ceturtdiena, 2011. gada 19. maijs

Kīša Krautere: steidzams padoms par kvarca kristāliem

Mazās Vecmāmiņas steidzamais padoms par KVARCA kristāliem


Māte Zeme mostas. Drīzumā notiks daudzas lietas un mums ir jāapvienojas mīlestībā vienam pret otru un Mīļoto Zemes Māti...tas ir svarīgi, mīļā ģimene, un par to es vēl jūs informēšu. Bet, lūdzu, ierūpējiet sev kvarca kristālu un valkājiet to sev ap kaklu. Pienācis laiks atkal apvienoties ar mūsu Māti.

Pavisam mazs kvarca kristāla gabaliņš vienkāršā ādas aukliņā vai citā dabīga materiāla izstrādājumā. Tam nav jābūt lielam, tas var būt pavisam maziņš…aplieciet ap kaklu sev, aplieciet ap kaklu saviem bērniem, saviem mīļajiem. Ar Viņas kristālu starpniecību un palīdzību cilvēks apgūst Mātes enerģiju, Viņas sirds enerģiju, un tā tiek atjaunotas Viņas saites ar mūsu pašu enerģiju …tas ir daudz svarīgāk nekā es varu jums to tagad izteikt vārdos…  bet, lūdzu, izdariet to, mana ģimene… un valkājiet to dienu un nakti…sīkāk paskaidrošu citā reizē…bet ir pienācis laiks to izdarīt tagad- nevis vēlāk. Valkājiet atkal kristālus, kas apvieno jūs ar jūsu planētas Mātes Enerģiju.
Pirms aplieciet kristāla gabaliņu ap kaklu, paturiet to rokās un no visas sirds palūdziet…visam labajam, kas atrodas jūsos un jūsu Varenajam ES ESMU savienoties ar cilvēku rasi mīlestībā pret Zemes Māti, Viņas nodomiem un Viņas Apziņu caur Viņas kristāliem! Mīlestībā valkājiet mazumiņu no Viņas ap savu kaklu… jo tā kā planētas Zeme kristāli jau ir modušies, viņu enerģija savienosies ar jums…un mēs apvienosimies kā kādreiz Atlantīdas laikos, kad Māte Zeme un Viņas bērni bija VIENS!
Lūdzu, izplatiet šo info visiem, kurus mīlat. Ļaujiet katram Daudzkrāsu cilts loceklim sadzirdēt manus vārdus, savienoties savā starpā un ar Māti-  ar maza kvarca gabaliņa starpniecību.

Tīrs kvarca kristāls… vienkārši tikai tīra kvarca gabaliņš… un, lūdzu, padalieties ar šo info…cilvēku bērni atkal atcerēsies- kas tie ir un ko tie pārstāv…lai mīlestībā aizsargātu savu māti un sevi. Mēs esam Tie, Kuri Tika Gaidīti un pienācis laiks atkal apvienoties ar Zemes Māti. Lai mūsu sirdis sitas kā viena… Vajadzīgs kristāla gabaliņš!!!

Kīša Krautere- Mazā Vecmāmiņa- 9.decembris/2010




Tulkoja Māra Brante