otrdiena, 2011. gada 26. aprīlis

Kuan Iņ: Turpiniet atrasties augstākajās vīzijās

 
 16. marts/2010
Mīļie!

Nāku runāt par notiekošajām enerģētiskajām lejupielādēm, kas pieejamas katram, kas vien tās lūdz, bet tās ir jālūdz, mīļie. Gaismas Skolotāji un eņģeļu pasaule aktīvi sūta jums jaunāko enerģiju uzlabojumus un pilnveidojumus, lai palīdzētu jums turpināt transformācijas par Gaismas Būtnēm, kas patiesībā esat. Šie jaunumi palīdz jums droši un viegli pielāgoties aizvien pieaugošajiem Debesu Gaismas frekvenču līmeņiem, kas nāk pār jūsu planētu.

Lūdzu, atcerieties ik rītu un vakaru piesaukt jaunākos un pēdējos gaismas kodus, gaismas sūtījumus, uguns vēstules un uguns kodus, kas jums pieejami no visiem Dieva atļautajiem avotiem. Mēs strādājam ar katru jūs, lai būtu droši, ka paliekat dziļi iezemējušies tad, kad uzsūcat un asimilējat šo Dievišķo Gaismu savās vainaga čakrās. Un tā jūsos notiek daudz un dažādas pārmaiņas, pat ja tās jums pašiem nav acīmredzami pamanāmas. Daudzi arī sajūtat pārmaiņas sevī.

Turpmākajās dienās koncentrējieties uz jūsu Augstāko vīziju par sevi, jūsu ģimenēm, sabiedrību un visu planētu un turpiniet palikt uz to fokusēti, lai vai kas norisinās ap jums. Daudz kas mainās un pielāgojas ap jums un jūsu iekšienē. Reālā pasaule, kas jums ir neredzama, tagad kļūst taustāmāka un reālāka. Meklējiet ap sevi zīmes, kas vislabāk saskatāmas ārā- Dabā.
Šie ir aizraujoši laiki un var būt ir pārāk spēcīgi tiem, kas tagad Mostas. Turpinās dziļa attīrīšanās, kas paceļ visu to, kam jāpievērš uzmanība, visu to, kas jāpārveido Gaismā un visu, kam nepieciešama pagriešanās uz Dievišķo. Dažiem tas ir grūti- ļaut aiziet vecajam un Dievam ļaut ienākt jūsos ar virzību uz jūsu Augstāko labumu, bet tas notiks, ja esat sirsnīgi savā vēlmē kļūt par Dieva/Dievietes Dievišķo Es, kas šobrīd īstenojas un manifestējas uz Zemes.

Mīļie, jūs esat varenāki nekā domājat. Pārvēršanās par Dievišķo Būtību, kas esat, notiek pamazām ar ikdienas disciplīnu pildīšanu un saglabājot savu fokusu uz mērķi. Jums ir visas Gaismas plānu palīdzība visu 24 stundu garumā. Piesauciet savus Skolotājus, Gidus, Eņģeļu vienības, Augšāmcelšanās vienības, Dziedinošās vienības, Gaismas Padomes cik bieži vien jūtat pēc tā nepieciešamību un ziniet, ka uz jūsu lūgumiem vienmēr tiek atbildēts ar Mīlošu Palīdzību.

ES ESMU Kuan Iņ

©2010 Marlene Swetlishoff          Marlēne Svetlišofa

Permission is given to share this message with others,  as long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the website link when posting this message.