ceturtdiena, 2014. gada 1. maijs

Vēnas, vēniņas


Īpašības: bioloģiski aktīvs dabīgs produkts smaguma sajūtas kājās, tūskas, asinsvadu „zvaigznīšu”, hroniskas vēnu nepietiekamības novēršanai. Speciāls produkts varikozu vēnu paplašināšanās profilaksei.
 Sastāvs 2-ās kapsulās ir:

Pomerances augļu ekstrakts250 mg
Vīnogu izspiedu ekstrakts140 mg
Citrusu mizas ekstrakts50 mg
Gotu-kolas standarta ekstrakts50 mg
Papaijas ekstrakts25 mg
POMERANCES AUGĻU EKSTRAKTS ir biofl avonoīdu hesperidīna un diosmīna avots, kas tonizē vēnas un nostiprina asinsvadu sieniņas. Tie samazina vēnu sastiepumus, paaugstina to tonusu un samazina vēnu nosprostojumus, pazemina kapilāru caurlaidību un lūstamību, uzlabo mikrocirkulāciju un limfas atteci, tā noņemot venozās nepietiekamības simptomus.
CITRUSU MIZU EKSTRAKTS ir biofl avonoīdu hesperidīna un diosmīna avots, samazina varikozes izpausmes. Efektīvi paaugstina izturību un darbaspējas, atvieglojot pašsajūtu venozās nepietiekamības gadījumā: novērš tūsku, smaguma sajūtu kājās, niezi, krampjus, nogurušu kāju sindromu. Regulējoša iedarbība uz lielajām vēnām un mazajiem asinsvadiem.
VĪNOGU KAULIŅU IZSPIEDU EKSTRAKTS satur oligoproantocianīdus, kas arī nostiprina asinsvadu sieniņas, un stiprus flavonoīdus – antioksidantus, kas atjauno kapilāru funkcijas un palīdz cīnīties ar tūskām, kas rodas saistībā ar asinsvadiem. Vīnogu kauliņu izspiedu ekstrakts veicina sāpju noņemšanu, samazina krampjus, nejūtīgumu, durstīšanas sajūtu, it īpaši naktīs. Uzlabo venozo asinsriti.
GOTU KOLAS EKSTRAKTS uzlabo asinsriti, pazemina spiedienu vēnās, veicina ātru asinsvadu sieniņu atjaunošanos, samazina tūsku. Uzlabo varikozu vēnu stāvokli, pazemina vispārējo diskomfortu un noguruma sajūtu kājās hroniskas vēnu nepietiekamības gadījumos.
PAPAIJAS EKSTRAKTS, kas satur papaīna fermentu, pazemina asins viskozitāti un uzlabo mikrocirkulāciju, sašķeļ trombocītu sakopojumus un nogulsnes uz asinsvadu sieniņām, novēršot trombofl ebīta veidošanos. Piemīt pretiekaisuma un kardiotoniskas īpašības.
CIVILIZĀCIJAS SLIMĪBA ATDODIET SAVAI GAITAI VIEGLUMU! MŪSU REKOMENDĀCIJAS
Smaguma un nespēka sajūta kājās, dedzināšanas un durstīšanas sajūtas, krampji un tūska – kurš no mums nav saskāries ar šo, šķiet īslaicīgo, savārgumu? Tomēr tās nav īslaicīgas noguruma sekas, tie ir venozās asinsrites traucējumu simptomi – hroniska vēnunepietiekamība. Šis termins ietver sevī vairākas saslimšanas. Kā liecina medicīnas dati,varikoze, trombofl ebīts un asinsvadu anomālijas draud vidēji katrai trešajai sievietei un katram desmitajam vīrietim. Pēdējos gados saslimšana tik ļoti izplatījusies, ka daudzi speciālisti to sauc par „civilizācijas slimību” un brīdina, ka reti kuram izdosies izvairīties no vēnu nepietiekamības. Lielā mērā to nosaka mūsu dzīves veids. Sēdošs darbs vai tieši otrādi, stāvēšana visu laiku kājās, bieži pārlidojumi, fizisko aktivitāšu trūkums un liekais svars, neērti apavi, nelielas kāju traumas, kā arī dažas iedzimtas asinsvadu sistēmas un hormonālā statusa īpatnības – tas viss diemžēl ar laiku var radīt vēnu nepietiekamību. Un tad sāpes ikros, smaguma sajūta un krampji pavadīs katru jūsu soli. Tomēr nevajag uztvert to kā neatņemamu un neizbēgamu dzīves daļu, uzskatot, ka izārstēties nav iespējams, bet pati saslimšana nav bīstama. Tā tas nav. Vēnu saslimšana, tai progresējot, draud ar nopietniem sarežģījumiem. Tādēļ nenokavējiet brīdi, kad ar slimību vēl var tikt galā.

Kompānijas Vision jaunums – vēnas tonizējošais VenoStrong palīdzēs jums.
 Tiem, kam pietūkst kājas, kas jūt smagumu un kājas liekas kā „piepūstas”
 Tiem, kam redzams izmainīts vēnu zīmējums un parādās asinsvadu „zvaigznītes”
 Tiem, kam ir diskomforta sajūta kāju ikros un nakts krampji
 Tiem, kam ir ilgstošas statiskas slodzes ( ilgi stāv vai sēž vienā vietā)
 Tiem, kas nēsā apavus ar augstu papēdi
 Cilvēkiem, kam ir nosliece uz sirds-asinsvadu saslimšanām
 Visām sievietēm, jo hormonālās svārstības provocē
hroniskas venozās nepietiekamības attīstību
 Cilvēkiem, vecākiem par 30 gadiem
 Tiem, kas maz nodarbojas ar sportu
 Cilvēkiem ar lieko svaru
 Smēķētājiem un tiem, kas nesen atmetuši smēķēšanu
Kam noderēs VenoStrong :
Pilnīgā dabiskā vēnas tonizējošā VenoStrong formula speciāli izstrādāta daudzveidīgai iedarbībai uz venozo sistēmu. Šis
unikālais komplekss spēj noņemt visas nepatīkamās venozās nepietiekamības parādības.
VenoStrong uzlabos asinsriti, samazinās tūsku un nostiprinās asinsvadus.
Veidojot dabisko VenoStrong kompleksu, tika atlasītas unikālas dabiskās augu sastāvdaļas, kas jau apliecinājušas sevi kā pašas efektīvākās cīņā pret venozo nepietiekamību.
Pomerances augļu un citrusa mizu ekstrakts, kas ir galvenā vēnas tonizējošā VenoStrong pamatā, satur spēcīgus bioflavonoīdus – diosmīnu un hesperidīnu. Tie samazina vēnu nosprostošanos un kapilāru sieniņu caurlaidību un nostiprina
asinsvadus. Vīnogu kauliņu izspiedu, gotu kolas un papaijas ekstrakti pastiprina bioflavonoīdu iedarbību, palīdz noņemt tūsku un sāpes, pazemina asinsspiedienu vēnās, kas ļauj atgūt vieglu gaitu un aizmirst par sāpēm.
VenoStrong komplekss iedarbojas reizē uz visiem hroniskās vēnu nepietiekamības cēloņiem. Tas ne tikai noņems saslim-
šanas simptomus, bet novērsīs arī nopietnu komplikāciju attīstību, kas raksturīga venozai nepietiekamībai.
Ar VenoStrong jūsu kājas būs skaistas un atpūtušās. Jūs sajutīsiet spēku un vieglumu kājās un apbursiet apkārtējos ar savu lidojošo gaitu.
Lietošana: pieaugušajiem — pa 1 kapsulai divas reizes dienā ēšanas laikā.
Rekomendē kompleksai lietošanai vienlaikus ar VenoStrong gēlu.
Iepakojums: 60 kapsulas.
Glabāšana: istabas temperatūrā (ne augstākā par 25°С) sausā, bērniem nepieejamā vietā. Bioloģiski aktīvās pārtikas piedevas nelietot kā pilnvērtīgas un sabalansētas diētas un veselīga dzīves veida aizstājēju.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


http://ineseberzina.com/lv/veseliba-no-d

VenoStrong Gel unikālā formula ir izstrādāta speciāli ārējai lietošanai un veicina tūlītēju iedarbību uz visiem hroniskas venozas mazspējas cēloņiem un izpausmēm. VenoStrong Gel piemīt unikāls ārstējošs, atvēsinošs un rūpējošs efekts: tas palīdz ātri noņemt smagumu un sāpes kājās, atgriež kājām viegluma sajūtu un komfortu. Tas palielina asinsvadu sieniņu elastību, aktivizē asinsriti, uzlabo mikrocirkulāciju, kas pakāpeniski novērš venozo sastrēgumu.
Lietošana un sastāvs
Ieteicams izmantot hroniskas venozas mazspējas simptomu ārstēšanai.
Sastāvdaļas30% augu ekstrakts (sarkano vīnogu lapas, durstīga adatene, raganu lazda, zirgkastaņa)Cipreses ēteriskā eļļa – 0,07%Lavandas ēteriskā eļļa – 0,07%

VenoStrong Gel ir nepieciešams izmantot šādos gadījumos:
Smaguma sajūta un pietūkums kājās,
Novērotas izmaiņas vēnu zīmējumā un parādās ,,asinsvadu zvaigznītes"
Diskomforta sajūta apakšstilbu  muskuļos un nakts krampji,
Ilgstošas statiskas slodzes gadījumā(ilgi stāvot vai sēžot vienā pozā),
Sievietēm,kuras valkā augstpapēžu kurpes,
Ir nosliece uz sirds-asinsvadu slimībām,
Visām sievietēm,jo hormonālās svārstības provocē hroniskas venozas mazspējas attīstību,
Cilvēkiem,kas vecāki par 30 gadiem,
Mazkustīga dzīvesveida gadījumā,
Cilvēkiem ar lieko svaru,
smēķētājiem un tiem,kas nesen pārtraukuši smēķēšanu.
Lai iegūtu maksimālo iedarbības efektu, rekomendē lietot vienlaikus ar
Uzklāt gēlu uz tīras kāju ādas 2 reizes dienā. Gēls nav taukains un ātri iesūcas ādā, neatstājot taukainu virskārtiņu.
Īpašības
noņem tūsku,
samazina hroniskas vēnu mazspējas simtomus,
atbrīvo no smaguma sajūtas,sāpēm un noguruma kājās,
novērš tromboflebīta un varikozu vēnu veidošanos,
palīdz atbrīvoties no,, asinsvadu zvaigznītēm'',
atjauno un nostiprina asinsvadu sieniņas,
novērš krampju rašanos.
Priekšrocības
VenoStrong Gel veicina tūlītēju iedarbību uz visiem hroniskas venozas mazspējas cēloņiem un izpausmēm. Tas ne tikai noņems slimības simptomus, bet arī novērsīs nopietnu komplikāciju attīstību, ko izraisa venozā mazspēja.
VenoStrong Gel izgatavošanai tika atlasītas unikālas dabiskās augu sastāvdaļas – pašas efektīvākās cīņā pret venozo mazspēju. Sarkano vīnogu lapu un durstīgās adatenes ekstrakti, kas veido Veno Strong Gel pamatu, uzlabo asins cirkulāciju un palielina vēnutonusu; raganu lazdas un zirgkastaņas ekstrakti nostiprina asinsvadu sieniņas, uzlabo venozo asinsriti un samazina asinsspiedienuvēnās. Cipreses un lavandas ēteriskās eļļas palīdzēs atbrīvoties no hroniskas venozas mazspējas ārējām pazīmēm: tūskas, asinsvadu ,,zvaigznītēm”, varikozām vēnām.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kopš Hipokrāta laikiem šo slimību saukuši par „slimību, kas gāž no kājām” un ne velti, jo vēnu nepietiekamībai raksturīgas nopietnas komplikācijas.

Slimības vēsture
Hroniska vēnu nepietiekamība – viena no izplatītākajām slimībām mūsdienās. Attīstītajās valstīs līdz pat 89% sieviešu un 66% vīriešu lielākā vai mazākā mērā cieš no vēnu nepietiekamības.
 Kas ir hroniska vēnu nepietiekamība? Ārsti ar šo terminu saprot virkni slimību, kas noved pie ilgstošiem, reizēm pat mūža garumā, vēnu atteces traucējumiem. Vēnu vārstuļi nepietiekamas kustību aktivitātes un vēnās izveidojušos trombu dēļ tiek novājināti, tiek traucēta asins plūsma, kuru tiem būtu jāveicina.
 Smaguma sajūta un kāju tūska vakaros, asinsvadu zvaigznītes – tas visas ir pirmās hroniskas vēnu nepietiekamības pazīmes, kurām būtu jāpievērš uzmanība un jāuztraucas. Pēc zināma laika mazo zemādas kapilāru tīkls sāks izplesties pa visu kāju, var parādīties sāpēs un nakts krampji. Pamazām zemādas vēnas pārpildās ar asinīm, paplašinās, pārvēršoties tārpiem līdzīgos izspīlētos mezglos ar ļenganām vēnu sieniņām.

