otrdiena, 2015. gada 3. novembris

7 ieteikumi, kā integrēt jaunās, uz Zemi plūstošās, enerģijas, lai nesāpētu galva un nebūtu emocionāli grūti

Pastāv milzīgs enerģijas daudzums, kas darbojas mūsu pasaulē. Sakarā ar cilvēces apziņas paplašināšanās plānu, planēta Zeme saņem daudz jaunas enerģijas- tās rada nobīdes mūsu vecajā realitātē, tādējādi veidojot jaunu.

Enerģētiski tas ir jūtams.
Šīs nobīdes vibrācijā var īstenoties dažādos veidos. Tu vari kļūt jūtīgs/-a pret dažādām smakām, garšām un visu, kas ir tev apkārt. Tu esi kā precīzi noskaņots instruments, kas jūt visu. Tu esi iebūries/-usies citu cilvēku enerģijā un tu jūti visu, ko viņi tev piespēlē. Tu jūti visu, neatkarīgi vai tā ir patiesība, vai meli.

  
Tā var parādīties kā nepieciešamība pēc detoksikācijas, ēšanas un dzeršanas ieradumu maiņas vai pilnīgas ierastās rutīnas transformācijas. Cilvēki šajā laikā var būt nesavaldīgi, justies atsvešināti, var rasties miega traucējumi, parādīties vecās ķermeņa sāpes un uzliesmot sirdēsti. Var notikt klimata pārmaiņas, var rasties netipiski laikapstākļi un enerģija vienkārši “liekas” savādāka. Šķiet, ka kaut kas beidzas un tiek atvērta jauna nodaļa.
Lielu pārmaiņu vēstneši, var būt arī lieli kosmiski notikumi un saules uzliesmojumi. Tas ir laiks, kad paplašināt savu apziņu un iegūt jaunas perspektīvas.
Šķirsti tālāk, lai uzzinātu, kādi ir 7 ieteikumi enerģiju labākai uzņemšanai:

Ko mēs varam darīt?
  • Pavadīt laiku vienatnē
Dari to pie dabas, vannā, sporta zālē, dari to vietā, kas dara tevi laimīgu. Tas ir labs laiks, lai pabūtu ar sevi un pārliecinātos, ka tas, ko vēlies ir tevis paša pieņemts lēmums, nevis citu cilvēku ieteikts. Šobrīd ir īstais laiks, lai veidotu nākotni tādu, kādu mēs to vēlamies redzēt.
  • Darīt kaut ko radošu
Raksti, glezno, dziedi, dejo, izmēģini jaunas receptes, cep, zīmē, iekop mazdārziņu. Radošā enerģija mūs nomierina un lai mums uzņemt jaunas enerģijas rezerves. Tā mums ļauj atslābināties, nevis celt sienu, lai aizsargātos.
  • Attīrīties
Ieej jūras sāls vannā, atstāj mājās elektroniskās ierīces un dodies dabā, ieslēdz Himalaju sāls lampu, atsakies no smagiem ēdieniem, atbrīvo dzīvoklī vai mājā vietu, atbrīvojies no vecajām un nevajadzīgajām lietām. Tādā veidā, tu kļūsi tuvāks/-a dabas ritmiem, kas šobrīd ir visai smagi ietekmēti.
  • Ieklausīties savā iekšējā kompasā
Vēlies pagulēt? Dari to. Jūties iedvesmots strādāt? Dari to. Vēlies paslēpties no visiem un klausīties mūziku? Tad dari tā. Seko tam, kas tev tiek teikts priekšā, cieni savu izvēlēto ceļu.

 
  • Kļūt piezemētākiem
Sazemēšanās ir lielisks veids kā atbrīvoties no stresa un uzlabot miega kvalitāti. Pavadi laiku dabā, ar kailām pēdām zālājā un seju maiga vēja plūsmā, ēd svaigus dārzeņus, izmanto zemes kristālus (zilais kianīts,melnais turmalīns, melnaisobsidiāns, hematīs, dūmakainais kvarcs), iztēlojies, ka tavas kājas ir saknes, kas aug zemē un balsta pārējo ķermeni.
  • Savas enerģijas centrēšana
Dari kaut ko, lai centrētu savu enerģiju un atjaunotu to. Joga, meditācija, iededz sveces, pavadi laiku pie dabas krūts, pavadi laiku kopā ar dzīvniekiem, nosnaudies. Dari jebko, kas tev palīdzēs koncentrēties.
  • Cienīt savas izjūtas
Kad enerģija kļūst haotiska, mēs varam arī atvienoties no jūtām un emocijām. Esi savienots ar savam jūtām un izsaki tās. Ja tev nepieciešams izlādēties un raudāt, cieni to. Ja vēlies doties uz mežu un kliegt, dari to. Tas viss tiek darīts, lai mēs spētu saglabāt savu iekšējo “es”.
Šis ir laiks, kurš ienesīs pasaulē daudz pārmaiņu. Tici sev un tici savu sapņu spēkam.


http://zvaigznutulks.lv/7-ieteikumi-ka-integret-jaunas-uz-zemi-plustosas-energijas-lai-nesapetu-galva-un-nebutu-emocionali-gruti/23361/2