otrdiena, 2016. gada 13. septembris

Vēdiskais nedēļas horoskops 13- 18 sep.


Dienas horoskops 2016 gada 13. septembris

Rezultatīva diena, kad nodod visa veida informāciju, tādēļ ja esat izdomājuši izbeikt senu strīdu, "nomest" kādu senu notikumu, tad šis tiešām ir labākais laiks, jo informācijas "Bultas" sasniegs savu mērķi, lai gan sākumā rezultāts var nebūt redzams. Tas nozīmē, ka daudz spēcīgāk kā parasti var sākt pret kādu "numelnošanas kampaņas", Jūs var apvainot notikumos kurus neesat darījušuši vai arī nāks klajā seni noslēpumi, kurus ilgi jo ilgi glabājāt. Tie, kas grib publiski kādam atvainoties - ļoti labs laiks, bet domāju tādu būs maz, jo "sakāpinātais" Ego daudziem neļaus realizēt savu karmu.
Biznesa aktivitātes joprojām nerekomendējas.
Rekomendējas visa veida "slepenās spēles", jo mūsu dzīvē ne viss ir tikai balts un melns un mērķu sasniegšana nenotiek tikai skaistā riksī un "Balta zirga".  



Dienas enerģija ir labvēlīga tām darbībām, kā visa veida informācijas nodošanai, saņemšanai un darbam ar to - rakstīt grāmatas, e-pastus, mācīties valodas jaunas utt.; ceļošanai; taisīt plānus ar "āķi"; mūzikas klausīšanās procedūrām; taisīt dažādas aktivitātes, kas ir saistītas ar publiku (ne ekskluzīvs pasākums) - koncerti (ne solo koncerti), masu pasākumi utt. Ļoti labi ir darīt lietas kas prasa izlēmīgumu; aizņemties naudu (bet ne aizdot); veikt citas finanšu operācijas; uzsākt reklāmas kampaņas, dot vārdu kaut kam vai mainīt logo; darbs ar zemi - ko iestādīt vai pārstādīt; aktivitātes kas veicina atpazīstamību; pirkt un gatavot ieročus (argumentus sarunai sagatavot), datorus vai citas lietas kas jāizmanto darbam (īpaši viss HiTech), ieteicams ir veikt ziedojumus un pasniegt dāvanas.

Nerekomendējās aiziešanai, skandāliem, sodīt kādu publiski, agresīvām darbībām, pieteikt "karu", uzsākt konfrontāciju, teorētiskām sarunām (praktiskām labi), tīrīt māju; aizdot naudu.         



Enerģiju pārvalda Shravana nakshatra 

Dienas rezultatīvākais laiks: Nav laba laika

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Spēcigi sākam sajust Mēness aptumsumu, kas notijs 16 sep 21:55 un šī iemesla dēļ ilgstošas aktivitātes lūdzu neplānojam.

2)  Budha (Merkūrs) ar Syriu (Sauli) atrdas viena grāda robežās, tādēļ komunikācija ar apkārtējiem būs saistīta ar savstarpējo attiecību noskaidrošanu Ego jautājumos.

3) Venēra atrodas savā vissliktākajā pozīcijā un tāda būs līdz 18 septembrim, tādēļ nerekomendējas jebkādi finanšu darījumi un pirkumi, labi tikai pārdot (pārbaudot banknotes uz vitojumiem).





Dienas horoskops 2016 gada 14. septembris

Arī šī diena ir spēcīga un rezultatīva, bet šoreiz ar "novirzienu" uz materiālismu un "noslēpumu" atklāšanos šajā virzienā. Tādēļ daudzi uzzinās patiesību par saviem biznesa partneriem, draugiem, radiniekiem un citiem kam aizdevi vai esi parādā naudiņu. Daudziem būs izvēle - vai nu attiecības vai materiālās intereses, bet lai kāds arī būtu lēmums centies netiesāt partneri par viņa izvēli.

Visiem rekomendētos būs uzmanīgiem ar informācijas nesējiem un iespējamās "informācijas" noplūdi - hakeru uzdarbošanos, noklausīšanos utt., tādēļ ja Jums ir "sensitīva" informācija, tad rekomendējas to glabāt vietā, kas nav pieslēgta internetam, kā arī kur kāds var tikt klāt savādāk Jūsu "noslēpumiem".

Jaunas lietas cenšamies neiegādāties jo ir liels risks pārmaksāt vai nopirkt lietu, kas vēlāk nepildīs visas vajadzīgās funkcijas. 



Dienas enerģija ir labvēlīga darbībām, kas ir saistītas ar pasaulīgajiem sasniegumiem (materiālo pasauli un tās darbības principu izprašanu) un ārzemēm, lai sasniegtu pārpilnību, bagātību un slavu; visas aktivitātes, kas ietver pompozitāti un greznību; jauna apģērba iegāde. Labi ir veikt visa veida veselības problēmu risināšana, it īpaši tās, kas ir saistītsar ķermeņa šķidrumiem, tādēļ arī ļoti labi ir ārsniecības procedūras ar ūdeni (arī atrasties ūdens tuvumā). Diena ir viena no labākajām dažāda biznesa aktivitāšu veikšanai; darbam ar masām, publiku; ļoti lab izmantot visa veida Hi-Tech, ceļošanai; veikt procesu izpēti (varēsiet noteikt problēmas cēloni vai sapratīsiet lietas būtūbu); svētceļojumiem; projektu uzsākšana no jauna; salabot saplīsušas lietas vai nodarboties ar asketismu un pašierobežošanu kā garīgu procedūru (badoties vai sākt gavēt, meditēt; vienkāršu dzīves prieku baudīšana); visas lauksaimnieciskās un dārzkopības aktivitātes; viss, kas prasa izdomu, iztēli un spēju koncentrēties; māju un automašīnu iegādi patreiz atlikt (labākais no sliktā laika); darbu uzsākšana kādā ēkā; mācību uzsākšana; uzlabot attiecības ar bērniem; veikt filantropisku rīcību. Šodien varat skatīties uz visu ar aizdomām, jo būs aizdomas, ka stāsta Jums tikai to ko vēlas lai Jūs zinātu (tā arī būs). Labvēlīgs laiks garīgu vietu apmeklēšanai vai pašu procedūru veikšanai (atcerēties senčus mācības). 

Nav ieteicams precēties vai kaut ko radīt šajā dienā, veikt naudas aizņemšanās vai aizdošanas procedūras; uzsākt tiesvedības, kas prasa konfliktus un uzbrukumus; aktivitātēm ar ierobežojošu raksturu; nav labvēlīga jaunu partnerattiecību veidošanai un taktiskām, gudrām un laipnām attiecībām ar cilvēkiem.          



Enerģiju pārvalda Dhanistha nakshatra 

Dienas rezultatīvākais laiks: Nav laba laika

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Ar vien spēcīgāk sākam sajust Mēness aptumsumu, kas notijs 16 sep 21:55 un šī iemesla dēļ ilgstošas aktivitātes lūdzu neplānojam.

2) Venēra atrodas savā vissliktākajā pozīcijā un tāda būs līdz 18 septembrim, tādēļ nerekomendējas jebkādi finanšu darījumi un pirkumi, labi tikai pārdot (pārbaudot banknotes uz vitojumiem).





Dienas horoskops 2016 gada 15. septembris



Nu ko šo laiku varētu dēvēt gan par "Karmisko attiecību laiku" un veselības aklāsmju brīdis. Tātad tiem, kam ilgi nevarēja uzstādīt diagnozes, nevarēja piemeklēt ārstēšanos tad tiem ir labas iespējas "tikt" cauri miglai un noskaidrot "patiesos cēloņus", bet savukārt tiem kam pirmo reizi uzstādīs diagnozi, ir liels risks, ka tiks uzstādīta nepareiza diagnoze, bet tas nebūs tādēļ ka ārsts būs slikts, bet gan tādēļ ka Jums būs tāda karma sākumā saņemt nepareizu diagnozi.  Daudz sapratīs slimību patiesos cēloņus "galvā" jeb psiho somātikos iemeslus.
Savukārt, kas skar attiecības, tad šeit līdīs ārā senas jo senas apslēptas "patiesības" un šis lietas bieži būs saistītas arī ar "senču mantojumiem" (arī ģenētiku).

Beznesa lietas protams nekāds cenšamies nekārtot, bet šajā laikā ir labi visi procesi, kas nobeidz dažādus ciklus.
Ar auto būs jābūt ĻOTI uzmanīgiem. 



Dienas enerģija ir labvēlīga darbībām, kas ir saistītas ar visa veida veselības problēmu risināšanu, it īpaši tās, kas ir saistīts ar ķermeņa šķidrumiem, tādēļ arī ļoti labi ir ārsniecības procedūras ar ūdeni (arī atrasties ūdens tuvumā). Diena ir viena no labākajām dažāda biznesa aktivitāšu veikšanai; darbam ar masām, publiku; ļoti lab izmantot visa veida Hi-Tech, ceļošanai; veikt procesu izpēti (varēsiet noteikt problēmas cēloni vai sapratīsiet lietas būtūbu); svētceļojumiem; projektu uzsākšana no jauna; salabot saplīsušas lietas vai nodarboties ar asketismu - badoties vai sākt gavēt, meditēt; vienkāršu dzīves prieku baudīšana; ideāli nodarboties ar slepenu informāciju un visu, kas saistīts ar noslēpumainību, noslēpumiem, noslēpumu glabāšanu; visas lauksaimnieciskās un dārzkopības aktivitātes; viss, kas prasa izdomu, iztēli un spēju koncentrēties; mājuunautomašīnu iegāde (šodien labāk labot nevis iegādāties); darbu uzsākšana kādā ēkā; mācību uzsākšana; uzlabot attiecības ar bērniem; veikt filantropisku rīcību. Šodien varat skatīties uz visu ar aizdomām, jo būs aizdomas, ka stāsta Jums tikai to ko vēlas lai Jūs zinātu (tā arī būs). Labvēlīgs laiks garīgu vietu apmeklēšanai vai pašu procedūru veikšanai (atcerēties senčus mācības). 

Bērni, kas ir dzimuša zem šīs enerģijas kļūst par ļoti labiem ārstiem.

Dienas lielākais spēks  dziedināšanas spēja.

Nav ieteicams precēties vai kaut ko radīt šajā dienā, veikt naudas aizņemšanās vai aizdošanas procedūras; uzsākt tiesvedības, kas prasa konfliktus un uzbrukumus.          



Enerģiju pārvalda Satabshisha nakshatra 

Dienas rezultatīvākais laiks: Nav laba laika

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Ar vien spēcīgāk sākam sajust Mēness aptumsumu, kas notijs 16 sep 21:55 un šī iemesla dēļ ilgstošas aktivitātes lūdzu neplānojam.

2) Saula atrodas pēdējā grāda robežā Simhā (Lauvas zīmē), tādēļ visiem kam ir veselībasproblēmas īpaši jāuzmanās.
3) Venēra atrodas savā vissliktākajā pozīcijā un tāda būs līdz 18 septembrim, tādēļ nerekomendējas jebkādi finanšu darījumi un pirkumi, labi tikai pārdot (pārbaudot banknotes uz vitojumiem).





Dienas horoskops 2016 gada 16. septembris



Jā šodien ir mēness aptumums ar visām tām izrietošajām sekām - neadekvātas emocijas, karmiski notikumi, pēkšņas atklāsmes, senču mantojums utt. Jā šis būs īpaši "interesants" aptumsums, jo būs spēcīgi saistīts ar senčiem un viņu gan labajiem gan sliktajiem darbiem un "nenokārtotjiem" eksāmeniem (tas ko nenokārto vecāki, bērni kārtos 15-20 gadus ātrāk). Šis tiešām ir laiks, kad būtiskus lēmumus nerekomendējas pieņemt un labāk palikt mājās sveču gaismā.

Ar auto būs jābūt ĻOTI uzmanīgiem un pārvietoties varat tikai lielas nepieciešamības dēļ.
Paceitība būs vairāk vajadzīga kā parasti.



Dienas enerģija ir labvēlīga darbībām, kas ir saistītas ar bīstamām, riskantām un neskaidrām aktivitātēm; darbībām ar tehnoloģisku vai mehānisku raksturu; bēru ceremonijām; lietu nobeigšana vai kādam procesam pielikt punktu; nāves jautājumu pētīšana; lauksaimniecības darbiem un stādīt kaut ko; visas darbības, kas ir saistītas ar ūdeni, mierīgām un klusās darbībām - yogai, meditācijai, mistiskām lietām, pētīt dažādus procesus, veikt zvērestus iesvētības, saderināšanās procedūras, ievākties jaunā mājā, griezsties pēc ilgstošas un stabilas palīdzības, veikt dažādus lauksaimniecības darbus, jo enerģija atbild par zemes uzbūvi un auglību uz zemes (raža ko novāc un uzglabā). Ideāls laiks slimību ārstēšanai, mierīgām seksuālām aktivitātēm, mākslinieciskiem pasākumiem un radošām aktivitātēm.



Nav ieteicams konfliktiem; komunikācijai ar konkurentiem un pretiniekiem; tiesvedības drabiem; apspriest kādu aizmuguriski vai plānot darbības ar "āķi"; aktīvām darbībām vai pieņemt ātrus lēmumus, uzsākt ceļojumus, tiesvedību; ātras, vieglas darbības - spekulācijas un azartspēles; naudas aizdošanu uz īsu laiku; lielai fiziskai piepūlei un pārpūlei.           



