ceturtdiena, 2011. gada 19. maijs

Erceņģelis Gabriēls: Atrodiet savā sirdī labsirdību

27.janvāris-3.februāris/2011
 
Mīļotie!
 
Šonedēļ nāku ar jums runāt par vēl kādu „beznosacījuma Mīlestības” šķautni. Runa būs par jūtām, kas ietver sevī līdzjūtību pret apkārtējiem, ar kuriem iespējams bijušas domstarpības; un saprotiet, ka jūs varat būt arī laipni un iecietīgi pret cilvēkiem, pat ja tie salauzuši jūsu sirdis. Spēja iejusties cita cilvēka ādā un mīlēt, neskatoties ne uz kādiem pāri darījumiem, virza jūs pretim augstākam mīlestības līmenim, ko mēs saucam par līdzjūtību.  
 
Vienmēr pastāv veids, kā mīloši un mierpilni risināt jebkādas situācijas- pat visizaicinošākās un vispārbaudošākās. Pārsvarā risinājums tiek rasts tad, kad līdzjūtības īpašība, kas mīt dziļi jo dziļi jūsu Būtības iekšējā kodolā jeb pamata līmenī, sastopas ar turpat mītošo sirds maigumu un spēj jūs padarīt līdzjūtīgus vienu pret otru un pieņemt cilvēkus šajā sirds līmenī, par spīti visām dažādībām jūsu starpā.
 
Pārāk bieži, Mīļie, cauri dzīvei ejat ar sāpju un aizvainojuma pilniem uzskatiem, jums ir ļoti grūti atbrīvoties no pagātnē cirstām brūcēm, pārvēršot tās līdzjūtībā pret cilvēku- pāri darītāju. Mēs mudinām jūs sākt mainīties šādā virzienā, atrodiet to vietu savā sirdī, kur mīt mūžīgā Mīlestība; tā dzīvo visdziļākajās jūsu būtības daļās un zina, ka savos pamatos jūs visi esat Viens, visi esat daļa no dzīves un dzīvības Veselā un atrodaties te tāpēc, lai pieredzētu šo dzīvi. Un vienlaicīgi, saprotiet, ka jūs mācāties tad, kad kaut ko darāt un dažkārt jūsu darbība var negribot kādu sāpināt.
 
Cilvēks, kurš nodarījis kādam pāri vai aizvainojis citu, tieši tāpat sevī kaut kādā līmenī izjūt ievainojumu un tāpēc ir viedi priekšplānā izvirzīt līdzjūtību- lai tas būtu tas līmenis, kurā ieejat visās situācijās, kad vajadzīgs risinājums. Šī vieta jūsu sirdīs ir bezgalīga aka, Mūžīgais trauks un nebeidzama mīlestība, līdzjūtība un pieņemšana pret līdzcilvēkiem un dzīves ceļojuma līdzgaitniekiem uz fiziskās planētas. Cilvēcei kopumā piemīt iedzimtas un dabiskas spējas piekļūt Mīlestības augstākajam līmenim un tieši šī īpašība šobrīd tiek pacelta virspusē, lai līdzsvarotu savu iekšējo būtību un līdz ar to kopējā apziņas laukā ienestu balansu.
 
Ja vajag, tad rociet dziļi, Mīļie, jo jums ir jāpiekļūst Mūžīgās Mīlestības un līdzjūtības akai un dāsni lejiet tās saturu pār citiem un sevi. Tāpēc ļaujiet sev izjust Mūžīgo Mīlestību un satuvinieties ar to. Jūs esat to pelnījuši, pat ļoti esat pelnījuši Dieva mīlestību, tāpēc ļaujiet sev mīlēt sevi. Tieši tāpat, jūs esat citu cilvēku mīlestības vērti. Jūs spējat mīlēt visus. Mīliet sevi, Mīļie, un ziniet, ka esot savā mīlestībā, jūs esat drošībā. Kad jums ir mīlestība, tad jums ir viss.
 
Atlieciet malā sāpes, aizvainojumus un citu cilvēku izrādīto necieņu. Saprotiet, viss atgriežas pie jums- jūsu domas un jūtas, tādēļ pielietojiet Mūžīgo Mīlestību it visam, jo tas ir dziedinošs balzāms. Viss tas, kas ar jums notiek dzīvē, ticis jums dots tādēļ, lai jūs nonāktu tur, kur pašreiz atrodaties, un šobrīd jūs atrodaties savā visaugstākajā apziņā. Bez iegūtās pieredzes jums nebūtu šādas apziņas. Tas prasa iekšējo izvērtējumu un spēju noraudzīties notiekošajā no augstākas perspektīvas. Praktizējiet apzināti izvērtēt sevi un praktizējiet ieiet jūsu sirds Mūžīgās Mīlestības akā; tur jūs ieraudzīsiet daudz vairāk Gaismas un Mīlestības, ar kuru spēsiet līdzsvarot gan sevi, gan dot tālāk citiem.
 
Padomājiet par šiem jautājumiem līdz mūsu nākamajai sarunai. Mana Mīlestība ir vienmēr kopā ar jums, mīļie, Dievišķā bērni.
 
ES ESMU erceņģelis Gabriēls
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante