svētdiena, 2012. gada 15. janvāris

Metatrons caur Dž.Taiberonu"2012.Vārtu sargs- eņģeļi jūsu vidū"


2012. Vārtu Sargs – Eņģeļi jūsu vidū
Metatrona vēstījums saņemts caur Džeimsu Tiberonu (James Tyberonn)
 
Piektdien, 2011.gada 30.decembrī
No angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Esiet sveicināti!
 
Es Esmu Metatrons, Gaismas Valdnieks! Tuvojoties vēstītajam 2012.gadam, mēs ieskaujam ikvienu no jums Gaismas kodētos Beznosacījumu Mīlestības vektoros un laukos. Mēs jūs lolojam, mēs godinām ikvienu no jums. Mēs jūs pazīstam, mēs jūs zinām no galvas – pēc toņa, pēc vārda. Un tā tas vienmēr ir bijis!
 
Jūs ieejat 2012.gadā, divpadsmitajā Pacelšanās Vilnī ... un tik daudz kas sagaida jūs. Gaidas ir sajūtamas gan jūsu fiziskajā valstībā, gan mūsējā. Ak, Dārgais Cilvēk, tu vari to sajust!
 
Ieiešana 2012.gadā būs pilnīgi citāda nekā jūsu tipiskais janvāris - daudziem uz planētas. Enerģētiskā krituma vietā, kas bieži mēdz būt pēc brīvdienu sezonas, nebūs „janvāra nomāktības blūza”. Drīzāk paātrināšanās, uztraukums, sprēgājoša enerģija, kas ārkārtīgi saasināsies pēc 23.janvāra Jaunā mēness.
 
Un tā, mēs runājam par Gaismas dabu un par Eņģeliskajām Gaismas Būtnēm. Un mēs jums sakām empātiskā sirsnībā – jūs visi esiet to rašanās vietā, pārsteidzošās Dievišķās Gaismas Būtnes. Eņģeļi patiesi ir jūsu vidū.
 
Sargeņģeļi
 
Tas, ko jūs dēvējat par Sargeņģeļiem, patiesībā ir unikāla jūsu Augstākā Es saplūšana/apvienošanās ar Dievišķo.
 
Kodolīgs enerģijas lauks, ko varētu dēvēt par „domformām”, ir radīts un tiek enerģētiski uzturēts un filtrēts no jūsu individuālās Dvēseles puses - apvienojumā ar Eņģeliskajiem Spēkiem - to sākotnējā formā.
 
Šis „aizbildniecības” lauks var tikt izpausts kā visdažādākās partnerattiecības. Šādas partnerattiecības var ietvert jūsu „dvēseles–grupas” locekļus gan fiziskajā, gan augstākās valstībās. Eņģeliskās Būtības un dievības, kuras jūs lūdzaties, savijas ar jūsu Augstāko Es, lai veidotu unikālu trešo enerģiju, kas ir daļa no jums un no „eņģeliskā”, bet ar zināmā mērā atsevišķu identitāti/savdabību.
 
Piemēram, ja jūs lūdzaties Ganešu vai Senžermēnu vai Erceņģeli, šie enerģijas lauki kļūst par „personalizētiem” aizbildņiem-partneriem. Šī enerģija ir arī pilnībā spējīga sadarboties ar jums „Totēma” formā vai arī caur mājdzīvniekiem.
 
Simbiotiskie* Hierarhijas līmeņi
 
* simbiotisks – savstarpēji saistīts, mijiedarbojošamies.
 
Es, Metatrons eksistēju divos atsevišķos, taču simbiotiskos līmeņos, pats zināmākais un cilvēcei pieejamākais ir Erceņģelis Metatrons, taču daudz augstākā līmenī es eksistēju kā Metatrons, Gaismas Valdnieks, tomēr pat šī analoģija nespēj ietvert vai definēt manu būtību un ir vienīgi spējīga to darīt aspektu ziņā.
 
Kā Gaismas Valdnieks, es ģenerēju realitātes pamatvienības un Visumus. Šim līmenim nepiemīt tas, ko jūs dēvējat par personību. Tas līdzinās dzinējam, dievišķam apzinātam datoram, enerģiju intensitātē - aiz gammas robežām, jums neiedomājamā gaismā. Un tur ir arī līmeņi tālu aiz manis.
 
