ceturtdiena, 2013. gada 8. augusts

Metatrons: Pirmais gads - ekstraordinārā otrā puse


Ercenģelis Metatrons caur Džeimsu Tiberonu
2013.gada 25.jūlijs
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa

Dārgie Meistari!
Mēs ieskaujam visus un ikvienu no jums, Augšupejas/Pacelšanās ceļā esošie Meistari, gādīgā enerģijā un pašrealizēšanās laukā. Mūsu mērķis – sniegt jums iedvesmu un skaidrību, taču patiesībā šoreiz un vienmēr, ir nepieciešams, lai jūs, kā svētas un suverēnas Būtnes, izmantotu vērīgumu šajā un jebkurā līdzīgā vēstījumā.

Mēs sākam šo vēstījumu, kurš attiecas uz atlikušo 2013.-šā, patiesi labvēlīgā gada, otro pusi ar sarunu par intensitāti un esošo sarežģīto frekvenču galvenajiem mērķiem.

Iesākumā mēs apliecināsim lielo patiesību, ka. Mēs gribam izskaidrot, ka ir notikusi Planētas Pacelšanās patiesi ir notikusi. Cilvēce kolektīvajā apziņā to ir paveikusi Planētas Zeme pāreja, ir notikusi paplašināšanās divpadsmit dimensijās.

Mēs sakām jums, ka Planetārā Pacelšanās – tas ir jauns sākums. Enerģijas, kas ieskauj visu jūsu Zemes plānā esošo, atrodas dažādā stāvoklī. Matrica ir pilnībā pārgājusi. Un daudziem no jums jaunā matrica nav tāda, kādu jūs to gaidījāt.

Kas sagaida jūs 2013.gada otrajā pusē? Pirmais Jaunās Zemes gads būt fāze, kurai piemīt liela intensitāte kvadrātā. Ļoti intensīva, taču ļoti svarīga. To var pārvaldīt, taču, ja jūs neiegremdēsieties šajās enerģijās, tās var jūsos izraisīt pilnīga apjukuma un apātijas stāvokli. 2013.gads – ir kodu formatizēšanas gads un tas attiecas uz pastiprināt to [kodu] ienākšanu saulgriežu, saulstāvju, mēness un saules aptumsumu laikā, diviem no kuriem ir kodi, kas ir neiedomājami piemēroti portāliem. Tā ir “Zaļā Stara aktivācija” augustā un “Atdzimšanas Formatēšana” septembrī. Pēdējā beigsies saules aptumsuma laikā novembrī.

Bezgalīgā Zaļā Stara aktivācija

Augustā Bezgalīgā Zaļā Stara ienākšana notiks Smaragda Liesmas apertūras [atvēruma] aktivācijas laikā. Atvēršanās virsotne iekrīt laika periodā no 2013.gada 12.augusta līdz 21.augustam. Mīļie, ar Planetāro Pacelšanos kļūs lielāka jūsu dimensionālā pieeja, tas pats notiks ar jūsu čakru lauku. Tādējādi katra jauna čakra Jaunās Zemes Pirmā gada sākumā ir saņēmusi un uzstādījusi sākotnējos Sakrālos Kodus.

Un mēs sakām, ka ceturtā, astotā un devītā dimensijas tiek formētas ar Smaragda Stara palīdzību. Astotā un devītā sāks pabeigt Tota ģeokodu saņemšanu caur Smaragda Liesmas atvēruma aktivāciju. Sākums būs astotajā mēnesī un noslēgums devītajā mēnesī Saulgriežos. Visaugstākā fāze sāksies ar Persīdas Meteora parādīšanos un pilnmēnesī tā sasniegs visaugstāko punktu. (Saprotiet, ka astroloģiskie un astronomiskie notikumi – ir pārmaiņu enerģētiskie katalizatori, kas Jaunajai Zemei ir galvenie jaunās paradigmas formēšanas mehānismi).

Smaragda Liesma – ir vibrējoša Būtība, dziedējoša un gādīga, un, saņemot Zaļā Stara aktivācijas Kodus, paplašinās astotās un devītās čakras lauks daudz skaidrākai fiziskās sfēras astotās un devītās dimensiju pieņemšanai un uztverei, bet sešpadsmitā un astoņpadsmitās čakras sāk uztvert Mer-Ka-Na lauka ēterisko līmeni 13-20-33.

Tādējādi cilvēce varēs saņemt šos kodus, ja tiks pabeigtas Bezgalīgā Zaļā Stara Portāla lejuplādes. Šie kodi ir sinerģiski* astotajā un devītajā fiziskajās čakrās Erceņģeļa Rafaela vadībā.

*Sinerģija – summārs efekts vairāku faktoru mijiedarbībai, ko raksturo tas, ka rezultējošās darbības efekts ievērojami pārsniedz katras atsevišķās sastāvdaļas vienkāršās summas efektu.

Tā kā jūs nostiprināties Jaunās Zemes augstākajās frekvencēs, tas uzliek jums pienākumu iziet kalibrēšanos paplašinātai čakru izlīdzināšanai ar Kristālisko Gaismas ķermeni Mer-Ka-Na. Dabiski, ka Zeme palielina savu rezonansi, lai pārformētu planētas čakru centrus, lai cilvēce saņemtu un sadalītu enerģijas.

Nozīmīgākie 2013.gada aktivāciju datumi un fakti

2013.gada enerģija būs nedaudz mazāk intensīva kā 2012.gadā, kad palielinājās nepārtrauktā saules vēja bombardēšana un komiskās portālu lietusgāzes, kas bija paredzētas, lai pabeigtu Kristālisko Režģi, un bija spēks, lai jūs celtu augšup. 2012.gads bija gads, kad katrs mēnesis secīgi paaugstinājās frekvenču skalā. Tā bija palielinošos frekvenču šķēršļu josla. 2012.gadā jūs gatavojāties paplašināšanai.

Tā 2013.gadā jūs tiekat pārformēti Jaunajai Zemei. Frekvencēm, kuras nepārtraukti nāca pagājušā gada laikā, tagad ir jātiek labi noskaņotām.

Jums būs daži atslābuma brīži 2013.gadā, kas ļaus atvilkt elpu. Tomēr gadam ir divas būtiski spēcīgas fāzes, kas prasīs papūlēties.

Būs divas fāzes, kas koriģēs enerģētisko intensitāti, kam piemīt otrā pakāpe. Tās būs fāzes, kad jūs sapratīsiet, kas jūs esiet un, cik tālu uz priekšu jūs esiet pavirzījušies. Jums ir jāpaliek pozitīviem un koncentrētiem uz to, kas ir būtisks šajā gadā. Tas, uz ko jūs izlemsiet koncentrēties, kad rezonanse būs visvairāk stimulējoša, noteiks visu. Ir svarīgi, lai jūs paliktu uz ceļa un patiesi šajā gadījumā jūs paplašināsieties ievērojami vairāk, kā spējat iedomāties.

2013.gads ir atdzimšanas gads, renesanses gads. Tas ir gads, kad jūs iemācīsieties pārvietoties dimensijās no piektās līdz devītajai. Tas ir gads, kurā jūs saņemsiet kodus jaunajām dimensijām. Sasniedzot dimensiju saskaņotību, jūs paplašināsieties lielākai rezonansei ar apzinīgām zemes valstībām. Līdz Pacelšanai tas pilnībā nebija iespējams. Šī integrācija loģiski nevarēja būt pilnībā sasniegta līdz brīdim, kamēr Kristāliskā Režģa radīšana netika pabeigta 2012.gada decembrī. Attiecīgi, 2013.gads – zināmas formēšanās gads.

Atlikušās galvenās fāzes ir iekodētas un daudzšķautņainas. Katrs no zemāk minētajiem datumiem piedāvā sekojošo:

16.-21.augusts – Zaļā Stara aktivācija
20-22. septembris – Saulgrieži, Portāls Renesanses „Laika Vārti”
18.oktobris – mēness aptumsums
3.novembris – saules aptumsums
21.decembris – Saulstāvji

Portāls Renesanses „Laika Vārti”

Portāls „Renesanse” parādīsies septembra Saulgriežu laikā un beigsies saules aptumsumā. Šis atvērums ļaus saskaņot Jauno Zemi līdz trešajai apgaismības fāzei. Neuztraucieties, tas ir tieši tā, kā zvaigžņu vārti un ejas savieno planētu (un cilvēci) ar augstākām dimensijām, turklāt, šis ir „Laika Vārtu” Portāls, kas savieno ar citiem laikmetiem.

Tāpat kā līdzīgas frekvences tiek piesaistītas „Harmonisko svārstību likuma” rezultātā, tā arī planetāro ēru/laikmetu vibrāciju lauki, dabiski, savietojas. Pastāv trīs „Zelta Laikmeti”, kuros daudzi no jums ir bijuši klātesoši:

1 Atlantīdas Zelta laikmets (Poseidona Vienotības Likums)
2. Lemūrijas Zelta Laikmets
3. Grieķu Zelta Laikmets

Ūdensvīra Laikmeta iestāšanās, Kristāliskā Režģa 144 un paplašināšanās divpadsmit dimensijās rezultātā, jūs būsiet spējīgi piesaistīt šo augsto laika periodu pazīmes un kodus tiešā/nepastarpinātā harmoniskā saiknē ar turpinošos cilvēces paaugstināšanu šajā laikā. Šo laikmetu/ēru kodi nodrošinās daudz ciešāku saikni ar trim minētajiem Zelta Laikmetiem.

Tas palīdzēs cilvēcei, ļaujot šo laika fāžu sinhronajiem aspektiem daudz ciešāk apvienoties ar attīstības fāzi, kurā jūs ieejat. Tās ir divas Grieķu un Poseidona Zelta Laikmetu fāzes.

Grieķu un Poseidona Zelta Kodi ienāks caur planetāro „Nabu” – Portālu Delfos, bet Zelta Lemūrijas Kodi ienāks zemes plānā Rapanui. Tas notiks caur desmito, vienpadsmito un divpadsmito dimensijām un tiks saņemts caur desmito, vienpadsmito un divpadsmito fiziskajām Mer-Ka-Na lauka čakrām un caur divdesmito un trīsdesmit trešo Mer-Ka-Na lauka ēterisko līmeņu čakrām.

Jums nevajadzētu justies pārsteigtiem, ka visi trīs (iepriekšējie) Zelta Laikmeti bija fāzes, kurās daudzi no jums ir pastāvējuši un (vienlaicīgi) pastāv. Mēs sakām jums, ka šie jūsu daudzdimensionālā Es aspekti spēlē galveno lomu harmoniskās saskaņošanās koordinēšanā, kura notiks „Renesanses Portālā”. Tieši tāpēc daži no jums ir aicināti noenkurot šīs enerģijas, piepildot galvenos Zvaigžņu Vārtus Delfos un Rapanui. Tieši tāpēc mēs aicinām sūtīt grupas uz šīm vietām divu 2013.gada Saulgriežu laikā.

Atklājiet kaislību 2013.gadā!

Mīļie, ir pienācis laiks ir atklāt kaislību un prieku, kā to darīja Zelta laikmeta Meistari. Ir pienācis laiks atgriezt līdzsvaru. Dzīve nav paredzēta tikai darbam, drīzāk labklājībai un svētlaimīgai sajūsmai. Priekam piemīt/ir ģeometrisks kods un paterns/šablons/modelis un jūs varat atvērt/atklāt prieku un patiesi lolot to!

Laime ir iegūstama un mēs jums sakām, ka kaislības enerģija ir izpausmes dzinējspēks. Kaislība- ir jūsu dzīves dedzība/degsme un tā ir nepieciešama sirds un gribas drosmes sastāvdaļa. Jums nav paredzēts būt vienaldzīgiem, skumjiem vai neieinteresētiem/bez attieksmes!

