trešdiena, 2014. gada 5. marts

Astroloģiskā prognoze Martam


     Kā gribētos redzēt un dzirdēt tikai dzērvju un gulbju nogurušos, bet priecīgos saucienus, pirmo strazdu sasvilpšanos mūsu sētu pagalmos, sajust sniegpulkstenīšu smaržu un pirmo sprāgstošu pumpuru aromātu, izgaršot spēcinošās kļavu un bērzu sulas,  baudīt agri atnākušo pavasari! Diemžēl, šo laimes mirkļu tveršanu šobrīd aptumšo cilvēku neprātīgā rīcība pasaulē... Nu , kādēļ navaram dzīvot mierā un saticībā?! Jācer, ka tomēr labās domas un gaišie pasaules spēki uzvarēs, skaidrais saprāts ņems virsroku!

       Šomēnes atkal varam svinēt vienu Juano gadu- astroloģisko! 20. martā plkst. 18:57 zodiakālais aplis noslēdzas! Kā tai vecā labā dziesmā dzied: „ ...un sākas viss no gala!”, jo dabas cikls ir viena nepārtraukta kustība, un ne jau pa apli, bet spirāli- aizvien augstāk, augstāk un augstāk- bezgalīgi, ar katru nākošo spirāles apli iegūstot aizvien jaunu pieredzi, attīstības fāzi un pilnveidi!  Enerģiskais un aktīvais Auns atkal iesāk jaunu astroloģisko gadu – vienu spirāles apgriezienu jaunā pakāpē. Novēlēsim viens otram tikai pašu galveno- pasaulē mieru un saprāta uzvaras gājienu !!!

  Kopējais planētu stāvoklis martā diezgan saspringts. Veidojas vairākas planētu opozīcijas un kvadratūras, zīmīgi savienojumi, kas mierīgu periodu nu nekādi nesola.

Visvairāk to izjutīs Svari, Vēži, Mežāži un Auni. Tomēr tieši šiem zīmju pārstāvjiem , lai arī ne uzreiz, būs arī lielāka iespēja sasniegt vēlamo rezultātu, sagatavot augsni labiem rezultātiem gada otrajā pusē.

 Saule Zivju valdījumā līdz 20. marta vakarpusei, kad stafeti pārņems Auns. Pavasara Saulgrieži! Viens no četriem, enerģētiski spēcīgākajiem periodiem lielajā dabas ciklā. Varam izmantot šo dabas atjaunošanās enerģiju gan savas veselības uzlabošanai, gan jaunu ideju kaldināšanai. Realizāciju gan labāk atlikt uz maija nogali, jūnija sākumu, kad rīcību aktivizējošais Marss būs labākā pozīcijā un veicinās jaunu aizsākumu īstenošanos.

Aptumsumu debesjumā šomēnes nebūs, bet retrogrādajā kustībā gan būs divas planētas- Marss, kas Svaru zīmi akcentēs vēl krietnu periodu šajā gadā un Saturns, kas Skorpionā metīs savu kārtējo cilpu līdz pat jūlijam. Merkūrs martā jau direks. 18. martā tas ieies Zivju valdījumā, it kā atgūstot zaudēto un cenšoties panākt Sauli.

Arī mums gribēsies ātri visu padarīt, pabeigt iesākto un ātriem soļiem virzīties uz priekšu savu mērķu īstenošanas sakarā. Tomēr , ņemot vērā Marsa retrogrādo kustību, varam sastapies ar neparedzētiem šķēršļiem, vairākkārtējām problēmām, atkārtotiem mēģinājumiem. Viss var neiet tik gludi kā cerēts. Tā vien šķiet, ka māte vai skolotāja daba mūs it kā grib atstāt pēc stundām. Ievērosim, ka sasteigt neko nevajadzētu- lēnāk brauksim, tālāk tiksim! Auto iegādi atlieciet uz vasaras sākumu- labāk ripos!
Venēra 6. martā ieies Ūdensvīra valdījumā, kur arī atradīsies visa mēneša laikā. Labs laiks astrologa apmeklējumam, skaistumkopšanas procedūrām, sportošanai, saviesīgu pasākumu apmeklēšanai un organizēšanai, politisko peripētiju izzināšanai, fotografēšanai, jaunāko tehnoloģiju, programmu apgūšanai, jaunu – oriģinālu ideju ģenerēšanai.

