārotajiem Svariem attiecībās ieplūdīs pavasaris, pie kam visnegaidītākajos veidos. Būs pamatīgi pārsteigumi.
Citām zīmēm jau rakstīju, ka mīlas (un naudas) dieviete maijā ir vājprātā stipra. Jums ir naudas mēnesis, kur Venēra būs kā zivs ūdenī un vēl arī maijs pats par sevi būs mīlestības mēnesis.
Svari lietas izsver, bet tagad sarunāsim tā, ka jūs varat izsvērt finansiālās un juridiskās lietas. Tur būs jāizvēlas starp labu un labāku, bet mīlas lietās nav ko svērt un izsvērt! Ja kkas nāk, ilgi nedomājiet, bet metaties iekšā virpulī. Pa taisno un bez ilgas domāšanas. Stundu stāvu domādama(-s) nav par maiju.
Pa īstam maijs jums sāksies 03. datumā, kad mīlas dieviete ieiet jūsu vistuvāko attiecību sektorā. Tas ir ļoti, ļoti labi. Ja maijā kādu satiekat, it īpaši, starp 10. un 16. maiju, šīm attiecībām var būt pat ļoti interesants attīstījums un draud nopietna laime.
14. maijā jums Skorpionu pilnmēness, kas iedegsies jūsu pašapziņas sektorā. Tas iedos ļoti pamatotu un nopietnu enerģiju jūsu pašapziņai (kas nav Svaru stiprā puse). Jūs esat diezgan rezervēti pilsoņi, un ziniet, ka jūs ļoti novērtē tieši jūsu sakarīguma un dziļā lietu redzējuma dēļ. Bet jūs varat VARAT būt arī ļoti kaislīgi. Un ja topat kaislīgi, tad tas ir uz ļoti ilgu laiku un cilvēki to novērtēs un pie jums tieksies. Jo jūs esat STABILI UN UZTICAMI un tas nav maz.
Svari ir kardinālā zīme un tas nozīmē, ka savās jomās jūs pilnīgi dabiski būsiet priekšgājēji. Tātad jūs esat arī ļoti drosmīgi un IZTURĪGI. Un to cilvēki jūt un sevišķi spēcīgi jutīs maijā. Jums būs ļoti spēcīgs magnētisms šajā pavasarī. Bet jūs esat arī samērā kautrīgi, pat bikli nedaudz. Nu nav jēgas tam tagad. Ziniet savu cenu. Cita starpā, cilvēkiem būs samērā liela vēlme celt jūs uz pjedestāla (debesīs). Nu ko, jauna teritorija jums. Tas tagad tā būs labu laiku.
Ap 20. maiju jūsu vispersonīgākajā sektorā, faktiski jūsos pašos mostas kareivīgais un agresīvais Marss. Tad arī drosme atgriezīsies un kāds tur vairs biklums. Maija pēdējā dekāde iezvanīs Dvīņu laiku, kas jums ir ļoti radniecīgs. Būs viegli un jautri. Tieši labs laiks vasaras uzsākšanai. Varbūt tieši šis maijs un šī vasara iezvanīs pilnīgi jaunu etapu jūsu dzīvēs. Turiet augstu galvu, valkājiet apburošu smaidu un baudiet BAUDIET! Sākas tiešām interesants, mīlīgs un bezgala neparasts laiks. Lai jums liela laime, Zodiaka klusie un brīnumainie! Priekā!


Horoskops Strēlniekiem maijam.

Hehe... jums miksēts mēnesis. Tagad, kad esat izbaudījuši laimes putna ar lietošanas instrukcijām stiķus un niķus, ir laiks savest sevi zināmā kārtībā. Tas ir jādara ZIBENĪGI, jo maija vidus jums būs galvu reibinošs un pat nereāls.
Maijs sākas 29. aprīlī ar pēdējā laika lieliskāko jauno mēnesi Vēršos. Tas jums ir ikdienas soļu un veselības sektors. Tagad ir vērts V-Ē-R-T-S savest kārtībā sevi un savu ekipējumu. Laimes putns ar lietošanas instrukcijām var būt arī baigais ķēms, jo kā raugi, tas piepilda visu, arī bailes. Par piemēru, jūs par kko bažījāties un Laimes putns uzreiz saprot, ka jums ir jāpiegādā reāla situācija, kurā varat bažīties no sirds. Un pasakiet, man gaišie cilvēki, vai nav ķēms? Ir!