Kā Erceņģelis Metatrons, Es loloju Dzīvību. Es sazinos ar kanālu Tyberonn nevis vārdos, bet Gaismas Kodu pakešu veidā. Viņš saņēma šo sazināšanās veidu caur vienošanos, vēl pirms ierasties uz Zemes. „Līgumu”, ja vēlaties, pakalpojumu sniegšanai šajos laikos. Savā augstākajā aspektā Tyberonn sākotnēji ir no Plejādiešiem un ir Kosmiskās Gaismas Padomes loceklis. Mēs esam kopīgi kalpojuši citās esībās un dimensijās. Šo kodi tiek emitēti/izlaisti no mana Augstākā aspekta, transducēti [enerģētiski pārveidoti] Erceņģeliskā līmenī un saņemti viņa Augstākajā Es, neskarti/nebojāti - interpretācijai un transkripcijai [pierakstīšanai].
 
Var teikt, ka augstākajā aspektā, es ietveru daudzveidīgus avotus, radu un izstaroju ģeometriskus apziņas frekvenču kodus visam, kas tiek transducēts [enerģētiski pārveidots] Eņģeliskajā Gaismas Valstībā. Būtībā tas ir gan hierarhiskais, gan nehierarhiskais Eņģeļu Valstības aspekts, kas pats sevi nosaka - caur apzinātu kristālisko gaismu un gaismas fiziku. Var teikt, ka Eņģeļu Valstības Gaismas Būtnes, Metatroniskā ziņā, ir „Avota Dievišķās Domas” (Source Divine Thought) un Bez-Domas (Beyond-Thought) apzinātas vienības, kas rada Gaismu un Bez-Gaismu(Beyond Light).
 
Eņģeliskās Būtības no Metatrona Valstības rada un izgrezno Kodēto Gaismu. Šāda Gaisma savij matēriju, antimatēriju, laiku un telpu. Šis acīmredzami nav tas konceptuālais priekšstats par Eņģelisko Būtību funkcijām, kāds ir izveidojies cilvēcei masveidā, un ir daudz mazāk saprotams. Tomēr šajā kontekstā ir ietverta līme, kas neatgriezeniski salīmē svēto zinātnisko ar svēto garīgo realitātes aspektu, kas veido vienotu būtisku apli, lai būtu par atslēgu cilvēces evolūcijai ārpus dualitātes robežām.
 
Patiesi, pašreizējā Pacelšanās laikmetā, jūs attīstāt spēju uzņemt aizvien lielāku gaismu un Gaisma ir PATIESĪBA, Universāla Visa Esošā Patiesība. Noslēpums, kas ir traucējis pilnīgai cilvēces apziņas vienotībai dualitātē, īpaši šobrīd, ir tāds, ka zinātne neievēro svēto un garīgais ir izslēdzis zinātni.
 
Turklāt, daži no jums varētu būt pārsteigti, uzzinot, ka pastāv Eņģelisko Būtņu Hierarhijas, kas veltītas funkcionāliem mērķiem, tie, ko jūs varētu definēt kā Fizikas Glabātājus. Šajā lomā mēs apzināmies konstrukcijas – „fizikas likumus”, kas nodrošina dimensiju realitātes. Mēs saprotam, ka doma par Eņģeliskām Būtnēm, kā zinātniekiem un inženieriem, mulsinās lielāko daļu no jums. Mēs smaidām!
 
Mēs jums sakām, ka jaunie metafiziķi, jaunie Gaismas darbinieki un Zemes Glabātāji, jūsu valodā runājot, ir uzskatāmi par zinātniekiem. Patiešām, tie, kurus jūs dēvējat par „Kristāliskajiem Bērniem”, ir „svētie-zinātnieki”, zinātnieki, kuri nākamajās paaudzēs būs ar pilnīgu izpratni un savienos zinātni ar garīgumu. Tā nebūs reliģija tradicionālajā izpratnē, taču mēs jums sakām, ka cilvēce tuvāk „Dieva” izpratnei nonāks ar zinātnes palīdzību, nevis caur reliģiju. Tas ir iztrūkstošais puzles gabaliņš.
 