Prasme radīt un projektēt prieku ir uzskatāma par milzīgu sasniegumu! Un patiesi – priekam piemīt ģeo-iekodēta būtība, kas var tikt saņemta 2013.gada Renesansē. Un atcerieties, ka jūs nekad neesat „pārāk veci”. Jums ir mērķis, kas sevī ietver pilnvērtīgas dzīves dzīvošanu un Jaunas Zemes radīšanu!

Kad jums mēdz būt noguruma vai apātijas periodi, jums ir ar tiem jāstrādā. Meklējiet prieku, nenolaidieties pa spirāli vienaldzībā, jo ikviens dzīves mirklis ir dārgs un tam ir mērķis!

Noslēgums

Mīļotie Meistari, patiesi nozīmīgs periods ir tuvu un tā ir ārkārtīgi svarīga enerģija.
Atrodiet laiku Smaragda Liesmas fāzē, lai sazinātos ar Devām un Augu Valstības Meistariem. Ja jums nav iespējas atrast Sekvoju, atrodiet spēcīgu ozolu vai apzinātu koku savā tuvumā un norādītajos termiņos savienojieties pacēlumā ar šīm dziedinošajām būtnēm. To darot, jūs paplašinieties, atgūstot zaudētās dāvanas. Jūs redzat, mīļie, ka daudzi no jums ir aizmirsuši savu saikni ar sevi apzinošamies Meistariem Kokiem un Augu Valstību. Mēs jums sakām, ka daudzi no jums ir bijuši pirms-duālitātes Lemūrijā, kā Feju valstības Meistaru Koku projekcijas – Devas. Tas bija brīnumu laiks. Tas atgriežas.

Septembra Saulgriežu laikā meditējiet un pieslēdzieties Zelta Laikmetam; atribūtiem, kuriem ir ļoti augsta svārstību rezonanse ieejai divpadsmitajā dimensijā. Jūs atklāsiet atjaunotu mīlestību uz dzīvi, baiļu un nepārliecinātības par sevi samazināšanos. Jūs paātrināsiet savus soļus, kas nodrošinās lielāku labklājību un prieku. Jūs no jauna atklāsiet kaislību un radīsiet jaunu pieeju dzīvei. Jūs kļūsiet „Zeltīti”.

2013.gadam vēl ļoti daudz kas ir rezervē. Šis ir laiks, kas ir ieplānots atdzimšanai, jauniem ceļiem, kaisles atklāšanai no jauna. Šis ir gads, kurā jūs iemācīsieties pārvietoties dimensijās – no piektās līdz divpadsmitajai. Šis ir gads, kurā jūs saņemsiet kodus jaunajām dimensijām. Sasniedzot dimensiju koherento rezonansi ar apzinātām zemes valstībām, jūs paplašināsieties vislaimīgākajā veidā, kādu pat iztēloties nespējāt.

Mēs godinām jūs. Saudzējiet cits citu, saudzējiet Zemes valstības un izpaudiet Mīlestību, beznosacījumu Mīlestību uz Jauno Zemi. Esiet labestīgi pret sevi, jo jūs patiešām esiet tā cienīgi, un dodieties uz priekšu uz jaunu laikmetu, uz lielās paplašināšanās Renesansi.

Es Esmu Metatrons un es dalos ar jums šajās patiesībās Jūs tiekat mīlēti.

Saņemts: Archangel Metatron via James Tyberonn "Renaissance of the Golden Age ~ Rediscovering Joy"

 
Mīļie visi, kas lasāt, Sen nebiju tulkojusi neko no Metatrona un šī prognoze gada otrajai pusei likās interesanta un tulkošanas vērta. Ceru, ka noderēs arī kādam, kas lasīs. Man īpaši patīk vārdi, ar kuriem Gaismas valdnieks un Erceņģelis Metatrons atvadās: "Jūs tiekat mīlēti". Lasiet un uzņemiet - patiesi Mīlestībā, Sandra. 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4973617