ceturtdiena, 2011. gada 29. septembris

KRAJONS par Kastaņedas mācību


 

“Krajon – man ir jautājums attiecībā uz zināšanām, ko nodeva, deva Karloss Kastaņeda, tas ir, tolteku zināšanas... Lasot viņa grāmatas, man bija ļoti interesantas sajūtas, atmiņas varbūt, man reizēm pat liekas, ka es arī biju tur nagvāls starp magiem... Cik piemērota ir šī zināšana Jaunajā Ērā, jo tā tika radīta vecajā enerģijā, bet tur ir klātesošas tādas prakses, kuras, man liekas, neatbilst jaunajām enerģijām, piemēram, “Stalkings”... Kas patiesībā notika ar nagvālu un viņa magu komandu, kad viņi bija gatavi un atstāja šo pasauli, iespējams augšupcelšanās? Un pēc viņu apraksta Ērglis, kurš rij apziņu, kas tas tāds ir patiesībā? Pateicos par tavu mīlestību un atbalstu”
Sveiks, dārgais, es esmu Krajons, Magnētisma Meistars. Es atnācu parunāt ar tevi par sistēmu darbam ar sevi, kuru atnesa skolotājs vārdā Karloss Kastaņeda. Daudzus cilvēkus ietekmēja šī sistēma, un, vai varēja būt citādāk, kad tā ir nopietna maģiska prakse, bet maģiskas prakses taču vienmēr ir iedarbojušās uz cilvēkiem... vismaz uz tiem, kuri ļāva tām uz sevi iedarboties. Lai parādītu tev, no kurienes tās parādījās, man nāksies atgriezties pie tā dramatiskā cilvēces vēstures brīža, kuru šodien cilvēki atceras visu laku – pie senās Atlantīdas valsts bojāejas.
Atlantīda gāja bojā pēkšņi un ļoti ātri. Vairums tās iedzīvotāju nepaspēja aizbēgt no grimstošajām salām. Zeme burtiski staigāja viņiem zem kājām, te uzpūšoties negaidītā vietā, te atplešoties milzīgām plaisām. Šajā valstī bija daudz attīstītu tehnoloģiju, un cilvēki varētu izglābties, ja viņiem būtu bijis laiks visu to izmantot. Vai, ja kāds vismaz būtu brīdinājis viņus par briesmām, un viņi paspētu sagatavoties. Taču viņus nebrīdināja. Tie, kuri valdīja šajā salā, jau sen uztvēra tās iedzīvotājus ne citādi kā baterijas savu maģisko ierīču apgādāšanai ar enerģiju. Jā, tas bija interesants tehnoloģijas un maģijas apvienojums. Viņu ierīces nebija tik komplicētas kā jums, reizēm tika izmantotas daudz vienkāršākas formas, taču šīs ierīces bija smalkāk organizētas no enerģijas redzes viedokļa, no tā redzes viedokļa, kā tajās viss funkcionēja.
Ja šodien jūsu aparātu darbam ir nepieciešama enerģija, tad Atlantīdā pietika pieslēgt ierīcei cilvēku grupas enerģiju un uzmanību, un ierīce strādāja. Viņu sabiedrībā pat bija nostiprināts tas, ka noteikta iedzīvotāju grupa uztur tās vai citas ierīces darbu, cilvēki to zināja un sākumā tas bija brīvprātīgi. Taču ar laiku viņu izgudrojumi prasīja arvien lielāku enerģiju, tie kļuva arvien spēcīgāki, un apkalpojošie cilvēki jau sāka netikt galā ar enerģijas apgādi, tas maksāja viņiem arvien lielākus un lielākus upurus.
Cilvēki sāka zaudēt veselību un spēkus. Taču magi, kuri vadīja ierīces, neapstājās savās ambīcijās, viņi tiecās radīt tādu ierīci, kura atklās viņiem visus pasaules noslēpumus un dos varu pār visu dzīvo. Viņi radīja cilvēku psiholoģiskās un enerģētiskās kontroles, to apspiešanas un psihiskās nomākšanas sistēmu. Tās lomu izpildīja Lielā Atlantiskā piramīda, kuru uzcēla speciāli tam, lai tā kļūtu par vienotu lielu ierīci, kura atļauj kontrolēt cilvēka prātu, apziņu un psihisko enerģiju. Un tieši tajā dienā, kad viņi nolēma pilnībā ieslēgt šo piramīdu, arī notika katastrofa.