Toties Lielais Labvēlis Jupīters 6. martā kļūst direkts-ies savā normālajā gaitā. Kādam var atrisināties iestrēgušie finansu vai īpašumu jautājumi. Finansu plūsma enerģētiski kļūs brivāka, vieglāka, ātrāk saplaks rēķinu kaudzītes, tiks atdots kāds grūtā brīdī paņemts kredīts.

Urāns pamzām ieiet Auna otrajā dekādē, kur turpu šurpu virzoties atradīsies aptuveni līdz 2016. gada pavasarim.

Neptūns nostiprina pozīcijas savā – Zivju valdījumā. Tā ietekmi visvairāk jutīs pirmās dekādes Zivis, Jaunavas, Dvīņi un Strēlnieki. Dikti jau gribēsies tās rozā brilles, bet ak vai- realitāte būs tik reāla...
Plutons lēni, bet pamatīgi ievirzās Mežāža valdījumā- nu jau tas saimnieko šīs zīmes otrajā dekādē- kaut ko maina, kaut ko reformē un tā – pa riktīgo!

Atgādinājumam! Mēness fāžu maiņu ar jau iezīmētām atslodzes dienām, kā jau pavasarim piedien, variet redzēt šeit:
http://tava-pasaule.lv/atslodzes-dienas-…

      Laužot tradīciju, turpmāk katras zīmes ikmēneša prognozi iesāks tekošā perioda jubilāri.Tāpēc šoreiz prognozes sāksim ar pēdējo zodiakālā apļa iemītnieci un šī mēneša gaviļnieci.

Zivis.

Tie pēdējie būs pirmie!

Visa laba vēlējumi šī mēneša gaviļniekiem! Gan tiem kam šūpļa svētki jau secen, gan jums, kam vēl svētku sveces nav nopūstas! Marts ir jūsu mēnesis! Svētku un pacilātības sajūtu radīs arī pati daba, bez kuras jūs nu nekā nevariet iztikt. Strautu čala piepildīs jūs ar jaunu enerģiju uz visu gadu. Finansiāli stabils laiks, uztraukumam nav pamata. Tieši pretēji- kāds jūs var dāsni apdāvināt. Pieņemiet dāvājumu kā pateicību –esiet to pelnījuši. Nekādu globālu sarežģījumu. Ja nu vienīgi Neptūna iespaidā kāda slinkuma, šaubu vai neziņas lēkme. Ja glabājāt kādu noslēpumu, tas var nākt gaismā. Pastiprināsies jūsu viedās un intuitīvās spējas-sapņi būs spilgti un zīmīgi. Ieklausieties tajos- jūs vienīgie spējat saprast nakts stundās saņemto informāciju tik precīzi! Dzeriet vairāk zāļu tējas, tās paglābs arī no pavasara viltīgajiem vīrusiem. Mīlestības lietās kā nu kuram- kam sirds pa muti leks laukā, kam mierīga , mīļa dzīvošana, kam kaķis skrāpēs pakrūtē. Darba lietās lielu pārmaiņu pagaidām nemana, kaut kādas jaunas vēsmas var gaidīt uz gada otro pusi.

Auns.

Pacietība- panākumu atslēga!

Lai arī šobrīd visvairāk jūs vēlētos aktīvi rīkoties, mesties dzīvē ar visām četrām, nedaudz vajadzētu piebremzēt. Tieši jūsu valdošā planēta martā sāk savu atpakaļgaitu, kas norāda uz to, ka sasteigt kaut ko patlaban nebūtu īsti prātīgi. Visus nopietnos pasākumus atliekiet līdz maija nogalei. Iekšējs uzbudinājums, nemiers, vēlme kaut ko mainīt. Tādas var būt šī mēneša sajūtas. Slinkums jums nedraud. Būsiet aktīvi un enerģiski kā parasti. Tikai raugaties, lai jūsu enerģija ir produktīvi izmantota. Atslābināties neļaus  arī finansiāli saspringtais stāvoklis, kas vēl nedaudz jūs pamocīs-tikai nedaudz. Drīz jau varēsiet uzelpot-Lielais Labvēlis Jupīters jau vasarā sāks ceļu jums labvēlīgā- Lauvas zīmē. Tuvākā nākotne solās būs cerīga. Pašlaik arī darba sakarā var būt kaut kādas reformas, pārkārtošanās, plānu maiņa, kaut kas var neapmierināt. Nedaudz pacietības- arī šajā sakarā tuvāko mēnešu laikā viss taps skaidrs. Attiecību jomā, mīlestībā jaunas vēsmas var gaidīt ziedoņa laikā – siltajos
 pavasara mēnešos.