Un aprīlis bija tāds, ka bažīgās situācijas nebija tālu jāmeklē. Ne viens vien Strēlnieks kasīja galvu un vaicāja, kas par sviestu. A, vot, Laimes putns ar lietošanas instrukcijām vainīgs! Pa knābi viņam!
Maijā varat atslābt, jo bažīgo situāciju būs daudz mazāk. Nu ne tā, ka to nebūs... būs, bet tās iegadīsies stipri savādākas.
Pie vainas ir palaidnīgā mīlas dieviete Venēra, kura tieši Strēļķiem atskaldīs TĀDUS numurus, ka nu toč maz neliksies. Un vēl tas Laimes putns...
Jau 03.05. sajutīsiet zināmu ZINĀMU vilkmi iet ielās, tas ir kustēt ārā no mājām. Galvā un vēderā ieplūdīs pavasaris ar lielo burtu, tobiš Pavasaris. Jo tālāk, jo trakāk. Tie Strēlnieki, kas gados, jutīs trakulīgu jauneklīgu garu, kas kkur būs jāliek. Par jaunajiem Strēlniekiem vispār nerunāšu. Galvā būs reāls pavasaris. Nu nesatraucaties, būs kur likt to pavasari! Venēra ar Laimes putnu par to parūpēsies, bet lai jums neienāktu tagad prātā kalkulēt, kāds tas trakums būs, varu jūs nomierināt. Tas būs neiedomājams, tāpēc galvas tagad nav ko lauzīt.
Trakuma organizācijā piedalīsies pārsteigumu meistars Urāns, bet na to viņš ir Kosmosa lielākais pārsteigumu meistars, ka viņa soļi ir pilnīgi neizdibināmi un jums nav neviena cita varianta, kā tikai paļauties.
Lai jums izrubītu galvās korķus, jums vēl 14. maijā pilnmēness jūsu iekšējā pasaulē. Un tad vēl ieslēgsies seksuālā Lilita, kas vilinās jums klāt ‘sliktās meitenes’ un ‘sliktos zēnus’. Uhh...
Lai tas viss neaizietu kādās nekontrolējamās galējībās, jums iedarbosies ļoti simpātiski saprāta elementi (tomēr). Un jūsu ģimenes fantastiskā veidā reaģēs uz jūsu pēkšņo pavasari un, varbūt, šis pavasaris būs jūsu ģimenēs. Tas būtu fantastiski. Lielisks laiks lai dotos ar savu ģimeni un bērniem piedzīvojumu ceļojumos. Īsts šašliku cepamais laiks, jo...
Jo ap 20. maiju jūsu draudzības sektorā mostas ļoti aktīvais puika - Marss. Tā ir ļoti laba lieta, jo tagad būs spēks draudzēties un tusēt. Un ar draugiem kopā sapņot un šos sapņus īstenot.
Maija pēdējā dekāde būs viegla un gaisīga, jo pie valdīšanas ķersies foršie Dvīņi, kas jums ir samērā saderīga enerģija. Tad pavasaris būs pilnbriedā, baudiet to!
Maijs ir pēdējā laika jaukākais mēnesis. Lai to pilnvērtīgi izbaudītu, savediet sevi kārtībā. Tas ietver frizierus, zobārstus utt. Tas tiešām atmaksāsies. Tagad aktīvi domājiet par sevi un savu laimi, tad Laimes putns pieslēgsies pareizā virzienā. Drīz jau jūs no tā tiksiet vaļā, bet kamēr tas ar jums ir (līdz jūlija vidum), ņemiet no dzīves to labāko. Lai sekmes!! Baudiet!


Horoskops Dvīņiem maijam.

Dvīņi maijā ieies ar diezgan miksētām sajūtām, bet diezgan pretējas sajūtas jau normālam Dvīnim piedienās. Tā teiktu daudzi mani kolēģi, bet dziļākajā būtībā tā nav taisnība. Dvīnim ir Vērša tipa iekšējās pasaules musturs, kas ir stabils, neizkustināms, pārliecināts un seksīgs. Ārēji Dvīņi izpildās kā jautrīši, bet jūsu būtība ir pagalam stabila.
Tad lūk, 29. aprīlī šajā iekšējā pasaulē ieplūdīs liela, skaista Vēršu enerģija, jo ir jauns mēness un tas norisinās tieši jūsu iekšpasaulē. Dvīņi sāk gatavoties savām dzimšanas dienu ballītēm. Jaunā mēness enerģija atnesīs arī diezgan daudz vitālā spēka.
