trešdiena, 2014. gada 5. marts

Laiks no 05.marta līdz 17.martam

Vilnis Kawak – Chikchan – Chuwen! No 05.marta līdz 17.martam!

Ir sācies jauns laika vilnis, kuram cauri vijās Kawak tēma. Kawak ir emocionāla transformācija, kura rada to, ko mēs vēlamies vai to, ko nodomājam šīs transformācijas laikā.

Šī viļņa galvenā tēma ir sevis transformācija, kura radīs jaunu radošu sākumu un vieglu pieeju visam, ja transformēsim visu uz to, ko patiesi gribam. Transformācijas galvenais instruments ir Chikchan enerģija un tā ir iedziļināšanās detaļās un sīkumos. Caur iedziļināšanos savā gribā un tajā, ko gribam - mēs spēsim ieraudzīt to, uz ko jāmaina tas, kas jau mums ir.

Mums ir jābūt sīkumainiem un skrupuloziem, lai ieraudzītu visu to, kas nav tā, kā gribētos un ar Kawak palīdzību jāmaina uz to, kā to gribās. Svarīgi ir zināt - kā un ko gribās, lai tad, kad emocijas ir uzkrājušās un tūlīt notiks izlāde, mēs spētu radīt to, ko gribam, nevis to, ko vienmēr esam radījuši. Eksplozijas brīdī svarīgi ir ielikt visu enerģiju tajā, ko vēlamies, lai tas spētu materializēties.
Šis vilnis ietekmēs mūsu dzīvi ļoti daudz un spēs radīt ļoti daudz, ja visus Visuma instrumentus izmantosim pareizi.


Šajā vilnī darbībā ienāks kas jauns, mēs iedziļināsimies detaļās un izmainīsim savu zemapziņas informāciju, kā arī iegūsim pilnīgi jaunu informāciju, kura palīdzēs sasniegt vēlamos mērķus. Apkārtējā pasaule šajā vilnī atspoguļos mūsu domu rezultātu un tieši caur mijiedarbību saņemsim rezultātu. Un rezultāts būs mūsu domu summa. Tāpēc ir svarīgi domāt tikai par to, ko gribās ieviest savā dzīvē, pateikt paldies par to, kas jau ir mūsu dzīvē un fokusēties tikai uz tām lietām, kuras mums gribās.

Ja gribās 3. pasaules karu, tad jādomā par karu, konfliktiem un vardarbību!
Ja gribās mieru un brīvību - tad jādomā par brīvību.
Tie, kuri grib mūs kontrolēt, noteikti centīsies noturēt mūs fokusu uz to, kas mums nav nemaz vajadzīgs un vēlams, kā jau to dara masu mēdiji, kurus kontrolē tie spēki, kuri grib, lai vergojam tiem mūžīgi.


Šajā vilnī stabilitāti mums dos tieši brīvība visos aspektos un šo brīvību mēs varam iegūt ieklausoties sava Garā un lūdzot viņam, lai viņš ved un vada mūs caur dzīves upi uz to vietu, kur valda laime un brīvība.

Arī caur kustību iegūsim stabilitāti.
Šajā vilnī, tāpat kā iepriekšējā, būs no kaut kā jāatbrīvojas un jāatsakās, jo tas dos mums garīgo stabilitāti.
Šajā vilnī pašpietiekamību mums dos tas, ka darām un domājam tikai par to, ko mīlam un sakārtojam savu dzīvi tā, kā mīlam.


Lai cik dīvaini tas arī nebūtu, tieši Krievijas līderis mums visiem aktivizēs pašpietiekamību. Pavērosim zīmes un dzīvi no Dievišķā skatpunkta un ieraudzīsim to, kas notiek patiesībā, nevis to, ko mēdiji runā. Sāksim beidzot domāt ar savu galvu, nevis klausīsimies cilvēkos, kuri nav pabeiguši pat pamatskolu garīgajā Zemes attīstībā.

Būsim mēs paši un domāsim savas domas, nevis tās, kuras mums pa visiem galiem stumj iekšā valdošā sistēma, kurai mēs esam tikai patērētāji un ekonomikas uzturētāji.

Pārstāsim pirkt līzingos nevajadzīgas lietas vai tās lietas, kuras it kā ceļ mūsu pašnovērtējumu. Ne jauns telefons, ne jaunākais televizors nevar uzlabot un nevar celt mūsu vērtību - mūsu vērtība ir tajā, ko esam piedzīvojuši un sapratuši, nevis tajā, cik Iphone gadā mēs nomainām. Visi šie tehnoloģiju brīnumi ir tam, lai mūs kontrolētu, nevis lai celtu vibrācijās un vestu pie Dievišķās apziņas.

Mostieties cilvēki un ieraugiet beidzot realitāti ikkatrā lietā, ikkatrā sīkumā un mēs visi kopā spēsim izmainīt dzīvi uz tādu, kādu vienmēr esam vēlējušies.


http://www.visumalaiks.lv/