Cēloņi un riska faktori
Hronisku vēnu nepietiekamību provocējošie faktori ir vairāki. Mēdz sacīt, ka vēnu slimība ir cilvēka sava veida maksa par iespēju staigāt stāvus. Tātad lielāks saslimšanas risks ir cilvēkiem, kas ilgi stāv kājās (pavāriem, frizieriem, pārdevējiem, skolotājiem, ķirurgiem u.c.). Tā kā spiediens uz vēnām ir proporcionāls augumam, gariem cilvēkiem ir lielāka nosliece uz vēnu nepietiekamību. Cits svarīgs cēlonis, kas noved pie vēnu vārstuļu darbības traucējumiem, ir paaugstināts spiediens vēdera dobumā. Visbiežāk tas notiek, ceļot smagumus, nēsājot ciešu apģērbu un korsetes. Ir atrasta tieša saistība starp vēnu slimībām un grūtnieču hormonālā fona izmaiņām (90% gadījumu varikozes slimība attīstās tieši šajā stāvoklī), kā arī lietojot hormonālos kontraceptīvos līdzekļus. Ir pierādīts, ka ilgstoši lietojot hormonālo kontracepciju, 30% gadījumu izveidojas hroniska vēnu nepietiekamība.
Pēdējā laikā atzīmē vēl vienu hroniskas vēnu nepietiekamības cēloni – t.s. biroja sindromu. Sēdošā darbā ikru muskuļi praktiski netiek nodarbināti un asins „sūknēšana” pa vēnām nenotiek. Tātad palielinās risks saslimt ar vēnu nepietiekamību. Īpaši šie procesi padziļinās tiem, kas mīl sēdēt, pārlikuši kāju pār kāju. Šādā stāvoklī tiek saspiesta vēna zem ceļgala, kas izraisa vēnu atteces traucējumus kāju vēnās. Rezultātā asinsvadu sieniņas paplašinās un zaudē elastību. Sievietēm slodze vēnām ir paaugstināta arī tādēļ, ka daudzās firmās saskaņā ar ģērbšanās standartu jānēsā apavi ar augstiem papēžiem. Tādēļ biroju darbinieki biežāk sūdzas par nogurušām un pietūkušām kājām vakaros. Tie ir pirmie satraucošie signāli par hronisku vēnu nepietiekamību.


Jauns ārstniecības līdzeklis
Kompānija Vision piedāvā savu unikālo līdzekli cīņai ar hronisku vēnu nepietiekamību. Venotoniks VenoStrong – unikāls dabisks līdzeklis, kas speciāli izstrādāts daudzpusīgai iedarbībai uz venozo sistēmu. Kompleksa VenoStrong izveidošanai tika atlasīti labākie dabiskie komponenti – efektīvākie dabiskie līdzekļi pret vēnu nepietiekamību. Pomerances miziņas un augļu ekstrakti, kas ir venotonika VenoStrong pamatā, satur spēcīgus bioflavonoīdus – diosmīnu un hesperidīnu. Tie noņem sastrēgumus vēnās, pazemina kapilāru caurlaidību un nostiprina asinsvadus. Vīnogu kauliņu izspiedu, gotu kolas un papaijas ekstrakti pastiprina bioflavonoīdu iedarbību, palīdz noņemt tūsku un sāpes un pazemina asinsspiedienu vēnās, kas ļauj atdot jūsu gaitai bijušo vieglumu un uz visiem laikiem aizmirst par sāpēm.
 Dabisko kompleksu VenoStrong ir labi lietot tiem, kuriem ir hroniskas vēnu nepietiekamības sindroms, ilgstošas statiskas slodzes (ilgi stāv kājās vai sēž vienā vietā), nēsā apavus ar augstu papēdi, kā arī cilvēkiem ar lieko svaru un noslieci uz sirds-asinsvadu slimībām.
 Komplekss VenoStrong iedarbojas uzreiz uz visiem hronikas vēnu nepietiekamības cēloņiem un izpausmēm. Šis komplekss ne tikai noņem slimības simptomus, bet arī novērš nopietnu komplikāciju attīstību, kas raksturīgas hroniskai vēnu nepietiekamībai.
 Ar VenoStrong jūs aizmirsīsiet, kas ir sāpes, tūska, smaguma sajūta un nogurums kājās un uz visiem laikiem atbrīvosieties no hroniskas vēnu nepietiekamības pazīmēm. Jūsu kājas būs skaistas un atpūtušās, un visa pasaule būs pie jūsu kājām!

Profilakse un ārstēšana
Ir daži vienkārši profilakses veidi, pateicoties kuriem var pazemināt hroniskas vēnu nepietiekamības attīstības risku.
— Ja jums ir stāvošs vai sēdošs darbs, biežāk mainiet kāju stāvokli, ejiet ātrā solī;
— Dažās minūtes pirms miega paturiet kājas paceltā stāvoklī;
— Regulāri izpildiet fiziskus vingrinājumus: skrieniet vai peldiet.
— Nēsājiet kompresijas zeķes vai zeķubikses;
— Izvairieties no ultravioleto staru pārmērīgas iedarbības, kas pazemina audu un vēnu sieniņu elastību;
— Nenēsājiet apavus ar papēžiem, kas augstāki par 5 cm;
— Ēdiet sabalansēti, ēdienkartē noteikti jābūt dažādiem augļiem, dārzeņiem, ogām, dabiskām augu eļļām – tās satur organiskās skābes, kas uzlabo asinsriti.

Ja hroniskā vēnu nepietiekamība jau attīstījusies līdz zināmai stadijai, jāveic atbilstoša ārstēšanās.
Skleroterapija: agrīnā varikozes attīstības stadijā, ja nav kontrindikāciju, var tikt pielietota skleroterapija. Ar tievu adatu vēnā tiek ievadītas speciālas vielas – sklerozanti, kas „salīmē” paplašināto vēnas vietu.
Lāzerkoagulācija iedarbojas uz varikozajām vēnām spēcīgāk nekā skleroterapija un nav vajadzīgi griezumi. Ultraskaņas kontrolē vēnā tiek ievietots gaismas vads, kas pievienots lāzeraparātam, kas sasilda vēnu. Augstā temperatūra „sakausē” varikozās vēnas sieniņu visā tās biezumā un nav vajadzības to izgriezt.
Mikrodermakoagulācija ļauj atbrīvoties no sīkām asinsvadu zvaigznītēm, kuru diametrs ir mazāks par 0,3 mm ar ļoti smalka adatu mikroelektroda palīdzību. Caur to tiek vadīta augstfrekvences strāva, kas tiek virzīta paplašinātā asinsvada vietā un dod īsus elektroimpulsus. Siltums uzreiz iedarbojas uz kapilāru, neievainojot ādu un apkārtējos audus, un asinsvadu zvaigznītes sekundes daļā pazūd.
Mikroskleroterapija iedarbojas uz sīkākajām vēnām un asinsvadu zvaigznītēm. Kosmētiskais rezultāts tiek sasniegts pēc 1,5-2 mēnešiem, nepaliek ne rētas, ne apdegumi. 
Visus jautājumus par produktu iegādi lūdzu jautājiet personīgi.
http://www.ineseberzina.com
http://www.vipvisionabc.com/
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VenoStrong — уникальная венотонизирующая формула, которая воздействует на все причины и проявления хронической венозной недостаточности.
Продукт максимально эффективен против тяжести в ногах, отеков, сосудистых звездочек и хронической венозной недостаточности.
Оптимальное сочетание в составе VenoStrong диосмина, геспередина и натуральных ингредиентов обеспечивает следующее действие:устраняет отеки, боль и тяжесть в ногах;
повышает тонус вен и защищает венозные клапаны;
улучшает микроциркуляцию и восстанавливает венозный отток;
укрепляет стенки сосудов и снижает сосудистую проницаемость;
способствует чувству легкости в ногах;
устраняет ночные судороги
----------------------------------------------------------
Тяжесть и слабость в ногах, жжение и покалывание, судороги и отеки — кто из нас не сталкивался с этими, казалось бы, временными недомоганиями? Однако это может быть не только следствием временной усталости, но и признаками хронической венозной недостаточности.
Зачастую мы не всегда обращаем внимание на такие недомогания, но если они периодически повторяются, то стоит задуматься. Во многом это обусловлено нашим образом жизни. Сидячая работа или же наоборот, постоянное нахождение на ногах, отсутствие физической активности и лишний вес, неудобная обувь, незначительные травмы ног, частые перелеты — все это со временем может привести к венозной недостаточности.
 История болезни
 Термин «хроническая венозная недостаточность» объединяет в себе не одно заболевание. Варикоз, тромбофлебит — это далеко не все диагнозы, связанные с болью в ногах. Согласно усредненным медицинским данным, такие заболевания наблюдаются у каждого второго жителя нашей страны. К сожалению, не все спешат обращаться за медицинской помощью, а между тем болезнь прогрессирует. В последние годы заболевание стало настолько распространенным, что многие специалисты прозвали его «болезнью цивилизации».
