otrdiena, 2016. gada 15. marts

Vēdiskais nedēļas horoskops 14 līdz 20 marts 2016 gads




Dienas horoskops 2016 gada 14. marts

Īpašas norādes: 

Pamazām "attopamies no sarežģītrā laika", bet atslābt vēl nerekomendējiu, jo šis ir laiks starp 2iem aptumsumiem - Saules bija 9 martā, bet mēness aptumsums būs 23 martā ir joprojām saspringts visdažādākajās dzīves sfērās. Papildus tam Merkūrijs tuvojas karmiskajai planētai Ketu, tādēļ cikvēkiem ar paugstinātu jūtīgumu pastiprināsies dažādas spējas, redzēs "viedos sapņus", būs spilgti "Deja Vu" un intuīcija būs spēcīgāaka kā parasti. Kā arī tie kas redz garu pasauli var notikt īpaši notikumi. 

Šodien derētu būt vairāk uzmanīgiem pārvietojoties ar transpota līdzekli, jo neuzmanības faktors spēlēs lielu ietekmi. 

Attiecību ziņā, šis ir interesants laiks ar to, ka cilvēkus ierobežos visās "Venēras" izpausmēs un liks atklāt šo lietu patieso būtību katra cilvēka dzīvē. Tātad planēta venēra "pārvalda" tādas lietas kā - mīlestība, bauda, ilūzijas, nauda, sex, saldā garša, kviešu izstrādājumi, māksla, radošums, alkohols, vieglās narkotikas, azartspēles utt. Tātad - jā šis ir laiks kad nerekomendējas ne pie kādiem apstākļiem "provēt" degradetīvos venēras enerģijas saņemšanass veidu lai neizveidotos ĻOTI spēcīga atkarība. Ar alkohola lietošanu jābūt īpaši uzmanīgiem lai nesaindētos.



Dienas enerģija ir labvēlīga visa veida ceļojumiem pa sauszemi; augošām darbībām; meteriālo vērtību radīšanai; lauksaimniecībai, darbam ar zemi un nekustamo īpašumu; rakt aku un visa veida darbības, kas ir saistītas ar ūdeni; dot vārdu kuģim vai uzņēmumam; iegādāties automašīnu (labākais no sliktā laika) vai citu pārvietošanās līdzekli; uzlabot attiecības, sex (nedrīkst aizauties), ieņemt bērnu, veikt skaistuma uzlabošanas procedūras (arī plastiskās operācijas); dibināt jaunus kontaktus; uzsākt reklāmas kampaņu; uzsākt mācīties kaut ko jaunu; nodarboties ar mākslu vai iegādātmies mākslas objektus; dziedniecībai un pašattīstībai; dabas pētniecībai; būvniecības uzsākšanai; apģērbu un juvelierizstrādājumu iegādei. Dienas enerģijai piemīt liels radošais aspekts, spēja piepildīt vēlēšanās, radīt uzplaukumu, labklājību; radīt nosvērtību, vairot koncentrēšanās spēju (panākumu atslēga); tikt pāri visam, kas tam ceļā uzrodas (sistēmiska pieeja problēmas risināšana).

Nerekomendējas visām darbībām, kas ir pretrunā ar visuma likumiem (noraus galvu) un destrukciju, nojaukšanu, konfliktiem un citu cilvēku brīvās gribas vardarbīga ierobežošana.       

Enerģiju pārvaldaRohini nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks: Nav labvēlīga laika



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Saula atrodas pirmā grāda robežās Zivs zīmē.

2) Merkūrijs tuvojas karmiskajai planētai Ketu, tādēļ cikvēkiem ar paugstinātu jūtīgumu pastiprināsies dažādas spējas un intuīcija. Kā arī tie kas redz garu pasauli var notikt īpaši notikumi. Viena grāda robežās merkūrijs ar Ketu atradīsies no 17 līdz 19 martam.



Dienas horoskops 2016 gada 15. marts

Īpašas norādes: 

Tie, kas grib uzsākt jaunas un interesantas lietas - uz priekšu, jo radošums būs spēcīgāks kā parasti tādēļ rekomendēju šo laiku veiksmīgi izmantot. Veiksmīgs būs laiks lietām, kas reiz bija uzsāktas un "iestrēga" savā attīstības posmā, tādēļ - izdaram secinājumus, veicam labojumus un uz priekšu. 

Turpinam būt uzmanīgi pārvietojoties ar transpota līdzekliem un īpaši jāievēro "distance". Sieviēm īpašs lūgums nelietot elektroniskās ierīcas braucot ar auto.

Attiecībās šis laiks liks pievērst uzmanību tādam jautājumam kā krāpšana, jo ņemot vērtā īpašo planētu stāvokli un mēness atrašanos Mrigashira nakshatrā (simbols - Briedis ar ragiem)  šis jautājums kļūs aktuāls. Kāds tas būs katram ir individuāls jautājums atkarībā no horoskopa un apziņas attīstības pakāpes. Jā daudziem var parādīties "simpātijas darbā" vai saistībā ar darbu.

Lielas investīcijas nerekomendējas veikt. 



Dienas enerģija ir labvēlīga  visa veida jaunām aktivitātēm uzsākumiem un it īpaši tādām lietām, kas nekad iepriekš nav darīts (pilnīga inovācija). Dienas enerģija ir maiga, bikla, viegla, trausla, nepastāvīga, apveltīta ar šarmu, mainīga, neizlēmīga, līdzjūtīga, rotaļīga un ir ļoti labs laiks lai atrastos gleznainās vietās, kā arī pārvākties dzīvot uz māju. Rekomendējas, nodarbotos ar fiziskām nodarbēm dabā; izbaudītu klejošanas dabu, nodarboties ar seksuālām aktivitātēm. Jāņem vērā, ka gan paši gan apkārtējie izskatīsies tādi kā "aizsapņojušies", iemīlējušies. Ideāls laiks meditācijai un saprast savu emociju pirmcēloni, izglītības uzsākšanai, lūgšanu vietas iekārtošanai; garīga un reliģiska satura darbībām; vārda mainīšanai.

Nav ieteicams šodien precēties (uzliks ragus), vai uzskātk procesus, kas prasa stabilitāti, jebkādas smagas un asas aktivitātes; konfrontācijas;       

Enerģiju pārvaldaMrigashira nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks: No 9:45 līdz 12:00



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Šis ir laiks starp 2iem aptumsumiem - Saules bija 9 martā, bet mēness aptumsums būs 23 martā ir joprojām saspringts visdažādākajās dzīves sfērās. Papildus tam Merkūrijs tuvojas karmiskajai planētai Ketu, tādēļ cikvēkiem ar paugstinātu jūtīgumu pastiprināsies dažādas spējas, redzēs "viedos sapņus", būs spilgti "Deja Vu" un intuīcija būs spēcīgāaka kā parasti. Kā arī tie kas redz garu pasauli var notikt īpaši notikumi. Viena grāda robežās merkūrijs ar Ketu atradīsies no 17 līdz 19 martam.





Dienas horoskops 2016 gada 16. marts

Īpašas norādes: 

Šis ir tiešām kosmiks un "karmisks" laiks, kur daudzas lietas notiks tieši tā kā jānotiek (tehniskais skaidrojums zinātājiem zemāk). Tādēļ  jā šis tiešām ir laiks, kad jāpaļaujas uz likteni un jādara tās lietas, kas vienkārši ir jādara lai cik mus sākumā tas liktos garlaicīgi, neinteresanti, vailīgi, vai vienkārši. 

Viennozīmīgi nerekomendējas uzsākt visa veida konfrontācijas, jo rezultāts nebūs prognozējams. 

Biznesa vidē protams nerekomendējas slēgt līgumus uz ilgstošu laika periodu un jābūt ļoti uzmanīgiem savā komunikācijā ar apkārtējiem. Bet lai kā arī daži labi necenstos būs cilvēki kas "izpļāpājas". 

Auto elektronika būs niķīgāka kā parasti un parādīs visas auto vājās vietas. Sieviēm īpašs lūgums nelietot elektroniskās ierīcas braucot ar auto.



Dienas enerģija  ir labvēlīga darīt visus nepatīkamos darbus, jo rezultāts būs savādāks nekā domājat un plānojiet (diena, kad viss ir savādāk). Ar sasniegto rezultātu vienalga nebūsiet apmierināts. Lielākā daļa lietu ko uzsāksiet novedīs tranformācijas (pie citas situācijas nekā ir šobrīd), pie asarām (vai nu prieka vai bēdu) vai pie pēkšņam atziņām par to dzīves ceļu, kuru ejiet. Šis laiks atbrīvo cilvēku no pagātnes caur vētrainiem notikumiem un izmaiņām, liek nonākt pie jaunām lietām un atklāj ko daudz vērtīgāku un ir ļoti labi ir smagi strādāt, jo rezultāts nāks tikai caur smagu darbu. Dienas enerģija virza uz spēju sasniegt vēlamo mērķi un katra mērķa sasniegšānā ir lietas ko mēs negribam darīt, tad tagad ir laiks to darīt necerot uz konkrētu rezultātu, bet virzoties uz mērķi. Vēl viens dienas simbols ir dimants un tā kā dimants ir cietākais akmens, tā viņu slīpē ar citu dimantu, kas nozīmē, ka dzīve jums karma "piespēlēs" līdzvērtīgu "skolotāju", kas palīdzēs jums noslīpēt Jums savu raksturu - caur vētrainām izmaiņām, nonāksiet pie jaunām lietām, atklājot ko daudz vērtīgāku. Kad visi notikumi beigsies atcerieties - dimants apzīmē asu, cietu raksturojumu, ar kuru var griezt jebkuru materiālu. Dienas enerģijas uzdevums un galvenais jautājums ir sasniegt vēlamo mērķi ar gribasspēja spējām pielikt pūles un koncentrēt enerģiju.

Ļoti labs laiks palīdzēt cilvēkiem, kas ir vājāki par tevi; veikt agresīvas darbības; veikt ierobežojošas darbības attiecībā uz citiem, kas ir "iekāpuši" tavā "komforta zonā"; darbības ar uguni; novērst problēmu cēloni; aktivitātes, kas ir saistītas ar ķīmiskām un toksiskām vielām; vecu ēku nojaukšana, novecojušo ieradumu atmešana, vecu lietu izmešana; dažādu uzskatu, viedokļu un pamatvērtību konfrontēšana (pamatojoties uz pētījumumiem savā sfērā).

Nerekomendējas labām lietām un precēties (daudz šķēršļu), ceļojumiem, cieņas un apbalvojumu saņemšanai vai došanai; reliģiskām ceremonijām.       

Enerģiju pārvaldaArudra nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks: No 9:45 līdz 12:00



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Šis ir laiks starp 2iem aptumsumiem - Saules bija 9 martā, bet mēness aptumsums būs 23 martā ir joprojām saspringts visdažādākajās dzīves sfērās. Papildus tam Merkūrijs tuvojas karmiskajai planētai Ketu, tādēļ cikvēkiem ar paugstinātu jūtīgumu pastiprināsies dažādas spējas, redzēs "viedos sapņus", būs spilgti "Deja Vu" un intuīcija būs spēcīgāaka kā parasti. Kā arī tie kas redz garu pasauli var notikt īpaši notikumi. Viena grāda robežās merkūrijs ar Ketu atradīsies no 17 līdz 19 martam.

2) "Kosmiskā laika" skaidrojums zinātājiem:
- Arudra nakshatru pārvalda Rahu, bet merkūrijs (Chandra Lagnesh) atrodas 2 grādu robežās ar karmisko planētu Ketu;  

- chanra lagnas bhavesh atrodas 9ajā bhavā; 

- Shukra (venēra) no chandra lagnas lārvalda 12 bhavu un 5bhavu atrodas 9 bhavā un tuvojas 15 grādu atstatumā vienam no otras.

- Mangala (marsa) 4ais drishti (aspekts) aspektē gan Budhu, gan Shukru gan Ketu, kas rada īpašu spriedzi šīm planētām. 

- Guru (Jupīters) no Simhas (lauvas) ar savu 7to aspektu "rada gaismu" un liek lietas risināt karmas noteiktajā virzienā.

