pirmdiena, 2016. gada 12. septembris

MAZĀS ASTROZIŅAS 12.09.-18.09.

MAZĀS ASTROZIŅAS
12.09.-18.09.

Debesjuma aspekti šajā nedēļā vēljoprojām ir gana saspringti, lai arī ir jau skaidri saredzama gaisma tuneļa galā. Saspringtos aspektus vislabāk ir lietot darbībā. Šī nedēļa ir ļoti laba visa veida lietu pārskatīšanai. Pārskatīt jūs varat sākot ar leduskapja saturu (veco produktu izmešana), beidzot ar visa veida auditiem jūsu grāmatvedībās. Pārskatīt varat arī dzīvi, lai izdomātu, kā dzīvot tālāk, lai ir lieliski.
Dievu dievs Jupiters, kurš izgājušajā nedēļā mainīja zīmes, tagad sāk iekārtoties jaunajās mājvietās - Svaros. Pasaule sāk harmonizēties. Mēs tuvojamies gada saspringtākā laika izskaņai. Tas ļoti priecē!!
Piektdien būs pilnmēness ar pilnu mēness aptumsumu Zivju zīmē. Šis būs jaudīgs pilnmēness / aptumsums. Vērsts uz darbību. Kkādas lietas beigsies, lai dotu vietu daudz labākām lietām. Ļoti svarīgi ir nedēļas nogali pavadīt draudzīgā gaisotnē un runāt par saviem sapņiem un iecerēm. Aptumsumu sezona mums visiem izrāva zināmus emocionālos caurumus, kurus vērts aizpildīt ar gaismu, veiksmi, mīlestību, prieku. Vislabāk to darīt tieši draudzīgā gaisotnē. Tālāk arvien labāk, tikai labāk!
Andis
andisgeste@gmail.com



Image may contain: text