svētdiena, 2011. gada 13. novembris

Ilarions 13.- 20.novembris/2011


Viedas Meistars Ilarions
13.-20. novembris/2011
 
Mīļie!
 
Labi darīts! Jūsu fokuss 11-11-11 portālā palīdzēja izveidot Jaunās Pasaules modeli, kas patlaban atrodas rekalibrācijas procesā, paaugstina vibrācijas un frekvences. Sviniet un priecājieties par padarīto, jo tas bija svarīgs pagrieziena solis progresā uz jauno, kam tagad ir lemts ienākt un manifestēties uz jūsu planētas. Daudz jaunumu jau gaida savu kārtu un jaunā atnākšanai un ieviešanai ir vajadzīga enerģētisko lejupielāžu viengabalainība. Kad sākat atcerēties savu patieso identitāti, jūsu Gaisma pieaug un kļūst vēl spožāka un plašāka.
 
Patlaban atveras jūsu personīgā un kolektīvā likteņa Dievišķais Plāns. Cilvēce vienotā balsī ir sūtījusi skaidru vēstījumu Radītājam par to, ka ir gatava uzņemties atbildību par savu planētu un to, ka tā vēlas pozitīvi un mierpilni rīkoties, lai uzsāktu dziedināšanas un pārmaiņas procesu katrā jums šobrīd zināmajā dzīves aspektā. Daudzi cilvēces pārstāvji sāk mosties un šī metamorfoze turpināsies nākamajos mēnešos un gados.
 
Ikviens piepildāt savas Dvēseles pirms iemiesošanās uzstādītos uzdevumus, tie izpaužas kā ieguldījums un kalpošana. Jūsu Dvēseles alka dot sev piederošās un citiem vajadzīgās enerģijas Ceļa atmodināšanai un Ceļa izgaismošanai ar Mīlestību un unikalitāti. Tagad seko pielāgošanās, viengabalainības, integrācijas, rekalibrācijas (tehnisks termins- graduēt, kalibrēt; tulk. piezīme) periods jūsu iekšienē un enerģētiskajos laukos un visam šim tālākajam būs ilgstoša iedarbība uz jūsu fiziskajiem ķermeņiem, kas atrodas vēl lielākas Gaismas uzņemšanas procesā.
 
Jūsu sistēmā ienāks jau pazīstamas enerģiju plūsmas, kas dažkārt ierauj augstos uzbudināmības, aizkaitinājuma, vilšanās, iziršanas, neapmierinātības un emocionālajā nestabilitātē. Tāda ir procesa daļa, kas aktivizē jūsu DNS/RNS ķēdes un tas notiek tad, kad pieaug jūsu frekvenču līmeņi un tas ir process, kas vienkārši ir jāpieņem un vienkārši jātiek tam pāri. Mēs iesakām klausīties skaistu harmonisku mūziku, kas tādos brīžos nomierinās un glāstīs jūsu Būtību. Paeksperimentējiet ar dažādu mūziku klausīšanos, tad atradīsiet to, kura vislabāk atgriež jūs harmonijā un mierā.
 
Augstākajos līmeņos tagad notiek liela aktivitāte, jo sāk darboties jaunie Zemes režģi, tie tiek pielāgoti un rekalibrēti, mēs strādājam unisonā ar mūsu galaktiskajiem brāļiem un māsām, lai nodrošinātu pēc iespējas vieglāku un gludāku pāreju uz jaunajām Zemes frekvencēm. Lielo Kristālu aktivizācija, cilvēces apvienošanās doma un pieaugošā aktivitāte devusi iespaidīgas pārmaiņas Zemes elektromagnētiskajās frekvencēs, paceļot visu cilvēci augstākā apziņas līmenī un sekmēs jaunā cilvēka attīstību, kuram būs lemts sastapt Zemi jaunajā Zelta Laikmetā.
 
Šis elektromagnētiskais režģis kļūst par ļoti vērtīgu un ietekmējošu sastāvdaļu, kas ietekmē planētu un cilvēci daudzos dažādos veidos, kas visai cilvēcei savstarpēji palīdz attīstīt augstāku garīgo savienošanos, savieno cilvēci ar Zemi vienlaikus spēcinot Gaismā tās magnētisko lauku. Režģis tiks lietots komunikācijām ar augstākām dimensijām, dziedināšanai, palīdzībai un atbalstam. Frekvenču pieaugums turpinās atvērt cilvēci Vienotības konceptam, un tas itin visus novedīs pie labvēlīgām un tālejošām pārmaiņām.
 
Mēs svinam kopā ar jums šo svarīgo notikumu, atvēliet laiku kādas ceremonijas veikšanai un godājiet sevi par to, ka esat šī Varenā un Lielā Darba daļa; mainoties enerģijām ziniet, ka mēs visu laiku esam kopā ar jums- vadot, atbalstot, dziedinot un palīdzot jums tālākajā progresā.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff        Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante