trešdiena, 2015. gada 2. decembris

Laiks... tā ir mīlestības valoda

 

Laiks , kuru veltam kādam vai kaut kam, tā ir mīlestības valoda
 
           Tas kam veltām laiku, tas aug un vairojas mūsu dzīvē, tam mēs piešķiram spēku, veltot savu uzmanību...kā puķes, tas uzplaukst, kad tās kopj, aprauga un laista.
           Dzīve kā kaleidoskops ir neatkārtojamu mirkļu virkne, nekad vairs nav tieši tās pašas kombinācijas...ik mirklis ir unikāla pieredze. Cilvēka dvēseles emociju atspulgos, kā ūdenī, ik dienu laiks rada neatkārojamus rakstus...
           Būt klāt....būt kopā, veltīt laiku otram, dalīties mirkļa pārdzīvojumā, šodienā, tieši tagad... tās ir atmiņas, kas paliek un dzīvo mūsos, tas laiks, ko veltam kopābūšanai,  ir tas, kur milestība un maigums var dzimt un augt, piepildot nākotnes dienas ar šodien radīto.
            Mīlestības dārza kopšanai  veltīto laiku, nav iespējams aizvietot ar materiālām vērtībām, dārgām dāvanām, kas pirktas aiz vainas apziņas, jo nav bijis laika -būt klāt. 
            Laikam ejot mūsos paliks tikai atmiņas par to, ko jutām, ko mīlējām, ko pieredzējām...un neko materiālu, jau cilvēks aizejot no šīs pasaules nepaņems līdzi, kā tikai pieredzi, kuru veido laiks, kuru mēs veltām, tam ko izvēlamies par savas mīlestības un uzmanības vērtu. 
         Tā sajūta, kad saņem dāvanu kā atvainošanos par nebūšanu klāt, nav tā pati, kas mirdz cilvēka acīs, kad dalies mirkļa pārdzīvojumā ar otru...tā ir īstā nezūdošā bagātība, kas ir zelta vērta. Tā ir tā, kas paliks tevī mūžīgi, kā dvēseles pieredze, kad šī dzīve beigsies...tā turpinās dzīvot Tevī.
 Mīlestībai ir tikai viens laiks, kad to var piedzīvot, un tas laiks ir TAGAD..  tā ir pati dzīve, kam vienīgais laiks, kad notikt ir ŠEIT UN TAGAD... 
Iztēlojies, ka šodien ir Tava mūža pēdēja diena, ko Tu atceries? Kā strādāji dienu un nakti, un Tev nebija laika...? Cik sen esi smējies kopā ar draugiem? Kad pēdējoreiz kopā skatījies zvaigznēs ar mīļu cilvēku..? Kad darīji to, kas sirdij liek pukstēt aiz prieka straujāk?
Tev ir dota bagātība -LAIKS.....un Tu vari izvēlēties, ko mīlēt. Tev ir daudz..


  • Leida Adamante Tīlika