pirmdiena, 2011. gada 25. aprīlis

Iezemēšanās meditācija

Saņemts no Nasrin Safai

Atvērti svarīgi enerģiju portāli

Sāksim ar iezemēšanās meditāciju un tad izveidosim Gaismas Režģi, kas ir daudz sarežģītāks nekā citi iepriekšējie kaut arī daudzi tā elementi jau ir pazīstami kā daļa no šī režģa. Režģi mums devis Metatrons visam 2010. gadam. Tas satur piecus slāņus, kas atbilst mūsu piecām ķermeņa sistēmām. Detaļas sīkāk uzzināsiet režģa veidošanas laikā.


Ja iespējams, tad apsēdieties tā, lai abas kājas, pēdas skartu zemi vai grīdu. Vizualizējiet savu Zemes Garozas čakru, kas atrodas 25-30 cm zem jūsu kājām. Tagad vizualizējiet Zemes Mātes kodolu, Kristāla Kodolu, kas mirdz Zeltīti Dzeltenā krāsā. Redziet kā Zeltīti Dzeltenā Zemes kodola enerģija paceļas augšup pa Gaismas pīlāru uz jūsu Zemes Garozas čakru. Tāpat vizualizējiet arī Zemes Mātes spilgti Sarkano Dzīves spēka enerģiju, tā aptver Zeltīti Dzeltenās Gaismas pīlāru.

Ļaujiet Sarkanajai Dzīves Spēka enerģijai sajaukties ar Zemes Mātes Kristāliskā kodola Zeltīti Dzelteno enerģiju. Šo enerģiju sajaukšana rada Dzintara krāsas gaismu. Virziet Dzintarkrāsas Gaismu augšup uz jūsu Zemes Garozas čakru. Tā kā enerģija aizvien turpina piepildīt jūsu Zemes garozas čakru, virziet šo enerģiju uz jūsu kreiso pēdu un jūsu labo pēdu, un tad jūsu kājās un augšup uz gurniem. Piepildiet jūsu Pamatčakru un jūsu gurnus ar šo enerģiju. Tagad, virziet enerģiju lejup pa pretējo kāju- to, kas nāca augšup pa kreiso kāju tagad virziet lejup pa labo, un otrādi. Sajūtiet enerģiju lejup slīdošo plūsmu abās kājās, cauri pēdām uz jūsu Zemes Garozas čakru un tad virziet to atpakaļ uz kodolu.

Sajūtiet kā enerģija sāk kustēties nepārtrauktā straumē, augšup pa kreiso kāju, jūsu gurnos un Pamatčakrā un tad pa labo kāju sūcas atpakaļ Zemes Garozas čakrā un tad lejā uz zemes kodolu. Šis apļveidīgais process notiek nepārtraukti bez pārrāvumiem. Vienlaicīgi tas pats notiek jūsu labajā kājā, jūsu Pamatčakrā un gurnos, lejā pa kreiso kāju uz Zemes Garozas čakru un tad tālāk lejup uz Zemes kodolu.

Šī vingrinājuma jēga un mērķis ir sajust divas Dzintarkrāsas Gaismas straumes nepārtraukti virzoties augšup pa jūsu abām kājām uz Pamatčakru un gurniem, kustoties abos virzienos vienlaicīgi, noturot jūs iezemējumā un uzturot jūsu Pamatčakras tīrību ar vienmēr no jauna piepildīto plūsmu no Zemes Mātes.

http://www.nasrinsafai.com/