trešdiena, 2016. gada 7. septembris

Fenomens & Dāvana

“Fenomens & Dāvana” ir transformācijas sniedzošs kurss, kas notiks Stokholmā no 14.-16. oktobrim.
Tas ir kurss, ko tik daudzi cilvēki ir gaidījuši! Pirmo reizi Eiropā šāds kurss notika Holandē jūlija vidū. Tagad vienlaikus visā Eiropā. Mēs esam izvēlējušies pievienoties Stokholmas notikumam. Tas ir divu dienu tiešraides (online) kurss, ko vada Vienotības Universitātes (Indija) gidi/mūki/pasniedzēji.
Kurss tiks raidīts tiešraidē no Vienotības Universitātes Augstākās Gaismas tempļa, un šo divu dienu laikā dalībnieki tiks prasmīgi vesti dziļā un transformējošā iekšējā ceļojumā, rezultātā sasniedzot, iekšējā miera stāvokli un dziļu sevis apzināšanos.
Nedēļas nogalē jūs sagaida:
·         Senas zināšanas
·         Dažādas meditācijas
·         Dziļi un dziedinoši procesi
·         Dialogi ar Vienotības Universitātes gidiem
·         Zelta lodes dikšas iniciācija
Jūs varat būt Vienotības dikšas devējs vai arī pilnīgi neko nezināt par šo fenomenu. Kursa laikā saņemsiet iniciāciju, lai ar Zelta lodes dikšas palīdzību spētu caur sevi sniegt mīlošo un tranformējošo dzīves enerģiju citiem. Šis ir augstāks dikšas līmenis!
Kursa dalības maksa ir tikai 299€, ja reģistrējaties pirms 14. septembra. Pēc 14. septembra dalība 349€.
Nepalaid garām šo unikālo iespēju! Vēl ir pēdējās iespējas pieteikties. Patlaban esam jau vairāk par 20 cilvēkiem, kuri uz Stokholmu dodas no Latvijas. Nāc mūsu pulkā un caur sevi maini arī savu zemi, ceļot un paplašinot kopējo apziņas līmeni.

Māra Brante 29266349 vai marabrante@inbox.lv
Facebook Saules templis