ceturtdiena, 2016. gada 10. novembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 07.-13.11.


Šī ir tā Skorpionu pārvaldītā nedēļa, kad debesjuma mīlētāji Venēra un Marss maina zīmes. Trešdien kareivīgais, agresīvais Marss pamet konservatīvos Mežāžus un dodas pie nākotnes bērniem - Ūdensvīriem. Marss Mežāžos ir bijis gana ilgi un tur ieguvis lielu materiālo spēku. Ja jums ir kādi lēmumi un darīšanas, kuri saistīti ar materiālajām lietām, piemēram, algas pielikuma prasīšana, cenu celšana precēm / pakalpojumiem, kāda priekšmeta, zemes gabala ...u.c. notirgošana, tad šīs nedēļas pirmās trīs dienas ir labas. Sevišķi laba ir pirmdiena, kad Saule veido izcilus aspektus ar likteņu pagriezēju Plutonu.
Nedēļa ir augoša mēness iezīmēta un pašās nedēļas beigās mēs jau ieiesim pilnmēness (šoreiz Vēršos) teritorijā. Augošā mēness un Marsa un Venēras zīmju maiņu dēļ šonedēļ labi ir uzsākt jaunas lietas un projektus, sevišķi sākot ar ceturtdienu. Īpaši labi, ja projekti ir ilgtermiņa (2+ gadi), bet derēs arī citi, īsāki.
Nedēļas nogale ļoti jauka. Kauslis Marss būs mazagresīvajos Ūdensvīros. Tur viņš vairāk kko dzejos, nevis vicinās dūres klubos. Venēra sestdien ieies tradicionālajos Mežāžos, kurus tikko pameta Marss. Tagad arī mīlas lietas, visā to spektrā, iegūs nobriedušākas iezīmes. Naudas pelnīšana taps tradicionālāka. Kopumā laba nedēļa izaugsmei. Augam spēkā un priekā!
Andis
andisgeste@gmail.com