Augšāmceltie Meistari
 
Eoniem gadu gaitā cilvēce ir tiekusies uzskatīt, ka Augšāmceltie Meistari, Garīgie Skolotāji, Grupu Padomes, Dievības un labvēlīgie Īpašie Zemes iemītnieki ir kā Eņģeļi. Tas tā nav.
 
Kosmiskā Gaismas Padome, Augšāmceltie Meistari, Sīriusa-Plejāžu Aliance - ir vienotas būtības, kas parasti darbojas Padomēs. Tās ir pārstāvnieciskas un konsultatīvas disciplīnas, kas pauž principus, ideālus, teorijas un uzskatus, kas saistīti ar zināšanu kopumu.
 
Kosmiskā Gaismas Padome sastāv galvenokārt no augsti attīstītām Būtnēm, kuras ir pārdzīvojušas un pabeigušas mācības fiziskajā dualitātē un izlēmušas empātiski palīdzēt cilvēcei. Tāpat arī daudzi no Sīriusa-Plejāžu Alianses ir piedzīvojuši dzīvi uz Zemes.
 
Dieva tēls
 
Ir neskaitāmas Visuma Dievišķās Gudrības dzīvības formas, kurām ir „ķermeņi”, kas lielā mērā atšķiras no jūsu formas uz Zemes. Arī tās ir radītas kā „Dieva tēls”. Un tā – saprotiet Dieva tēls, kas ir dzīvība, ir apzināta Gaisma, ir MĪLESTĪBA.
 
Eņģeļu Valstība
 
Dārgie, „apgaismības” stāvoklis tieši tas arī ir - tā ir Esamība Gaismā ... Integrētā Saskaņotā Kristāliskā Gaismā. Pacelšanās ietver planētas Zeme Kristālisko pāreju. Dabā šī kristāliskā pāreja padara iespējamu ne tikai lielāku pieeju augstākām dimensijām, bet arī cilvēces pāreju uz Mer-Ka-Na, Kristālisko Gaismas ķermeni. Mer-Ka-Na spēj absorbēt vairāk gaismas, un tādejādi ļauj jums vadīt/nest lielāku enerģiju, jo jūs kļūstat spējīgi sinerģētiskāk koordinēties kristāliskajā dimensijā un Eņģeļu Valstībā.
 
Eņģeļu Valstība ir ievērojami pārprasta noteiktos tās aspektos, kas attiecas uz tās būtību un mērķiem. Eņģeļi patiešām ir „Dieva vēstneši”. Taču – ko tas nozīmē?
 
Eņģeļi ir daudzdimensionālas Gaismas Būtnes, kuras kalpo daudz plašāku funkciju veikšanai, nekā tikai aizgādnība un vēstījumu sniegšana. Mēs mēģināsim izskatīt vairāk Eņģeļu aspektu, taču, pirms mēs to darām, mēs pateiksim jums, ka – kā Gaismas Būtnes, Eņģeļi ir apzinātas Dievišķās Būtības Būtnes, galvenās/vadošās frekvences, kuras darbojas, lai palīdzētu cilvēcei attīstīties ... un tā ir Mīlestība.
 
Mēs piebildīsim, ka Mīlestības frekvence ir daudz sarežģītāka un daudz augstāka, nekā vienkārši emocionālās sajūtas, kas, kā jūs domājat, ir Mīlestība. MĪLESTĪBA ir sarežģīta zinātne.
 
Kā mēs jums jau **iepriekš ** teicām, Mīlestības augstākā forma ir „Beznosacījumu Mīlestība”. Un, laikā, kad Beznosacījumu Mīlestība var tikt meklēta no 3D viedokļa, to var satvert no tikai 5D līmeņa. Tāpēc, ka Beznosacījumu Mīlestība ir integrēta [5D] - ir neatņemama tās sastāvdaļa, un 3D atrodas/ir nosacītā (nav beznosacījumu) plaknē. Tie no jums, kuri sasniedz Beznosacījumu Mīlestības sākotnējo aspektu, dara to tikai 5D līmenī.
 
