piektdiena, 2015. gada 3. aprīlis

04.04.2015 Pilns Mēness Aptumsums Svaros

04.04.2015 Pilns Mēness Aptumsums Svaros
01.04.2015 … publicējusiSarah Varcas
http://spiritlibrary.com/sarah-varcas/4t…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …


Ne Reaģēt, bet Saklausīt
Mēness Aptumsums savu maksimumu sasniegs 4. aprīļa pēcpusdienā plkst.15:00:15 pēc Latvijas laika, atrodoties 15 grādos Svaru zīmē. Kā partneris nesenajam 20. marta Saules Aptumsumam, kurš aicināja laiku savā ceļā neizvēlēties, šis Mēness Aptumsums aicinās mums uzticēties saviem dziļākajiem mērķiem šinī jaunajā radošajā ciklā. Reizē ar to tas prasīs no mums arī oriģinalitāti un svaigu skatījumu, jo tikai šādi centieni tiks atbalstīti turpmākajos gados. Šis nav laiks, lai no jauna apstiprinātu savas vecās, joprojām nepiepildītās cerības un sapņus, bet lai izkristalizētu jaunus, daudz augstāk vibrējošus Sapņus, kuri atspoguļotu – par ko mēs īstenībā tiecamies būt, nevis to, kas mēs kādreiz esam bijuši.
Pagātnes iespaids vienmēr spēcīgi izceļas Mēness Aptumsumos, un šis, protams, nebūs nekāds izņēmums. Mēs varam ļaut saviem labākajiem nodomiem izkūpēt gaisā, kad nespējam iegrožot savu veco ieradumu spēku, pie reizes arī sameklējot skaļus attaisnojumus tam, ko mēs darām! Bet sargieties tomēr no tādas iekšējās balss, kas mudina atgriezties atkal atpakaļ pie vecajiem lietu kārtošanas veidiem. Tas ir sabotieris, kurš jums būtu jāaptur ar lielu izlēmību. Neiecietība un nepacietība šinī laikā nevar mums noderēt par risinājumu. Tā vietā tas mums tagad var kalpot par iemeslu – palikt nelokāmiem savā izlēmībā – šoreiz atbildot daudz savādāk, formējot savu tālāko ceļu pa jaunam, un daudz radošāk.
Daļa problēmas ir tanī, ka mēs īsti neapzināmies to, kas ir pagājis, un kurp mēs tagad dodamies, komplektā ar paradoksālo uzskatu, ka mums tur jānokļūst pēc iespējas ātrāk !!! Šāda kombinācija nespēj veicināt skaidrību! Mums ir divi papagaiļi katrs uz sava pleca – viens, kurš saka: ”Turpini tādā pašā garā!”, bet otrs kliedz: ”Apstājies un pagaidi!” Mēs saprotam, ka mums nav ne jausmas, ko tālāk darīt, jo mums vēl nav zināms, kādā virzienā vajadzētu doties, bet ”vajadzība” kaut ko ”darīt” piespiež mūs atkal ķerties pie vecajiem mērķiem un centieniem, nevis pacietīgi nogaidīt, kad noformēsies jaunie. Bet pacietība šobrīd ir vissvarīgākais, neskatoties uz to, ko mūsu iekšējā balss saka. Kaut kas jauns formējas – lēnām, taču pamatīgi, un mums vajag nogaidīt, lai saskatītu, kas un kāds tas ir, pirms mēs izlemjam tālāk turpināt savu ceļu.
Jupiters dod mums atbalstošu padomu: vienkārši ieklausīties. Un viss. Apsēsties mierīgi un saklausīt. ‘ko saklausīt?’, mēs neiztrūkstoši jautāsim. ‘Vienkārši ieklausoties’ nāks atbildes, un kad mēs tā darīsim – mums būs pilnīgi skaidrs – KO mēs uzklausām: --mūsu Iekšējo Viedumu, mūsu Patieso ES, kurš mīt mūsu Sirdī, un klusi čukst mums Patiesību un izmaina mūsu skatījumu, ko saredzam caur savām acīm. Šai Iekšējai Zināšanai, Svētajai Klātbūtnei, vienmēr dzīvajai mūsu Sirds Klusumā, ir daudz ko mums teikt šinī laikā. Tas var atnākt un izpausties – vārdos vai domās, sajūtās, izjūtās un tēlos. Aizēnotā Mēness tumsā mēs varam saņemt visu, kas mums nepieciešams, lai izdarītu savas labākās izvēles, un atvērtos apzinātai kustībai uz priekšu. Bet mums tomēr ir jāapņemas būt klusumā, jāļauj Svētumam izpausties, jābūt uzmanīgiem, un jābūt pacietīgiem. Mēs neesam noteicēji, kas komandē šeit, un diktē nākamo soli. Mēs ļaujam savam Svētumam turēt mūsu dzīves grožus, un vadīt mūs pa mūsu personīgo transformāciju ceļu. Tādejādi mūsu bezspēcība paradoksālā kārtā pārvēršas par pašu vislielāko spēku.
Attiecības īpaši izgaismosies šinī laikā. Viņu veselīgais vai ne tik veselīgais raksturs pastāstīs daudz ko par attiecībām ar Sevi Pašu. Šis iekšējā atspoguļojums uz āru, un arī otrādi – pavērs skatu pašiem uz savu dzīvi kā tādu. Par cik mēs arvien vairāk atzīstam iekšējā un ārējā ciešo mijiedarbību, mēs sākam aptvert tūlītējas pretreakcijas bezjēdzību. Tā vietā – apskatoties un pagaidot – mēs iepazīstam daudz labāk Sevi – kā kaut ko Veselu un daudz spēcīgāku, nekā sākumā mums varēja likties. Kolīdz būs mums šī skaidrība – tā mūsu iekšējās izmaiņas pārmainīs ārējo ainavu, un šķēršļi, ar kuriem iepriekš saskārāmies, tiks transformēti.

Dziļš Viedums ir mums pieejams tagad, savas Sirds Klusumā atrodoties, un uzstājīgā prasība ‘DARĪT KAUT KO!’ varēs iet savu ceļu, ja mēs viņai to atļausim. REAĢĒŠANA bieži vien tikai aizēno ceļu, nevis to uzlabo. Tāda REAĢĒŠANA, kas piedzimst no sarūgtinājuma un vilšanās, no nevēlēšanās samierināties ar diskomfortu, un vienkārši no neziņas par to, kas būs tālāk ... Mums ir jāapņem šī neziņas un apjukuma vieta ar dziļu Viedumu, lai tiktu pie jauna cikla aizsākšanas. Tikai tādejādi mēs patiešām varēsim apjaust savu tālāko ceļu. Šis Mēness Aptumsums ievada piecu mēnešu periodu, kura laikā mēs sastapsimies vaigu vaigā ar dziļām Iekšējām Patiesībām tiešā un nepastarpinātā veidā. Mēs varam arī nezināt – KUR mums jānokļūst, bet mēs noteikti zināsim – KĀ tur nokļūt, kad mēs vienkārši gaidīsim pacietīgi, ieklausīsimies uzmanīgi, un rīkosimies – savas, tagad jau mostošās, Sirds vadīti.       

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5742079