- utt





Dienas horoskops 2016 gada 17. marts

Īpašas norādes: 

Kosmiskais īpaši interesantais laiks turpinās un tā teikt  "karma" sūtīs atpakaļ iepriekšējās dzīvēs "izšautās bultas" un daudzas lietas notiks tieši tā kā jānotiek (tehniskais skaidrojums zinātājiem zemāk). Šajā laikā tiks saņemtas daudzas "karmiskas" mācības tieši no iepriekšējām dzīvēm un saistībā ar senčiem. Tie kas māk tiem rekomendējas veikt īpašas procedūras senču godināšanai un sev rekomendējas veikt spēcīghas "attīrīšanās" procedūras. Tiem kam nav zināmas šādas procedūras rekomendējas atrasties tuvāk dabai un svētvietām. protams ļoti labi arī ir rūpēties par dzīvniekiem. 

Biznesa vidē var atrisināties senas problēmas vai strīdi, bet jāturpina būt ļoti uzmanīgiem savā komunikācijā ar apkārtējiem. visiem jārēķinās,ka valsts "rekets" turpināsies un tikai pastiprināsies.

Auto braucējiem - ja ir auto reģistrātors iesaku to izmantot. Sieviēm īpašs lūgums nelietot elektroniskās ierīcas braucot ar auto.



Dienas enerģija ir labvēlīga darīt visu kas saistīts ar jaunu lietu uzsākšanas, kad kaut kas ir ticis iznīcināsts vai nojaukts (atjaunošana). Būs milzīgs kustīgums un virzība uz priekšu (kā bulta) ar visa veida kustības (ceļošana), virzībām uz neierobežotību un neizmērojamību  jo īpaši tām, kas beidzas savā sākotnējā vietā (cikliska kustība). Šīs dienas aktivitātes izceļas ar to ka uzsāktās darbības "atgriežas" (kā bumerangs) pēc misijas izpildes (trāpīšanas mērķī). Enerģiju raksturo kā neierobežotu, neizmērojamu un spēju iegūt vai atgūt mērķus vai objektus norādot uz norāda uz atjaunošanos, reģenerāciju un bezgalīgu sākotni, kā pirmos gaismas starus pēc vētras,kas norāda uz atjaunošanos un harmonisku stāvokli (miers pēc vētras). Ļoti labi ir veikt visa veida pozitīvas darbības, ieņemt bērnus, nodarboties ar finansēm, (bet nerekomendējas aizņemties un aizdot naudu); nodarboties ar nekustamajiem īpašumiem; iet pie arhitekta lai uzsāktu savas idejas realizāciju; māju un automašīnu iegāde; darbu uzsākšana kādā ēkā; risināt juridiskus jautājumus, ceļot, atrasties pie ūdens; dziednieciskas un ārstnieciskas darbības; projektu uzsākšanu no jauna; attiecību atjaunošanu; visas lauksaimnieciskās un dārzkopības aktivitātes; visu, kas prasa izdomu, izpēti, sistēmisku pieeju un iztēli; mācību uzsākšana; aktivizēt un uzlabot attiecības ar bērniem; filantropiska rīcība; izglītošanās procedūras; garīga rakstura darbības – gavēšana, meditācija, pašrefleksija, altāru ierīkošana; vienkāršu dzīves prieku baudīšana.

Dienas simbols - bultas, kas atgriežas pēc misijas izpildes, tās norāda uz atjaunošanos un reģenerāciju (DNS spirāle).

Nelabvēlīga naudas aizņemšanās vai aizdošana un tiesvedības, kas prasa konfliktus un uzbrukumus, kā arī laulības (šausiet bultas viens otra virsienā, lai attīstītu viens otru).       

Enerģiju pārvaldaPurnavasu nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks: No 9:35 līdz 11:45



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Šis ir laiks starp 2iem aptumsumiem - Saules bija 9 martā, bet mēness aptumsums būs 23 martā ir joprojām saspringts visdažādākajās dzīves sfērās. Papildus tam Merkūrijs tuvojas karmiskajai planētai Ketu, tādēļ cikvēkiem ar paugstinātu jūtīgumu pastiprināsies dažādas spējas, redzēs "viedos sapņus", būs spilgti "Deja Vu" un intuīcija būs spēcīgāaka kā parasti. Kā arī tie kas redz garu pasauli var notikt īpaši notikumi. Viena grāda robežās merkūrijs ar Ketu atradīsies no 17 līdz 19 martam.

