pirmdiena, 2015. gada 1. jūnijs

Vienotības universitātes kursi

Atmodas kursi palīdz cilvēkam sasniegt Piepildījumu, Transformāciju, Brīvību un Atmodu. Šādi kursi pieejami Indijas dienvidaustrumos- netālu no Čenajas. Ja sajūtat aicinājumu apmeklēt šo ļoti īpašo vietu un pieredzēt brīnumainu ceļojumu, kurā aicināti piedalīties jebkuras zemes cilvēki, jebkurā valodā runājošie, tad apskatiet šo lapu:
vai rakstiet marabrante@inbox.lv

Patlaban komplektējas grupiņa, kas dosies uz Vienotības universitāti šī gada novembrī.

Šrī Bagavāns par to, kāpēc cilvēki cieš?
J: Šrī Bagavān, lūdzu, izskaidrojiet mācību: “Atmodinātais nepazīst pretošanos. Neatmodinātais ir pilns ar pretestību.”
Šrī Bagavāns:
“Kas pamatā ir jūsu dzīve? Jūsu dzīve ir pilna ciešanu, no rīta līdz vakaram to piepilda kādas no ciešanām, fiziskās ciešanas, psiholoģiskās eksistenciālās ciešanas, tādas un vēl citādas ciešanas. Nu, tāda ir jūsu dzīve- ciešanas.
Bet, kāpēc jūs ciešat? Atmodinātais, kurš ir transformēts, necieš. Iemesls ir pavisam vienkāršs- jūs visu laiku pretojaties. Jūs pretojaties tam, jūs pretojaties šitam. Jūsu dēls saņem nulli eksāmenā, jūs pretojaties tam. Sieva jums nesmaida, jūs atkal pretojaties notiekošajam. Jūsu boss ir stingrs ar jums, jūs tam pretojaties. Jūs vēlaties, lai kaut kas notiek, bet tas nenotiek- jūs atkal pretojaties. Visu laiku ir pretestība.
Pretošanās ir ciešanas. Bet Atmodinātais, kurš ir transformēts, ne tikai atmodināts, bet tāds, kurš ir transformēts- tam nav pretestības. Viņš vienkārši plūst ar dzīvi. Tieši tāpēc viņa dzīvē nav ciešanu.

Bet jums tas nav jāmēģina. Kad ir pretestība- lai tā ir. Necentieties to mainīt- jo, ja neesat transformēts, tad to nevarat izdarīt. Tāpēc mēs jums sakām, kamēr neesat atmodināti, neuzvedieties kā atmodinātie, esat dabīgi, esat normāli. Bet tad, kad esat atmodināti un transformēti, tad redzēsiet, ka nav pretestības. Jūs vienkārši plūstat ar dzīvi un tajā nav ciešanu.”