Vērsis.

Kas mīlējas –tas ķīvējas!

Mēneša fons – jūtu un emociju caurstrāvots. Var likties, ka netiekat pienācīgi novērtēts, mīlēts un lolots. Ka par maz jums tiek pretējā dzimuma uzmanība. Nu nav tā- visas šīs sajūtas esiet uzbūris sev pats. Atrodiet laiku saviem hobijiem, vaļaspriekiem, talantu izpausmēm un dzīve šķitīs daudz krāsaināka, piesātinātāka. Neieciklējaties uz savu ego. Jūs mīl, jo jūs vienkārši nevar nemīlēt! Domstarpības, kam viņas negadās?! Nākošmēness attiecību plānā pieplūdīs jau pavisam laba enerģētika. Neizdariet pārsteidzīgus secinājumus. Finansiālu satraukumu nebūs, bet prāts neskatoties uz to tāds kā satraukts. Nervozitāte, iekšēja spriedze- it īpaši mēneša pirmajā pusē.
Trešās dekādes Vērši- vēl nedaudz izturības, saudzējiet veselību, parūpējaties par sevi, nepārstrādājaties! Joprojām labs laiks realizēt nopietnākas pārmaiņas dzīvē. Iespējams, ka dzīve pati ienesīs kādas globālas korekcijas jūsu ikdienā. Darbs ies no rokas. Ja šajā sakarā kaut ko vēlaties mainīt, tad tikai ne šomēnes. Auto iegādi arī atlieciet uz vasaras sākumu-tad tas ripos veiksmīgāk.

Dvīņi.

Runas garas, darbs īss!


Ziemas sagurums var likt sevi manīt. Būsiet „uzvilktāki”, kašķīgāki , neapmierinātāki ar sevi . Un to nevarēs nepamanīt... Šaubu un neziņas periods, viegla aizkaitināmība. Tomēr enerģijas un spēka netrūks. Kaut kāds dzinulis , iekšējs „velniņš” jūs dīdīs. Darba lietās gan būsiet vienā no labākajām pozīcijām . Būs jaunas iespējas, piedāvājumi, darbs ies no rokas. Kaut ko jaunu uzsākt gan nesteidzieties- atstājiet plānu realizāciju uz maija nogali, jūniju, kad enerģija pieplūdīs un planētas būs daudz labvēlīgākas. Plānot gan variet sākt jau tagad. Rakstiet kādu projektiņu – finanses saņemsiet jau vasarā  vai gada otrajā pusē. Arī pašlaik finansiālā situācija stabila un solās tāda būt arī turpmāk, tāpēc šajā sakarā iespringt nevajadzētu. Vairāk parūpējaties par savu un bērnu veselību. Mīlestībā arī viss vislabākajā kārtībā- kam jaunas iepazīšanās un pavasara taureņi vēderā, kam laimīga laulības dzīve. Bērni , mazbērni priecēs vairāk gan mēneša pirmajā pusē. Marta otrajā pusē var būt arī kādi sarežģījumi par tēmu vecāki un bērni.