Taču daudzi no melnajiem atlantiem paredzēja salas bojāejas iespēju un gatavojās tai. Viņi savāca daļu savu instrumentu un ierīču jau iepriekš un paspēja izglābt tos no applūšanas. Viņi pārveda tos uz tuvāko sauszemi, kura nebija cietusi no kataklizmām. Piramīda, protams, nolaidās okeāna dibenā, taču tā nebija cietusi. Tā arī šodien iedarbojas uz cilvēkiem, atrodoties zem ūdens, kaut arī nedaudz mazākā mērā kā Atlantīdas laikos.
Tad, lūk, izdzīvojušie magi un viņu maģiskā tehnika izrādījās jaunās zemēs, kur dzīvoja cilvēki, kuri atradās pilnīgi citā attīstības stadijā. Viņu spēks un maģija bija ļoti vāja salīdzinājumā ar atlantiem. Šie cilvēki bija labestīgi un patiesi, viņi pieņēma pie sevis atnācējus, sasildīja viņus un ar interesi raudzījās uz viņu ierīcēm. Viņi domāja, kad Dievs ir atsūtījis viņiem jaunus skolotājus, kuri iedos viņiem jaunas zināšanas un palīdzēs padarīt viņu dzīvi labāku. Viņi atļāva magiem nostāties savu sabiedrību galvgalī un piekrita palīdzēt viņu ierīcēm. Atlanti nezaudēja cerības atjaunot sakarus ar nogrimušo piramīdu un atgriezt bijušo varenību. Taču cilvēku apziņas attīstības līmenim bija nozīme viņu aparātu apgādē ar enerģiju. Tie cilvēki-baterijas, kuri bija viņiem tagad, deva mazāk enerģijas kā iepriekšējie Atlantīdas iedzīvotāji. Taču viņiem nācās izmantot to, kas bija.
Gāja laiks, un vietējiem šamaņiem sāka atklāties mācība par to, turēties pretī totālajai psihiskajai kontrolei. Tas notika ne uzreiz, daudzu paaudžu laikā, ar mēģinājumu un kļūdu metodi, taču informācija nāca. Cilvēki to saprata un uztvēra savā veidā, savas kultūras un reliģijas aspektā. Taču, tā vai citādi, sakārtojās sistēmā darbam ar sevi pašu un savu enerģiju, mijiedarbības sistēmā ar apkārtējo pasauli.
Apkārtējā pasaule sistēmas radītājiem bija agresīva, taču šī agresija nāca ne tik daudz no savvaļas dabas, kā no mežonīgās neapvaldītās valdonīgās cilvēka dabas. Pakāpeniski atlantiskie magi izklīda pa jauno zemi, taču viņu aparāti un viņu tehnoloģijas turpināja strādāt, klusi, taču precīzi iedarbojoties uz cilvēku apziņu, apspiežot to. Cilvēki juta šo spiedienu, viņi sajuta to neredzamo kupolu, ar kuru ir apklāta viņu zeme un to dvēseles, kas mitinājās tajā. Šo kupolu viņi nosauca par Ērgli.
Atlantiskie magi bija uzstādījuši savdabīgu “dvēseļu ķērāju”, kurš neatļautu mirušajiem pacelties augšup, bet piespiestu tos nonākt ērgļa vēderā, lai atkal iemiesotos šajā pašā vietā un atkal barotu maģiskās ierīces. Tāpēc galvenais pamodušos šamaņu uzdevums – izvairīties no ērgļa knābja. Viņi nonāk pie fenomenālas savā efektivitātē metodes – viņi sāk nobīdīt “savākšanas punktu”. Tas atļauj apziņai uz kādu laiku atbrīvoties no nospiedošā kupola važām. Pilnīga dezorientācija, bet tai pat laikā pilnīga brīvība. Tas ļāva uz laiku iziet no visiem prāta režģiem, lai kādi tie nebūtu. Pēc tam bija nepieciešams izstrādāt savu domu un sajūtu kontroles sistēmu, ideālu harmoniju esošajos apstākļos, un tā tika izstrādāta un nosaukta par stalkingu.