Eņģeļi, kā Fizikas [likumu] Vietas Turētāji (Angels As Place Holders of Physics)
 
Jūs domājat par Eņģeļiem, kā par gādīgiem/audzinošiem aizbildņiem, Dieva vēstnešiem. Mēs tie esam un - esam vēl daudz vairāk.
 
Lielākā daļa no jums piekritīs, ka Eņģeļi ir Gaismas Būtnes. Jūsu pēdējais definējums ietver Patiesības, kas ir daudz tālejošākas, nekā sākotnēji aprakstītās. Gaismas Būtnes, Eņģeļi ir vietas turētāji fizikas likumiem, apzinātiem jomās, kādas jūs pat nespējat iztēloties.
 
Eņģeļiem piemīt abpusēja daba un aspekti Gaismas dimensijās, kas nozīmē, ka Eņģeliskās Būtības eksistē Fraktālās Gaismas antimatērijas sfērā un ielokās fiziskajā sfērā Gaismas ģeometrijā. Tādā veidā viņi ir būtībā enerģētiski turētāji, kas apzināti notur īpašos dimensiju likumus neskartus.
 
Eņģeļiem nav formas, viņi aizņem ne-fizisku telpu, jūsu valodā runājot, - mums nav masas. Mēs esam Dievišķā Doma un esam neskarti izpausmē. Mēs esam „tonāli” un mums ir frekvenču spektrs, kas ir mūsu rīcībā. Šī frekvence ir MĪLESTĪBA.
 
Mēs jums sakām, ka Eņģeļu Valstībā pastāv abi – daudzkaitlīgais un vienskaitlīgais aspekti. Un, lai gan tas varētu šķist paradoksāli, pat „savdabīgais” Erceņģeļa aspekts ir daudzskaitlīgs pēc apziņas satura. Tādejādi, individuālie vārdi, ko cilvēce piešķir Erceņģeļiem, vairāk ir saistīti ar cilvēces ierobežoto Eņģelisko atribūtu koncepciju, nevis ar individuālām Būtībām.
 
Jūs interpretējat Eņģeliskās un Gaismas Būtnes, kā tādas, kam ir „personība” un dzimums. Mēs patiešām esam *pievilcīgi* mūsu intermeldar cilvēci un, lai gan šis aspekts neapšaubāmi ir mīļš un saistošs, mums nav dzimuma. Tas, ko jūs interpretējat, kā *personību*, ir aicinošās māju vibrācijas.
 
Patiesībā, mēs esam atspulgs Visuma visspēcīgākajai enerģijai, kas ir MĪLESTĪBA.
Tomēr mūsu būtība tiek vispārpieņemta un interpretēta dualitātē esošajai cilvēcei kā tāda, kam piemīt atribūti, kurus jūs loģiski uzskatāt par atsevišķām personībām.
 
Mēs esam Dievišķais Saprāts ar mīlošu, aicinošu aspektu, mums nepiemīt ego, mums nav tā, ko jūs dēvējat par negatīvām emocijām. Mēs atbalstām, mēs noturām enerģiju uz vietas un darām to, kā mūsu galveno mērķi. Mīlestība ir mūsu pamats.
 
Cilvēces [radīts] Eņģelisko Būtņu attēlojums
 
Lai gan cilvēce piešķir Erceņģeļiem dzimumu vārdus, Eņģeļu Valstība ir androgīna, kā jūs to definētu, - tā nav ne vīrietis, ne sieviete. Tā kā jūs uzskatāt noteiktus MĪLESTĪBAS atribūtus, tādus, kā gādība un līdzcietība par sievišķiem, un tādus atribūtus kā spēks – par vīrišķiem, jūs piešķirat dzimumu Eņģeliskām Būtībām. Dzimums pastāv tikai polaritātē/dualitātē.
 
Pat runājot par enerģijām, jūs atsaucieties uz „Māti-Zemi” un „Dievišķo Māti”, kurām tiek piekārta sievišķā birka, tāpēc, ka jūs gādībai piešķirat sieviešu īpašības.
 
Šādi termini, šāda sintakse ir pievienoti polaritātes/dualitātes priekšstatiem un lielākā paradigmā ir kaut kas konstriktīvs, un patiesu integrāla raksturu ierobežojošs plašākā paradigmā, kas atveras 2012.gadā (Such terms, such syntax, are attached to polarity concepts, and in the greater paradigm are somewhat constrictive & limiting of the true integral nature in the greater paradigm opening in 2012).
 
