trešdiena, 2015. gada 18. novembris

BALTU ZĪMES UN SENIE RAKSTI.

 
 
BALTU ZĪMES UN SENIE RAKSTI. Pēdējā laikā lielu popularitāti ieguvušas Baltu zīmes kuras mēs redzam uz visa iespējamā. Uz svečturiem. Dāvanu kastēm, auskariem u...n itvisa. Tas kā smuks dizaina elements, bet kas notiek patiesībā! Zīmju "tulki" domā, Jumis bij domāts tam un tam, Ugunskrusts atkal tam, auseklītis tam. Šāds zīmju izklāsts līdzinās ja teiksiet, ka piens domāts dzeršanai brokastīs, tēja pusdienās, bet zaptsūdens vakariņās.

Patiesā Baltu zīmju rakstu nozīme ir daudz, daudz, daudz dziļāka. Baltu zīmju raksti ir ļoti seni. Tik seni kā paši Balti, bet Balti nav tikai Senlatvieši. Balti ir civilizācija, to arī sauca par Atlantīdu jo mēs esam lielākā daļa Atlantīdiešu dvēseles. Tā nav tik nogrimusi pilsēta, tur ir garš stāsts par to visu. Arī slāvu tautas cēlušās no tā paša pirmsākuma. Viss ir no viena. Senlatviešu raksti saglabājušies no pirmsākumiem un praktiski nav mūsdienu cilvēku izmainīti, bet te varētu gari un plaši stāstīt par vēsturi. Pievēršoties pašiem rakstiem. Mēģināšu īsi cik vien var izskaidrot. Cilvēks un jebkas šajā eksistences matricā ir viļņi, gaisma, var saukt kā grib. Katra lieta, radība ir konkrēts viļņu kopums, līdzīgi kā mūzikas skaņdarbs kurš sastāv no daudzām notīm.

Zīmju kopumi attēlo konkrēta priekšmeta, dzīvās būtnes, mikro un makro kosmosa un pat paralēlo pasauļu kodu. Zīmes kalpoja kā visuma durvis atspoguļojot gan matricas uzbūvi, gan dvēseļu savienojumu ar to. Kopš Baltu tauta ir paverdzināta kalpošanai Melnajam bruņiniekam un cilvēki sāka aizmirst sevi, tad sāka rakstīt jostas, saktas, rotas utt kuras palīdzēja atcerēties pirmsākumu. Tās nebija vienādas. Katram cilvēkam šāds zīmju kopums bija savādāks.

Šie raksti bija kā atslēga kas atspoguļoja cilvēka dvēseles apziņu savienojoties ar citiem savas dvēseles aspektiem un savu dievu - savu augstāko "Es". Šādi rakstu kopumi palīdzēja veidot saziņu pašam ar sevi. Uz iekšu un uz āru kā bezgalīgs astotnieks visos realitātes plānos. Ar laiku apziņa zuda pilnībā un cilvēki vairs nav spējuši apzināties šo rakstu būtību un sākuši tos izmantot tikai kā rotaslietas. Varam teikt paldies Dievam, ka dziļi zemapziņā tomēr spējam sajust zīmju kosmiskumu, kas intuitīvi lika saskatīt skaistumu tajās, lietot tās kā rotas, kā dekoratīvos elementus un cauri tūkstošiem gadu saglabāt to rakstību. Kas notiek šobrīd?

Šobrīd visur parādās šīs Baltu zīmes. Gan bantītēs, prievītēs, uz krūzēm, svecēm, dāvanu kastēm, koka izstrādājumiem, pat uz "koka sūdiņiem" kuri smejas par zīmju pielietojumu, bet tai pat laikā pašiem neapzinoties palīdz mūsdienu cilvēkiem pievērst šīm zīmēm uzmanību. Melnais bruņinieks kosmisku notikumu iespaidā ir spiests atkāpties un šīs zīmes zemapziņā strādā ar pilnu jaudu un pamazām atmodina mūsos saikni ar savu Dievu, tas ir, ar savu Garu - pašam ar sevi.

Caur sirdi, mēs, Baltu tauta mostamies, no dziļas bedres ārā šo pasauli izvedam. Notiek atgriezeniskais process ar simtkārtīgu jaudu. Šobrīd mēs atkal izmantojam zīmes kā rotas lietas. Daudzi jau intuitīvi sāk apzināties to patieso nozīmi. Arvien vairāk cilvēku sajutīs sevi, saikni ar kosmosu līdz atkal, pēc tik ilgas klusēšanas, šīs zīmes atvērs visuma durvis un ļaus mums apzināties sevi kā visuma radītāju.


(Interesentiem piedāvājam arī privātas un grupu apmācības Baltu zīmju lasīšanā un tās patiesā vēstījuma apzināšanā. Sīkākai informācijai rakstiet uz balturaksti@gmail.com )