pirmdiena, 2016. gada 29. augusts

Kā atrisināt dzīves problēmas?


“Visa cilvēka dzīve ir ieprogrammēta neapzinātajā prātā. Tas, kādiem vecākiem piedzimstat, kādu darbu darīsiet, ar ko apprecēsities, cik bērnu būs - tās visas lietas ir ieprogrammētas neapzinātajā prātā. Tāpat kā datorā ir programmas, tāpat arī dzīvi vada neapzinātā prāta programmas.

Cilvēka programma sastāv no tā, kas noticis iepriekšējās dzīvēs, kas notika ieņemšanas brīdī, kas notika tad, kad atradāties mātes klēpī, dzemdību laikā; vai tās bija dabīgas dzemdības, vai tika lietoti kādi stimulējoši līdzekļi, vai ienācāt šajā pasaulē ar ķeizargriezienu. Tad nākamās sešas stundas – vai saņēmāt pieskārienus vai nē, varbūt jūs ielika inkubatorā. Nākamie svarīgie ir pirmie seši gadi. Tas veido šo programmu. Un tā kontrolē cilvēka dzīvi. Tā kontrolē cilvēka finanses, veselību, attiecības un visu citu pārējo dzīvē. Ja šķiraties no dzīves biedra, ja neveicas biznesā, ja notiek kāds negadījums, tas viss ir izsekojams šajā programmā.

Piemēram, jūs cenšaties uzsākt biznesu. Kādu laiku viss it kā rit gludi, bet nekas tā īsti nenotiek. Šajā gadījumā pilnīgi iespējams, ka tad, kad dzimāt, dzemdības apstājās uz pusstundu vai stundu, un tikai tad jūs piedzimāt. Rezultātā jums bieži vien dzīvē daudzas lietas notiek ar aizkavēšanos vai novēlošanos – bankas vilcinās dot aizdevumus, pasūtījumi kavējas, kaut kas vienmēr kaut kur iekavējas, vai arī notiek pēkšņi un negaidīti pavērsieni un apstādina jūs.

Šajā gadījumā jums jāieiet sevī un ar Dievpalīgu atkārtoti jāpieredz sava piedzimšana. Ja to veiksiet, tad visticamāk atrisināsiet tādas problēmas. Dotajā gadījumā reālās dzemdības izspēlēsiet atkārtoti ne jau vairs ar kavēšanos, bet redzot, kā piedzimstat ātri un viegli. Kad Dievs jums būs devis jaunu un pozitīvu piedzimšanas pieredzi, tad jūs mainīsieties. Pēc tā visa gūsiet sasniegumus, jo iekšējā pasaule ietekmē ārējo pasauli.

Ja jums ir šāda problēma, tad dariet sekojoši. Atslābinieties un ieejiet hipnotiskā stāvoklī, stāvoklī, kas ir starp atmodas un miega stāvokli. Katru dienu pirms iemigšanas cilvēks ieiet šādā hipnotiskā ķermeņa stāvoklī. Tas notiek pirms miega stāvokļa sasniegšanas. Pirms pamošanās un iznākšanas no miega cilvēks atkal ieiet šādā hipnotiskā ķermeņa stāvoklī un tikai tad atmodas stāvoklī. Jebkurā dienas laikā, atslābinot savu ķermeni, cilvēks var sasniegt šādu stāvokli. Lūdziet Dievam, sakot: ”Lūdzu, pasaki, kur esmu iesprūdis?” Dievs pavisam skaidri kā filmā parādīs kurā brīdī, kā un kas ar jums noticis. Ja viss tiks pareizi izdarīts, tad zināsiet, kur ir problēma. Un nu, lūdziet Dievam mainīt šo problēmu. Dievs to darīs un sniegs jums jaunu pieredzi, problēma tiks sakārtota, jūs tapsiet dziedināts. Mainot programmu, reāli mainīsies arī dzīve. 

Dažkārt rezultāts parādās jau 24 stundu laikā, citreiz 48 stundu laikā, citreiz mēneša laikā. Programmai mainoties, mainās arī cilvēka dzīve.”
Šrī Bagavāns


 Facebook Saules templis