trešdiena, 2016. gada 7. septembris

Pārpilnības dzīve

Pārpilnības dzīve
“Tie, kuri dzīvo un izbauda pārpilnību, dzīvo bagātības apziņā. Tiem, kuriem nav pārpilnības dzīve, nav arī bagātības apziņas. Veselība, bagātība, attiecības vai panākumi ir atkarīgi no cilvēka apziņas.

Pirmkārt. Jāsāk ar savas dzīves atskatu. No pirmās dienas, kad cilvēks sevi atceras. Katrs negatīvais notikums jāiemācās redzēt pozitīvi. Neko nevajadzētu uztvert kā negatīvu.
Otrkārt jākultivē pateicība.
Treškārt jāuzlabo attiecības ar māti un tēvu.
Ceturtkārt jālūdz par saviem senčiem, jālūdz viņu atbrīvošana.

Daudzas problēmas rodas no tā, ka senči nav laimīgi un apmierināti saistībā ar jums. Dariet tā - pieaiciniet tos, sajūtiet viņus te, veiciet rituālu saviem mirušajiem priekštečiem, pabarojiet ar to, kas tiem garšojis, un saņemiet no tiem svētību. Un turpat vai tajā pašā brīdī saņemsiet risinājumu savām problēmām. Problēmas pastāv tāpēc, ka cilvēkam nav senču svētības.

Pastāv daudzi veidi, kā izturēties pret nāvi un mirušajiem. Vienotības veids ir runāt ar mirušajiem, tā sev pārliecinot, ka viņi dzīvo otrā pusē un ir sveiki un veseli. Ja tomēr, sarunājoties ar tiem, izrādās, ka tie ir iesprūduši kādā zemākajā pasaulē, tad ir jāpastāsta, ka dievišķais tos ļoti mīl, tie netiks nosodīti vai kritizēti, un tiem jādodas tālāk. Kad tas ir izdarīts, tad senči nekavējoties dosies tālāk un pats jūs saņemsiet lielu svētību. Ja no otras puses, tie ir kaut kur iesprūduši, tad šajā pasaulē jums būs problēmas. Ļoti viegli ir pārvietot mirušos uz augstākām pasaulēm.

Kad tas izdarīts, tad cilvēks pavisam dabīgi iegūst bagātības apziņu un bagātībai būs jāplūst pie viņa! Ja par spīti visam darītajām, bagātība neplūst, tad tas nozīmē, ka cilvēkam ir jāmaina sava programma.”

Šrī Bagavāns
Facebook Saules templis