ceturtdiena, 2015. gada 5. novembris

Astroloģiskās ziņas - Jānis Riežnieks

 

Astroloģiskās ziņas:
Planētu stāvokļa ziņas: 


 1) Planēta Venēra patreiz atrodas savā vissliktākajā pozīcijā un atradīsies tur līdz 29. novembrim, tādēļ būs lieli saspīlējumi attiecībās, nepareizos naudas tēriņos, diētas jautājumos (netiks ievērots dienas režīms) utt. Sievietes kas atrodas attiecībās un uzvedas kā mammas nevis "sievietes" pret saviem vīriešiem attiecībās izdarīs secinājumus un sāks rīkoties (kur rīcība tur konflikti).
Nerekomendēju pieņemt pārsteidzīgus lēmumu
s

 2) Venēras situāciju pasliktinās atrašanās kopā ar karmisko planētu Rahu, kas vienlaicīgi tagad ir kopā gan ar Marsu. Šī kombinācija vīriešos radīs pēkšņu saspīlējumu, agresiju, nepamierinātību, apmātību (milzīgas garastāvokļa maiņas).


 3) Marss (mangala) ar Venēru (shukra) atrodas viena grāda robežās un tā tas būs līdz 6ajam novembrim (kritisks laiks). Šī astroloģiskā kombinācija ir raksturīga ar karstām emocījām mīlas frontē - pēkšņas kaislīgas iemīlēšanās, pēkšņi strīdi par sexa jautājumiem. Jāuzmanās visiem kam ir problēmas ar alkoholu, azartspēlēm un stresa aizēšanu ar saldumiem (arī bulciņām).
Neuzmanīgi intīmie sakari var novest pie attiecīgām saslimšanām.


 4) 17 oktobrī Saule iegāja savā vissliktākajā pozīcijā (atrodas Svaros) un tur atradīsis līdz 16ajam novembrim.
Tātad visiem, kam ir problēmas ar sirds un asinsvadu sistēmu lūgums pievērst papildus vērību savai pašsajūtai. Ar egoistiskām izpausmēm attiecībās - jāpiebremzē...


Ps. Par Egoismu:
Defenīcija: Egoisms attiecībās ir tad, kad mēs gribam lai citi domā tāpat kā mēs.
Egoisms attiecībās ir tad, kad mēs dodam to ko paši vēlamies saņemt pretī.