Enerģiju pārvalda Poorva Bhadrapada nakshatra 

Dienas rezultatīvākais laiks: Nav laba laika

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Šodien ir Mēness aptumsums, kas notiks 21:55 un šī iemesla dēļ ilgstošas aktivitātes lūdzu neplānojam un uz mēnesi vakarā neskatamies, kā arī rekomendējas palikt mājās.

2) Saula atrodas pirmā grāda robežā Kanya (Jaunavas zīmē), tādēļ visiem kam ir veselības problēmas īpaši jāuzmanās nāajamajā mēnesī (jā visu mēnesi - īpaši kam ir sirds un asinsvadu problēmas).
3) Venēra atrodas savā vissliktākajā pozīcijā un tāda būs līdz 18. septembrim, tādēļ nerekomendējas jebkādi finanšu darījumi un pirkumi, labi tikai pārdot (pārbaudot banknotes uz vitojumiem).





Dienas horoskops 2016 gada 17. septembris

Kā jau pēc Mēness aptumsuma rekomendējas pavadīt šo dienu ĻOTI mierīgi un nosvērti un vēlams arī ģimenes lokā. Finanšu lietas nekur neaizmuks un tās labāk risināt sākoties jaunai nedēļai jeb vēl labāk pēc 18tā datuma.
Papildus tam 
Mangala jeb Marss atrodas pēdējā grāda robežās Vrishikā (skorpionā), tādēl daudzi šodien sajutīs lielu bezspēku. Attiecībās vīriešiem šodien ir ĻOTI liels risks "izspēlt" apbsolūti neizskaidroajamas lietas kuras viņi nespēs izskaidrot, tādēļ ja viņš nevar izskaidrot, tad arī nevarēs un nemeklējiet tu "apslēptos akmeņus".
Rudens darbos īpašu uzmanīgiem jābūt ar asiem priekšmetiem.



Dienas enerģija ir labvēlīga darbībām, kas ir saistītas ar bīstamām, riskantām un neskaidrām aktivitātēm; darbībām ar tehnoloģisku vai mehānisku raksturu; bēru ceremonijām; lietu nobeigšana vai kādam procesam pielikt punktu; nāves jautājumu pētīšana; lauksaimniecības darbiem un stādīt kaut ko; visas darbības, kas ir saistītas ar ūdeni, mierīgām un klusās darbībām - yogai, meditācijai, mistiskām lietām, pētīt dažādus procesus, veikt zvērestus iesvētības, saderināšanās procedūras, ievākties jaunā mājā, griezsties pēc ilgstošas un stabilas palīdzības, veikt dažādus lauksaimniecības darbus, jo enerģija atbild par zemes uzbūvi un auglību uz zemes (raža ko novāc un uzglabā). Ideāls laiks slimību ārstēšanai, mierīgām seksuālām aktivitātēm, mākslinieciskiem pasākumiem un radošām aktivitātēm.



Nav ieteicams konfliktiem; komunikācijai ar konkurentiem un pretiniekiem; tiesvedības drabiem; apspriest kādu aizmuguriski vai plānot darbības ar "āķi"; aktīvām darbībām vai pieņemt ātrus lēmumus, uzsākt ceļojumus, tiesvedību; ātras, vieglas darbības - spekulācijas un azartspēles; naudas aizdošanu uz īsu laiku; lielai fiziskai piepūlei un pārpūlei.           



Enerģiju pārvalda Uttara Bhadrapada nakshatra 

Dienas rezultatīvākais laiks: Nav laba laika

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Šonakt bija ir Mēness aptumsums, kas notika vakar 21:55 un šī iemesla dēļ ilgstošas aktivitātes lūdzu neplānojam un uz mēnesi vakarā neskatamies, kā arī rekomendējas palikt mājās.

2) Saula atrodas pirmā grāda robežā Kanya (Jaunavas zīmē), tādēļ visiem kam ir veselības problēmas īpaši jāuzmanās nāajamajā mēnesī (jā visu mēnesi - īpaši kam ir sirds un asinsvadu problēmas).

3) Mangala (Marss) atrodas pēdējā grāda robežās Vrishikā (skorpionā), tādēl daudzi šodien sajutīs lielu bezspēku.
4) Venēra atrodas pēdējo duvu grādu robežās  un savā vissliktākajā pozīcijā un tāda būs līdz 18. septembrim, tādēļ nerekomendējas jebkādi finanšu darījumi un pirkumi, labi tikai pārdot (pārbaudot banknotes uz vitojumiem).





