otrdiena, 2016. gada 23. augusts

Expedīcija uz Pokaiņiem 25.augustā

25.augustā dodamies uz Pokaiņiem. Laikam jau Latvijā nav noslēpumainākas vietas par šo...
Ļoti vietā un atbilstoši šķiet šādi vārdi: "Cilvēks nonāk svētvietā un satiek svētus cilvēkus tikai tad, kad viņa dzīve sasniegusi pagrieziena punktu un sliktā karma beidzas." Par to karmu, lai lemj augstākie spēki, bet teikuma sākums par svētvietu un pagrieziena punktu gan šķiet ļoti zīmīgs. Mēs būsim kādā īpašā svētvietā un tādā ļoti īpašā, jaunā sastāvā... dzīve sasniegusi pagrieziena punktu, lai notiktu šāds brauciens...

Pokaiņu stāvvietā tiekamies un sabraucam 8:45 no rīta.
9:00 sākam oficiālo ekskursiju gides pavadībā. Lai pagūtu uzzināt vairāk, tad nolēmām mežā braukt ar mašīnām.
Pēc gides vadītās ekskursijas, uzēdīsim līdzpaņemto un sarūpēto "groziņu".
Pēc tam dodamies expedīcijā un sajūtam Pokaiņus nu jau citā līmenī un sapratnēs.
Atgriešanās pēcpusdienā, vakara pusē. Ja būs laiks, tad atpakaļceļā Dobelē varam piestāt kādā kafejnīcā. Padalīties iespaidiem.
Vēl būtu mīļš lūgums- neplānojiet tai dienai nekādus citus varoņdarbus! Uzdāviniet VISU šo dienu sev un savām sajūtām! Ja ik pa brīdim jāskatās pulkstenī un jāraizējas par ko citu, tad nespējam izbaudīt brīža skaistumu un dziļumu.
Kas jāņem līdzi?
Gide ieteica svārstiņu. (Tas var būt jebkas- gredzens, kulons, vēl kāds piekars... Ļoti labi, ja no misiņa. Un iekārts kokvilnas diegā.)
Akmentiņu. Akmentiņā ieliksiet, iedomāsiet savu vēlēšanos.
Kaut kas ēdams un dzerams (svaigā gaisā apetīte mēdz būt lielāka)
Laikam un pastaigām atbilstoši apavi un apģērbs
Labs noskaņojums un uzzināt gribēšana
Vēl ieteiktu paņemt sēkliņas, graudiņus dabas gariņiem... Saberiet maisiņā jebkādas sēkliņas, graudiņus, dabas gariņiem patīk arī tabaka, vai kādas citas smaržīgas zālītes un parasti šādas dāvaniņas mēs dāvājam, ziedojam dabas gariņiem, ieejot svētvietā. Ja kādam nebūs, tad neztraucieties, man būs:)) Kā dāvaniņa dabas gariem un svētvietai noder arī dzīpari un prievietiņi. Šo visu dariet pēc sajūtām.
Tā kā šādā sastāvā expedīcijā dodamies pirmo reizi, tad varbūt noder arī šāds ieteikums dāmām... pēc iespējas velkam svārkus (garus svārkus). Svārki ļauj enerģijas uztvert pavisam citā kvalitātē. Bet nekas nav obligāts no visa iepriekš rakstītā!:))
Un ,lūdzu, sagatavojiet sevi mazliet arī iekšēji psiholoģiski. Piedomājiet par to, ka brauksiet uz īpašu vietu, uz svētvietu. Padomājiet, ko vēlaties uzzināt un iepazīt. Ne tikai taču Pokaiņus, bet arī sevi... vai ne?
Zinu, ka fotoaparāti (nevis telefonu kameras) ļoti labi uztver un nofotografē dažādus enerģētiskos veidojumus un enerģijas. Ja vēlaties iegūt īpašus kadrus, tad labāk lietot fotoaparātus.
Ja raizējaties par nokļūšanu, tad dodiet ziņu. No Ogres brauks auto ar piecām brīvām vietām. Varēsiet tur pievienoties un dalīt ceļa izdevumus.
Par citām izmaksām. Dalības maksa no cilvēka - 8€, ietverot gan ieejas biļeti Pokaiņos, gan gides eksursiju un arī auto iebraukšanas maksu.
Ar sirsnīgiem sveicieniem,
Māra Brante
29266349
P.S. Ja plānojat braukt, tad varat atsūtīt savu epastu un pārsūtīšu sagatavošanās informāciju par Pokaiņiem:)