otrdiena, 2011. gada 27. septembris

Calendulas praktiskā akadēmija- atklāta!



 
 
 
Daudzkrāsu
 
               rudenīgs
 
                          sveiciens!
 
 
 
 
Ar prieku paziņojam, ka Calendulas Praktiskā Akadēmija un jaunais apmācību grafiks ir atklāti un pieteikšanās nodarbībām sākusies!
 
 
Šoruden, sekojot Jūsu vēlmēm un ieteikumiem, apmācību sarakstā blakus tēmām par un ap kosmētikas gatavošanu nākušas klāt vairākas jaunas tēmu grupas:
 
 
 
 1. Ezotēriska un garīga rakstura tēmas pašizziņai un pašizaugsmes veicināšanai – tās meklējiet sadaļās aromterapija un pašizziņa.
 
2. Iespēja izzināt savu iekšējo būtību un veicināt izaugsmi caur ārējām izpausmēm, krāsu, stilu un imidžu, kas tik cieši ir saistīts ar  mūsu garīgajām vajadzībām un zemapziņas informāciju. Pasniedzēja Māra Brante šīs tēmas pasniedz netradicionālā veidā, sasaistot tieši šo enerģētisko, zemapziņas un psiholoģisko aspektu – šīs tēmas ir sadaļā stils un imidžs un pašizziņa.
 
3. Kā uzlabot un atjaunot savu veselību dabiskā veidā ar ēteriskām eļļām (aromterapija), augiem (fitoterapija) un masāžām – šīs tēmas ir sadaļās aromterapija un veselība.
 
 
Pārējās tēmas un visu kopējo apmācību sarakstu atradīsiet sadaļas "Praktiskā Akadēmija" pirmajā lapā.  Tagad visas apmācības un nodarbības ir sagrupētas pa galvenajām tēmām, zem kurām ir katrai tēmai atbilstošas apakštēmas un apmācību apraksti.
 
 
Jaunums ir arī ērtāka un vienkāršāka pieteikšanās apmācībām. Reģistrējoties interneta veikalā, sadaļā Praktiskā Akadēmija izvēlieties interesējošās apmācības, izveidojiet atsevišķu pasūtījumu tikai apmācībām (bez produktiem) un to veicot uz e-pastu saņemsiet rēķinu. Pēc rēķina apmaksas tiksiet reģistrēts apmācībām.
 
 
Drīzumā arī jaunas receptes, apraksti un izejvielas. Sekojiet jaunumiem gan e-pastā, gan Calendulas mājaslapā.
 
 
 
Ar rudenīgi saulainiem sveicieniem,
 
Jūsu Laura Bāliņa,
SIA Calendula vadītāja