Dienas horoskops 2016 gada 18. septembris

Šis ir laiks, kad noslēgsies daudzi jo daudzi cikli kas sastrādāti šajā un iepriekšējās dzīvēs, tādēļ rekomendējas maksimāls miers un pacietības "ģenerēšana", jo tieši pacietības trūkums būs lielākais traucēklis šodien. Papildus tam jābūt uzmanīgiem ar visu, kas saistīts ar Mangalu jeb marsu - dzinējiem, nažiem, asmeņiem, elektrību, degvielu utt. jo negadījumu risks ir daudz lielāks kā parasti.
Tātad visiem, kam tiešais horoskops ir Makara (mežāzis) vai mēness atrodas tur līdz 31 oktobrim būs sarežģīts laika posms, ka jutīsities "apstākļu saspiesti", jo līdz tam laikam izveidosies īāsa astroloģiska kombinācija "Papa Kartari Yoga". Jā tas nozīmē, ka daudziem būs spēcīgas galvassāpes.
Turpinam rudens darbos īpaši uzmanīgi ar asiem priekšmetiem.



Dienas enerģija ir labvēlīga biznesam, ceļošanai, informācijas apmaiņai, iegādāties vai pieņemt mājdzivnieku, attiecību stabilizēšanai, diplomātijai, laulībām, sexam, visa veida labām darbībām un būs raksturojama ar vārdu "pārspēt" ("iziet cauri" (transcend)), mācīties dažādiem eksāmeniem. Šī diena ir duāla, tādēļ "pārspēšana" būs saistīta ar dabībām, kas sadalāmas vairākos posmos, kā šahā kad kombināciju veido no vairākiem soļiem - labākais šahists ir tas kurš labāk pārzin pretinieku un viņa "spēles stilu" - tātad spēj viņu prognozēt; ideāli diplomātijai un dažādiem sarunu procesiem. Meditācija un radoša pieeja situācijai būs dienas neatņemama sastāvdaļa, jo enerģija izgaismo visus ceļus gan fiziskos, gan iekšējos, dvēseliskos, dzīves ceļus (kā bāka jūrā), kā rezultātā notikts pilnīga atbrīvošanās no neziņas.
Jāņem vērā, ka šajā laikā viss ir tā kā sākumā izskatās, tādēļ rīkoties der tikai apdomāti (lai gan tas būs ļoti grūti)!!!
Šī enerģija ir pēdējā mēness cika diena, tādēļ esat gatavi vairāku procesu un darbu noslēgumam. Diena ir labvēlīga dažāda veida finanšu darījumiem (
galējās darbības), pārdot nekustamos īpašumus. Laba diena lai iegūtu zināšanas "kā nopelnīt" (uzzināt tirgus mehānismu).
Varat sajust riebumu pret apkārtējo "primitīvo uzvedību" un domāšanas veidu - snobisms.
Ļoti ieteicams lietot piena produktus vai atrasties pie ūdens.

Nav labvēlīgs laiks agresīvām darbībām, pretoties, kāpt kalnos, procesiem kur nepieciešama izturība, smagām operācijām (var nomirt). Slikti ir iekļūt nelaimes gadījumos. Nav vēlama grūtību, šķēršļu, nelaimju pārvarēšana. Dienas lielākais spēks  ir paaugstināt attīstības līmeni caur ciešanām un pārbaudījumiem.           



Enerģiju pārvalda Revati nakshatra 

Dienas rezultatīvākais laiks: Nav laba laika

Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Mēness aptumsums, kas notika piektdien 21:55 mūs vēl joprojām ietekmē un šī iemesla dēļ ilgstošas aktivitātes lūdzu neplānojam un uz mēnesi vakarā neskatamies, kā arī rekomendējas palikt mājās.

2) Saula atrodas pirmo divu grādu robežā Kanya (Jaunavas zīmē), tādēļ visiem kam ir veselības problēmas īpaši jāuzmanās nāajamajā mēnesī (jā visu mēnesi - īpaši kam ir sirds un asinsvadu problēmas).

3) Mangala (Marss) atrodas pirmā grāda robežās Dhanu (Strēlniekā), tādēl daudzi šodien vēljoprojām sajutīs lielu bezspēku.
4) Venēra atrodas pirmā grādu robežā un svaros, ar ko arī apsveicu visas sievietes.