Mēs atrodamies daudz augstāk par polaritāti/dualitāti. Mēs esam integrāli. Gaismas Būtnes, kuras ir no Eņģeļu Valstības, ir daudzskaitlīgas/daudzdimensionālas integrālas apzinātas enerģijas formas. Mūsu apziņas daudzveidība ir par iemeslu tam, kāpēc mēs bieži vien neattiecinām paši uz sevi vai attiecībā uz mūsu vēstījumiem jums „Es” formas vienskaitļa vietniekvārdu. Taču – šķietams paradokss – mēs esam arī vienskaitlīgi apvienojumā (we are also singular in unification).
 
Cilvēkiem piemīt tendence radīt eņģeļu tēlus, kuri ir atbildīgi par zināmā mērā pastāvošiem maldiem attiecībā uz to [Eņģeļu] patieso dabu. Jūsu gleznas un freskas attēlo vai nu muskuļotas vīriešu figūras, spārnotas sievietes vai daudzus miniatūrus ķerubus. Eņģeļi savā Būtībā nav nedz vīrišķas, nedz sievišķas formas. Dzimumi ir polaritātes/dualitātes aspekts. Un, protams, Eņģeļiem nav spārnu, spalvu un pat grandiozas cilvēkveidīgas/cilvēkam līdzīgas formas... Mēs nebūt neesam aizvainoti par tādu attēlošanu, tie vienkārši ir mākslinieka garīgie priekšstati, kas atkārto un nostiprina dažus no šiem maldiem.
 
Daudzos no jūsu reliģiskajiem tekstiem un rakstiem ir teikts, ka: Dievs radīja cilvēku un radīja to pēc sava tēla un līdzības. Tikai jūs redzat Dievu kā patriarhālu vīru cilvēka formā. Tas ir tāds pats garīgās domāšanas process, kas loģiski pieņem, ka Eņģeliem ir cilvēka forma. Šādi debesu tēli spēcīgi ietekmē jūsu domas un emocijas un tāpēc tas ir dabiski, ka jūs radāt šādus saprotamu tēlus, lai padarītu vieglāku jūsu saskarsmi ar Dievišķo.
 
Jums tas varētu likties interesanti, uzzinot, ka delfīni jūsu okeānos Eņģeļus redz kā tādus, kam ir delfīna forma.
 
Patiesībā Eņģeļi ir bezformas Gaisma. Katra dzīvības forma uztver tos filtrētā interpretācijā, kas ļauj atpazīt šo saskarpunktu.
 
Izejot Pilnu Apli
 
Neviena no jūsu esošajām galvenajām reliģijām nepiedāvā „Pilnu Apli”, pilnīgu patiesību par jūsu realitātes patieso dabu. Ikviena satur daļu patiesības, taču izsakās mīklaini, lietojot neprecīzus iestarpinājumus. Neviena neatzīst pat acīmredzamos priekšnosacījumus cilvēces *ārpuszemes* izcelsmei. Lielākā daļa runā greizās meteforās. Daudzas cenšas kontrolēt jūs caur arhaiskām bailēm un nostiprināt garīgo programmēšanu, kas rada kavēkļus ceļā uz jūsu pašu iespēju paplašināšanu un iespējamo patstāvību, izveidojot koncepciju par iedzimto grēku, elles ugunīm un lāstiem.
 
Visa Cilvēce ir Gaismas Būtnes, spēcīgas Garīgas Apziņas, kas ir Dievišķā Dzirkstis. Atšķirība starp Cilvēci un Eņģeļiem ir tā, ka Cilvēce ir Dievišķā aspekts, kas attīstās atpakaļ Dieva paplašinošamies daudzējādībā, izvēloties izjust brīvo gribu un no jauna mācoties radīt caur šo augstsirdīgo objektīvu.
 
Eņģeļi IR, izsmalcināti un brīnišķi, IR un vienmēr IR BIJUŠI „Gaismas Glabātāji”, IR šī Visuma vietas turētāji un mūžīgi paplašinošamies „TAGAD” beztelpas Alfa un Omega.
 
