trešdiena, 2015. gada 10. jūnijs

Dzīves plānošana uz Zemes

Bagavān, vai katram cilvēkam ir iepriekš noteikta dzīve? Varbūt kāds dzimis, lai kļūtu par izcilu mūziķi, kāds varbūt veiks zinātnisku atklājumu, kāds kļūs par politiķi, bet kāds cits visu mūžu slaucīs ielas. Vai cilvēka dzīves virzība mainās, atkarībā no nodoma un tiekšanās.

Šrī Bagavāns:
Pirms piedzimšanas jums tiek parādīta, kāda būs jūsu dzīve, kur piedzimsiet, kuri būs jūsu vecāki, kas notiks jūsu dzīvē, jūsu liktenis, viss tiek jums parādīts. Tikai tad, kad esat sapratuši un piekrituši, tad nonākat šeit.
Patlaban cilvēki apstiprina briesmīgas dzīves. Kāpēc? Tāpēc, ka 120 gadi Zemes plānā līdzinās 3 minūtēm augšā. Un tā kā tās ir tikai 3 minūtes, tad tās ātri paiet. Tāpēc cilvēki pieņem visa veida dzīves. Atmiņa paliek neskarta vēl bērnam esot. Pēc pirmajām sešām stundām atmiņa tiek noslēgta. Jo citādi jūs patiešām nespētu nodzīvot to dzīvi, kam paši esat piekrituši.
Bet pastāv arī tādi nosacījumi, kurus izmantojot, dzīves laikā varat mainīt šo līgumu. Tātad, ir iespējams dzīves laikā mainīt līgumu. Bet citādi viss ir iepriekš noteikts un nolemts, jūs esat zinājuši to, kas jūs sagaida un gribējuši to, paši tam piekrituši un piekrituši tādai dzīvei.


 Vienotības universitātes Atmodas mācība