pirmdiena, 2016. gada 6. jūnijs

MAZĀS ASTROZIŅAS 06.06.-12.06.

MAZĀS ASTROZIŅAS
06.06.-12.06.

Samērā jestra nedēļa. Milzīga enerģija ir sakoncentrēta t.s. mutablajās zīmēs Dvīņos, Jaunavās, Strēlniekos un Zivīs. Šī ir ļoti rosīga un izaicinoša enerģija, kas karstākiem prātiem var likt pat aizsvilties. Labāk, lai šī enerģija iededzina sirdis, bet prātus patur vēsus. Ķerieties klāt saviem lielajiem dzīves projektiem.

Šajā nedēļā lieliskus aspektus veidos kareivīgais Marss ar lielo draugu un dziednieku Kaironu (Hīronu). Šī ir salabšanas un piedošanas enerģija. Tā gan prasa aktīvu rīcību - vislabāk cilvēkiem, ar kuriem bijuši kādi asumi, ir pateikt / uzrakstīt kko labu. Šī ir arī komunikācijas nedēļa un kādēļ gan nesavienot komunikāciju ar piedošanu?

Šajā nedēļā izmantojiet arī ziņneša Merkura spēku. Ziņnesis ir sasmēlies maksimāli daudz bagātības un luksusa - materiālo Vēršu enerģiju. Runājiet un komunicējiet par materiālām vērtībām. Aizrunājiet sev jaunus, glaunus automobīļus, ērtus dīvānus, gaismas ātruma kompjūterus utt. Pāri visam komunicējiet, komunicējiet un būs varen interesanti. Lai pa jautro!

Andis.
andisgeste@gmail.com