piektdiena, 2013. gada 17. maijs

Enerģētiskā prognoze 2013.gada maijam


 
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Aprīļa beigas daudziem ir bijušas smagas – gan emocionāli, gan arī fiziski. Daudz slimoja ar saaukstēšanās slimībām, kas bija diezgan ilgstošas. Par šādu saslimšanu iemeslu kļuva imunitātes pazemināšanās, kā enerģētisko un garīgo transformāciju rezultāts, kā arī attīrīšanās process no izstrādātajām/pabeigtajām programmām. Attīrīšanās izpaudās arī vēlmē veikt remontu vai ģenerāltīrīšanu, atbrīvojoties no krāmiem un uzkrātajām drazām. Daži cilvēki sāka nodarboties ar savas dzīvesvietas izdaiļošanu, paužot izcilu radošumu. Tas viss ir tā apzināšanās, ka transformāciju vislabāk ir uzsākt ar kaut ko ļoti piezemētu, t.i – savu paša māju. Visi šie procesi turpināsies un pat pastiprināsies arī maijā.
 
Maijā Zemes enerģētiskā lauka spriedzei piemitīs lēcienveida raksturs, turklāt spriedze ir sagaidāma ik pēc katrām piecām dienām, sākot ar 1-mo maiju (1., 5., 10., 15., 20., 25., 30.maijā) Tas ir saistīts ar Saules uzvedību, kurā pakāpeniski sāks izmest uzkrāto enerģiju uz āru. Turklāt, ne obligāti proturberances/liesmu mēļu veidā. Tas var izpausties, kā augsti lādētu protonu blīvuma palielināšanās (Этоможетвыражатьсявповышенииплотностивысокозаряженныхпротонов). Vai arī daudzu koronāro caurumu parādīšanās veidā, kuri ietekmē mūsu planētas seismisko aktivitāti (tieši tie [koronārie caurumi] izraisīja ievērojamās zemestrīces aprīļa mēnesī). Vai arī vēl kādā citā – līdz šim nezināmā veidā. Saule maina savas programmas un tās uzvedība ir ļoti neparedzama. Atcerieties, ka 9.-10.maijā notiks gredzenveidīgais Saules aptumsums, kas nelabvēlīgi ietekmēs veselības stāvokli, īpaši meteo-atkarīgiem/jūtīgajiem (метеозависимых) cilvēkiem. Un, ja aprīlī mums bija atelpas periodi, tad maijā šādu periodu nebūs gandrīz nemaz.
 
Turpināsies darbs ar cilvēces mentālo lauku. Individuāli daudziem no mums nāksies saskarties ar nepieciešamību pārskatīt savus uzskatus, ar kuriem kārtējo reizi un daudz dziļākā līmenī. Šis process atgādina eksāmenu pārlikšanu. Un daudzi no mums atkal saskarsies ar savām neapgūtajām mācību stundām, tās nāksies apgūt aizvien skarbākā tempā un bez kompromisiem. Emocionāli arī nebūs viegli – mūs mētās no vienas emocijas citā, turklāt, bez jebkāda redzama iemesla. Tā izpaudīsies mūsu ēnas pušu atstrādāšana. No zemapziņas celsies augšā dziļi pagātnes situāciju slāņi, kas mums pieprasīs citādu izdarīt izvēli.
 
Atkal jau – nekā jauna. Šie procesi turpinās jau diezgan ilgi. Taču tagad to ilgums un šķietamā nebeidzamība tik daudzus no mums novedīs līdz izmisumam – kad gan tas viss beigsies? Paraugieties uz šo procesu no citas puses. Jums tiek dota iespēja ātrā tempā atstrādāt visus savus parādus. Tas ir ļoti labi, īpaši, ņemot vērā to, ka priekšā stāv ievērojamas planetārās transformācijas. Un labāk ir tām sagatavoties savlaicīgi, izstrādāt visas bailes, negatīvās emocijas un neatrisinātās problēmas.
 
Veselības problēmām piemīt arī pozitīvā puse. Tās piespiež mūs mācīties saprast un mīlēt savu ķermeni, kā arī dziedināt to. Un šeit atklājas brīnumaina iespēja kļūt par sevis paša dziedinātāju.
 
Par nopietnām transformācijām mūs brīdina Drunvalo Melhisedeks. Hatori caur Tomu Kenjonu aprīļa vidū arī sniedz savu brīdinājumu un ieteica izstrādāt/pārstrādāt savas ēnas puses apgaismotas sirds enerģijās (skatieties Tome Kenjona mājaslapā par jaunajiem toņiem sirds čakrai). (Kenjons Sirds atvēršana: http://files.mail.ru/469D308EA4EC431EB26…).
 
Tai pat laikā – maijs ir brīnišķīga iespēja atrast savu īsto vietu Vienotā sistēmā. Šie nedaudzie palīdzēs pārējiem izlemt šajā vētrainajā dzīves plūsmā. Tā tiek radīti noturīgi jaunās realitātes mezglu punkti. Maijā šādiem cilvēkiem parādīsies papildus dzīvības enerģija, atvērsies radošais potenciāls, pavērsies jaunas iespējas paš-realizācijai. Līdzīgi, kā aprīlī, viņi var sastapties ar kardinālām izmaiņām dzīvē, aiziešanu no darba, kurā ir sevi izsmēluši, un cita patīkamāka/piemērotāka darba atrašanu; dzīvesvietas maiņu; tikšanos ar jauniem draugiem un partneriem. Turklāt visi šie notikumi norisināsies strauji un it kā paši par sevi. Tomēr tas viss ir dziļas attīrīšanās no vecām programmām rezultāts un gatavība sākt dzīvi no baltas/tīras lapas. Iegūtā iekšējā harmonija piesaistīs sev vislabākās situācijas un vajadzīgos cilvēkus. Galvenais ir klausīties savā sirdī un nebaidīties no pārmaiņām. Apgaismotas dzīves atslēga ir uzticībā sev patiesajiem.
 
Tatjana Zolotuhina