ceturtdiena, 2015. gada 19. novembris

Attiecību (remont)darbnīca

Attiecību (remont)darbnīca
Mēs vēlamies un meklējam dzīvē ideālas attiecības, bet bieži sastopamies ar negaidītām grūtībām... Kādu laiku neizdodas atrast partneri... kad atrodam, tad šķiet, ka viss ir vislabākajā kārtībā... bet pamazām mūsu starpā rodas plaisa un atskārstam, ka nespējam patiesi otram atvērties vai uzticēties... pienāk arī tādi brīži, kad otrs cilvēks rīkojas pavisam ne tā, kā bijām iecerējuši... un tad mums sāp. Šādas un līdzīgas situācijas atkārtojas vēl un vēl tik ilgi, līdz sākotnēji skaistās un cerīgās attiecības kļūst par vienu vienīgu sāpju un vilšanās kamolu. Pazīstami, vai ne? Ko darīt? Kas notiek? Kāpēc tā notiek? Kāpēc atkal tā notiek? Varbūt labāk dzīvot vienam?

(Mēs esam kā automašīnas, kurām dzīves laikā ir uzradušies skrāpējumi, buktes, varbūt kāda lampiņa izdegusi... Šos skrāpējumus un buktes mēs cenšamies mākslīgi noslēpt, izslīpēt, aizšpaktelēt un piesegt, padarot pirmajam acu uzmetienam nemanāmus. Bet tās tur ir un paliek. Paliek tik ilgi, līdz mēs tās pa īstam nesaremontējam, līdz noņemam bojāto detaļu, iztaisnojam un pārkrāsojam. Tik daudz laika un enerģijas mēs tērējam savu nepilnību slēpšanā. Vienlaikus meklējam kādu cilvēku, ar kuru beidzot justos labi. Kādu tādu pašu. Un neiedomājamies vai arī aizmirstam, ka arī tai automašīnai ir savi slēptie skrāpējumi, buktes, nobraukums, sava pieredze...)
Kas tad ir ideālas attiecības? Kāpēc mēs tās tik ļoti vēlamies? Ko mēs sagaidām no attiecībām? Vai vispār ir IESPĒJAMAS ideālas attiecības?
Vai atpazināt šo līdzību? Ja redzat sevi šajā līdzībā un vēlaties efektīvi un prasmīgi stiprināt un uzlabot attiecības ar tuvajiem un mīļajiem, tad

21. novembrī (sestdienā)
Aspazijas mājā, Z.Meierovica prosp.18/20, Dubultos, Jūrmalā
piedalieties
Attiecību remontdarbnīcā.

Būs: 6 ego spēlītes, 5 patiesības, 4 nepieņemšanas, 3 prasmes, 2 pasniedzējas un daudzas jaunas atziņas un sapratnes- viss 1 dienā. :)

Remontdarbīcas norises laiks no 11:00 līdz 19:00 (ar pārtraukumu pusdienām).
Pirmajā dienas daļā būs stāstījums, sarunas un apceres par attiecībām- kā veidot un uzturēt labas un mīlošas attiecības, kā attiekties pret otru cilvēku, ko no viņa sagaidīt, kā ļauties un būt sev pašam attiecībās...

Otrajā dienas daļā- ugunsrituāls, kurā nostiprināsim apgūtās sapratnes.
Līdzi ņemiet pierakstu burtnīcu un rakstāmo. Rituālam ārā noderēs kāds siltāks apģērbs vai apmetnis.

Dalības maksa: ziedojums no 55 €, jauniešiem līdz 30 gadiem 44 €; ja nākat divatā, tad katram 33€

Darbnīcu vada: Māra Brante un Dace Lāce
Māra: "Esmu gājusi garīgās izaugsmes ceļu latviskajā dzīvesziņā, Austrumu gudrībās, reiki, numeroloģijā un kādā no Peru nākušajā gaismas priesteru mācībā. Vairākus gadus Jūrmalā vadu tautas dziesmu un dainu dziedājumus. Viss iepriekš minētais ir devis dziļu un viedu sapratni par rituālu nozīmi un vadīšanu. Tāpat dzīve ir pārbaudījusi arī manas attiecības ar tuvajiem, pēdējos gados esmu gājusi cauri dažādām grūtībām ģimenē. Šīs situācijas man palīdzēja pārvarēt gan pašas pieredze, gan Vienotības Universitātē apgūtās zināšanas, kur arī guvu vissvarīgākās atbildes uz manas dzīves un attiecību jautājumiem.”

Dace: "Esmu arvien bijusi meklētāja, tiekusies pēc gudrībām un zināšanām. Lielākais mans skolotājs ir bijušas ciešanas. Un atbildes ir nākušas caur psiholoģijas zināšanām, latvisko dzīvesziņu, Peru gaismas priesteru mācībām. Es augu pati un palīdzu augt arī citiem caur sevis apzināšanos, jaunām atziņām, citu skatījumu, jaunu iespēju ieraudzīšanu. Šobrīd Vienotības Universitātes mācības palīdz man būt manis pašas labākai versijai, un es labprāt dalos ar šīm gudrībām. Ikvienas attiecības ir bijis labs spogulis un paldies ikvienam, kurš turpina man sniegt mācību stundas. Esmu ceļā uz sevi..."

Pieteikšanās: Māra 29266349 vai marabrante@inbox.lv