svētdiena, 2017. gada 5. februāris

11.februārī seminārs par šo gadu no numeroloģijas un astroloģijas skatu punkta


2017.gada 11.februāris
Norises laiks: 10:00 – 16:30 (17:00 ar atbildēm uz jautājumiem)
Vieta: Čiekurkalna 1. Līnija 13
Sagaidot Jauno gadu katram ir kāda jauna sākuma sajūta. Cilvēkus vienmēr ir vilinājusi nākotne, tās pareģošana. Šī lielā mīkla bieži vien liek aizdomāties - kas mums ir paredzēts, kas būs, uz ko mēs ejam.
Apskatīsim šo gadu no numeroloģijas skatu punkta, un uzzināsim, kuri ir gada labvēlīgākie un nelabvēlīgākie periodi. Praktiski kopā veidosim vēlmju sarakstus, uzzināsim, kāpēc ir tik svarīgi zināt, ko mēs vēlamies un kāpēc vēlmes ir būtiski pierakstīt un apzināt.
Semināra programma
10:00 – 12:00 Dita Blūma Balinska- sertificēta numeroloģe, viena no Latvijas Numerologu biedrības dibinātājām. Ar numeroloģiju Dita sāka nodarboties 2008. gadā. Ditai kā numerologam ir sadarbība ar vairākiem izdevumiem, piemēram, Ieva, Praktiskā Astroloģija, Žurnāls 36,6, Marta, Cosmopoliten, TV- LNT, TV3, LTV1, Radio Skonto, kā arī dažādiem interneta mēdijiem. Kā pati Dita saka - numeroloģija ir veids, kā izprast sevi un sev tuvos cilvēkus. Tā ir iespēja atklāt jaunu informācija, kas var noderēt dzīves laikā.
Šajās divās stundās apskatīsim:
• Sava individuālā gada aprēķināšana, tēmas noteiktiem gadiem.
• Aprēķināt 2017. gada individuālās mēnešu prognozes.
• Saprast, kad ko labāk darīt un kad labāk nedarīt.
Numeroloģija dod iespēju noteikt gaidāmo notikumu virzību. Tas nenozīmē, ka mēs redzēsim nākotni, bet mēs varam noteikt atbilstošos periodus savai darbībai un savas rīcības sekas. Viss ir atkarīgs no mums pašiem. Numeroloģijā ir vienkāršas un elementāras prognožu tehnikas, kas mums var palīdzēt ikdienā. Varam aprēķināt gada tematiku, atklāt iespējas, notikumus un gada nozīmi.
Visu cilvēku dzīvē katrs Jauns gads ienāk ar jaunām cerībām, mērķiem un vēlmēm. Turklāt no šķēršļiem un negatīviem notikumiem ir iespējams izvairīties. Ja Tu dari to, kas Tev attiecīgajā gadā paredzēts, viss veidojas vieglāk.
12:00-13:00 Māra Veselova - viena no mājdzemdību biedrības valdes loceklēm, dažādu nozaru speciālists, kas daudz strādā ar sevi, līdz ar to iegūtās zināšanas šobrīd var nodot citiem. Seminārā rakstīsim individuālu vēlmju sarakstu. Apskatīsim jautājumus, kas ir vēlmes, no kurienes tās nāk, kam tās vajadzīgas un kā ar tām “strādāt” kā garīgu praksi. Uzzināsim kā vēlmes mums palīdz un kā tās piepildīt.
13:00 – 13:30 Pusdienas (ja ir īpašas vajadzības, lūdzu pieminēt piesakoties)
13:30 – 16:30 Inese Vārslavāne – Hamburgas Astroloģijas Skolas astrologs. 30 gadus esmu skolojusi un audzinājusi bērnus. Darīju to ar misijas sajūtu un no visas sirds. Esmu studējusi pedagoģiju, psiholoģiju, astroloģiju. Pētīt zvaigžņu stāvokļus un atrast likumsakarības ir mans hobijs, mana sirdslieta. Ar prieku un aizrautību iedziļinos un pētu apkārtnotiekošo.
Šajās dienā apskatīsim: Saruna būs par Hamburgas astroloģiju, kosmosa likumiem, Jaunā laikmeta pasaules izpratni un cilvēka ceļu. Astroloģiskā prognoze 2017.gadam. Ko varam sagaidīt, kad labvēlīgākais periods jauniem iesākumiem, kad jāuzmanās no strīdiem ar tuviniekiem, bet kad tieši labs laiks atvaļinājumam. Šādi iespējams ieekonomēt enerģiju un sasniegt labākus panākumus, ja tiek ievērots labvēlīgs laiks pēc visuma likumiem.
Semināra cena: 35eur vienam cilvēkam (Cenā iekļauta tēja, uzkodas un pusdienas)
Pieteikšanās kārtība: zvaniet 26163153 vai 28866784