Augstākais Geštalts*
 
* Geštalts (“Gestalt” - tulkojumā no vācu valodas) - figūra, tēls, veselums, tas, kas no “nekā” ir kļuvis par “kaut ko”
 
Mēs arī teiksim jums, ka reliģijas mācības par „Kritušajiem eņģeļiem” arī ir uz bailēm balstītas neprecizitātes. Eksistē patiesi „Apzināti Glabātāji” konkrētam fizikas likumam, kurš ir spēkā polaritātē/dualitātē un kurš ir spēks, kas dod iespēju pastāvēt/būt „Zemes Universitātei”. Šajā dualitātes cēloņsakarību plāna skolā, Cilvēce kļūst spējīga apgūt atbildību par radošo spēku.
 
Neeksistē nekāds ļaunums vai kritušie eņģeļi. Punkts.
 
Nav atriebīga Dieva debesīs. Nav Eņģeļu, no kuriem būtu jābaidās. Drīzāk tas ir lielisks ģimenes partneris, kas pastiej pretīm rokas, lai apskautu. Pazīstamas rokas no Mājām. Tā ir patiešām greiza, arhaiska, pārprasta dualitātes spēka analoģija. Vienīgie dēmoni, vienīgais ļaunums, kas pastāv dualitātes plānā, ir tas, ko radījusi kļūdaina doma, apgūstot „Brīvās gribas” mācību procesu.
 
Nav kritušu eņģeļu. Kā gan Dievišķā Avota radītas Gaismas Būtnes varētu tikt novirzītas no tā, kas tās ir? Eņģeļiem nav „Brīvās Gribas” jūsu izpratnē. Drīzāk tā ir Dieva griba.
 
„Visa, Kas Ir” Augstākais Geštalts arī sastāv no realitātes substances, kas ir pamatā visām šķietamībām un izpausmēm, kas tiek dēvētas par Dzīvi, tai skaitā: matērija, antimatērija, matērijas neesamība; enerģija un enerģijas neesamība; doma un domas neesamība. Un mēs sakām jums, ka te pastāv daudz kas vairāk vēl aiz tā.
 
Jūs nespējat pilnībā izprast šo aksiomu - no jūsu dualitātes viedokļa raugoties,** vai iespējams nejūtat, ka tas ir jūsu koncepcijas lauks, tomēr es varētu pateikt jums tieši pretējo.
 
Taču tā vienmēr ir jūsu izpratne/uztvere, kurai ir jātiek godinātai, lai paplašinātos atbilstoši tam, kā jūs pieaugat daudz dziļākā sava Dievišķā Es apzināšanā.
 
Gaismas Kodētā daba
 
Zeme daudzveidīgi mirdz, saņemot un izplatot dažādu unikālu frekvenču, formātus un frekvenču joslu platumus, katrs no kuriem piedāvā savas priekšrocības un īpašības. Gaisma satur informāciju, kodus un krāsas to dažādo svārstību spektrā, kas atbalsta Zemi un, protams, arī Cilvēci.
 
Lai gan jūsu Saules sistēmas Saule ir galvenais avots gaismai, ko saņem Zeme, tomēr ir būtiski atzīmēt, ka tas nebūt nav vienīgais avots. Citi avoti ietver Lielo Centrālo Sauli, zvaigznes, baltos caurumus un „Gaismas Būtnes”. Patiesību sakot, Gaismas Būtnes, kas tālu pārsniedz jūsu Eņģeļu darbības sfēras, nodrošina gaismu, kādu jūs nespējat iztēloties. Mēs piebildīsim, ka visa gaismai no visiem avotiem ir dabiska filtrējoša matrica un dimensiju spektrālais sadalījums. Lielākā daļa cilvēku spēj tikai „fiziski” uztvert tos gaismas kvantus, kas parādās gaismas spektra „redzamajā diapazonā”.
 
