ceturtdiena, 2014. gada 1. maijs

21.-24. jūnijs. FESTIVĀLS «SVĒTGRĪVAS» - Aicinām Jūs sagaidīt Saulgriežus domubiedru vidū!

21.-24. jūnijs. FESTIVĀLS «SVĒTGRĪVAS»

Dārgie draugi !
Aicinām Jūs sagaidīt Saulgriežus domubiedru vidū! Šajā dienā uz Zemes nonāk daudz smalko enerģiju, kuras aktivizē visus procesus uz planētas! Visām darbībām būs īpašs spēks, pateicoties tam, ka viss noritēs saskaņā ar dabas ritumu.
Tik daudz stāstu, radošuma, pašatdeves, tiecības pie Gaismas bija jāsaliek kopā daudzām paaudzēm, lai piesātinātu šo vārdu ar nepārspētu spēku un enerģiju! Kultūru var pielīdzināt Saulei, jo Saule sūta mums dzīvības siltumu un pašu dzīvību. Katram no mums tā ir vienlīdz devīga. Kultūra – arī saule, tikai cilvēku.
Šalva Amonašvili

No 21. līdz 24. jūnijam
Par festivālu

Jau vairākus tūkstošus gadu šai dienai ir milzīga nozīme mūsu visu pasaules tautu dzīvē, visiem tiem, kuri dzīvo harmonijā ar dabas cikliem, un organizē savu dzīvi saskaņā ar tiem. Kopš seniem laikiem cilvēki ir godinājuši Sauli, saprotot, ka no Saules gaismas un siltuma ir atkarīga viņu dzīve uz Zemes.
Šajā laikā ir jāatbrīvojas no visa nevajadzīgā, savu laiku nokalpojošā – gan savās mājās, gan dvēselē. Festivāls tiks atvērts 21.jūnijā, vasaras saulgriežos, kas tiks sagaidīts ar seno slāvu, baltu un vēdiskajiem rituāliem, kuri veltīti tam, lai piesaistītu laimi, zināšanas un visu labvēlīgo mūsu dzīvē. Ceremonija norisināsies mūzikas un dziesmu pavadībā.

Jūs aicina:
Aleksandrs Hakimovs- Filozofs, psihologs, mākslinieks, grāmatu autors, un vienkārši brīnišķīgs sarunu biedrs. 30 gadus savas dzīves veltījis Vēdu izpētei, Indijas senajai kultūrai, ir ieguvis iesvētību pie garīgā skolotāja, un daudziem pazīstams kā Čaitanja Čandra Čaran das.
Grupa Shanti People - Shanti People mūzika visādā ziņā iedarbojas gandrīz maģiski, ar skaņas vibrāciju palīdzību tiek atvērtas dziļākās emocijas, un atbrīvota dziļi ķermenī snaudošā enerģija.
Ludmila Bihanova- Vēdiskās kulinārijas pasniedzēja
Jeļena Bičkova- festivāla vadītāja.
Irina Kuzņecova-Indiešu deju pasniedzēja
Diāna Tūla- Gonga meistare, dziedniece
Damodars Pandits (Baltkrievija) - garīgais sludinātājs.Vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar jogu, meditāciju, studē Vēdisko filozofiju un kultūru.
Mahadev Prabu (Baltrievija)- bramanis, garīgais sludinātājs.


Dalības maksa festivālā
CENA vienam cilvēkam – 70 Euro, ģimenei (divi cilvēki) – 125 Euro, bērniem līdz 14 gadu vecumam – 30 Euro. Maksa par vienu dienu, vienam cilvēkam– 30 Euro. Cenā ir iekļauta dzīvošana teltīs, ēdināšana, dalība visās programmās. Transporta izmaksas līdz norises vietai cenā nav iekļautas.
Uzmanībai! Ja veiksiet apmaksu par dalību festivālā līdz 15.maijam, tad samaksa ir – 55 Euro. Apmaksu veiciet uz mūsu norēķinu kontu, ar atzīmi “festivāls”
"RADUGA 2005", Nr. 40008094254
Banka: Swedbanka AS
SWIFT: HABALV22
Norēķinu konts: LV90HABA0551032164858

Iepriekšējs pieraksts ir obligāts!!! Теl. 28224475, 29905421

Nodarbības notiek krievu valodā