ceturtdiena, 2012. gada 6. decembris

Akaši Hronikas par 2012.gada decembri



 
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Kādas būs enerģijas un iespaidi šajā mēnesī?
 
Šajā mēnesī radīsies tāda kā gaisā karāšanās sajūta (ощущение подвешенности) – tā, it kā viss būtu kļuvis ļoti viegls. Vieniem tā būs patīkama un atslābinoša sajūta. Jūs paceļ gaisā – kā gaisa balonus. Citiem tāds vieglums var būt tāda, kā orientācijas zaudēšana, kad jūs nespējat apstāties un noturēties, lai savestu kārtībā domas. Lidinoties gaisa balonā, jūs vairs nevarat izturēties kā agrāk, kad jūs vēl bijāt uz zemes, pretējā gadījumā jums tas viss var slikti beigties.
Šajā mēnesī ir pienācis laiks atbrīvoties no ikdienas dienas gaidām. Ir pienācis laiks, kad varat atteikties no tiekšanās pēc kārtības un peldēt pa straumi. Nesarežģījiet sev dzīvi. Tas ir labākais, ko jūs varat izdarīt šajā mēnesī. Esiet pēc iespējas vienkāršāki un saprotamāki. Neuzskrūvējat/nenokaitējat situāciju.
 
Pacentieties nenodarbināt sevi ar domām vai pieņēmumiem par to, ko jūt vai ko domā cilvēki. Ja neesiet īsti pārliecināti – vienkārši atklāti pajautājiet to viņiem. Centieties neko nesagudrot un būt savās idejās tik vienkārši, cik vien tas ir iespējams. Tādējādi jūs palīdzēsiet sev sajust vieglumu un brīvību.
Šajā mēnesī īpaši spēcīgi sajūtama būs nepieciešamība pēc vienkāršības, jo visapkārt virmo tik daudz ideju.
 
Cilvēkos paliek vēl ļoti daudz gaidu (ожиданий), kas saistītas ar 2012.gadu. Daudzi no viņiem vēl nav izlēmuši un nav tikuši skaidrībā, kā reaģēt uz jaunumiem, uz vēlēšanu rezultātiem un citām lielajām pārmaiņām. Daudzi tā arī nav atraduši savu atbalsta punktu. Jūsu ceļā trāpīsies cilvēki, kuri ir tendēti/kuri tiecas pēc drāmām un kļūdainiem pieņēmumiem.
Jūs konstatēsiet, ka situācija kļūst sarežģītāka vietās, kur tam tā nevajadzētu būt. Jums būs svarīgi pretdarboties šai negatīvajai tendencei, saglabājot jūsu vārdu un rīcības vienkāršību. Nevajag steigties un nervozēt, rīkoties strauji un neapdomāti. Esiet iecietīgi pret sevi un labvēlīgi-jautri saskarsmē ar cilvēkiem, kuri ir ap jums.
 
Kādai ir jābūt mūsu rīcībai, lai labāk izmantotu šī mēneša enerģiju?
 
Ir ļoti svarīgi pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar draugiem un ģimeni. Šis ir piemērots laiks komunikācijai ar tiem, kuri jūs mīl un kurus mīlat jūs, un kopīgām nodarbēm – tāpēc, ka jūs ar savu uzvedību varat nopietni ietekmēt pārējos. Jūsu savaldīgums, labvēlība, humora izjūta un nepiespiestā saskarsme ļaus pārējiem cilvēkiem būt tikpat vienkāršiem un atvērtiem.
 
Neizolējieties no pasaules. Visu darīt vienkāršāk – tas nenozīmē palikt vienatnē pašam ar sevi, kad apkārt nekas netraucē. Vienkāršības jēga ir nepiespiestībā un saskarsmes skaidrībā ar apkārtējiem. Noteikti satiecieties un komunicējiet. Ir būtiski, lai jūs atrastos saskarsmē.
2012.gada nozīmīgums vienmēr ir balstījies tajā faktā, ka mēs izejam kārtējo cilvēku dzimuma evolūcijas etapu. Ārējais aspekts – mēs jau gandrīz esam nonākuši pie tā apzināšanās, ka mēs, cilvēki, esam pilnībā saistīti cits ar citu. Visa mūsu rīcība atspoguļojas uz apkārtējiem.
 