Vēzis.
Lai būtu veiksmīgs un tāls lēciens, jābūt labam ieskrējienam!
Lai arī vispārējais enerģētikas stāvoklis Vēžu zīmē dzimušajiem šī gada pirmajā pusgadā varētu būt samērā saspringts, tieši marta mēnesī situācija var būt pavisam harmoniska un mierīga. It īpaši mēneša otrajā pusē prāts kļūs rāmāks un stresa situācijas mazināsies. Tas gan tikai uz laiku, bet tomēr to var izmantot, lai uzkrātu enerģiju nākošajam aktīvākajam dzīves cēlienam. Finansiāli lielu problēmu nebūs-tieši otrādi, kāds iestrēdzis jautājums īpašumu vai finansu sakarā var tikt atrisināts, rēķinu kaudzītes plaks ātri un vairs neiekrāsies. Nepametīs sajūta, ka savā dzīvē kaut kas globāli jāmaina, pamazām briestiet šo jauno iespēju realizācijai! Nopietnu problēmu nemana, ja arī kāda būs, tā veiksmīgi tiks atrisināta. Pastiprināsies jūsu radošās spējas, bieži apciemos māsa- Iedvesma. Intuīcijai var uzticēties. Attiecību jomā tāds neitrāls periods, tomēr tas var izrādīties klusums pirms vētras. Darba gan daudz, un tas taču labi. Sakārtojiet esošos darba jautājums, jaunus projektus vēl neiesāciet. Auto notirgot vai iegādāties arī vēl nesteidziet-labāk atlikt līdz maija nogalei, tā teikt vasaras sezonai.

Lauva.

Ne viss ir zelts, kas spīd!


Venēra, mīlestības planēta opozīcijā – visa mēneša garumā. Mīlas lietās, attiecībās tāds kā nostieptās gumijas efekts. Kaut kas neapmierina, iekšēja spriedze, strīdi kļūst karstāki. Pavasara dullums?! Var jau būt. Var būt kāds kārdinājums, kuram grūti
pretim stāties? Esiet prātīgi, kaut gan- kāpēc lai jūs kādreiz nebūtu neprātīgi?!
Augstas radošā darba potences- galvā ideju jūra . Darba lietās iespējama reoragnizācija, pārkārtošanās, pārmaiņas. Var aktualizēties jau reiz bijusi situācija. Tomēr nesteidziet pieņemt lēmumus profesionālās jomas sakarā, vēl ir laiks. Situācija pati var atrisināties maijā, jūnijā, vasaras laikā. Trešās dekādes Lauvas var justies vēl tā- ne pārāk labi. Veselība vai kāda cita problēma var saasināties, atkārtoties, prasīt uzmanību. Finansiāli stabilāk sāksiet justies vasarā, bet arī marts nav slikts mēnesis šajā sakarā. Ar lielākiem pirkumiem-piemēram, auto iegādi, gan vēl nesteidzieties. Nogaidiet līdz vasaras sākumam.


Jaunava.

Darbs dara darītāju!

Zivtiņu valdīšanas laiks Jaunavām nav nekāds mierīgais periods dzīvē, jo tā ir tā saucamā planētu opozīcija, kas notiek tieši februāra nogalē un marta mēnesī. Tas nav ilgstošs aspekts, tāpēc spriedzes situācija varētu būt nepilna mēneša garumā. Tomēr, šis pats laika periods ir labvēlīgs, lai jūs sarosītos, sāktu darīt, būtu aktīvi visās savās izpausmēs. Katrā ziņā  par neizdarību un slinkuma lāpīšanu jāpiemirst. Aktīva rīcība- labs rezultāts turpmākajos mēnešos. Darba lietās viss normas robežās, ja pārmaiņas-tad uz labu. Labs laiks, lai sakārtotu dokumentāciju, grāmatvedību, rēķinos ievestu kārtību. Finansiāla stabilitāte un drošība, nekas nopietns šajā sakarā jums nedraud.
Jārisna problēmas par tēmu: vecāki- bērni, it īpaši- attiecības ar bērniem vai vecākiem var būt aktuālas marta otrajā pusē. Mīlestībā, attiecībās varētu būt tāds kā klusums pirms vētras, jo nākošmēness aktualizēsies viss, kas skar jūsu emocionālo, jūtu un radošo pasauli. Tas būs mīlestības, attiecību jautājumu iznāciens!Pagaidām šajā sakarā viss neitrāli.

Svari.

Pilnīgā harmonijā var atrasties tikai pats ar sevi!