Jo tālāk maija mēnesī, jo lielāks uzsvars būs uz to, kur un ko ar šo vitālās enerģijas pieplūdumu darīt. Paliks gan priecīgāk, gan nopietnāk vienlaicīgi. Zinu, jau zinu, ka Dvīnim vārds ‘nopietnāk’ var izsaukt zināmas jūtas, bet šoreiz tiešām jums bik nopietnāk vajag, jo...
Jo 14. maijā ir pilnmēness Skorpionos. Un šis pilnmēness ir nopietnības pilnmēness. Tas savienojas ar nopietnības planētu Saturnu, kas arī atrodas jūsu veselības un ikdienas rutīnas sektorā. Ļoti labs visā šajā nopietnībā ir tas, ka šo pilnmēnesi svēta lieliskais Jupiters.
Te var būt vairāki līmeņi. Viens līmenis ir sagatavoties (nopietni sagatavoties) bikini sezonai, lai varat būt pludmales varoņi. Cits līmenis ir tad, ja ir kādas veselības likstas, tagad ir īstais laiks tām iet virsū. Ilgtermiņa lietas un hroniskas ligas un nebūšanas tagad var veiksmīgi atrisināties.
Uz šī pilnmēneša var nopietni uzvārīties un būtu muļķīgi to palaist garām. Vēl viens līmenis, kur var ‘uzvārīties’ ir rutīnas un ikdienas soļa optimizēšana. Kaut vai pateikt otrai pusei vai bērniem, ka aiz jums es vairs s.. nevākšu. Ar-1-vārdusakot, pilnmēness enerģija palīdzēs sakārtot ikdienu un veselību.
Ja tiktāl neesat nomiruši no garlaicības, tad tagad varat nomierināties, tālākais būs interesanti. Mīlas dieviete Venēra jums izdaiļos maiju. Un kā vēl izdaiļos, maz jums neliksies. Jau 03. maijā tā ieceļos jūsu draudzības, tusiņu, dzīves sapņu sektorā, kur tā paliks ārprātā spēcīga. Un kad Venēra tiek pie šprices, tad garlaicīgi točna vairs nav.
10. - 12. maijā Venēra nostājas opozīcijā ar vīrišķīgo Marsu. Tālākais jau paliek sprādzienbīstami. Gan Venēra ir sociālā sektorā, gan Marss. Un Venēra gribēs izklaides... 15. – 16. maijā, tieši pēc Skorpiona pilnmēneša, kas arī ir gana atraktīvs un seksīgs pasākums, Venēra savienojas ar vareno pārsteigumu meistaru Urānu. Nu tagad jau vairs pat nav sprādzienbīstamība, šī jau ir eksplozija.
Urāns ir viens tāds Kosmosa onka, kas ar vienu rokas kustību var nojaukt ierasto kārtību un uzburt vis-ne-iedomājamākās situācijas un brīnumus. Te nu tiešām daži labi žoklīši varētu atkārties, bet brīnumu atslēgas vārdi maijā jums būs: mīla, draugi, nauda, sapņi, slava, smagi taureņi vēderā. Un no otras puses ikdiena, veselība, nopietnība, bikini sezona. Te nu tas ir, ko es sākumā rakstīju, ka būs divējādas sajūtas un divējādas vilkmes, bet...
Bet tālāk lieliskas ziņas!! Dvīni, ap 20. maiju mostas Marss un mostas jūsu radošuma, bērnu, dzīvesprieka un romantikas sektorā, bet 22. maijā Saule iesoļo Dvīņos. Aleluja! Tumšais un garlaicīgais laiks Dvīņiem ir beidzies un pasaulē uzdzirksteļos prieks un līksme. Daudz laimes Dzimšanas dienās, maija Dvīņi!!
Steidziet lietas kārtot maija pēdējā dekādē (10 dienās), jo jau jūnijā Merkurs aizmieg un tad nebūs tik labi kontraktus slēgt vai lielos pirkumus veikt. Maija beigas jums vnk ir ideāls laiks praktiski itvisam: vai tas būtu bizness, vai laulība, vai valsts eksāmeni.
Maijā jums galva vārīs ļoti labi, tā kā nevajadzētu aizliet acis un speciāli kkā aptumšot prātu, drīzāk paņemt kursu uz ‘uzvārīšanos’, jo vietas, kur uzvārīties būs atliku likām. Baudiet jūsu pavasari! Lai līksmi! Priekā!