Венозная недостаточность возникает вследствие нарушения работы клапанов вен. Тонус вен становится слабым, давление на стенки сосудов увеличивается, вследствие чего они расширяются. В большинстве случаев хронической венозной недостаточностью страдают представительницы прекрасной половины человечества, но все чаще болезнь наблюдается и у мужчин. В группе риска находятся люди с избыточным весом, высоким ростом и наследственной предрасположенностью. Также болезнь может застать врасплох спортсменов или людей, чья работа связана с тяжелыми физическими нагрузками.
                                                                    Симптомы заболевания
 Хроническая венозная недостаточность проявляется по-разному, в зависимости от стадии развития. Отеки голени и стопы, появляющиеся к концу дня — самые первые тревожные звоночки венозной недостаточности. Вы можете испытывать особый дискомфорт не только при длительном хождении, но и при ношении узкой обуви, плотных чулок или гольфов. В дальнейшем могут начать беспокоить боли в икрах и судороги в мышцах ног по ночам.
Добавляются и внешние проявления болезни. На поверхности кожи ног образуется сосудистая сеточка, а потом становятся заметными и темные расширенные варикозные вены. Если болезнь не лечить, она может привести к еще большим осложнениям. Кожа ног на пораженных участках становится сухой и чувствительной к травмам. Далее на ней появляются темные пятна, они могут сливаться в одно большое пятно, образуя трофическую язву, которую можно будет устранить только хирургическим путем.
                                                               Универсальное средство лечения
 Новая разработка компании Vision — венотоник ВеноСтронг — воздействует сразу на все причины и проявления венозной недостаточности и поможет вам с ней справиться. Уникальная формула натурального венотоника разработана специально для многопланового воздействия на венозную систему. Для создания комплекса ВеноСтронг были отобраны лучшие растительные компоненты, которые уже зарекомендовали себя как самые эффективные природные средства от венозной недостаточности.
Экстракт плодов померанца является уникальным природным источником диасмина и гесперидина,которые получают лабораторным путем. Он оказывает венотонизирующее действие, укрепляет стенки сосудов, уменьшает растяжимость вен, повышает их тонус и сокращает венозный застой. Экстракт кожуры цитрусовых облегчает самочувствие при венозной недостаточности, устраняет отеки, тяжесть в ногах, зуд, судороги, синдром усталых ног и эффективно повышает выносливость и работоспособность. Экстракт виноградной выжимки способствует снятию боли, уменьшает судороги, онемение и покалывание, особенно в ночное время. Улучшает венозное кровообращение. Экстракт готу колы улучшает кровообращение, снижает давление в венах, способствует быстрому восстановлению здорового состояния стенок сосудов и уменьшает отечность. Экстракт папайи, содержащий фермент папаин, снижает вязкость крови и улучшает микроциркуляцию, расщепляет скопления тромбоцитов и отложения на стенках сосудов, предотвращая развитие тромбофлебита.
Комплекс ВеноСтронг воздействует сразу на все причины и проявления хронической венозной недостаточности. Этот комплекс не только снимет симптомы заболевания, но и предупредит развитие серьезных осложнений, которыми чревата венозная недостаточность.
Вместе с ВеноСтронг ваши ноги будут красивыми и отдохнувшими. Вы почувствуете силу и легкость в ногах и будете восхищать окружающих своей летящей походкой!
ВеноСтронг — весь мир у ваших ног!

Par ko Jums nestāsta ārsti.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://ineseberzina.com/lv/veseliba-no-d
Domubiedru lapa
http://www.draugiem.lv/group/18609749/vi

JAUNAIS PAVASARA KATALOGS-
http://www.vision.lv/upload/files/catalo
NĀC UN IEPAZĪSTIES AR PILNU INFORMĀCIJU-IESPĒJĀMU UN JAUTĀ MAN.
http://www.vipvisionabc.com/
http://www.ineseberzina.com
pirmdienu konferences internetā,21.00
http://login.meetcheap.com/conference.54
http://www.draugiem.lv/blogs/#/user/3459001/blog/?p=11844872