pirmdiena, 2017. gada 3. aprīlis

MAZĀS ASTROZIŅAS 03.04.-09.04.

MAZĀS ASTROZIŅAS
03.04.-09.04.

Palēnām tuvojamies interesantajām un ļoti spēcīgajām t.s. retrogrādajām enerģijām, kas īpaši jaudīgas būs jaunnedēļ, kad šķietamajā atpakaļkustībā aizies arī ziņnesis Merkurs. Šī ir pēdējā nedēļa, kad pietiekami labvēlīgi ir slēgt līgumus, pirkt aviobiļetes utt. Jaunnedēļ, līgumus slēdzot un lielas lietas pērkot, iespējas pieļaut kļūdas būs daudz lielākas. Jaunnedēļ labāk būs veikt visa veida revīzijas. Šī nedēļa arī ir augoša mēness ietvaros, k...ad varam uzsākt jaunas lietas.
Visu pirmdienu un otrdienu Mēnestiņš ir mājās Vēžu zīmē un mums tas nozīmē pareizas emocijas un pareizu ilgtermiņa domāšanu un plānošanu. Visu nedēļu būs vēl viena īpaši labvēlīga enerģija, kuru veidos enerģijas dievs Marss un likteņu pagriezējs Plutons. Ir laiks pieņemt vīrišķīgus lēmumus un tiem arī sekot.
Nedēļas nogalē jātusē tā - ja jums vajag atrast mīlestību, tad jāiet ielās no piektdienas uz sestdienu, ja mīlas materiāls jau pie sāniem, tad var tusēt abas naktis vai netusēt nemaz, kā jau pēc daudziem kopdzīves gadiem, kad jāmeklē psiholoģiskā palīdzība. Vēl par psiholoģisko palīdzību. Uzsāciet darbu ar sevi laikā no 10.04.-15.04., tad tas būs izcili veiksmīgs. Atveras pagātnes vārti. Uzsākt nozīmē piezvanīt / uzrakstīt terapeitam, astrologam vai pieteikties uz Spoguļotājiem. Lai uzzinātu par Spoguļošanu, rakstiet uz spogulosana@gmail.com. Lai dinamiska nedēļa!
Andis
geste.astro@gmail.com