Horoskops Lauvām maijam.

Pēc vājprātīgā aprīļa, kurā Lauvām ļoti ieteicams bija aizbāzt ausis ar i-poda austiņām, lai nedzirdētu pasaules gana slimo jezgu, sākas sakarīgs laiks, kurā būs daudz darāmā.
Maijs sākas 29. aprīlī ar fantastisku enerģijas pieplūdumu jūsu darba, karjeras, misijas jautājumos. Lauvas vēl joprojām gatavojas savam iznācienam jūlijā, kad jūs iesēdīsieties pasaules valdnieka tronī. Tā vietiņa pēc būtības ir jūsu, jo valdnieki esat pēc definīcijas. Pie kam ārkārtīgi gaumīgi valdnieki. Laiks līdz jūlijam, kad jums sākas pilnīgi jauns 12 gadu izaugsmes cikls, IR LIETU NOKĀRTOŠANAS UN PABEIGŠANAS LAIKS.
Un maijs ir ‘darbs – mājas’ jautājumu sakārtošanas laiks. Tagad jūs tā pa īstam vēl nedzīvojat, jūs guļat, bet jau miegā sākat grozīties. Un tagad ir sapnis par darbu. Jo tālāk maijā, jo vairāk sāksiet grozīties, jo sapnis pārmetīsies uz jūsu mājas dzīvi, bet tur emocionālā labklājība, drošības sajūta utt.
Maijs ir fantastisks mēnesis ar to, ka debesjums ir patriecis (uz kādu brīdi) studentus un praktikantus, kas nejēdz bīdīt zvaigznes un planētas. To, ko viņi bija sabīdījuši aprīlī, laikam var izpildīt tikai... nu, neizteikšos. Maijs šīs lietas salabos un debesjums piedāvās visam Zodiakam, Lauviniekiem tajā skaitā, dziedinošu un ļoti spēcīgu enerģiju.
Tagad Lauviniekiem ir laiks sakārtot visu pa plauktiem un salikt visus punktus uz ‘i’ tieši darba/karjeras un mājas lietās. Nu sanāks bik pie tā piestrādāt un pastrādāt, bet ko lai dara. Nāk jūlijs, kad jāmostās jaunai, skaistai pasaules valdnieku dzīvei, kur nebūs laiks krāmēties ar vecu lietu sakārtošanu.
Kaut kā jau Lauvinieki ir jāsāk palēnām modināt un šoreiz jums ir paveicies, jo modinātāja būs labvēlīgā un nereāli spēcīgā mīlas dieviete Venēra. Hahahaha... Lauvinieciņi! Venēra 03.05. jums iebridīs eksotikas sektorā, kur viņa uztankosies ar enerģiju ne pa jokam. Ap 10.-12.05. viņa nostāsies opozīcijā Marsam. Tas iedarbinās taureņus Lauvu vēderos. Lauvas sāks ošņāt gaisu. A gaiss būs karsts, ak dies, cik karsts! Eksotikas sektors jums Aunos, bet tur kā viegli saprast, valda Saule. Un tad.. bums!!!! Ap 15.-16. maiju Saule savienosies ar vareno pārsteigumu meistaru Urānu....
Jādomā, ka Lauvas būs sēdus gultā aiz pārsteiguma, jo tik eksotiskus mīlas objektus bieži nosapņot neizdosies. Jums pat tagad prātā nevar ienākt, kas būs jūsu mīlas objekti. Pēc tam padalīsieties... Dažām Lauvām garantēti ļoti tāli ceļojumi.
Ap 20-iem datumiem lietas sāks uzņemt apgriezienus jautrības virzienā.
MAIJS IR PĒDĒJAIS BRĪDIS PIRMS PASAULES VALDĪŠANAS, KAD LAUVĀM JĀPASTRĀDĀ. Nu tad arī pastrādājiet pie savām ‘astēm’, kas jums velkas tur vēl velkas un kuras negribat ņemt līdz jaunajā dzīvē. Jau maija beigās lietas pārmetīsies uz draugiem, izklaidēm un saldajām gaidām pirms pasaules valdīšanas. Maija beigās vētīsiet savas draugu rindas un atlasīsiet sev tos domubiedrus, kas ir jūsu cienīgi.
Ja maijs jums šķitīs lēns un mierīgs, tad jūnijs jau būs stipri vien jestrāks. Un jūs jau gribēsiet reāli sākt mosties. Jauns mēness maija pašās beigās būs jums visdraudzīgākajā zīmē – Dvīņos. Bet tur jautri, ļoti jautri.
Lai jums izdodas maijā sakārtot lietas. Nepārforsējiet ar venēriskajiem jautājumiem. Eksotika šad tad nāk līdz ar eksotiskām komplikācijām. Šmigot var, bet NE DARBĀ, IT SEVIŠĶI, JA JĀSLĒDZ ILGTERMIŅA LĪGUMI utt. UN NE AR EKSOTISKAJIEM UN PIKANTAJIEM DRAUGIEM, tā, lai nav jāsāk pasaules valdīšana ar ārstēšanos.
Summā ļoti labs mēnesis, kurā Lauvinieki tā pa īstam varēs sajust to lielo un milzīgo, kas jums nāk šajā vasarā. Lai jums veiksmīgs mēnesis. Baudiet rīta miegu, tas jau ir pats saldākais. Veiksmīgi sakārtot lietas un izpriecāties ar eksotiskajiem draugiem. Lai superīgi!!


Horoskops Vēžiem maijam.

Awww un wowww!! Maija mēnesis sākas 29. aprīlī ar apburošu jauno mēnesi Vēžiem gana draudzīgajos Vēršos. Nu bik vairāk jāpastāsta par šo absolūti brīnišķīgo enerģiju, kas iekrāsos lielu daļu maija.
Vēži kopā ar Zivīm enerģētiski ‘iznesa’ visu Zodiaku aprīlī un varētu būt diezgan ‘izvalkāti’. Lielākais nopelns gan pasaules glābšanā pienākas kolēģiem no Zivju dienesta, bet Vēžiem arī nācās pastrādāt. Tad lūk jaunais mēness Vēršos ir kā tāda lieliska medmāsa, kas tagad sadziedēs visas Vēžu rētas un izpildīs visas Vēžu vēlmes (nu es domāju... labās vēlmes, ne tās, ko rāda sliktajās filmās, kaut gan, kas zina..)
Vēžiem maijā ir visvieglākā un gaišākā mēness ass. Viss par draudzību, tusiņiem, romantiku, pikanto romantiku (būs uhh!), bērniem, sapņiem un prieku. Tad lūk, jaunā mēness enerģija ieplūdīs Vēžos caur draugiem un jo tālāk maijā, jo paliks jautrāk un jautrāk, līdz būs pilns mēness Skorpionos (14.05.), Vēžu prieka, bērnu, romantikas sektorā.
Jauns mēness 29. aprīlī sakrīt ar saules aptumsumu. Saule ir Vēžiem nelāgs spīdeklis un kas gan var būt jaukāks par to, ka tas aptumst?! Aptumsums arī nodrošinās to, ka šī jaunā mēneša enerģija būs vismaz 5x stiprāka par parasto jauno mēnesi. Un vēl kas!! Viss Zodiaks to jutīs, bet Vēži it īpaši. Jaunā mēneša laikā Laimes rats uzbrauc virsū Jupiteram. Tas nozīmē, ka lieliskā Jupitera enerģija tiks pastiprināta daudzkārt, bet Jupiters tagad ir Vēžos!!! Nu nemēdz būt lieliskākas sakritības. Un Jupiters būs izcilos aspektos ar šo jauno mēnesi.
Ja šajā jaunajā mēnesī dzimtu bērns, tas būtu laimīgākais cilvēks uz pasaules. Un šī enerģija ir laimīgākā, kāda vien var būt. 11. māja, kurā Vēžiem būs šis jaunais mēness, ir par draugiem, tusiņiem un sapņiem. Un tas nozīmē tikai to, ka Vēžiem maijā ir jātiekas ar draugiem un jāsapņo! Sapņiem būs fenomenāla tendence piepildīties. Un tas ir pilnīgi nopietni!
14. maijā pilns mēness Skorpionos. Ļoti neparasts pilnmēness. Tas būs Saturna pilnmēness. Vēžiem tas ir lieliski aspektēts, jo to svēta tas pats lieliskais un varenais Jupiters. Saturns ir par nopietnību un nopietnu laimi, bet sektors, kurā Vēžiem iekrīt pilnmēness, ir laimes sektors. Tas ir jauneklīgās enerģijas apgabals. Tā ir romantika, bērni, sports, prieks, sunīši un kaķīši. Tas ir viss, kas gādā Vēžiem prieku. Un tas ir pagalam nopietni. Maijā ar Vēžiem kkas notiks. Kaut kāds negaidīts brīnums un dzīves pavērsiens.