Biedzot varēsiet ļauties mīlas priekiem! Venēra jums labvēlīgā pozīcijā. Tikai spējiet paši šo planētas labvēlīgo stāvokli izmantot – iekustiniet to mīlas riteni, uzdrošinieties un viss notiks! Nekādas svārstīšanās! Darba lietās gan jāparisina vēl sasāpējuši jautājumi. Jāsakārto dokumentācija, jāpārskata līgumi, jāpadomā par reiz jau
Īstenotiem projektiem, vai nav vērts tos atkārtot? Auto var prasīt īpašu uzmanību- remonts, tehniskās apskates lietas, doma par jaunu „pajūgu”. Tas viss var piederēt pie lietas martā, bet auto iegādei gan labāks laiks būs maija nogale-jūnijs. Pagaidām variet paklejot sludinājumos vai mājas lapās un virtuāli izvēlēties sev nākamo spēkratu. Finansu sakarā vēl nedaudz josta jāsavelk, kaut arī daži jautājumi šajā sakarā var sākt atrisināties. To, ka parāds nav brālis-paši ziniet, tāpēc, ja ir iespēja, atdodiet to jau šomēnes. Spriedze var pieaugt otrajā dekādē dzimušajiem Svariem . Tāds kā nemiers, uzbudinājums, daudz ideju galvā. Kādam varētu rasties padziļināta
interese par astroloģiju, kāds var sev iegādās jaunu mūzikas centru, kāds pietieksies deju kursiem, bet kāds steigs iegādāt jaunu foto kameru un apmeklēt fotokursus. Un kāpēc gan ne- jūsu talantu buķete taču ir tik krāšņa!

Skorpions.

Cilvēks pārbauda zelta raudzi, bet zelts - cilvēka.

Neskatoties uz dažām , iestrēgušām un garastāvokli bojājošām ķibelēm, marta mēnesis solās būt īpaši jauks un harmonisks. Radīsiet risinājumu vairākiem sasāpējuša rakstura jautājumiem. Prāts nomierināsies, domas sakārtosies. Pavasara saule ienesīs jūsos dzīvesprieku un vēlēšanos darboties- celties, iet, darīt, rīkoties.
Mīlestības jomā gan cerētais var vēl nepiepildīties, jānogaida kāds laiciņš. Nākošmēnes gan variet cerēt uz uzvaras gājienu attiecību sakarā. Mīlas jomā marts var izrādīties diezgna spraigs un negludumu  pilns. Kā saka, pēc paisuma nāks bēgums! Finansiālie jautājumi risināsies raitāk kā bijāt cerējuši. Uzmanību var prasīt jūsu spēkrati- auto iegādei nav tas labvēlīgākais laiks. Labāk pagaidām saremontēt to, kas jau kalpojis līdz šim. Sarunas ritēs raiti. Variet rīkot pārrunas, diskutēt un prezentēt to, ko vēlaties. Darba lietās var atkārtoties jau bijusi situācija, bet tas jūs īpaši nesatrauks.
Viss paburbuļos un pieklusīs. Rezultātu pašreiz notiekošajam darba sakarā ,manīsiet tikai ap vasaru, rudens pusi. Trešās dekādes Skorpioni –pasaudzējiet savu veselību! Apmeklējiet nepieciešamos  speciālistus!


Strēlnieks.

Caur ērkšķiem uz zvaigznēm!

