pirmdiena, 2011. gada 25. aprīlis

Māte Marija: Allaž mainīgās ainavas

8.marts/2010
Mīļie!

Nāku runāt par jūsu pasaules nepārtraukti mainīgo ainavu. Māte Zeme pārkārto savas enerģijas un cenšas nodrošināt to, lai pēc iespējas lielāks cilvēces daudzums spētu tai sekot tad, kad tā Pacelsies. Tā ir piedzīvojusi daudz apvērsumu, noviržu un nemieru tās tektoniskajos slāņos un šīs pārmaiņas vēl turpināsies, un mums visiem nāksies turpināt tālāku virzību uz aizvien pieaugošo enerģiju nākamo frekvenču līmeni.

Jūs tam tikāt gatavoti jau daudzus gadus un visi esat apmācīti pamosties tieši jums pareizajā laikā, lai saskartos ar vareno augstākās atmodas momentuma potenciālu visai cilvēcei. Viss tagad virzās uz priekšu paātrinātā tempā. Daudzi esat pamanījuši, ka dienas skrien ātrāk un jūs pārvietojaties tām cauri kā sīrupam cenšoties pabeigt lielāko iesākto darbu daļu, arī šo Rakstītāju ieskaitot. Tas notiek tāpēc, ka Zeme atrodas atdzimšanas un atjaunošanās procesā un ikviens jūs sajūtat to inerci, kas seko aktīvas intensitātes periodiem.

No jums tiek prasīts saglabāt savu frekvenču līmeni ik dienas tā, lai jums būtu vieglāk tajos brīžos, kad frekvenču līmenis pieaug. Pēc frekvenču palielināšanās nepieciešams pielāgošanās periods un tad notiek atkal nākamā paaugstināšanās. Viss notiekošais ir milzīga apjoma darbs, kas attīstījies daudzu, daudzu gadu garumā un tagad mēs ieejam lielo pārmaiņu laikā, un tādēļ daudziem šajā periodā var būt grūti uzturēt līdzsvaru. Ieiet sevī- ikdienas, tas ir vislabākais palīgs šajā integrācijas procesā. Šis ir uzskatāmas izaugsmes periods katram, jo jūs turpināt analizēt visas savas dzīves norises un atbrīvot, piedot un ļaujat aiziet visam bijušajam, visam tam, kas vairs ilgāk jums nekalpo jūsu ceļojumā uz Augstākām Dimensijām.

Jūs esat nonākuši tik tālu, mīļie, un ja atskatāties atpakaļ, tad pārsteigti pamanāt ko jau esat sasnieguši un paveikuši. Tik daudz kas jūsos ir mainījies, jūsu jaunais skats uz dzīvi un jūsu šobrīd mainīgie ķermeņi ir pierādījums tam visam. Visgrūtākais šobrīd ir tos, kas veidojuši un bruģējuši jums ceļu, redzēt tagad aizejot un aizejam uz Augstākiem līmeņiem, un cilvēku sirdis sāp daudzajās notiekošajās pārmaiņās ap jums. Tas ir pabeigšanas laiks un tas ir jāpieņem kā daļa no dzīves plūsmas ap jums.

Ikviens jūs tiekat ļoti apbrīnoti un dievināti par jūsu drosmi būt šeit šajā lielo pārmaiņu laikā. Mēs lūdzam jūs izstarot Mīlestības viļņus no tās vietas kur atrodaties sākot jau uz savu tuvāko apkaimi. Saprotiet, ka jūs esat glābjošā žēlsirdība visam uz šīs planētas un, lūdzu, turpiniet atrasties Gaismā.

ES ESMU Māte Marija
©2010 Marlene Swetlishoff          Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message with others as long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the website link when posting this message.