Jau 03. maijā Venēra pamet lieliskās Zivis un ieiet Aunos – Vēžu darba, karjeras, atzinības sektorā. Veiksies darbos. Maijs ir lielisks laiks darba intervijām utt. Nauda ripos un projekti veiksies, bet...
Venēra paliek aplam venēriska. Seksualizēta, kāra uz slavu un naudu, kā jau tas mīlas dievietei pienākas. Un tagad, Vēži, saturieties! Ap 10.-12. maiju Venēra nostājas opozīcijā ar Marsu. Vīrišķais pret sievišķo. Tas iededzinās daudzus tauriņus Vēžu seksīgajos vēderos. Un tālāk ba-bāc! Ap to pašu laiku Venēra uzbrauks virsū zvaigznei, kuru dēvē par Alferazu. Tā ir visvenēriskākā vieta debesjumā. Venēra tur saēdīsies venērisko enerģiju un paliks pagalam varena. Un tālāk tā uzbrauks virsū Urānam... (šeit teksts beidzas).
Urāns ir debesjuma varenais. Tas ir kosmosa jokdaris un viņa joki ir tādi, kas izjauc visu parasto ritumu un apgriež visu dzīvi kājām gaisā. Un Venēra ar viņu satiekas tikai 1x gadā. Tas šoreiz notiks 15. un 16. maijā. Vēži, gaidiet brīnumus!! Jūs pat iedomāties nespējat, kādus! Tas ir par slavu, uzvarām, mīlestību, kaisli un laimi. Atkārtoju lielākiem burtiem: BRĪNUMI BŪS TĀDI, KURUS JŪS PAT IEDOMĀTIES NESPĒJAT.
Un tas viss notiek Aunos, bet Auni ir par rīcību. Nu te varētu būt kādi grandiozi fiksie lēmumi ar pārvākšanās elementiem, jo jau 20. maijā mostas kareivīgais un uz rīcību tendētais Marss, kas ir Vēžu māju, ģimenes un emocionālās labklājības sektorā...
Tālāk maijs būs par lēmumiem. Vēžiem riebīgais spīdeklis – Saule – būs iedomājies iebraukt Vēžu iekšpasaulē un iekurināt tur gaismiņu. Vēzis mēģinās nolīst alā, lai pieņemtu lēmumus. Pārskatiet multeni par Karlisonu. Kur Bokas jaunkundze mēģināja apturēt savu vibrējošo galvu. Šķiet, viņa teica: „Mieru, tikai mieru!” Nu tas ir par Vēžiem. Tādu maiju laikam mūžā nebūsiet piedzīvojuši.
Lai būtu vēl interesantāk, visam līdzi sekos labākais draugs Kairons, vēl aizvien priecīgais šmigas dievs Neptūns un mīlas/kaisles dieviņš Eross (lai maz neliktos). Vēžiem ir fantastiski viegla iekšējā pasaule. Tā ir jautrā Dvīņu enerģija, kas veido Vēžu iekšpasaules musturu un Vēži ir tendēti atrast ārpasaulē smagsvarus (nu pasmagākus pilsoņus), lai sabalansētu savu iekšpasaules gaisīgumu. Tad lūk, ja ārējie smagsvari kkā gribēs izpildīties maijā, tie lidos tālu, jo tālu, jo apdomīgais Vēzis ilgi nedomās un kaujas cirvis no atvilknes atkal tiks izvilkts.
Jebkurā gadījumā, Vēzi! Atceries, ka vislielākais Kosmosa labvēlis Jupiters vēl līdz šī gada vidum ir ar Vēžiem un tas nozīmē, ka Vēžiem viss veiksies un veiksies ILGTERMIŅĀ. Ja kādi lēmumi (lielie dzīves) ir jāpieņem, tad tas ir jādara maijā!!!!!
Lai super-truper-ūber lielisks ir šis fantastiskais maijs. Un ņefig šo lielisko enerģiju tērēt uz blusām un knišļiem. Domājiet LIELAS domas un sapņojiet LIELUS sapņus, jo tiem būs piepildīties. Lai laime maijā un turpmāk! Priekā!!