2) "Kosmiskā laika" skaidrojums zinātājiem:
- Purnavasu nakshatru pārvalda Guru, un viņš atrodas 3bhavā no Chandra lagnas kopā ar karmisko planētu Rahu. Papildus tam No Chandra Lagnas Guru pārvalda 7to un 10to bhavas (mājas) ;  

- chanra lagnas bhavesh atrodas 9ajā bhavā; 

- Shukra (venēra) no chandra lagnas lārvalda 12 bhavu un 5bhavu atrodas 9 bhavā un tuvojas 15 grādu atstatumā vienam no otras.

- Mangala (marsa) 4ais drishti (aspekts) aspektē gan Budhu, gan Shukru gan Ketu, kas rada īpašu spriedzi šīm planētām. 

- Guru (Jupīters) no Simhas (lauvas) ar savu 7to aspektu "rada gaismu" un liek lietas risināt karmas noteiktajā virzienā.

- utt





Dienas horoskops 2016 gada 18. marts

Īpašas norādes: 

Šis ir labs laiks biznesam lai veiktu konkurentu analīzi un izanalizētu viņa biznesa "truktūru", loģistiku, naudas aprites apjomus un ātrumu utt (mazliet "paspiegotu"). Protams būs arī tādi, kas vēlēs uzlauzst Jūsu datus vai "iesūtīt" pie Jums "spiegu"...

Kādēļ šis ir lasbs laiks - jo nebūs daudz iespēju "celt ilūzijas" par tirgū notiekošo, bet tie kas spītīgi turpinās "sapņot" par savām kļūdām samaksās vairāk nekā parasti. Sieviešu galvās būs ātrāks un intensīvāks informācijas apstrādes apmaiņas proces, bet loģiku šajā pārdomu plūsmā nemeklējiet, bet intuīcijai uzticieties.

Alkohola lietošanai būs lielāks efekts nekā parasti, tādēļ jāuzmās ar tā apjomiem un alkohola ietekmē pieņemtajiem lēmumiem.



Dienas enerģija ir labvēlīga darbībām, kas ir saistītas ar nepārtrauktu kustību, pārmaiņām, neierobežotu izplešanos, izkaisīšanu, cilvēku masām un darbam ar tām; mierīgai spēka demonstrēšanai (diplomātijai), morāles demonstrēšanai, ētikas normām un to ievērošanai (arī demonstrēšanai), godīgumam, asināt prāta atjautību, mērenību, savaldību, inteliģenci, gudrību, lojalitātes izrādīšanu, kalpošana bez ego dominances, visa veida mācīšanos – materiālo, filozofisko un garīgo.

Labi ir visa veida aktīvām darbībām (apdomātas darbības), nemierīgumam, veiklībai un nepieciešamībai adaptēties pie situācijas, rast kompromisus; tiekties uz patstāvību un iekšējo spēku; vienkāršot lietas līdz pirmavotam (pamatfunkcijai).

Nerekomendējas ceļošana, atpūsties, konflikti, stabilām aktivitātēm, veikt aktīvu naudas tērēšanu jo diena atbalsta naudas saglabāšanu.       

Enerģiju pārvaldaPushja nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks: No 9:35 līdz 11:45



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Šis ir laiks starp 2iem aptumsumiem - Saules bija 9 martā, bet mēness aptumsums būs 23 martā ir joprojām saspringts visdažādākajās dzīves sfērās. Papildus tam Merkūrijs tuvojas karmiskajai planētai Ketu, tādēļ cikvēkiem ar paugstinātu jūtīgumu pastiprināsies dažādas spējas, redzēs "viedos sapņus", būs spilgti "Deja Vu" un intuīcija būs spēcīgāaka kā parasti. Kā arī tie kas redz garu pasauli var notikt īpaši notikumi. Viena grāda robežās merkūrijs ar Ketu atradīsies no 17 līdz 19 martam.