Nekādas laiskošanās! Tikai kustība, darbība, mērķu realizācija! Viss notiks arī tad, ja paši domāsiet, ka griežaties kā vāvere ritenī. Rezultātu vēl nemana? Esiet pacietīgi- darba augļus pamanīsiet sākot ar vasaras otru pusi. Pašreiz daudz darāma, spriedzes arī netrūks. Rūpes un domas par jauno paaudzi, bērniem. Joprojām var nomākt kāds noslēpums, tomēr šajā mēnesī arī tas var tapt zināms visiem. Varbūt ir vērts „kārtis likt galdā”? Šaubas un neziņa, neskaidrība pašam ar sevi? Nu, ko- tur neviens cits jums palīdzēt nevar! Harmonijas noslēpums jārod pašam sevī. Mīlestībā neitrāls laika periods, ko nevarētu teikt par nākošmēnesi, kad attiecību jautājumi var izvirzīties priekšplānā. Labs laiks astrologa apmeklējumam, skaistumkopšanas procedūrām, fotokursiem, deju nodarbībām, datorkursiem, jaunu ideju ģenerēšanai, sportiskajām aktivitātēm. Darba lietās var būt jau reiz bijušas situācijas, reformu laiks. Viss jau būs uz labu- ja kaut ko paši mainiet darba sakarā, tad gan ieceru īstenošanu atliekiet uz maija nogali un jūniju. Arī auto iegādi var atlikt uz minēto laiku. Finansiāla stabilitāte jau pie horizonta. Nedaudz pacietības! Vasara sola izdošanos īpašumu un finansu jautājumos. Jau tagad var sākt raisīties iepriekš savilcies mezgls šajā sakarā.

Mežāzis.

Visvairāk tiek tiem, kas visvairāk var turēt!

Martu par mierīgu mēnesi nenosauksiet. Tas prasīs lielu emocionālo un fizisko izturību visa mēneša garumā. Tas nemaz nav slikti, jo neesiet vieglā ceļa meklētāji. Sarežģīt dzīvi- tiekties pēc jauniem sasniegumiem ir jūsu sūtība. Pieaugs atbildība, pienākumi, bet paši to būsiet vēlējušies. Realizēties var nopietnas pārmaiņas. Var zust stabilitāte, ko līdz šim radīja ierastais darbs, vide, kolēģi vai padotie. Tātad pienācis laiks savā dzīvē ieviest reālas korekcijas un nav jābaidās no tā. Tieši pretēji-drosmīgi jāsoļo pretī jaunajam. Varbūt var kalt plānus savam biznesam- agrāk vai vēlāk tam būtu jānotiek. Vairāk pārliecības –un uz priekšu! Finansiālā stabilitāte arī nav tāda kā vēlētos? Tas nav uz ilgu laiku, esiet mierīgi, nebloķējiet jau tā vārgo finansu enerģiju. Arī šis mezgls pamazām  sāk raisīties. Mīlestības tēma jau „atstrādāta”. Šomēness viss mierīgi- vismaz šajā jautājumā. Visnopietnākie notikumi, protams, darba sakarā.
Siltais gadalaiks nesīs risinājumu arī šajā jautājumā- mieru, tikai mieru!


Ūdensvīrs.

Pār visu zemi mīla valda!

Uiii, jūsu sirdis šomēnes pukstēs visstraujāk! Pavasaris ir jūsu! Nebaidieties no jaunu jūtu uzplūdiem. Iespējami taureņi vēderā , jaunas iepazīšanās, draudzīgas tikšanās. Izmantojiet šo laiku sevis labā- sapņojiet, mīliet, pucējieties, pasportojiet-tā teikt savai pašsajūtai. Labs laiks gan pašiem pastudēt astroloģiju, gan apmeklēt astrologu. Kāds var saņemt patīkamus uzmanības apliecinājumus- ziedus, dāvaniņas, prēmiju, atvaļinājuma naudu. Mēneša pirmajā pusē vairāk rūpju par mazajiem ģimenes locekļiem – bērniem, mazbērniem. Variet uzrunāt savus draugus, vienkārši patērzēt, paciemoties –kā saka „ uzsist klaču”. Kopumā labs laiks, harmonisks mēnesis, kas vairāk nesīs prieka, nedz satraukumu. Ja nu vienīgi trešās dekādes Ūdensvīriņi drusku vēl tiks pamocīti- veselības, attiecību vai kāds cits jautājums var atkal likt sevi manīt.
Arī šīs, iestrēgušās problēmas drīz vien radīs risinājumu. Kā saka- jāpārlec vēl astei. Darba sakarā atkal jau kādi jaunumi, pārmaiņas – tomēr jums tās var izrādīties labvēlīgas. Rezultātu šai „burbuļošanai„darba sakarā jutīsies gada otrajā pusē. Pagaidām tas viss tikai sagataves stadijā.

http://www.draugiem.lv/#/ilzereiha/blog/?p=11583858