pirmdiena, 2011. gada 25. aprīlis

Erceņģelis Mihaēls, “Mūžīgais Tagad moments”, februāris 2010

Vēstījums no erceņģeļa Mihaēla

Caur Mišeli Kotantu
 
 
Mīļie!

Tagad moments ir vissvarīgākais moments kādu vien var piedzīvot. Tas tā ir šai dzīvei, tas tā ir jebkurai uz planētas Zeme dzīvotajai dzīvei, tā tas ir visiem jūsu brīnumainajiem ceļojumiem cauri visam radītajam un cauri mūžībai. Augstākajās pasaulēs nav laika. Laiks ir trešās dimensijas ilūzija. Pārvietojoties cauri ceturtajai uz piekto dimensiju, laiks paātrinās un drīz saplūdīs ar radīšanas Miera Punktu. Radīšanas Miera punkts ir mūžīgais Tagad, Dieva Moments, Viss Kas ir. Tas ir arī mūžīgais Mīlestības moments. Kad ieejat Miera Punkta momentā, jūs pamanīsiet, ka laiks pierimst un tas bija tikai lineārās trešās dimensijas ilūzija. Mūžīgajā Tagad momentā viss notiek uzreiz, viss ir plūstošs un cirkulējošs, tāpat kā jūs saprotat Apļa Likuma cirkulējošo plūsmu trešajā dimensijā; tā tas notiek lielākā mērogā, kad esat mūžīgajā Tagad momentā. Visa dzīve izplešas apļojošā kustībā, vienmēr izplūstoša, vienmēr mainīga, vienmēr plūstoša.


  
Mācoties uzturēties Tagad momentā, jūs ievērosiet, ka esat attīstījuši savus personīgos radošos spēkus. Tagad moments ir vienīgais moments, kad jums ir spēks. Mēs to esam teikuši jau daudzas reizes. Pagātne ir pabeigta, nākotne vēl nav pienākusi, un Tagad moments ir Viss Kas Ir. Kad ar savām domām esat Tagad, tad apzināti varat izvēlēties vai pacelt sevi uz piektās dimensijas vibrācijām, uz Dzīves Eliksīru, Mīlestības vibrācijām. Ieejiet šādā paaugstinātā spēka stāvoklī savā Spēka Piramīdā un radiet savus brīnumus, Mīļie. Visi prieki , dāvanas, radīšanas brīnumi jūs gaida, bet jārada visu augstākajam labumam.


Esiet tas, kurš vienmēr ir apkopojies un koncentrējies, neejiet prom no Tagad momenta. Tad jūs kļūstat bezspēcīgs, jūs kontrolē jūsu domas un emocijas. Esot Tagad jūs spēsit pacelties pāri trešās dimensijas ilūzijām, sāpēm, ciešanām, bailēm. Neskatieties apkārt uz visām bailēm un notiekošo haosu uz jūsu mīļās planētas. Skatieties ap sevi un saskatiet tās pārmaiņas, kas nes brīvās gribas iespējas jūsu brāļiem un māsām. Savas domas vērsiet visu augstākā labuma iegūšanai. Domājiet par visu cilvēku atmodu un augšāmcelšanos. Palieciet Tagad momentā, kad koncentrējieties uz šo lielo domformu.




Jūs izspēlējat dzīvi tad, kad to dzīvojat, mīļie. Tikai un vienīgi jūs nolemjat gala rezultātus un iznākumu šajā varenajā ilūziju spēlē kādu šobrīd spēlējat. Tikai jūs varat nolemt pieredzēt visaugstāko iespējamo iznākumu un tad to ieviest savā ikdienā, Tagad momentā, saglabājot sevī šo jaunā radīšanas domformu.


  
Izvēle ir jūsu, mīļie, mūžīgais Tagad moments pieejams visiem un katram. Tas negaida jūs piektajā dimensijā. Tas ir Tagad, un iekšā Tagad. Ir tikai mūžīgais tagad. Koncentrējieties savā sirds centrā, un palieciet šajā Tagad. Kad jūtiet, ka šūpojaties un esat novērsies, vienkārši sev pasakiet „atgriezies centrā”. Tūlīt pat būsiet atpakaļ savā sirds centrā, Tagad momentā.




Visas jūsu lielākās vēlmes, cerības, kas savienotas ar jūsu augstāko labumu ir radītas bez piepūles un viegli tad, kad jūs palieciet koncentrējies, vienā punktā, Tagad momentā. Tas ir tik vienkārši, mīļie, bet jums jāvelta laiks un cītīgi jāved Sevi atpakaļ uz šo Tagad brīdi tad, kad jūs noklīstat no ceļa.



Sēdiet klusu, dziļi elpojiet, koncentrējieties uz Tagad momentu savā Svētajā Sirdī. Elpojiet dziļi un izjūtiet šo Tagad vibrāciju, tā piepilda jūsu lauku, caur jūsu sirds centru, priekšpusi un mugurpusi. Izelpojiet šo brīža paplašinājumu lejup uz Zemes Māti. Izelpojiet šo Tagad momentu jūsu paplašinātajos laukos, jūsu un Zemes Mātes. Sēdiet klusi un sajūtiet šo Tagad izplešanos. Kad esat gatavs, ieelpojiet dziļi un izpletiet Tagad vibrācijas ārā visam radītajam. Sajūtiet ekspansivitāti, vienotību ar visu radīto šajā Tagad momentā. Tas viss ir te, tas ir Viss Kas Ir, un tas ir Tagad, un jūs esat šī ekspansivitāte. Sēdiet klusu šajā brīnumā, jo tas ir tas, kas jūs patiesībā esat. Jūs esat viens r visu radīto. 


Es esmu vienmēr tuvumā, lai vadītu jūs šajā brīnumā, šajā atcerēšanās brīdī par to, kas jūs esat, jo jūs atgriežaties atpakaļ savās jums pienākošajās vietās augstākajās realitātēs.


Es Esmu erceņģelis Mihaēls, un es nesu jums šīs Patiesības.

You may copy and share, with Love and Blessings.  Please copy the message in its entirety, giving credit to Archangel Michael through Rev. Michelle Coutant, and provide a link to:
www.transformingradiance.com.

Visit Michelle's website at:  www.transformingradiance.com
Email:  michelle@transformingradiance.com

Mana Mīlestība Jums,
Mišele