trešdiena, 2017. gada 4. janvāris

MAZĀS ASTROZIŅAS 02.01.- 08.01.


Jau pirmā 2017. gada nedēļa solās būt gana dinamiska. Tā paies augoša mēness gaismā. Līdz svētdienas pēcpusdienai vēl būs retrogrāds ziņnesis Merkurs, kas nozīmē, ka visam ierēķinām lieku stundiņu un cenšamies neko lielu nepirkt. Ja pērkam, rūpīgi saglabājam čekus, garantijas talonus utt.

Otrdien mīlas dieviete Venēra dodas uz Zivju zīmi, kur pievienosies mīlniekam Marsam. Šis ir jauks tranzīts. Zivju zīme tagad būs enerģizēta un tas mums dos zināmu bohēmisku plūdumu. Nu pareizi, svētki mums sen nav bijuši... Trešdien ziņnesis Merkurs atgriezīsies līksmajos Strēlniekos. Ja ir kāzas un atkāzas, tad ir arī jaunais gads un atjaunais gads. Ehhh, zaļais pūķis vēl nav ar briedi Rūdolfu aizdevušies uz Lapzemi, jeb kur viņi tur dzīvoja...

Nedēļas nogale būs emocionāli ļoti jauka. Uz izklaides vietām dodamies pēc 22.oo, jo tad Mēnestiņš dodas uz savu iemīļotāko zīmi - Vēršiem un nesīs mums visiem kolosālas emocijas. Sestdien zīmīga diena, jo Saule apciemo vareno Plutonu. Laba diena dzīvi (sevišķi materiālo) pagriezošiem lēmumiem. Svētdien mums visiem svētki, jo no sava retrogrāda mostas ziņnesis Merkurs. Tagad dzīve atjaunos savu ierasto gaitu. Lai aknas jums tur vēl vienu vīkendu, tad jau 2017. būs tā pa īstam sagaidīts.

Andis
andisgeste@gmail.com