Šajā mēnesī jums ir jāvairās no izolācijas un jāattīsta saiknes izjūta ar citiem cilvēkiem. Pavadot vairāk laika sabiedrībā, pārvarot domstarpības, panākot savstarpēju izpratni (darot visu nepieciešamo attiecību sakārtošanai), jūs tādējādi sasniedzat 2012.gada būtību. Jūs attīstāties, kļūstiet daudz vairāk savstarpēji saistīti, kolektīvāki. Jūs – esiet Vienots Veselums.
 
Kas mūs sagaida 21.decembrī, ja ņemam vērā iepriekšējos pareģojumus un to, kas notiek tagad?
 
21.decembris ir unikāla diena ar spēcīgu enerģētiku. Tā ir Saulgriežu diena (precīzāk – ziemas vai vasaras – tas ir atkarīgs no tā, kur jūs atrodieties – Zemeslodes Ziemeļu vai Dienvidu puslodē).
Tas ir galvenais šī gada izšķirošā pagrieziena brīdis un - tā kā tas ir izšķirošais pagrieziena punkts arī cilvēcei - šī diena iezīmē paredzēto pārbīdi. Tomēr nevajadzētu gaidīt krasas izmaiņas. Pārbīde nevar notikt vienā dienā. Tā [pārbīde] jau notiek un jūs turpināsiet to pārvaldīt turpmākajos gados.
 
Šī diena simbolizē pārbīdes, pārmaiņas jūsu dzīvē. Taču negaidiet, ka viss pārbīdīsies vai mainīsies pats no sevis. Pasaules gala nebūs. Šī diena neatšķirsies no citām.
Atturieties no kārdinājuma kļūt par grandiozu parādību aculieciniekiem un neradiet problēmu tur, kur tās patiesībā nemaz nav. Pārbīde ir reāla, taču tā jau ir sākusies, kā tas arī tika pareģots. Šī diena – ir tikai centrālais brīdis, kā vētras acs, bet vētra – tā ir pati pārbīde. Tāpēc nav vērts pārāk satraukties par šo konkrēto dienu.
Tomēr jums ar cieņu ir jāpieņem šī diena. Sajūtiet pagrieziena brīža Mieru, kad jūs pārejat no tā, Kas Jūs Esat stāvokļa, uz tā, Kas Jūs Būsiet, stāvokli.
Pierakstiet jūsu domas dienasgrāmatā vai uz papīra lapām, iegremdējieties sarunās ar jums tuviem cilvēkiem, daloties ar viņiem savās pārmaiņu izjūtās.
 
Kā pārbīdes notiek jūsu dvēseles dziļumos un jūsu dzīvē?
 
Apceriet šīs pārmaiņas un pieņemiet visu, kas ir noticis dzīvē līdz šim. Svētījiet sevi. Piedodiet sev par to, ko esiet izdarījuši, un dodieties ceļā ar mērķi – tikt pāri šim izšķirošajam brīdim mierīgi un ar cieņu. Apsoliet sev nepretoties, pieņemt patiesību un iziet šo pārbīdi ticot tam, ka jūs esiet uz pareizā ceļa uz to dzīvi, kuru jūs gribējāt izdzīvot.
Tādi var būt jūsu soļi 2012.gada decembrī, kas jums palīdzēs savaldīt pagrieziena brīža enerģijas varenību.
 
Kas vēl mums ir jāzina par 2012.gada decembri?
 
Nomierinieties, ja jums ir kādas šaubas attiecībā uz šo mēnesi. Nav jākrīt panikā, ja jums šķiet, ka viss ap jums kļūst vieglāks un jums ir grūti kaut kam pieķerties. Situācija kļūs nekontrolējama. Jūs it kā laižaties lejup pa slidenu celiņu un cenšaties pusceļā atrast atbalsta punktu, kad atbalstīties nav uz ko. Jūs riskējat nokrist.
 
Miers un nesteidzīgums palīdzēs jums pierast pie viegluma un nomierinās jūsu prātu, ļaus darboties apdomīgi un izsvērti, pirms pieņemt lēmumu. Jebkurā gadījumā, tas ir labāk, nekā vienkārši drudžaini censties atrast līdzsvaru.
Ja jūs šaubāties, apstājieties, nomierinieties un apdomājušies ejiet tālāk. Šajā mēnesī nevajag darīt to, ko jūs neuzskatāt par obligātu. Domājiet un tikai pēc tam runājiet. Esiet uzmanīgi un rūpīgi. Nesteidzieties, dariet visu vienkārši. Ja jūs šajā mēnesī šaubāties, nomierinieties. Pagaidiet, līdz jums viss kļūs skaidrs un saprotams.