trešdiena, 2015. gada 18. novembris

UZDEVUMS BŪT DROŠIEM :

 

MANS UZDEVUMS IR INFORMĒT FAKTUS, nevis biedēt. Baidās tas, kuram ir DARBIŅŠ SAVAS BAILES PĀRVĒRST PAR TO KO ES MĀCU: PATEICOS PAR FAKTU UN ES IZVĒLOS MIERU, SAPRATNI, UN SADZĪVOŠANU.

 ES nākotni redzēju bērnībā, kad TV neskatījos un man nebija ne jausmas par Pasauli. Un kad sapratu, ka SAPŅI IR MŪSU OTRĀ DZĪVE, TAD IR JĀIEMĀCĀS SADARBOTIES AR SAPŅOS RĀDĪTAJIEM NOTIKUMIEM. Ļoti daudzi notikumi tika neitralizēti. Bet ir FAKTI, KURIEM IR JĀPIELIEK PAPILDUS DOMA AR MIERA MĪLESTĪBAS ENERĢIJU, LAI NO SAVA ES!!! būtu VĀRDA/ DOMAS DARBĪBA. 


 ES sekoju tikai faktiem, nevis bailēm. Un lai vai kas mums uz Zemes notiktu ir jāzina Pasaulē notiekošie Fakti, lai būtu izvēles sapratne.
Esmu redzējusi arī Agneses redzēto kā Faktu, bet tad lūdzu, katrs par to, lai mainās viss uz mums LABVĒLĪGO PUSI UN SITUĀCIJU. Tad tas var neitralizēties. Bet tad ja MUSULMAŅU MASAS PALIEK SAVOS REĢIONOS, NEVIS NAUDAS PELNOŠIE STARPNIEKI IEVED ŠEIT VĪRUSU KURŠ IR VILTĪGS. ( ES zinu gan labos, gan sliktos - kamēr Zeme iet ārā no DUALISMA, TIKMĒR BRĪŽAM IR LABAIS UN SLIKTAIS). UN JA Sliktais ir labais, tad latviešu uzticēšanās un musulmaņu vērtēšana pēc sevis ir muļķīgākais, kas var būt, jo kāja nav un nebūs niere vai sirds!!!- katram ir jābūt savā vietā un lomā.


JĀ. MAN TIEŠĀM PARĀDĪJA, JA MUSULMAŅI IEKĀRTOJAS LV, TAD LAUKSAIMNIEKI PAŠI KĀ VERGI SĀK VERGOT UN ienācēji KUNGI VIŅUS IZRĪKO. Tāpēc fakts par šo domu PALĪDZĒT IR JĀSKAIDRO NO VISĀM PUSĒM, NEVIS JĀPIEVER ACIS. (Programmas ir jāpārprogrammē, citādi vecās traucē darboties. )


 Piekrītu, ka var arī nomirt un dzīvot citās dimensijās un viss notiek. Bet vai prātīgi nomirt, ja katram ir savs ES, kurš jāstiprina ar IZVĒLI UN VALSTISKI VIENOTU IZVĒLI, nevis viens ņems savā ķermenī svešenerģiju un pēc tam būs jābļauj Palīgā, netieku galā. 


Tāpēc ATVERAM ACIS TIEM CILVĒKIEM, KURI IR ZOMBĒTAJĀ INFO TĪKLĀ PAR PALĪDZĒŠANU UN NOSTIPRINAM KATRS SAVU FORMU, LOMU, VIETU UZ HARMONISKU DZĪVOŠANU.