Dienas horoskops 2016 gada 19. marts

Īpašas norādes: 

Merkūrijs ir ticis "prom" no karmiskās planētas "Ketu" ietekmes, bet diemžēl līdz 3ajam aprīlim atradīsis savā vissliktākajā pozīcijā - neecha. Tas nozīmē, ka nerekomendējas iegādāties nekādas eletropreces, beikt lielus biznesa aprēķinus, uzsākt uzņēmējdarbību utt. Protams, pārpratumi komunikācijā būs vairāk kā parasti, tādēļ komunicējot jāievēr daudz lielāka precizitāte. 

Cilvēkiem kam ir spēcīga pašiedvesma pastiprināsies veselības jautājumu kā arī daļa varēs izārstēties ar "plasibo" metodi, bet nerekomendējas veikt dažāda veida veselības pārbaudes ar elektroniku, jo ļoti iespējamas ir kļūdas, tādēļ pēc kāda laika reomendējas diagnozi vēlreiz apstiprināt... Rrekomendējas klausīties garīga rakstura mūziku lai iegūtu papildus spēju koncentrēties un nomierinātu "ātro prātu".



Dienas enerģija ir labvēlīga visam, kas ir saistīts ar medicīnu un ārstniecības līdzekļiem; agresīvām darbībām - iesūdzēt tiesā, rīkoties ar uguni, veikt stratēģisku uzbrukumu, iesaistīties sacensībās; atbrīvoties no liekā un nevajadzīgā (kā čūska nomaina veco ādu), šķirties, pārtaukt biznea attiecības; strādāt ar indi un ķīmiskiem šķidrumiem; rīcībā liek ieturēt pacietību notikumos un koncentrēties visos iesaistītajos procesos, kā arī rīkoties pareizā brīdī (kā čūska, kas ķer medījumu pareizajā brīdī); gatavot rīcības plānus un stratēģijas; sexam (īpaši strādājot ar kundalīni enerģiju) un pavedināšanas manipulācijām; maģiskiem rituāliem; mācīties lietas sfērā, kas patīk (būs padziļināta spēja koncentrēties). Labi ir atvērt biznesu sfērā kur ir liela konkurence (konkurenti būs jāiznīcina). Esiet uzmanīgi ar ārsniecības līdzekļiem un ņemam vērā, ka viena un tā pati lieta var gan izārstēt gan nogalināt - nozīme ir daudzumā un pielietošanas tehnikā. Savstarpējā komunikācijā arī savstarpējā vārdu apmaiņa būs "dzēlīgā" kā čūskas kodieni, kā arī tiem kam ir spēcīgs skatiens var sabiedēt un paralizēt oponentu . Būs paaugstināta intuīcija un jūtīgums pret apkārtnes notikumiem. 

Sievietēm ir labi pavedināt vīriešus ar spēcīgu acu skatienu.

Nerekomendējas slēgt laulības; ņemt kredītus un aizdot naudu; veikt dažādas masu un sociālās aktivitātes (nodedzināsiet tiltus).       

Enerģiju pārvaldaAshlesha nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks: No 9:35 līdz 11:45



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Šis ir laiks starp 2iem aptumsumiem - Saules bija 9 martā, bet mēness aptumsums būs 23 martā ir joprojām saspringts visdažādākajās dzīves sfērās. 

2) Merkūrijs līdz 3 aprīlim atradīsis savā vissliktākajā pozīcijā. Visiem jāuzmanās ar elektroierīcēm un komunikācijā būs vairāk pārpratumu kā parasti. 