Kontroles, bet ne informācijas noplūšanas sistēma, vērsta uz noteikta mērķa izstrādi, kurš atļauj attīstīt koncentrēšanos un tai pat laikā atslābināšanos, atļaujot iziet no pastāvīgās manipulēšanas sistēmas. Un tas viss sākotnēji tika izstrādāts tikai tā dēļ, lai izietu no rijīgo izstarotāju kontroles. Taču, kā tas bieži notiek, sistēmai bija daudz blakus efektu, un tā veica neparastu apvērsumu apziņā un atļāva cilvēkam ieraudzīt pierasto nepierastā veidā, apzināties, ka lietas ne vienmēr ir tādas, kādas izliekas.
Kad šī senā sistēma nonāca līdz jums, mūsdienu cilvēkiem, kad tā bija izklāstīta Kastaņedas grāmatās, jums arī notika nopietns apvērsums apziņā, “savākšanas punkta” nobīde, kura atļāva pēc tam atnākt daudzām citām zināšanām, kuras citādi jūs nebūtu gatavi uztvert. Daudzi no jums, iepazinušies ar šo sistēmu, sāka pielietot to, sajuta kā savējo un tuvu. Tā ir balss no jūsu Akašas, kas runā jūsos, kurā ir ierakstīta iemiesošanās to pašu cilšu vidū, kur bija izplatīta šī sistēma. Daudzi no jums bija šamaņi, kuri praktizēja to, tā kā, kas gan tur dīvains, ka tā iepatikās jums šajā iemiesojumā?
Daudzi, izlasījuši, nesāka pielietot to savā dzīvē vai sāka pielietot tikai daļēji, taču tā arī iedarbojās uz viņiem kā sprāgstviela. Tā arī salauza stereotipus un konstrukcijas, kuras traucēja uztvert jauno, to, kas jau bija tuvu. Šodien jau nav jēgas mēģināt izvairīties no ērgļa rīkles vienkārši tāpēc, ka jūs sen jau esat izsituši labus caurumus šī ērgļa ķermenī un iemācījušies pacelties daudz augstāk par viņu. Tagad viņš vairs nav šķērslis vairumam no jums. Vai izmantot arī tālāk savā dzīvē un darbā ar sevi šīs tehnikas vai nē – tā ir jūsu izvēle, kura balstās tikai uz jūsu iekšējo sajūtu. Tikai viņa ir tiesīga pateikt jums priekšā, kam tieši jums tagad ir nozīme. Taču indiāņu sistēmai, Kastaņadas aprakstītai, neapšaubāmi ir liela iedarbība, jo katrs, atklājot savā priekšā garīguma ceļu, tā vai citādu kļūst par magu – tāpēc ka nevar būt nekas cits šajā telpā. Un tikai no jums ir atkarīgs, vai jūs atkārtosiet savu priekšteču kļūdas vai iegūsiet no tām to, kas spārnos jūs, un jūs spēsiet iziet uz augstāku līmeni realitātes uztverē un mijiedarbībā ar to. Tajā jums vienmēr var palīdzēt gudrā indiāņu šamaņu sistēma, kur ir pierādījusi savu iedarbīgumu daudzu gadsimtu laikā.
Šodien tiek atklāti daudzi noslēpumi, daudzas senas mācības, daudzi maģiski pagātnes uzskati. Un viss tā dēļ, lai jūs spētu noiet to ceļu, kurš stāv jums priekšā. To ceļu, pa kuru jūs ejat, kuru izvēlējāties, piedzimuši šeit un tagad. Izmaiņas ceļu, transformācijas ceļu, apziņas Augšupcelšanās ceļu. Es bezgalīgi mīlu jūs par to un neierobežoti godāju. Un tas patiesi ir tā. Krajons.
Urānija
16.09.2011
Tulkoja Jānis Oppe