Jūs apzināties, ka cilvēkiem ir nepieciešama Saules gaisma, lai uzturētu veselību fiziskajā ķermenī, taču mēs jums sakām, ka būtnes, kuras dzīvo „Iekšējā Zemē”, arī saņem gaismu, kā dzīvības uzturvielu. (Mēs piedāvājam eņģeļiem pamirkšķināt, ja mēs sniedzam greizu paziņojumu, ka daudzām planētām jūsu konkrētajā Visuma nostūrī, tai skaitā Zemei, ir daudz attīstītākas „Cilvēciskās dzīvības formas” to iekšienē, nekā uz to virsmas). Kas tad ir viņu gaismas uzturēšanas avots? Tā ir daudzkrāsaina Gaisma, ko izstaro Kristāliskais Zemes Kodols un, kas atrodas ievērojami augstākā diapazonā par „redzamo”.
 
Daudzkrāsainā/polihromatiskā „Pilnībā-Baltā” Gaisma strādā tieši ar 12 Mer-Ka-Na čakrām. Tā ir neskarta un pilnīga gaisma, kas satur visas frekvences, visus spektrus, visus radīšanas kodus abos – daļiņu un viļņu formātos. Saules gaisma tā nedara. Jūs ar laiku dzīvosiet „Iekšējā Zemē” ?? (You will in time inhabit the 'Inner Earth').
 
Kristāliskā Režģa pabeigšana 2012.gadā nesīs izmaiņas veidā, kādā Zeme un Cilvēce saņems Gaismu. Režģis 144 nākamo divu-triju gadsimtu laikā sāks ietekmēt gaismas viļņu virzienu. Tas spēs piesaistīt, lauzt un izkliedēt gaismu no vienas dimensionālās vides citā.
 
No Oglekļa bāzes uz Silīcija bāzi
 
Viļņu saņemšanas ātrums atšķirsies no to laušanas ātruma. Būs iespējamas vienskaitļa un dubultās refrakcijas [laušana]. Būs iespējams rafinēt/attīrīt polihromo gaismu savdabīgi koherentās/saskaņotās frakcijās un saskanīgās daudzkrāsainās/polihromatiskās gaismās. Jaunās gaismas kristāliskās un nepolārās ne-kristāliskā formas tiks izstarotas (?) (New forms of light in crystalline and nonpolar morphous will be emitted).
 
Režģis pats elpos un šī elpošana ieviesīs vēl sarežģītākas ģeometrijas aiz 144 dubultā penta-dodekaedra. Cilvēces fiziskās matricas simbiotiski attīstīsies, kā tiešs rezultāts, ievietos formātos un radīs daudz lielāku spēju saturēt morfiski kodētu gaismu (greater abilities to retain morphic coded light). Ķermenis kļūs par avotu gaismai, kas parādās kā puscaurspīdīga, mazāk fiksēta blīvumā, masā un gravitācijā. Cilvēki fiziski attīstīsies dzīvei no olglekļa bāzes uz silīcija bāzi. Šī kristāliskā Apgaismošana, kas silīcijam ir unikāla savā kristāliskajā simbiozē, izgaismo pati sevi.
 
Jaunā Saule
 
Meistari, Zeme, Saule, visas zvaigžņu un planetārās struktūras Kosmosā ir apzinātas un atrodas šajā apziņā, kā Eņģeļu Valstības aspekts, lai arī specializēts ...
 
Un tik un tā evolūcija notiek, īpaši jūsu Saules sistēmā.
 
Jūsu Saule mainās. Tā ir bijusi nosacīta Saule, aspektā ar Zemi. Tā ir spēlējusi nemanāmu lomu planētas Zeme dualitātes aspektā, kopš Debesjuma krišanas. Kad 2012.gadā tiks pabeigts jaunais 144 Kristāliskais Režģis, tas sāks radīt Jaunā Debesjuma sēklas.
 
Tas ļaus Saulei dabiski nodrošināt „Beznosacījumu Gaismu”. Tiešām veids, kādā cilvēce absorbē gaismu, izveidos pāreju, tāpat kā spēju saskatīt virs pašreizējā ierobežotā redzamā spektra.
 
Zemes Kristāliskā Pāreja ir planetārās pacelšanās bāzes avots. Tā piedāvā vairāk gaismas, vairāk kompleksas gaismas cilvēcei. Attiecīgi, lielāks gaismas aspekts kļūst pieejams cilvēcei un gaisma noņem ēnas un sniedz lielāku izpratni.
 
Eņģeļu Valstība veido milzīgu daļu no jūsu paplašinātās apziņas Pacelšanās/Augšupejas procesā. Ir laiks atklāt patieso dabu, kas ir Eņģeliska.
 
Uztveres Spēja ir Atslēga
 
Nedomājiet, ka mēs vēlamies piespiedu kārtā uzbāzties vai likt mainīt jūsu izvēlēto nostāju attiecībā uz Dievu, reliģiju un jūsu pašu esības dabu. Jūsu uzskati, vērtības un izvēlētie viedokļi ir uzskatāmi par svētiem jūsu brīvās gribas soļiem un tiek pilnībā atbalstīti „Visā, Kas Ir”, kā Dievišķā Aspekts jūs esat.
 
Jūsu evolūcijas paņēmiens un veids, lietderība un formāts ir jūsu pašu radīts, un tam ir individuāls dizains. Nav cita ceļā, kā absolvēt/pabeigt Zemes Universitāti. Tā nav Eņģeļu loma, nav Augšupcelto Skolotāju Padomju loma – izdarīt izvēli jūsu vietā. Mēs esam informācijas turētāji, kuru jūs varat izmantot, pārveidot, noraidīt vai pieņemt. Tā ir jūsu izvēle un mēs jums sakām, ka ikviens no jums absolvēs laikā. Mīlestība vienmēr ir atslēga, bet cēloņi un sekas ir lieliski un ir vislielākie skolotāji, no kuriem jūs visi mācāties. Piedzīvot dualitāti, ceļā apgūstot Meistarību, tas ir iemesls, kāpēc jūs iestājāties šajā kursā.
 
Noslēgums
 
Meistari, brīnišķīgs noslēgums notiek uz Zemes. Tas ir svēts Notikums, kuru jūs visi esiet Kop-Radījuši. Šis ir laiks, kad jūs izgaismojat aizvien lielāku un lielāku aspektu, kurš vienmēr ir bijis jūsos. Sapņotājs atmostas. Gaismas izplešanās ir Patiesības un Izpratnes paplašināšanās un tās ir durvis, lai atgrieztos Mājās. Tāpat, kā Eņģeļi – jūs esiet Gaismas Būtnes. Pagaidām lielākajai daļai no jums nav ne jausmas, cik nozīmīgi jūs esiet, un kā evolūcija, kuru paši sev esiet radījuši, ir paplašinājusi Kosmosu.
 
Pirms mēs beidzam, mēs lūdzam jūs izdarīt ko ļoti īpašu. Veltiet mazliet laika un novirziet savu enerģiju tam, lai sajustu Gaismas enerģiju, Eņģeļu enerģiju.
 
Tagad .... Sajūtiet mūs.
 
Topiet iegremdēti šajā Eņģeliskajā miera un labklājības atspulgā. Tas ir mierinājuma brīdis, vai ne? Tā ir Avota enerģija, no Mājām, no Gaismas, no Mīlestības. Tā ir Eņģeliska un jūs, Mīļotie, sajūtat mūsu dabiskās vibrācijas ... no jūsu dabiskās Eņģeliskās Esības Svētās Gaismas Avota. Tas ir ļoti patīkami, vai ne?
 
Ikviena Apgaismota Būtne, kura ir staigājusi pa Zemi, apgūstot Meistarību, izstaroja enerģiju, kas sajūtama ļoti līdzīgi tai, kādu tikko jutāt jūs.
 
Cilvēkus tā valdzināja, viņi to mīlēja. Viss dzīvais atsaucās, uzplauka tās klātbūtnē. Tā bez pūlēm radīja prieku, tāpēc, ka tā ir Gaismas enerģija ... un, Mīļotie, jūs esiet Cilvēki Eņģeļi, spējat un jūs attīstīsieties tik dabiski, kā atgriežoties Mājās.
 
Un šajā svētajā ceļā mēs, Eņģeļu Valstība, godinām jūs. Mēs Jūs gaidām un apsolām atstāt Gaismu ieslēgtu laimīgai jūsu pārnākšanai Mājās.
 
Es Esmu Metatrons un es dalījos ar jums šajās patiesībās. Jūs tiekat Mīlēti.
 
Un tā tas ir....
 
 

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3761255