pirmdiena, 2016. gada 6. jūnijs

Disharmoniska Sirds čakras darbība

Disharmoniska Sirds čakras darbība:

Traucēta sirds čakras darbība var izpausties dažādos veidos. Piemēram, tu labprāt vēlies dot un vienmēr atbalstīt citus, bet tev nav saiknes ar mīlestības avotu. Tu klusībā - varbūt to pat neapzinoties vai arī sev neatzīstot - sagaidi atzīšanu un apliecinājumu savai "mīlestībai" un esi vīlies, ja tavas pūles pienācīgi nenovērtē.

Varbūt tu jūties varens un stiprs un dalies savā spēkā ar citiem, bet pats neesi spējīgs pieņemt mīlestību, atvērties, lai to saņemtu. Maigums un mīļums tevi samulsina. Varbūt tu sev iestāsti, ka tev nav vajadzīga citu mīlestība. Šī nostāja bieži iet kopsolī ar paplašinātu, "uzpūstu" krūškurvi, kas ir kā apliecinājums iekšējam bruņojumam un pretestībai sāpēm un uzbrukumiem.

Nepietiekama Sirds čakras darbība:

Nepietiekama sirds čakras darbība padara tevi viegli ievainojamu un atkarīgu no citu mīlestības un simpātijām. Ja tevi atraida, tu jūties dziļi aizskarts, jo īpaši tad, ja beidzot esi saņēmis drosmi un atvēris sevi. Tad tu ieraujies atpakaļ savā čaulā, esi bēdīgs un nomākts. Tu vēlies sniegt mīlestību, bet bailēs no jauna atraidījuma neatrodi pareizo veidu, ka to izdarīt, un līdz ar to atkal tiek apliecināta tava neprasme.

Iespējams arī, ka tu mīlestības trūkumu kompensē trūkumu ar īpaši laipnu un pretimnākošu - izturēšanos, bet savu laipnību drīzāk izrādi bezpersoniski un visiem cilvēkiem vienādā mērā, neielaižoties dziļākās attiecībās. Kolīdz tava sirds beidzot atkal izjūt aicinājumu, tu bailēs no iespējamā ievainojuma izvairies un noslēdzies sevī. Ja tava sirds čakra ir pavisam noslēgta, tas parādās kā aukstums un atteikšanās no līdzdalības vai pat kā "sirds trūkums". Lai vēl vispār kaut ko varētu sajust, tev ir nepieciešami spēcīgi ārējie stimuli. Tu esi nenosvērts un ciet no depresijas.

http://www.yogiveikals.lv/#!/Sirds-%C4%8Cakras-ziede-Anahata-Chakra-Butter/p/63408949/category=11206076