ceturtdiena, 2012. gada 1. marts

Aluna Džoi "Sistēmas atkal palaišana"


2012.gads- SISTĒMAS ATKAL PALAIŠANA

Zvaigžņu Vecajie kopā ar mazliet no Alunas Džoi (Aluna Joy)
Sedona AZ- 29.februāris (garais gads), 2012

Nu jau kļūst pilnīgi skaidras 2012.gada enerģijas, tās mums nodrošina pieeju nozīmīgajam evolūcijas punktam. Mēs visi esam gaidījuši šo laiku. Tas ir mūsu laiks. Kā jau vecās, inkarnācijā esošās dvēseles un tās, kuras nav manifestējušās fiziskajā realitātē, mēs nonākam laikmetu beigās/sākumā un šajos nedrošajos savienojuma punktos tāpēc, ka mēs šo darbu absolūti mīlam.

Jūs tagad... kuri esat jau fiziskajā formā, jums ir jāsastopas ar ātri mainīgo DNS un vēl bez tam, jums jāpielāgojas patiesajiem dabas likumiem, kas mainās tieši jūsu priekšā. Jūs jutīsieties tā it kā no jūsu pēdu apakšas tiktu izrauts paklājs. Bet atcerieties... šis ir jūsu laiks, un jūs nācāt tieši šī laika dēļ. TIK DAUDZI nākuši pieredzēt šo ātro evolūciju un visas kopējās sistēmas atkārtotu palaišanu. Jūsu ķermenis IET (paliek) kopā ar jums. Tāds ir plāns jau eonu gadu garumā. Atlantīda bija tikai ģenerālmēģinājums, un mēs zinām, ka ne pārāk veiksmīgs. Bet pagājušo gadu laikā visi esat mācījušies un izauguši, un šoreiz... tas ir jūsu laiks. Mēs raugāmies no LAIKA NEESAMĪBAS vietas un redzam, ka esat pabeiguši darbu. Jūs esat uzvarējuši un jūs svinat visneparastākajā veidā. Turiet un glabājiet šo uzvaras sapni visa gada garumā cauri visiem vēl nākošajiem enerģiju paisuma-bēguma viļņiem.

Nav šaubu, ka jūsu ķermenis jutīsies salauzts un pārsteigts par šī gada enerģijām. Bet jūsu sirds un iekšējā patiesība tagad vairs nav satricināmi. Kad ķermenis saka ko citu, tad paļaujieties uz šo iekšējo patiesību. Neviens nepaliks imūns pret šo procesu. No  ārējās pasaules jūs saņemsiet daudzus juceklīgus signālus. Neklausieties tajos.

Medicīnas eksperti ieteiks lietot zāles ar nomierinošu un anti depresīvu ietekmi. Tās nepalīdzēs, jo jums jāpārstartējas tik un tā. Ja cīnīsieties pret šo procesu, tad tas kļūs mazāk jauks un pievilcīgs. Sastapsiet arī daudzus alternatīvus dziedniekus, kas ieteiks ēst vai darīt to vai ko citu. Un atkal, neklausieties tajos, ja vien jūsu sirds nerezonē ar viņu ieteikumiem. Jums  ikvienam pieder sava unikālā pagātne, kas nāk no jūsu garīgajiem priekštečiem. Mēs nerunājam par jūsu ģenētiku; par to, kas ir jūsu vecāki vai vecvecāki. Mēs runājam par jūsu garīgo pagātni. Tā ir jūsu akaši pagātne, kas ir daudz potenciālāka par jūsu ģenētisko pagātni. Klausieties savā sirdī, savā saknē, pamatā, savā iekšējā konstantē. Tas ir jūsu orientēšanās punkts pasaulē, kas mētājas kā sabojājies žiroskops. Cīņa pret transformācijām šajā attīstības punktā visu padarīs tikai grūtāku un mazāk pievilcīgu. Te nav cita glābiņa. Ja atrodaties ķermenī, tad jums  ir jāpārstartējas un jāsvin. Atcerieties...šis ir ļoti liels prieks jūsu garam un dvēselei. Tieši tāpēc te nācāt.

Šajos viļņos, kas tuvojas, jūs jutīsieties kā izspiesti un noguruši, un jūsu ķermenis sniegs jums savādus ziņojumus, tie nāks un ies. Jums varbūt šķitīs, ka  vajag kaut kur paslēpties vai nolīst malā un palaist garām šīs pārmaiņas un pārbīdes; bet mēs jums to neiesakām, kaut arī tā ir jūsu brīvā griba darīt to, ko vēlaties. Tūlīt paskaidrosim... Ja pārāk ilgi sēžat krēslā, tad kļūstat stīvi. Tieši tas ar jums notiks, ja visu laiku NESAGLABĀSIET KUSTĪBU līdz šie enerģiju viļņi jūs nepacels augšup. Atbildes neatradīsiet tikmēr, kamēr paslēpušies  sēdēsiet  mājās un lūgsieties pēc kāda risinājuma. Pasaule ieiet apvienotā kolektīvās manifestēšanas laukā. Jūs to nevarat izdarīt pats saviem spēkiem. Lai sasniegtu šo transformāciju, risinājuma gabaliņi atrodas ārējā pasaulē pie citām līdzīgi domājošām dvēselēm. Visi šie transformāciju gabaliņi ir izdalīti jūsu visu starpā. Tieši tāpēc blakus jums ir vajadzīgi līdzīgi domājošie. Šie viļņi ir pārāk gari, lai jūs tajos kuģotu vai peldētu vieni. Jums tas jādara kopā.

2012. gadā sagaidāmi daudzi pamatīgi viļņi, tie virzīs kopā. Tagad ir pienācis laiks sapulcēties līdzīgi domājošu dvēseļu ģimenēs un dzīvot sirdī centrētā vietā, un nevis no bailēm. Ieskaujiet  sevi BEZBAILĪGĀS būtnēs. Mums patīk logo „NĒ BAILĒM” (NO FEAR) ko jūs velkat mugurā, jo tieši to mēs lūdzam no jums un tādiem jums ir JĀBŪT; BAZBAILĪGIEM un pilniem MĪLESTĪBAS, TICĪBAS, UZTICĪBAS, un dziļi sevī zinot, ka lielās svinības ir jau klāt.

Tādas nu ir tās dažas enerģijas par kurām mēs no laika neesamības vietas varam jums pastāstīt. Un tas ne būt nenozīmē, ka viss notiek un notiks tā kā mēs tagad sakām. Nākotne nav reāla un var mainīties katrā jūsu attīstības momentā. Tikpat labi jums var pietuvoties vēl arī citas enerģijas, kuras mēs šodien, kad Aluna raksta jums šo vēstījumu, neredzam.

Pirmais vilnis ieradīsies Saulgriežos. SANĀCIET KOPĀ un sviniet lielo transformāciju sākuma vilni. Saulgrieži nesīs tik ļoti jūsu pasaulei vajadzīgo līdzsvaru, balanss būs vajadzīgs tam, kas nāks pēc tam. Līdzsvarojiet un balansējiet  sevi, jums tas vēlāk būs vajadzīgs. Mēs nevaram vien beigt to uzsvērt. Lūdzu, saklausiet un dariet tā kā liek sirds. Līdzsvars būs ļoti nozīmīgs laikā, kas vēl tikai tuvojas.


No Alunas...
21.martā mēs ieiesim maiju gada 2 KAN (Kiche long count) un 10 EB (Yucatan Haab count). 2 KAN balansē dualitāti, bet KAN var nest arī izdzīvošanas iezīmes. Es domāju, ka tieši tāpēc Zvaigžņu Vecajie tik ļoti runā par kopā sanākšanu un pulcēšanos ar līdzīgi domājošām dvēselēm, lai jūsu kolektīvais pozitīvais nodoms mīkstinātu dualitāti un ķermeņa radītās pretrunīgās pazīmes, kas ļoti varētu līdzināties izdzīvošanas pazīmēm. Negatīvi  un baiļpilni draugi un ģimene utt...tagad jums var būt toksiski. 10 EB gads saistīts ar atmodināto cilvēku, kas beidzot ieradies un iezemējies. Visbeidzot mēs noliekam kāju uz mūsu jaunās pasaules jaunajiem pamatiem. 10 nozīmē manifestēšanu reālā fiziskā dimensijā. EB– „izdala” ārēju mieru, bet iekšā var būt arī nemiers. Ārējais miers ir mūsu sirds zināšana un patiesība. Iekšējais nemiers ir bailes utt... tas ir pēdējais, kas vēl palicis no ātri izgaistošajām vecajām programmām. Jā mēs tās nebarosim, tad tās nomirs badā. Barojiet mīlestību, bailes nomērdējiet badā.

Go to http://www.alunajoy.com/index2.html for suggestions for the Solar Wave Equinox Global Celebrations.
Tulkoja Māra Brante