Cilvēka raksturojums ar Budha (Merkūrijs) Minā zivīs skaidrojums: Nestandarta vai izvirtusi domāšana un no šāda cilvēka var gaidīt jebko, bet tas nenozīmē, ka šis cilvēks ir intelektuāli neattīstīts. Ar šo kombinācuju cilvēks var pieņemt paradoksālus lēmumus un pieņēmumus, problēmas loģiskajā kopainas analīzē jab salik kopā notikumus atšķirost cēloni no sakām. Ļoti labi analizēt kādu šauru dzīves vai profesionālās sfēras aspektu. Var būt atmiņas traucēkjumi vai skleroze.
Problēmas saskarsmē ir garantētas un informācijas apmaiņā ir ganatētas, jo Budha (Merkūrijs) pārvalda komunikācijas un tirdzniecības procesa sfēru.
Cilvēks savā domāšanā ļoti pieļauj citu pasauļu ietekmi un savu lēmumu pieņemšanā balstā uz neloģiskām lietām. Ļoti attīstīta iztēle, ļoti jūtīgs un emocionāls cilvēks, ar intuīciju, kas var robežoties ar telepātiju. Viņiem ir grūti pieņemt lēmumus, jo visu laiku šaubās, pieņem paradoksālus, pēkšņus, emocionālus un nepareizus lēmumus vai pats kļūst par apmāna upuri. Var būt darbs saistīts ar apmāna procesu. Filozofisks prāts iespējams, bet arī depresīvs, pesimistisks apziņas stāvoklis, problēmas ar nervu sistēmu.
Ja nespecialēzies tad būs "visu darbu zinātājs", bet nevienā sfērā tā arī neko nesasniegs. Problēmas ar naudu dēļ neapdomātiem un neprecīziem tēriņiem vai pieņēmumiem par lietas vajadzību. Biznesā investīcijas neveic savlaicīgi un vajadzīgajā apjomā dēļ kā projekts cietīs zaudējumus vai izgāzīsies.
Labvēlīgs darbs padotā lomā vai gabaldarba projekti. Problēmas ar naudu un viņiem nerekomendējas daudz norēķināties ar kredītkarti jo var kļūt par hakeru upuri. Labs mākslinieks un vīziju "uzbūrējs", kā arī māk cilvēkus pierunāt strādāt "vīzijas labā". Iespējamas problēmas ar runu, neskaidra runa, defekti, vai runā tā, ka nozīmi neviens nesaprot.    



Dienas horoskops 2016 gada 20. marts

Īpašas norādes: 

Ļoti labs laiks sava statusa noteikšanās vairākās dzīves sfērās, bet dēļ Budhas (Merkūrija) atrašanās līdz 3ajam aprīlim savā vissliktākajā pozīcijā - neecha ar statusa noteikšanu var gadīties sarežģījumi un pārpratumi. Statusa noteikšana attiecībās arī būs sarežģītāka kā parasti.

Mēness atrašanās Magha Nakshatrā dod īpašu spēju "pamest ķermeni", tādēļ kombinācijā ar slikto merkūrija stāvokli visiem jāuzmanās īpaši uz ceļiem, lai nesanāktu "pamest ķermeni". Protams tiem kam ir paranormālas spējas vai "draudzējas ar putniem" būs īpaši liels spēka pieplūdums (īpaši šamaņiem vai druīdiem).   

Naudu aizdot nerekomendējas. 

Attiecībās lielu lomu un strīdu esamību noteikt nenoteiktais status:

- ja nav precējušies un attiecībās nav status.

- finasiālais ieguldījums attiecības vai kopējā mērķī.

- nenokteitība kādā situācijā kur statuss dod zīcības vektoru.

Rrekomendējas klausīties garīga rakstura mūziku lai iegūtu papildus spēju koncentrēties un nomierinātu "ātro prātu".



Dienas enerģija ir labvēlīga visam, kas ir saistīts ar medicīnu un ārstniecības līdzekļiem; agresīvām darbībām - iesūdzēt tiesā, rīkoties ar uguni, veikt stratēģisku uzbrukumu, iesaistīties sacensībās; atbrīvoties no liekā un nevajadzīgā (kā čūska nomaina veco ādu), šķirties, pārtaukt biznea attiecības; strādāt ar indi un ķīmiskiem Dienas enerģija ir labvēlīga visam, kas ir saistīts ar statusu, svinībām, tusiņiem, kāzām (ne parakstīt dokumentus bet svinēt), demonstrēt sevi, tasiīt kādu "karjeras manevru", radīt par sevi kādu ilūziju - taisīt PR akcijas, reklamēties kā filantrops (priekš plašām tautas masām), iegūt statusu caur materiālās pasaules aktivitātēm; publiskas skates un izstādes; balvu piešķiršanas ceremonijas; akcentēt pagātnes ieguldījumus; . Viss kas saistīts ar senčiem (no vecākiem un senčiem mantotie sasniegumi); statusa iegūšanu un fiksēšanu - Tronis (karaliskumus, dižciltība, status, gods); vēsturiskas studijas un pētniecība; senu zināšanu sistematizācija; strīdu un konfliktu risināšana; augstākstāvošu personu labvēlības izmantošana. Kad nosakam statusu mēs nosakam sevis pareizu atrašanos vietā un telpā (tāpat kā GPS) jeb identitātes apziņa –kas mēs esam un kurp dodamies. Lai mēs kur dotos mums jāzin kur mēs esam, tādēļ tās ilūzijas, kas traucē mums saprast kur mēs esam patiesībā tiks iznīcinātas.

