trešdiena, 2014. gada 7. maijs

3. - 29. Maijs: Venēra Aunā

3. - 29. Maijs: Venēra Aunā
04.05.2014 … publicējusi Sarah Varcas
http://spiritlibrary.com/sarah-varcas/3r
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …




Personīgās Vēlmes un Visuma Liktais ...

Patlaban Venēra atrodas Aunā līdz 28./29.Maijam (atkarībā no tā, kurā zemeslodes daļā jūs atrodaties), nosakot, ka mūsu vēlmju uguns atrodas tagad zemes un ūdens varā. Viņas ienākšana Zodiaka pirmajā zīmē dod mums kaut ko līdzīgu paaugstinājumam, ja mums ir nepieciešama palīdzība, lai sāktu ko jaunu. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Venēra Aunā var kaitēt, taču tieši tagad mums vajadzētu Viņu saņemt ar atplestām rokām (no mana necilā viedokļa raugoties), jo tieši tagad Mīlestības Dieviete norādīs, ka mums jābūt pieņemošiem, lai  sasniegtu to, ko mēs vēlamies, un padarītu to par savu. Un ņemot vērā visas šīs pārmaiņas vērtību orientācijā, kurām nesen tika pakļauti daudzi no mums – Viņas atbalsts un iedrošinājums mums var nākt gluži kā Svētība.

Bet kā jau sapratāt, Viņa nebūs šeit uz ilgu laiku, tādēļ mums ir jāpaspēj izvēlēties un izlemt – kas mums būtu darāms, lai saņemtu savos apskāvienos (pieņemtu) tagad ’jauno normālo’, ko mēs sākam piedzīvot, nesen pieņemto jauno saistību rezultātā, kad izvēlējāmies izmaiņas. Kad Venēra iegāja Aunā, viņa izveidoja ievērojamu leņķi ar Mēness Ziemeļu Mezglu, iezīmējot Viņas patreizējo svarīgumu mūsu jaunpiedzimstošā ES veidošanā. Ziemeļu Mezgls, atrazdamies Svaros, rāda mums skaistumu un mierīgumu vienos svaru kausos, un konfliktus un cīņu otros.  Mums tas ir jāzina, lai uzzinātu – kur atrast līdzsvara punktu, un Venēra, Svaru pavēlniece, tagad ir iegājusi Aunā, lai parādītu mums – kā mēs varam tikt pie savu  vēlmju piepildīšanas, ņemot vērā Visuma Vēlmes, kuras ir nesalīdzināmi lielākas par tām, ko mēs jebkad  varētu iedomāties. Iemācīties NOTURĒTIES un IET pa šo smalko līniju, ir viena no pašām lielākajām Dāvanām, ko varam sniegt paši Sev un viens otram.

Tā ir smalka līnija, uz kuras mums jānoturas, kad runa iet par savu Sapņu un vēlmju piepildīšanu. Cik tālu mēs drīkstam uzstāt, un  cik tālu varam ļaut dzīvei iet savu gaitu? Iemācīties NOTURĒTIES un IET pa šo smalko līniju, ir viena no pašām lielākajām Dāvanām, ko varam sniegt paši Sev un viens otram, jo tādejādi – iemācoties gan svinēt veiksmes, gan apsveikt arī neveiksmes, mācoties no kļūdām, un  iemācoties atrast izdevīgumu jebkurā lietā – mēs varam augt. Kamēr zināmā līmenī ir taisnība, ka nav tādas lietas kā neveiksme, ir tikai mācību piedzīvošana un skološanās – neveiksmju pieredze var būt ārkārtīgi reāla un sāpīga šinī laikā, un tā var izsist mūs no sliedēm, ja mēs to pieļaujam. Līdzīgā veidā arī panākumu pieredze var padarīt mūs bezrūpīgus, sperot savu nākamo soli, ja mēs aizmirstam, ka jebkuri panākumi ir sasniedzami, ejot pa šauru naža asmeni, kas ir pati dzīve, un ka te nav un nevar būt nekādu garantiju.

 Šinī Maija mēnesī Ziemeļu Mezgls un Venēra mums atgādinās, ka mēs esam Augstākas Būtnes, pilnībā par sevi atbildīgas, vienlaikus arī – esot – kā sīkas daļiņas no Bezgalīgā Veselā, kurš izdzīvo savu likteni un vēlmes caur mums un mūsos.  Šīs situācijas paradokss ir tāds, ka mūsu personīgās vēlmes un mūsu dzīves pagriezieni laiku pa laikam var ļoti stipri atšķirties, un mums nāksies dziļi to iepazīt, ja mēs vēlamies uzzināt to, ko patiešām gribam manifestēt savā dzīvē. Nevar būt pietiekami – nodoties tikai personīgām vēlmēm, neievērojot lielā Veseluma intereses, neatkarīgi no tā, kādas šīs mūsu vēlmes ir. Mums patiesībā ir jābūt gataviem, īstenojot savu Sapni dzīvē – piedāvāt to citiem; jābūt gataviem atraut savu Sapni no sevis nepiepildītu, pirms vēl esam nonākuši pie loģiska iznākuma. Pie tam, mēs šeit nevarēsim runāt par Visumu, kuru vēlamies no visas savas Sirds – ja mūsu Sirds vēl joprojām ir ļoti maziņa, lai aptvertu/apņemtu savos apskāvienos to, ko šis Visums vēlētos mums dāvāt. Tas, ko mēs PATIEŠĀM vēlamies – tā ir ATVĒRTA Sirds, nevis kārotu lietu iegūšana un baudas gūšana, kam galu galā ir pavisam niecīga nozīme.

Venēra Aunā nes mums vērtīgu iepazīšanos ar drosmi un pašnoteikšanos. Ja mēs varam iemiesot šo drosmi tādā veidā, ka mūsu pašnoteikšanās saskaņojas ar Visuma vēlmēm – mūsu Sapņi tiks piepildīti nekavējoties. Tāpēc mēs patlaban piedzīvojam laiku, kurā gatavība atteikties no savām vēlmēm tiks vienlīdz atalgota, gluži tāpat kā savu sapņu piepildīšana, lai kādi arī tie nebūtu. Mēs varam vai nu iet neatlaidīgi uz savu mērķi no visas savas Sirds, vai arī – tiekties paplašināt savu Sirdi vēl pilnīgāk, lai spētu saņemt to, kas patiešām PIEPILDĪTU  mūsu būtību, kad laiks tam būs pienācis. Tā vai citādi – katrs būs ieguvējs! Un visbeidzot, sasummējot visu šo vēsti par Venēras ieiešanu Aunā šobrīd – JŪS NEVARAT KĻŪDĪTIES, JA TAS, KO JŪS VĒLATIES, IR TAS, KAS PIEPILDA VISUMA VĒLMI. Un ja tas, ko jūs vēlaties būs mazāks – tad jūs drīz vien to pamanīsiet, un jums būs iespējams izdarīt izmaiņas savā navigācijas sistēmā. 

Sarah Varcas

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5351282