otrdiena, 2017. gada 18. aprīlis

Monētu Bruņinieks

http://www.subveniotaro.com/425353370/4698787/posting/

Kārtība un pacietība. Darbs un atalgojums. Līdzsvars starp kaislīgu iekšēju degsmi un bezgalīgu pacietību. Visu izšķir pareiza laika izvēle. Tāpēc, lai rīkotos, jāgaida īsto brīdi. Pacietība un pašapziņa palīdz saglabāt mieru jebkurā situācijā. Piesardzību un mieru var kļūdaini uzskatīt par vājumu un slinkumu. Taču drāmas neesamība un savaldība nav tas pats, kas vēsums un vienaldzība. Kad pienāks laiks, viņš izdarīs tieši to, kas nepieciešams, lai sasniegtu labāko rezultātu, izmantojot tajā brīdī pieejamos resursus un enerģiju.
Tā ir prasme radīt kaut ko no tā, kas šobrīd pieejams. Ar minimāliem līdzekļiem sasniegt maksimālo rezultātu. Tas ir – strādāt. Un Monētu Bruņinieks to prot vislabāk. Viņš ir orientēts uz darbību. Viņš var likties garlaicīgs un smagnējs, tomēr viņš vienmēr ļoti labi redz, kas notiek apkārt. Viņš vēro un vērtē, bet rīkojas tad, kad pienāk īstais laiks. Un viņa pūliņi parasti tiek dāsni atalgoti.
Tā ir arī kalpošana. Tas ir reāls darbs, reāla rīcība, kam nav sakara ar iedvesmu, bet tā ir apzināšanās, ka nepieciešams kaut ko darīt. Un, protams, arī materiāla labuma gūšana. Monētu Bruņinieks prot nopelnīt un prot arī tērēt. Tāds neticami praktisks līdzsvars. Vienīgais mīnuss – viņš ir pārliecināts, ka visu var nopirkt par naudu, arī mīlestību.