Kad astroloģijā tiek minēta frāze par senčiem, tad tas ir arī sāsaprot kā tiešs attiecinājums uz mums pašiem šajā brīdī, jo mēs ar savu DNS kodu esam daļa no senčiem. Tādēļ, šajā brīdī mums ir labi saprast un pateicīgiem par visu kas mums ir...

Nerekomendējas naudas aizdošanai; ikdienišķām, parastām vai verdziskām darbībām; nelabvēlīga nākotnes plānošanai un futūristiskiem pētījumiem; darbībām ar jaunajām tehnoloģijām, bet labi tur, kur viss jaunais ir labi aizmirsts vecais.       

Enerģiju pārvaldaMagha nakshatra



Dienas rezultatīvākais laiks: No 14:50 līdz 17:45



Planētu stāvokļa ziņas: 

1) Šis ir laiks starp 2iem aptumsumiem - Saules bija 9 martā, bet mēness aptumsums būs 23 martā ir joprojām saspringts visdažādākajās dzīves sfērās. 

2) Merkūrijs līdz 3 aprīlim atradīsis savā vissliktākajā pozīcijā. Visiem jāuzmanās ar elektroierīcēm un komunikācijā būs vairāk pārpratumu kā parasti. 

Cilvēka raksturojums ar Budha (Merkūrijs) Minā zivīs skaidrojums: Nestandarta vai izvirtusi domāšana un no šāda cilvēka var gaidīt jebko, bet tas nenozīmē, ka šis cilvēks ir intelektuāli neattīstīts. Ar šo kombinācuju cilvēks var pieņemt paradoksālus lēmumus un pieņēmumus, problēmas loģiskajā kopainas analīzē jab salik kopā notikumus atšķirost cēloni no sakām. Ļoti labi analizēt kādu šauru dzīves vai profesionālās sfēras aspektu. Var būt atmiņas traucēkjumi vai skleroze.
Problēmas saskarsmē ir garantētas un informācijas apmaiņā ir ganatētas, jo Budha (Merkūrijs) pārvalda komunikācijas un tirdzniecības procesa sfēru.
Cilvēks savā domāšanā ļoti pieļauj citu pasauļu ietekmi un savu lēmumu pieņemšanā balstā uz neloģiskām lietām. Ļoti attīstīta iztēle, ļoti jūtīgs un emocionāls cilvēks, ar intuīciju, kas var robežoties ar telepātiju. Viņiem ir grūti pieņemt lēmumus, jo visu laiku šaubās, pieņem paradoksālus, pēkšņus, emocionālus un nepareizus lēmumus vai pats kļūst par apmāna upuri. Var būt darbs saistīts ar apmāna procesu. Filozofisks prāts iespējams, bet arī depresīvs, pesimistisks apziņas stāvoklis, problēmas ar nervu sistēmu.
Ja nespecialēzies tad būs "visu darbu zinātājs", bet nevienā sfērā tā arī neko nesasniegs. Problēmas ar naudu dēļ neapdomātiem un neprecīziem tēriņiem vai pieņēmumiem par lietas vajadzību. Biznesā investīcijas neveic savlaicīgi un vajadzīgajā apjomā dēļ kā projekts cietīs zaudējumus vai izgāzīsies.
Labvēlīgs darbs padotā lomā vai gabaldarba projekti. Problēmas ar naudu un viņiem nerekomendējas daudz norēķināties ar kredītkarti jo var kļūt par hakeru upuri. Labs mākslinieks un vīziju "uzbūrējs", kā arī māk cilvēkus pierunāt strādāt "vīzijas labā". Iespējamas problēmas ar runu, neskaidra runa, defekti, vai runā tā, ka nozīmi neviens nesaprot.